Hogyan kell helyesen csinálni az e-mail robbanást? [+5 Tools]

Ha nagy közönséget szeretne elérni, hogy tájékoztassa őket egy termékbemutatóról vagy exkluzív ajánlatokról, az eBlast (eBlast) az a módszer, amely nagy segítséget jelenthet.

Még a közösségi média korszakában is az e-mail marketing hatékonysága továbbra is fennáll. Egy e-mail eljuthat a címzettek postaládájába, így a nagyvállalatok számára gyümölcsöző marketing csatorna.

Az e-mail blast megközelítés használatával potenciális ügyfelek ezreit érheti el. Merüljön el, ha többet szeretne megtudni erről az e-mail marketing összetevőről.

Mi az Email Blast (eBlast)?

Az e-mail blast az e-mail marketing egyik fajtája. Arra utal, hogy egy e-mailt egyszerre nagy számú előfizetőnek küldenek. A blast kifejezés ehhez a módszerhez kapcsolódik, mivel nem foglalja magában a címzettek stratégiai célzását.

Lehet, hogy még nem hallott az e-mail-robbantásról, de ismeri az olyan kifejezéseket, mint a broadcast e-mailek, tömeges e-mailek, tömeges e-mailek és e-mail kampányok. Tájékoztatjuk, hogy ez utóbbi kifejezések az e-mail robbanás szinonimája.

Ezt a technikát főként a következő forgatókönyvekben használják:

Hírlevél

Ha e-mailes hírleveleken keresztül szeretne kapcsolatba lépni közönségével, az e-mail robbanás jó módja ennek.

Közlemények

A szabályzat, az ár, a termékválaszték vagy a munkaidő változása esetén e-mailben értesítheti előfizetőit.

Értékesítési promóció

A cégek gyakran használják ezt az e-mail marketing technikát bizonyos termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó kedvezményekről szóló hírek terjesztésére.

Termék bevezetés

Az e-mail blast nagyszerű módja annak, hogy bejelentsünk egy új termék bevezetését vagy funkciófrissítést.

Miért érdemes az Email Blast mellett dönteni?

 • Mivel az e-mail blast nem tartalmaz olyan feladatokat, mint a listaszegmentálás, a személyre szabás vagy az automatizálás, sok értékes időt takarít meg.
 • Nincs szükség költséges eszközök használatára az e-mailek tervezéséhez. Költségkeretének megfelelően bármilyen megfizethető e-mail szolgáltatót használhat.
 • Néha nem rendelkezik előfizetői listája. Ebben az esetben ezek az e-mailek segítenek elérni a tömeges közönséget, és tájékoztatni őket új termékeiről és frissítéseiről.

Az e-mail robbanás és az e-mail marketing közötti különbség

Ha nehezen tesz különbséget az e-mail blast és az e-mail marketing között, nem vagy egyedül! E két megközelítés megértéséhez nézze meg ezt a vitát a különbségeikről.

 • Az e-mail marketing az összes e-mail-alapú promóció gyűjtőfogalma, míg az e-mail blast csak egy összetevője.
 • Az e-mail-robbanás részeként ugyanazt az e-mailt küldi el az összes címzettnek. Másrészt személyre szabott e-maileket küld az e-mail marketingben.
 • Az e-mail blast alacsonyabb ROI-val rendelkezik a személyre szabott e-mail marketinghez képest. Az e-mail robbanás átkattintási aránya is kisebb.
 • Az e-mail-robbanás alkalmazása azt jelenti, hogy az e-mailt a teljes listára küldi. Az e-mailes marketinghez szegmenseket hoz létre, majd e-maileket küld.
 • Az e-mail blast nem veszi figyelembe a címzettek időzónáját. Az e-mail marketing a helyi időzóna és a korábbi viselkedés szerint küldi el az e-maileket.
  A Netflix vezérlése a Google Assistant segítségével Androidon

Legjobb tippek az e-mail robbantáshoz

A személyre szabott e-mail marketing előtérbe kerülésével az email blast sokak számára elavult megközelítéssé vált. A Mailchimp szerint az átlagos e-mail megnyitási arány 21,33% az összes iparágban.

Az e-mail robbanás miatt a szám lecsökken. Azonban mindig alkalmazhatja a következő tippeket, hogy a megfelelő módon végezze el az e-maileket, és elérje a kívánt eredményt.

 • Az e-mail üzenetek személyre szabása ellentmondásosnak tűnhet. De nyilvánvalóan használhat valamilyen személyre szabást a tömeges e-mailekben, például hozzáadhatja a címzett nevét az e-mail fejlécéhez vagy tárgysorához. Ez jobb nyitási és átkattintási arányt biztosít.
 • Mindig használja az e-mail címek válogatott listáját az e-mailek küldéséhez. A megvásárolt e-mail lista kiválasztása rossz ötlet, mivel csökkenti a jó nyitási arány esélyét.
 • E-mailjeinek lenyűgöző dizájnt és CTA-t kell tartalmazniuk. Ez növeli a céloldal és a webhely forgalmát, ami végső soron több értékesítést és konverziót eredményez.
 • Ostoba döntés lenne a rendszeres e-mail klienseire, például a Gmailre és az Outlookra támaszkodni az e-mail üzenetek küldésében. Be kell fektetnie az e-mail üzenetküldő szolgáltatásokba vagy megoldásokba, hogy növelje annak esélyét, hogy az e-mailek eljussanak a címzettekhez.
 • E-mailek küldése előtt feltétlenül szegmentálja a listát. Így elküldheti e-mailjeit az embereknek tartózkodási helyük, online viselkedésük és vásárlási előzményeik szerint.
 • Ha tömeges e-maileket küld a potenciális ügyfelek listájának, az nem vet véget a munkának. Ezt követően figyelnie kell az e-mail marketing KPI-it, például a megnyitási arányt és a kattintásig történő megnyitási arányt, hogy megértse a kampány hatékonyságát. Ez azt is megmondja, hogy módosítania kell-e a stratégiát.

Keresendő szolgáltatások az Email Blast szoftverben

Rugalmasság

Az e-mail blasthoz választott szoftvernek rugalmasságot kell kínálnia a használat és a költségek tekintetében. Felosztó-kirovó tervvel kellett volna rendelkeznie, így nem kell egy vagyont költenie havi költségekre.

Tervezősablonok

Az e-mailek tervezése a semmiből hektikus és időigényes. Keressen olyan alkalmazást, amely előre megtervezett e-mail sablonokkal rendelkezik. Ez a funkció biztosítja az e-mail marketing bevált gyakorlatainak betartását még akkor is, ha Ön kezdő az e-mail tervezés területén.

Fogd és vidd szerkesztő

A sablonoknak testreszabhatónak kell lenniük, és egy fogd és vidd szerkesztőre van szükség a sablon személyre szabásához. Ez az intuitív funkció időt és erőfeszítést takarít meg az e-mailek létrehozásának egyszerűsítésével.

Magas e-mail kézbesítési árak

Minden erőfeszítése hiábavaló lesz, ha e-mailjei nem jutnak el előfizetői postaládájába. A frusztráció elkerülése érdekében olyan megoldást kell választania, amely magas szállítási sebességgel rendelkezik. Mielőtt céget választana, ellenőriznie kell az igényelt árakat.

Insights

Előfordulhat, hogy az e-mail-robbantásos megközelítés nem tartalmaz szegmentálást vagy személyre szabást, de az elköteleződés és a konverzió növelése érdekében betekintést kell gyűjtenie a kampányokból. Ezért a választott megoldásnak jelentéseket kell adnia a teljesítménymutatókról, például az átkattintási arányról és a megnyitási arányról.

Támogatás

Ez egy alapvető tulajdonság, amelyet sokan figyelmen kívül hagynak. Az e-mail blast szolgáltatónak erős ügyfélszolgálattal kell rendelkeznie e-mailben, élő csevegésben vagy telefonhívásban a problémák megoldása érdekében.

  A számítógép javítása automatikusan a BIOS-ba megy

Most, hogy elegendő információt gyűjtött össze az e-mail blast módszerről és annak megfelelő használatáról, itt található az e-mail blast eszközök válogatott listája.

Sendinblue

A Sendinblue egy népszerű e-mail szolgáltató, amellyel naponta 300 e-mailt küldhet ingyenesen. Azonban bármelyik fizetős csomagot választhatja, hogy naponta több e-mailt küldjön. A bloggerek, kisvállalkozások, e-kereskedelmi cégek és nagyvállalatok számára szükséges marketingeszközöket is kínálja.

Ezzel a platformmal szemet gyönyörködtető e-maileket küldhet több ezer embernek, és irányíthatja őket a céloldalakra. Erőteljes kézbesítési infrastruktúrával rendelkezik, amely nagy esélyt kínál arra, hogy elérje a potenciális jelmezek postaládáját. A Sendinblue szakértői csapattal is rendelkezik, amely szorosan figyeli az e-mail szervereket.

Használhatja több mint 40 e-mail sablonját, és szerkesztheti őket a fogd és vidd szerkesztővel. Támogatja az előfizetői listák importálását CSV-, Excel- és TXT-fájlokon keresztül. Ezen túlmenően az alkalmazás lehetővé teszi az e-mailes robbantási kampányok sikerének mérését, így megtudhatja, melyik stratégia működik a legjobban közönsége számára.

A Sendinblue részletes jelentést is kínál az e-mail marketing mutatóiról, például a kézbesítésről, a nyitott arányról, a CTR-ről, a hőtérképről, a konverziókról és a leiratkozásokról. Akár kész munkafolyamatokat is kiválaszthat a gyakori forgatókönyvekhez.

BigMailer

Ha olyan ügynökséghez tartozik, amelynek az e-mail blast technikát kell használnia potenciális ügyfelek megszerzéséhez vagy konvertálásához, a BigMailer a megfelelő platform az Ön számára. Segítségével egy helyről kezelheti az összes e-mailjét, és biztosíthatja a kivételes megtérülést.

Lehetővé teszi a promóciós és tranzakciós e-mailek egyesítését. Használhatja az egységes ügyfélnézetet, és valós idejű elköteleződéssel célozhatja meg őket. Ugyanakkor lehetővé teszi a feladó hírnevének kezelését.

A BigMailer segítségével a vállalatok meglévő HTML-sablonjaikat klasszikus HTML-szerkesztővé alakíthatják át, és a fogd és vidd szerkesztővel adaptív sablonokat hozhatnak létre. Ezenkívül kiválaszthat egy sablont a könyvtárukból, és ennek megfelelően testreszabhatja.

Ez az eszköz támogatja az integrációt számos más alkalmazással, beleértve a Zapier-t, a Zoho-t, az Integromat-ot és a Pabbly-t az ügyfélrekordok szinkronizálásához. Előfordulhat azonban, hogy a webhook segítségével adatokat helyezhet át az alkalmazásban.

Az ügynökségek a fő irányítópult segítségével korlátlan számú márkát kezelhetnek. Támogatja továbbá az érdekelt felek meghívását az alkalmazásba és a hozzáférési szint zökkenőmentes szabályozását.

Sendy

Olcsó megoldást keres hírlevelek küldésére előfizetőinek? Sendy azért van itt, hogy ezt a célt szolgálja. Ez egy saját üzemeltetésű e-mail hírlevél-szoftver, amellyel tömeges e-maileket küldhet az e-mail-robbanásmód részeként.

Ez a platform az Amazon Simple Email Service (SES) szolgáltatást használja, és csak az elküldött e-mailek számáért kell fizetnie. A Sendy 1 dollárba kerül, ha minden 10 000 e-mailt elküld a világ bármely pontjára.

Ha Ön egy ügynökség vagy vállalkozás, amelynek több terméket kell kezelnie, az alkalmazás fehér címkével ellátott ügyfélfiókok funkciója előnyös lesz az Ön számára. Ez az alkalmazás ideális előfizetőkezeléshez és listaszegmentáláshoz is.

A Sendy választása azt jelenti, hogy nincs kézi kampány utáni tisztítás, mivel a visszapattanásokat, panaszokat és leiratkozásokat automatikusan, valós időben kezeli. Akár más platformokkal is integrálható, mint például a Zapier, Magento, Drupal, Joomla, Woocommerce, Prestashop és Wufoo.

Mailmunch

A Mailmunch tökéletes platform azoknak a vállalkozásoknak és influencereknek, akik szeretnének lendületet látni termékértékesítésükben és rajongótáboruk növekedésében. Használatával lenyűgöző e-maileket és hírleveleket készíthet közönségének, és könnyedén elküldheti őket a webhely forgalmának és konverziójának növelése érdekében.

  Hogyan kell játszani a Total War: ROME II-t Linuxon

Az erről a platformról származó e-mail üzenetekkel egyetlen e-mailt is megtervezhet, és több ezer címzetthez kézbesítheti. Használhatja az egyik professzionálisan megtervezett HTML-sablont, és személyre szabhatja azt igényei szerint. A Mailmunch reszponzív e-mailjei jól néznek ki, függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik eszközt használja.

Beépített képtárát használhatja a digitális eszközkezeléshez. Több ezer jogdíjmentes képet tartalmaz, amelyeket belefoglalhat a képeibe. Ez a platform a kézi munkát is csökkenti azáltal, hogy automatikus üdvözlő e-maileket küld az ügyfeleknek. A Mailmunch fejlett analitikai adatokat is kínál az ügyfelekről a jövőbeni stratégiaalkotás érdekében.

Moosend

Megoldást keres arra, hogy lebilincselő e-mail kampányokat tudjon eljuttatni potenciális ügyfeleihez? A Moosend egy egyszerűen használható e-mail marketing szoftver, amellyel a folyamatot és a munkafolyamatot is automatizálhatja az Ön kényelme érdekében.

Az alkalmazás használatához nincs szükség kódolási ismeretekre. Nem számít, mekkora a vállalkozása, ez a platform segít abban, hogy e-mailjeit minden alkalommal megnyissa, és rákattintson. A fogd és vidd e-mail szerkesztő segítségével gyönyörű e-maileket készíthet, amelyek azonnal felkeltik a közönség figyelmét.

Ezenkívül ez a platform lehetővé teszi, hogy A/B tesztelést végezzen kampánya hatékonyságának ellenőrzésére. Adatelemző funkciója betekintést nyújt kampánya sikerébe, a listaszegmentálás pedig gondoskodik arról, hogy az e-mailt a megfelelő emberkategóriának küldje.

Ezenkívül ezt a platformot bármilyen CRM-mel, webhelytel vagy e-kereskedelmi platformmal integrálhatja, akár HTML ismerete nélkül is. A Moosend rendelkezik egy API-val is, amelyet bármilyen programozási nyelvvel használhat.

A támogatott alkalmazások a következők: Zapier, MailChimp, WooCommerce, HubSpot, Magento, Active Campaign, Elementor, Zendesk, Salesforce, Pabbly, Bouncer, Drupal, Xero, Freshbooks, Zoho és még sok más.

Fiverr szakemberek felvételéhez az e-mail robbantáshoz

Abban az esetben, ha nem szeretne semmilyen alkalmazást használni, de túl elfoglalt ahhoz, hogy manuálisan küldje el az e-maileket, használhatja a Fiverr online piacteret, hogy felvegyen embereket tömeges e-mailek küldésére az Ön nevében. Itt a világ minden tájáról érkező szakemberek kínálják szolgáltatásaikat. Kiválaszthatja őket értékelésük és költségvetésük alapján.

Következtetés

Az e-mail üzenet megfizethető módja a közönség elérésének. A szegmentálatlan megközelítés azonban meghiúsíthatja kampányait. A megfelelő e-mail-robbanásstratégiával, amely magában foglalja a személyre szabást, a konzisztenciát és a listaszegmentálást, a vállalatok növelhetik eladásaikat és elérhetik céljaikat.

A robusztus e-mail-robbantó alkalmazásokat is igénybe veheti kampánya sikeréhez. Most, hogy tudja, milyen funkciókkal kell rendelkeznie az e-mail blast eszköznek, könnyebb lesz kiválasztani egyet. Ha érdekel, megtekintheti a legjobb e-mail marketing platformokat.