Hogyan kapcsolhatod ki az élő adást a Facebookon

A Facebook élő funkciója lehetővé teszi, hogy valós idejű élő videót sugározzon. Ezt a funkciót az élő közvetítők arra használják, hogy a közönség érdeklődését felkeltsék a jelentős események és alkalmak során. A stream során a nézők válaszolhatnak, megoszthatnak és megjegyzéseket fűzhetnek hozzá. Az együttműködés felelősségét a házigazdáról a vendégekre hárítva a Facebook Live sokkal nagyobb részvételt ösztönöz, ami boldogabbá teszi a házigazdát, és összességében jobb tartalmat állít elő. Ön Facebook-felhasználó, aki valós idejű interakcióra vágyik barátaival, és kíváncsi, ki láthatja élő videóit a Facebookon? Vagy mi az a csatlakozási kérelem a Facebook Live-on? Ha valaki további információt keres a Facebook Live funkcióval kapcsolatban, adunk egy hasznos útmutatót, amely eloszlatja minden kétségét azzal kapcsolatban, hogy hogyan kapcsolhatja ki az élő adást a Facebookon, és hogyan iratkozhat le az élő videós értesítésekről.

Hogyan kapcsolhatod ki az élő adást a Facebookon

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kapcsolhatja ki az élőt a Facebookon. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Ki láthatja élő videóidat a Facebookon?

Élő videóidat elmentheted és normál videóként közzéteheted a Facebook-idővonaladon, és alapértelmezés szerint ezeknek a közzétett videóknak a láthatósága nyilvános, ami azt jelenti, hogy bárki láthatja, akinek van linkje a videódra. De arra is van lehetőség, hogy csak a Facebook-ismerőseid számára látható legyen. Konkrét barátok, vagy kizárhatod a kiválasztott ismerőseidet a jövőbeli bejegyzéseidből, és korlátozhatod tevékenységedet saját magadra, hogy senki ne lássa élő videóidat a FB-on.

  A hely megváltoztatása Chromebookon

Mi az a csatlakozási kérelem a Facebook Live-on?

A Facebook rendelkezik ezzel a nagyszerű funkcióval az élő termékéhez, amely a Facebook Live csatlakozási kérelme néven ismert. A Join Requests on Facebook Live egy olyan lehetőség, amely a megjegyzés rovatban található, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérelmet küldjenek egy élő videóhoz való csatlakozásra. A felhasználók most kérelmezhetik, hogy csatlakozzanak egy Facebook Live-hoz, amelyet éppen néznek. Ha pedig a Facebook Live-ot üzemeltető Facebook-felhasználó teljesíti a kérést, akkor a műsorvezető vendégeként megkezdheti a közvetítést. A csatlakozási kérelmeket a fogadó is elutasíthatja. Ha több felhasználó próbál egyszerre csatlakozni, a hostok valós időben elfogadhatják vagy elutasíthatják a kérést, miután látják a csatlakozási kérelmet.

Meghívhat csak élő Facebookra?

Igen, a Facebook Live szolgáltatáshoz csak meghívásos lehetőséget is létrehozhat.

Hogyan lehet priváttá tenni az élő közvetítést?

Ha csak egy meghatározott csoporttal szeretnél élőben közvetíteni, akkor itt van egy módja annak, hogyan tehetsz élő közvetítést priváttá az FB-on néhány egyszerű lépésben.

1. Indítsa el a Facebook alkalmazást Android vagy iOS Mobil.

2. Érintse meg a gombot + (plusz ikon) > Élő.

3. Érintse meg a Címzett: Pubic elemet a képernyő bal felső sarkában.

4. Érintse meg a Továbbiak megtekintése opciót az Élő beállítások menüben.

5. Most válassza a Konkrét barátok lehetőséget, és válassza ki azokat a felhasználókat, akikkel meg szeretné osztani az élő közvetítést.

Hogyan változtathatod meg élő adatvédelmét a Facebookon?

Itt van egy módja annak, hogyan módosíthatja élő adatvédelmét a Facebookon.

1. Látogassa meg a Facebook weboldal a böngészőben Jelentkezzen be fiókjába e-mail címével vagy telefonszámával és jelszavával.

2. Most kattintson a profilkép ikonjára a képernyő jobb felső sarkában.

3. Kattintson a Beállítások és adatvédelem lehetőségre.

4. Ezután kattintson a Beállítások elemre.

5. Kattintson az Adatvédelem > Szerkesztés elemre a Ki láthatja jövőbeli bejegyzéseit? mezőben, az alábbiak szerint.

6. Az élő adatvédelmi beállítások módosításához válassza ki bármelyik adatvédelmi beállítást.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kapcsolhatja ki az élő adást a Facebookon.

Hogyan módosíthatja az adatvédelmi beállításait a Facebookon?

Az adatvédelem és az adatbiztonság fontos szempont a közösségi média platformok használata során. De ami a felhasználók magánéletének tiszteletben tartását illeti, a Facebooknak nem éppen a legpéldásabb hírneve van. A Facebook azonban számos adatvédelmi beállítást kínál, amelyek módosításával biztosíthatja személyes adatait, és megvédheti magát a Facebookon. Itt található egy útmutató arról, hogyan módosíthatja vagy módosíthatja adatvédelmi beállításait a Facebookon a maximális adatvédelem érdekében.

  Hogyan lehet visszaállítani a törölt fájlokat Linuxon a tesztlemezzel

I. lehetőség: Asztali böngészőkben

1. Látogassa meg a a Facebook hivatalos weboldala bármelyik webböngészőben, amit szeretne.

2. Ezután jelentkezzen be Facebook-fiókjába a hitelesítő adataival.

3. Most a Facebook kezdőlapján kattintson a profil ikonra a jobb felső sarokban.

4. Kattintson a Beállítások és adatvédelem > Beállítások elemre.

5A. Facebook-fiókja adatvédelmi beállításainak és eszközeinek többségét az Adatvédelem lapon találja meg.

5B. Kattintson a Profil és címkézés lehetőségre a bal oldali ablaktáblában az egyéb fontos adatvédelmi beállítások eléréséhez.

II. lehetőség: Facebook mobilalkalmazásban

1. Indítsa el a Facebook alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Érintse meg alul a Beállítások és adatvédelem opciót.

4. Most érintse meg a Beállítások opciót.

5. A Beállítások és adatvédelem menüben elérheti és módosíthatja a kívánt adatvédelmi beállításokat.

Hogyan iratkozhat le az élő videóértesítésekről?

A Facebook Live egy nagyszerű funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élőben közvetítsék magukat videón. És amikor egy ismerősöd vagy oldal, amit követsz, élőben jelenik meg a Facebookon, kapsz egy értesítést, hogy légy része a FB Live-nak. Ha pedig be szeretné kapcsolni a Facebook Live értesítést, az alábbiakban felsoroljuk azokat a lépéseket, amelyeket követnie kell fiókjában.

1. Navigáljon a Facebook weboldal.

2. Ezután jelentkezzen be Facebook-fiókjába a megfelelő hitelesítő adatokkal.

3. Kattintson a profil ikonra > Beállítások és adatvédelem > Beállítások.

4. Kattintson az Értesítések lehetőségre a bal oldali ablaktáblában.

5. Görgessen le, és kattintson a Video opció lefelé mutató nyíl ikonjára.

6. Kapcsolja ki az Értesítések engedélyezése a Facebookon opció kapcsolóját, hogy leiratkozzon az élő videós értesítésekről az FB-n.

Ki tudod kapcsolni a Facebook Live opciót?

Igen, kikapcsolhatod a Facebook live opciót a Facebook adatvédelmi beállításainál. A következő részben részletes útmutatót adunk az FB Live opció kikapcsolásához.

  Vendég-kiegészítések telepítése a VirtualBoxon

Hogyan lehet kikapcsolni az élő adást a Facebookon?

Nézzük meg, hogyan lehet kikapcsolni az Élő FB-on az alábbi lépések segítségével.

1. Menjen a a Facebook hivatalos weboldala a böngészőjében.

2. Jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a profil ikonra a jobb felső sarokban.

3. Kattintson a Beállítások és adatvédelem > Beállítások elemre.

4. Kattintson az Értesítés > Videó elemre.

5. Ezután kapcsolja ki az Értesítések engedélyezése a Facebookon opció kapcsolóját.

Láthat valaki, ahogy élőben nézi a Facebookját, ha nem kattint rá?

Nem. Csak ha barátja vagy a videót közzétevő személlyel, és rákattintasz a Facebook Live videójára, akkor tudhatja meg, hogy megnézte a videóit. De még ha barátok is vagytok, nem láthatnak téged, ha nem kattintasz egy élő videóra, így magánéletedben nézhetsz egy elnémított Facebook Live videót.

Mit jelent, ha valaki felkér, hogy nézze meg az élő adását?

Amikor élő adásban vagy az FB-on, kiválaszthatod a barátlistádon szereplő felhasználókat, hogy eljöjjenek megnézni a Facebook Live videódat. Ehhez hasonlóan élő videóik megtekintésére is meghívhatják Önt. Választhat, hogy meghívja ismerőseit vagy csoporttagjait az élő videó megtekintésére, ha a megjegyzés szakasz melletti meghívási lehetőségre kattint. A nézők ehhez hasonló értesítést fognak látni a Facebook élő adása esetén.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan kapcsolhatja ki az élő adást a Facebookon, és hogyan iratkozhat le az élő videós értesítésekről. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.