Hogyan juthat hozzá a GPT-4-hez most!

Csak néhány órával a Google után bejelentette PaLM AI modelljét A GPT-3 kihívására az OpenAI elrontotta a szórakozást, és a GPT-4 bejelentésével átvette az internetet. És ésszerű, ha az emberek tudomásul veszik, mivel ez jelentős frissítéseket hoz a GPT-3-hoz képest. Ez a következő generációs nagy nyelvi modell (LLM) már nem korlátozódik a szövegre, hanem immár látásmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a képek bevitelét és az AI-modell hamarosan történő lekérdezését. Ennek ellenére, ha most szeretné megtapasztalni a GPT-4-et a ChatGPT webhelyén, pénzt kell költenie, mivel az új modell használata nem ingyenes. Tehát megtudjuk, hogyan férhet hozzá még ma könnyedén a GPT-4-hez.

A GPT-4 használata most (2023)

Ebben a cikkben két egyszerű módszert ismertetünk a GPT-4 eléréséhez. Nem kell megvárnia az integrációkat vagy az API-kiadást, hogy megtapasztalhassa az új AI-modellt. Előtte gyorsan beszéljünk az OpenAI GPT-4 modelljének újdonságairól.

Mi az OpenAI új GPT-4 AI modellje?

Mindannyian tudjuk, hogy a ChatGPT rengeteg klassz dolgot tud végezni, és rengeteg ChatGPT-prompt létezik, amelyek tökéletes választ kapnak a kérdésekre, de az OpenAI jelentősen javítja képességeit a GPT-4 segítségével. A kedvenc ChatGPT AI chatbotját működtető GPT-3-hoz képest a legújabb GPT-4 modell multimodális. Ahogy fentebb említettük, ez azt jelenti, hogy az LLM mostantól képes lesz szöveg- és képbevitelt is elfogadni a felhasználóktól. Az OpenAI új GPT-4 modellje hamarosan lehetővé teszi a képbevitelt, amely képes lesz elemezni és megválaszolni kérdéseit. Jelenleg csak az új LLM szöveges funkciói érhetők el a ChatGPT-n keresztüli kipróbálásra.

  Hogyan lehet megakadályozni, hogy az iPhone képernyője kikapcsoljon

A GPT-4 AI modell elérése (hivatalos módszer)

Az OpenAI okosan lejátszotta, és csak a ChatGPT Plus előfizetői számára tette elérhetővé a GPT-4-et. Ez azt jelenti, hogy havonta 20 dollárt kell fizetnie az OpenAI legújabb modelljének eléréséhez. A következőképpen férhet hozzá:

1. Először nyissa meg a ChatGPT webhelyet a link itt és jelentkezzen be meglévő fiókjába. Hozzon létre új fiókot, ha még nem rendelkezik vele.

2. Miután bejelentkezett, a bal alsó sarokban megjelenik az „Upgrade to Plus” opció. Kattintson rá.

3. Ezután a megnyíló előugró ablakban kattintson a zöld „Frissítési terv” gombra a ChatGPT Plus alatt. Amint azt itt említettük, a ChatGPT elsőbbségi hozzáférést biztosít az új funkciókhoz, és jogosan, a GPT-4 segítségével.

  Most vettél egy Mac-et? 14 alapvető alkalmazás, amelyet telepítenie kell

4. A következő oldalon a jobb oldali ablaktáblában meg kell adnia fizetési adatait és számlázási címét. Az adatok megadása után kattintson a „Feliratkozás” gombra.

Megjegyzés: Sajnos a felhasználók nem tudnak fizetni az OpenAI webhelyen, hogy megkapják a ChatGPT Plus-t Indiában. A közösségi média több bejegyzése szerint minden hitel-/bankkártya – legyen az Visa, Mastercard, American Express stb. – meghibásodik. Reméljük, hogy az OpenAI elismeri a problémát, és lehetővé teszi az indiai felhasználók számára a ChatGPT Plus használatát Indiában.

5. A fizetés befejezése után sikeresen ChatGPT+-előfizető lesz. Most már könnyedén használhatja az új GPT-4 modellt és más régebbi mesterséges intelligencia modelleket. A kezdéshez a képernyő legördülő menüjéből válassza ki a „GPT-4” lehetőséget.

6. Most már beírhatja a lekérdezéseket a jobb oldali ablaktáblán található szövegmezőbe, és kapcsolatba léphet a hatékonyabb és gyorsabb GPT-4-alapú ChatGPT chatbottal. Íme néhány példa, nézze meg őket:

A GPT-4 AI modell ingyenes használata

Amint azt a kezdeti tudósításunk is megerősítette, az OpenAI a közeljövőben nem kínál ingyenes hozzáférést a GPT-4-hez a ChatGPT chatbotján keresztül. Továbbá hozzáteszi, hogy reméli, hogy valamikor a jövőben „bizonyos mennyiségű ingyenes GPT-4 lekérdezést kínálhat” az ingyenes szintű felhasználóknak.

Nos, ha Ön az ingyenes felhasználók közé tartozik, és nem szeretne pénzt költeni a ChatGPT Plus előfizetés megszerzésére, akkor van egy ingyenes alternatívánk az Ön számára. És ez a Microsoft Bing új AI chat funkciója. Igen, egy hivatalos blogbejegyzésa Microsoft megerősítette, hogy Bing AI szolgáltatása GPT-4-en fut.

  Hol található az üzemanyag-összetétel érzékelő?

Ezenkívül a Bing AI használatának óriási előnye a ChatGPT webhelyén található GPT-4 modellel szemben a tudásbázis. Míg a GPT-4 továbbra is a 2021. szeptemberi adatkészletre korlátozódik, a Bing AI chat csatlakoztatva van az internethez, és képes válaszolni a valós idejű eseményekkel kapcsolatos kérdésekre is. De ne feledje, hogy a Bing AI jelenleg 15 válaszra korlátozódik egyetlen beszélgetés során.

Tehát most próbálja ki a ChatGPT alternatív Bing AI-t az Edge böngészőben. Ha pedig nem szeretné használni az Edge-t, olvassa el útmutatónkat arról, hogyan érheti el a Bing AI-csevegést bármely webböngészőben.

Próbálja ki a GPT-4 modellt a ChatGPT-ben még ma

Összefoglalva, meg kell szereznie a ChatGPT+ előfizetést, ha hivatalosan hozzá szeretne férni az OpenAI új GPT-4 AI modelljéhez. Tesztelésünk során azonban azt találtuk, hogy a Bing AI meglehetősen érzékeny és segítőkész a kérdéseinkben. Szóval izgatottak a GPT-4 text-cum-vision AI-modellben rejlő lehetőségek? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben.