Hogyan juthat hozzá a Counter-Strike 2 béta korlátozott tesztjéhez

A Valve végre nyugalmat vetett a pletykáknak, és bejelentette a Counter-Strike 2-t, amely a kritikusok által elismert taktikai FPS lövöldözős CS:GO helyettesítője, amely nem hajlandó meghalni. Nos, most még több játékos játszik a Counter-Strike-kal, köszönhetően a Counter-Strike 2 hype-nak és a közelgő, 2023 nyarán megjelenő megjelenésének. Egyébként, ha kíváncsi az újdonságokra, itt van minden, amit tudnia kell a Counter Strike-ról 2. Ebben az útmutatóban azonban elmagyarázzuk, hogyan kell játszani a CS2 béta verzióját, és tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan növelheti annak esélyét, hogy meghívást kapjon a játék tesztelésére. Ezzel együtt itt az ideje, hogy megnézzük a Counter-Strike 2 korlátozott béta tesztjéhez való hozzáférés lépéseit.

Hogyan kell játszani a Counter-Strike 2 bétaverzióját (2023)

Bárki meghívást kaphat a Counter-Strike 2 béta tesztjére, ha a játékos megfelel néhány alapvető tényezőnek. Ezekről a következő részben fogunk beszélni, ahol elmondjuk, hogyan növelheti az esélyét, hogy bekerüljön a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjébe. Egyelőre a következőképpen ellenőrizheti, hogy meghívást kapott-e a Counter-Strike 2 bétaverziójába:

1. Először nyissa meg a Steamet. Töltse le és telepítse a Counter-Strike: Global Offensive (ingyenes) alkalmazást, ha még nem tette meg. Bár a CS:GO-t később a Counter-Strike 2 váltja fel, egyelőre továbbra is elérhető lesz. A játékosok csak a meglévő játékon keresztül kaphatnak meghívót a CS2-re. Feltételezem, hogy már van Steam, de ha nincs, akkor letöltheti az itt található link segítségével.

2. Folytassa a Counter-Strike: Global Offensive elindítását. Feltételezem, hogy már Steam felhasználó vagy, és játszottál már CS:GO-val. Ha még nem tette meg, valószínűleg hosszú időnek kell eltelnie, amíg hozzáfér a CS2 Bétához. Ennek az az oka, hogy jelenleg a Valve olyan játékosoknak kínálja, akiknek a CS:GO-ban már jó bizalmi tényezője van. A hivatalos Valve szervereken a legutóbbi játékidő is számít.

  Hogyan ellenőrizhető, hogy egy munkaköri leírás diszkriminatív-e [Chrome]

3. Miután a CS főmenüjében van, értesítést kell kapnia a Counter-Strike 2 Limited Access bétaverziójáról (ha kiválasztották, akkor az). Nézze meg a tweetet (jóvoltából Twitter/HLTV.org) alább, hogy megtudja, hogyan néz ki az opció azon játékosok számára, akiket a Valve kiválasztott a CS2 bétaverziójához. Mint korábban említettük, bármely játékos hozzáférhet a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjéhez. Nem csak szakemberek és influencerek közvetítik a játékot.

4. Miután feliratkoztál a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjére, a Steam megkezdi a CS2 letöltését a számítógépedre. A telepítés után választhat a CS:GO vagy a CS2 között, amikor a Steamben a „Play” gombra kattint.

Hogyan növelheti esélyeit a Counter Strike 2 bétaverziójának lejátszására

Nos, ha nem jutottál hozzá a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjéhez, ne aggódj, mert a Valve megerősítette, hogy hamarosan további játékosokat is hozzáadnak a teszteléshez. Nem említettek semmit a Prime státusz megkövetelésével kapcsolatban, így még ha nem is rendelkezik vele, hozzáférhet a CS2 Bétához. Íme, amit a Valve mond arról, hogyan választják ki a játékosokat a CS2 Bétára:

A játékosok kiválasztása a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjéhez számos, a Counter-Strike 2 fejlesztőcsapata által fontosnak tartott tényező alapján történik, ideértve (de nem kizárólagosan) a Valve hivatalos szerverein eltöltött legutóbbi játékidőt, a bizalmi tényezőt és a Steam-fiók állapotát. — CS2 (@CounterStrike) 2023. március 22

Ennek ellenére van néhány tippünk, amelyek segítenek növelni a bétaverzióba való bejutás esélyeit. A következőket teheti:

  • Játssz többet a Counter-Strike: Global Offensive játékkal a hivatalos Valve szervereken. Játsszon annyit, amennyit csak tud versenytárs vagy alkalmi módban. Ez növeli a játékidőt, és ez az egyik fő tényező (de nem az egyetlen), amely befolyásolja, hogy hozzáfér-e a CS2-hez. Kerülje a közösségi szervereken való játékot, mivel ezek nem számítanak játékidőnek a Valve hivatalos szerverein. Próbáljon meg minden nap játszani, és gyakran ellenőrizze a főmenüben a CS2 bétateszt meghívóját.
  • Legyen jó sport, és kérje meg játékosait vagy barátait, hogy dicsérjenek téged. Ha nem mérgező módon játszik, jó csapattárs vagy, és segít másokon, az mindenképpen növeli a bizalmi tényezőt.
  • Győződjön meg róla, hogy Steam-fiókja jó állapotú, mivel nincs VAC-tiltás. És ha van ilyen, előfordulhat, hogy elkerülik, mint potenciális CS2 bétatesztelőt.
  Hogyan lehet letiltani az automatikus lapfrissítést a Chrome-ban

Hogy őszinte legyek veled, több mint 10 éve játszom a Counter-Strike-kal (és a Steam fiókomon CS 1.6 is van). A CS:GO-ban több mint 2000 órám, 5 év szolgálati érem és több mint 500 versenygyőzelem van. A Counter-Strike 2 megjelenésével rohantam újra letölteni a játékot, és ellenőrizni, hogy van-e hozzáférésem. Még egy versenyjátékot is játszottam, és megszereztem a Gold Nova Master rangot.

A Counter-Strike 2 korlátozott tesztjére azonban még nem kaptam meghívót. Esélyeim növelése érdekében a bejelentés óta minden nap játszunk, remélve, hogy hamarosan beiratkozunk a CS2 bétaverziójába. Ha évek óta hűséges Counter-Strike játékos vagy, és nem jutottál be a bétába, együttérzünk veled. De ahogy korábban is említettük, a Valve megerősítette, hogy több játékost engednek be a Counter-Strike 2 Bétába, ahogy haladunk előre.

Óvakodjon a Counter-Strike 2 korlátozott tesztcsalásaitól

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a Counter-Strike 2-höz NINCS hivatalos kulcs. A játékhoz csak a CS:GO főmenüjének képernyőjén keresztül férhet hozzá. Rengeteg videó és webhely próbálja rávenni az embereket, hogy adják fel Steam-fiókjukat, vagy fizessenek nekik kulcsok vásárlásáért, hogy bekerülhessenek a Counter-Strike 2 korlátozott béta tesztjébe. Óvatosnak kell lennie, és minden áron kerülnie kell ezeket a csalásokat. Rendkívül óvatosnak kell lennie, mivel az emberek a Valve-ot azért adták ki, hogy becsapjanak másokat. Íme a Valve hivatalos álláspontja az átverési helyzettel kapcsolatban:

Óvakodj a csalásoktól. A korlátozott teszthozzáférés ellenőrzésének egyetlen módja a CS:GO elindítása a Steamen keresztül, és a főmenü ellenőrzése.

Ne jelentkezzen be olyan harmadik fél webhelyére, amely azt állítja, hogy ellenőrizze Steam-fiókja hozzáférését, vagy korlátozott tesztelési hozzáférést vagy kulcsokat kínál; nincsenek korlátozott tesztkulcsok. – CS2 (@CounterStrike) 2023. március 22

  Mi a különbség az 5G és az 5GHz-es Wi-Fi között?

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyakran vesznek fel játékosokat a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjére?

A Valve megerősítette, hogy idővel további játékosok kerülnek be a CS2 Bétába. Arra kérték a játékosokat, hogy folyamatosan nézzék meg a főmenüjüket, nincs-e lehetőség meghívásra.

Ingyenesen játszható a Counter-Strike 2?

Igen, a Counter-Strike 2 ingyenesen játszható játék lesz. Olyan lesz, mint sok más Valve-játék, mint például a Dota 2, a CS:GO és a Team Fortress 2.

A CS:GO-ban lévő Prime Statusom átkerül a Counter-Strike 2-be?

Igen, a Valve megerősítette, hogy a felhasználó CS:GO elsődleges státusza átkerül a Counter-Strike 2-be.

A Counter-Strike 2 felváltja a CS:GO-t?

Igen, a Counter-Strike 2 le fogja váltani a CS:GO-t, amikor 2023-ban nyáron megjelenik. A meglévő játékelemek és fegyverek felületei is átkerülnek az új játékba.

A Counter-Strike 2 megjelenik PS5-re?

A Valve-nak nincsenek hivatalos tervei vagy információi a Counter-Strike 2 PS5-re való megjelenésével kapcsolatban. A CS:GO azonban létezik konzolokon.

A Counter-Strike 2 az a Source 2 frissítés, amelyre az emberek vártak?

Igen, a Counter-Strike 2 a Source 2 motoron van, és ez a játék egyik legfontosabb frissítése.

Játszhatsz külön a CS:GO-val, miközben a Counter-Strike 2 korlátozott tesztje zajlik?

Igen, a CS:GO-t jelenleg a Counter-Strike 2-től külön is játszhatja. De valamikor az új játék felváltja a régit.

A Valve engedélyezi a Counter Strike 2 játékmenetének rögzítését és élő közvetítését a YouTube-on és a Twitch-en?

Igen, a játékosok streamelhetik és rögzíthetik a Counter-Strike 2 játékmenetét. Ezt közzéteheti a közösségi médiában és az olyan streaming platformokon, mint a Twitch, a YouTube és a Twitter.

Jó szórakozást az új Counter-Strike 2 bétaverziójával

Már régóta várnak a játékosok a CS:GO 2-re, vagyis a Counter-Strike sorozat következő jelentős frissítésére, a Source 2 frissítésére. Már régóta vizsgáljuk a kiszivárogtatásokat, és most a Valve hivatalosan is bejelentette a játékot. Ha követte az útmutató lépéseit, megtudhatja, hogy meghívást kapott-e a Counter-Strike 2 korlátozott tesztjére. Arról is beszéltünk, hogyan növelheti az esélyét, hogy bekerüljön a bétába. Hozzáfértél már a CS2 Bétához? Mi a véleményed a Counter-Strike 2-ről? Ossza meg velünk a megjegyzésekben, és ha kétségei vannak, biztosan segítünk.