Hogyan jelenítheti meg a munkaidejét másoknak az Outlook alkalmazásban

Mi rosszabb annál, mint ha nem találkozhatok valakivel? Találkozó-összehívás fogadása egy olyan időpontra, amikor nem dolgozik. Ezt nem tudjuk megállítani, de segíthetünk az Outlook beállításában, hogy legalább az emberek tudják a munkaidejét.

Amikor értekezlet-összehívást hoz létre az Outlook alkalmazásban, az Értekezlet > Ütemezési asszisztens segít megtalálni azt az időpontot, amikor Ön és az értekezlet-összehívás címzettjei egyaránt szabadok.

Az Ütemezési asszisztens megnyitásakor azonban az egyes napokon megjelenő órák nem éjféltől éjfélig jelennek meg; reggel 8-tól délután 5-ig vannak.

Ez az Outlook alapértelmezett munkanapja, amelyet bármilyen munkaidőre módosíthat. Kattintson a Fájl > Beállítások > Naptár elemre, és keresse meg a „Munkaidő” részt. Itt módosíthatja a munkaidőt.

  A bizalmas mód használata a Gmailben

módosítsa a munkaidőt a Fájl > Beállítások > Naptár” width=”614″ height=”191″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” menüpontban.  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Például módosítjuk munkaidőnket 10:00 és 16:00 óra között, majd kattintson az „OK” gombra. ”  Ha megnyitunk egy új értekezlet-összehívást, és rákattintunk az Ütemezési Asszisztensre, akkor munkaidőnk az új nyitvatartási időnek megfelelően módosul.</p>
<p><img loading=

Az Outlook megmutatja ezt a nyitvatartási időt mindenkinek, aki hozzáfér a naptárához, amikor találkozót próbál lefoglalni Önnel.

Tegyük fel, hogy éjszakai bagoly vagy, aki távolról dolgozik, és beállíthatja a saját óráit. Délután is elérhetőnek kell lennie, hogy legyen némi átfedés a korán érkezett kollégákkal, de inkább a későbbi kezdést részesíti előnyben, ezért módosítsa a munkaidőt 12 óráról este 8 órára. Amikor létrehoz egy értekezlet-összehívást, és hozzáad egy kollégát, az Outlook 12:00 és 20:00 között jeleníti meg a munkaidőt, és az ebben az időszakban nem dolgozó órák világosszürke sávként jelennek meg.

  5 egyszerű fotószerkesztési tipp a fotóinak népszerűvé tételéhez

Amikor találkozót próbálnak lefoglalni Önnel, a 12 óráig tartó összes óra világosszürke sávként jelenik meg számukra.

Beállíthatja a munkanapjait is, így ha részmunkaidőben dolgozik, vagy hétvégén dolgozik, ezt a Fájl > Beállítások > Naptár > Munkahét menüpontban módosíthatja.

módosítsa a munkanapokat a Fájl > Beállítások > Naptár > Munkahét” width=”516″ height=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” menüpontban.  onror=”this.onrror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Módosítjuk a sajátunkat, hogy megmutassuk, hogy a péntek munkaszüneti nap.  Amikor létrehozunk egy új értekezlet-összehívást, és megnézzük az Ütemezési Asszisztenst, az egész nap világosszürke sávként jeleníti meg, jelezve, hogy ez nem a munkaidő számunkra.</p>
<p><img loading=

Előfordulhat, hogy meg kell tanítania kollégáját, hogy mit jelent a szürke sáv – és ösztönöznie kell őket arra, hogy a saját munkanapjaikat és óráikat beillesszék –, de ha már mindenki tudja, hogy ez mit jelent, az emberek legalább csak magukat hibáztatják, ha lefoglalnak egy találkozót. veled egy ideig nem dolgozol.

  Hogyan fedezz fel új zenéket a Spotify-on