Hogyan javíthatja ki a Nextbook termikus leállását

A Nextbook táblagépek remek funkciókkal és a legújabb technológiával rendelkező eszközök. Gyors szállítási szolgáltatásaik vannak, és nagyszerű mérnökök építik őket. Bár néha felmelegednek, amit a tartósan magas belső hőszint vagy rövidzárlat okozhat. Töltési problémáik és sérült kábeleik is vannak. Azonban ezek a problémák, mint például a nextbook hőleállítása, könnyen megoldhatók az ebben a cikkben említett egyszerű lépésekkel. Ez a cikk arról szól, hogyan tudhatja meg, hogy a Nextbook töltődik-e, és hogyan javíthatja ki a Nextbookot, ha nem kapcsol be. Van néhány részlet a laptop hőlekapcsolásának kikapcsolásához is. Olvassa el a cikket a végéig, hogy nagyszerű betekintést nyerjen a Nextbook eszközökbe, és megoldásokat találjon a felhasználók által gyakran tapasztalt problémákra.

Hogyan javíthatja ki a Nextbook termikus leállását

A cikk olvasása közben megtanulja a Nextbook termikus leállási problémája megoldásának különböző lépéseit. De először kapjunk választ más kapcsolódó kérdésekre!

Rendben van a táblagép használata töltés közben?

Igen, töltés közben használható tabletet. A töltés azonban határozottan tovább tart, mivel az akkumulátor is lemerül töltés közben.

Honnan tudhatod, hogy a Nextbookod töltődik?

Piros lámpa fog világítani a tetején Nextbook jelezve, hogy töltés alatt áll. A lámpa sárgára vált, ha teljesen feltöltődött. Egy felugró ablak is megjelenik a képernyőn, amikor csatlakoztatja a töltőt. A képernyő tetején megjelenik a csatlakoztatott vagy a töltés ikonja is a Nextbookon. Így tudhatja meg, hogy a Nextbook töltődik-e.

  A Flash meghajtó javítása, ha a fájlok parancsikonokká válnak (MEGOLDÁSOK)

Hogyan javíthat meg egy táblagépet, amely nem kapcsol be vagy töltődik?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat és javításokat, amelyek segítenek megoldani a táblagépet, amely nem kapcsol be vagy töltődik:

  • Ha a táblagép nem kapcsol be vagy nem töltődik, ellenőrizze, hogy a csatlakozások megfelelőek-e. Próbáljon meg másik töltőkábelt használni, hogy ellenőrizze, működik-e, és a régi megsérült-e.
  • Megpróbálhatja újraindítani az eszközt úgy is, hogy öt másodpercig lenyomva tartja a bekapcsológombot. Miközben nyomva tartja a bekapcsológombot, egyidejűleg csatlakoztassa a töltőt, és tartsa lenyomva a gombot néhány másodpercig. Ezután engedje fel a gombot, hogy megnézze, tölt-e most.
  • Ha semmi sem működik, akkor egy hard reset is meg tudja oldani az esetleges szoftverproblémákat, és felszabadítja az eszköz tárolómemóriáját is, amely megfelelő működést biztosít.

Olvassa tovább, hogy a cikk későbbi részében megtalálja a javítások részletes lépéseit. Azt is megtudhatja, hogyan javíthatja ki a Nextbook termikus leállását.

Miért áll le folyamatosan a Nextbookod?

Ha a Nextbook folyamatosan leáll, először ellenőrizze a készülék akkumulátorát. Ennek oka lehet egy instabil alkalmazás az eszközén, vagy valamilyen vírus okozhatja a problémát.

Hogyan javíthatja meg Nextbookját, ha nem kapcsol be?

A nem kapcsol be probléma megoldásához újraindíthatja a Nextbookot. Lássuk, hogyan kell csinálni.

1. Tartsa lenyomva a bekapcsológombot öt másodpercig, és miközben a bekapcsológombot benyomva tartja, egyidejűleg csatlakoztassa a töltőt.

2A. Ezután tartsa lenyomva további öt másodpercig, és ellenőrizze a felugró ablakot a képernyőn.

2B. Ha továbbra sem történik semmi, engedje fel, majd nyomja meg újra a bekapcsológombot, miközben a töltő továbbra is csatlakoztatva van, és próbálja meg csatlakoztatni a töltőhöz a képernyő bekapcsolásához.

Hogyan javíthatja meg Nextbook táblagépét, amely nem töltődik?

A nem töltődő Nextbook táblagép javításához kövesse az alábbi lépéseket:

  Milyen gyakran frissíti a Google a Chrome-ot?

1. Először is távolítsa el az akkumulátort a táblagépből.

2. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot körülbelül 20 másodpercig.

3. Most helyezze vissza az akkumulátort, és csatlakoztassa Nextbookját az újratöltéshez.

4. Ha látja a piros lámpát, a készülék töltődik. Így tudhatja meg, hogy a Nextbook töltődik-e.

Hagyja, hogy a táblagép először teljesen feltöltődjön, mielőtt újra bekapcsolná. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan javíthatja ki a Nextbook termikus leállását.

Hogyan veheted ki az akkumulátort a Nextbookból?

Kövesse az alábbi lépéseket az akkumulátor eltávolításához a Nextbookból:

1. Az akkumulátor biztonságos eltávolítása a Nextbookból.

Megjegyzés: Mindig használja a műanyag nyitószerszámot a hátlap eltávolításához.

2. Ezután óvatosan csúsztassa a szerszámot az elülső üveg és a hátsó fedél közé.

3. Most csúsztassa az eszközt az eszköz széle mentén a hátlap eltávolításához.

4. Használjon egy extra eszközt a rés beillesztéséhez, és mindig tartsa távol a hátlapot az üvegtől, amikor a másik szerszámot csúsztatja.

5. Végül lassan vegye ki az akkumulátort, és szerelje össze az alkatrészeket.

Kicserélheti az akkumulátort a Nextbookban?

Igen, mint az összes többi akkumulátort, a Nextbookban is kicserélheti az akkumulátort. Mivel az akkumulátor minden hordozhatóság nélkülözhetetlen áramforrása, időnként cserélni kell. Legyen óvatos, és kövesse a lépéseket helyesen az elemcsere során. Mindig húzza ki az akkumulátort, mielőtt bármilyen alkatrészt cserélne, mert az akkumulátor maradék töltést tartalmazhat, amely veszélyes lehet számunkra.

Hogyan állíthat vissza egy Nextbook táblagépet?

Kövesse az alábbi lépéseket a nextbook táblagép visszaállításához:

Megjegyzés: A következő lépések végrehajtása előtt győződjön meg arról, hogy a Nextbook táblagép ki van kapcsolva.

1. Vegye ki az SD-kártyát a táblagépből, ha van ilyen.

2. Nyomja le együtt a bekapcsoló + hangerőnövelő gombokat, amíg meg nem jelenik az indítási logó a képernyőn.

3. Amint látja a logót, engedje el a gombokat, és hagyja jóvá, hogy az eszköz rendszer-helyreállítási módba lépjen.

  Hogyan működnek az intelligens otthonok?

4. Ellenőrizze és erősítse meg az eszköz visszaállításához. Ezután várja meg, amíg újraindul, miután elkészült.

Hogyan javíthatja ki a Nextbook termikus leállását?

A hőleállítás egy védelmi mechanizmus, amely akkor aktiválódik, amikor a készülék felmelegszik, és a belső hőmérséklet eléri a küszöbértéket. Lássunk néhány módszert a javításra.

1. módszer: Indítsa újra a Nextbookot

A leállítási probléma megoldásához meg kell próbálnia újraindítani vagy újraindítani az eszközt. Az alábbiakban a lépések elmagyarázzák, hogyan kell ezt megtenni:

1. Tartsa lenyomva a bekapcsológombot öt másodpercig, és miközben a bekapcsológombot benyomva tartja, egyidejűleg csatlakoztassa a töltőt.

2A. Ezután tartsa lenyomva további öt másodpercig, és ellenőrizze a felugró ablakot a képernyőn.

2B. Ha továbbra sem történik semmi, engedje fel, majd nyomja meg újra a bekapcsológombot, miközben a töltő továbbra is csatlakoztatva van, és próbálja meg csatlakoztatni a töltőhöz a képernyő bekapcsolásához.

2. módszer: Cserélje ki az akkumulátort

Az egyik lehetőség az lehet, hogy az akkumulátor nem tartja sokáig a töltöttségét, így a készülék áramkimaradás vagy energiatakarékosság miatt folyamatosan kikapcsol. Ezért ki kell cserélni az akkumulátort a Nextbook termikus leállásának javításához. Kövesse a jelen cikkben említett lépéseket az akkumulátor eltávolításához a Nextbookból.

Töltheti Nextbookját USB-n keresztül?

Nem, nem töltheti a táblagép akkumulátorát a HDMI-porton keresztül. Ennek az az oka, hogy az akkumulátor töltőáramköre a táblagép USB-portjához csatlakozik. A mikro USB port segítségével töltheti, ha egy másik eszközhöz vagy konverterhez csatlakoztatja.

Hogyan kapcsolhatja ki a hőleállítást a laptopon?

Kövesse az alábbi lépéseket a hőleállítás kikapcsolásához laptopján.

1. A laptop hőleállításának kikapcsolásához először lépjen a System Utilities képernyőre.

2. Ott válassza ki a rendszerkonfigurációt a BIOS/Platform Configuration (RBSU) menüben.

3. Ezután válassza ki a speciális beállításokat a Ventilátor és a Hőkezelés opciókban.

4. Most válassza a Thermal Shutdown lehetőséget.

5. Válassza az Engedélyezve lehetőséget, majd nyomja meg az Enter billentyűt a billentyűzeten.

6. Végül nyomja meg az F10 billentyűt a billentyűzeten.

Így kapcsolhatja ki a hőleállítást a laptopon.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan tudhatja meg, hogy Nextbookja tölt-e, és hogyan javíthatja ki a Nextbook hőleállását. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.