Hogyan játszhat a Counter-Strike 2-vel Mac számítógépén

Bár a Mac-ek hivatalosan nem támogatottak, a Counter Strike 2-t továbbra is élvezheti egy megoldással.

Kulcs elvitelek

 • A Mac-felhasználók továbbra is játszhatják a Counter-Strike 2-t eszközeiken a CrossOver használatával, annak ellenére, hogy a Valve megszüntette a játék macOS támogatását.
 • A CrossOver telepítéséhez látogasson el a CodeWeavers webhelyére, és töltse le a próbaverziót, vagy vásárolja meg a szoftvert.
 • A CrossOver telepítése után töltse le és telepítse a Steam Windows verzióját, majd keresse meg és telepítse a Counter-Strike 2-t az Áruház részből. A játék elindítása előtt állítsa be a CrossOver beállításait az optimális teljesítmény érdekében.

A Counter-Strike 2 felváltotta a Counter-Strike: Global Offensive-t, de a Mac-felhasználók szerencsétlenségére a Valve megszüntette a macOS támogatását legújabb címénél, arra hivatkozva, hogy a platformon kifejezetten alacsony a játékosok száma. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Mac-felhasználóknak ne lenne lehetőségük. Így játszhatja le a népszerű címet Mac számítógépén.

Szerencsére,

  Módosítsa a módosító billentyűk viselkedését a hivatkozásokra kattintva [Firefox]

Telepítse a CrossOvert a Counter-Strike 2 játékhoz

Az, hogy nincs natív támogatás a játékhoz, nem jelenti azt, hogy nem tud vele játszani. A CrossOver lehetővé teszi a Counter-Strike 2 Windows-os kiadásának futtatását Mac-en, így biztosítva, hogy továbbra is élvezhesse kedvenc e-sport címét. A Counter-Strike 2 élvezetének első lépése ezután természetesen a CrossOver letöltése és telepítése Mac számítógépére. Ezt az alábbi lépésekkel teheti meg:

 • Irány a CodeWeavers weboldal a CrossOver letöltéséhez. Használhatja a 14 napos próbaverziót, hogy kipróbálhassa, mielőtt elkötelezi magát a vásárlásra (74 USD).
 • Győződjön meg arról, hogy az operációs rendszere macOS-re van állítva, majd adja meg nevét és e-mail címét. Végül kattintson a Letöltés próbaverzió most lehetőségre a letöltés elindításához.
 • A telepítés befejezéséhez egyszerűen kattintson duplán a letöltött crossover.zip fájlra az alkalmazás kibontásához. Ezt követően helyezze át a CrossOver alkalmazást az Alkalmazások mappába.
 • Amikor első alkalommal futtatja az alkalmazást, megjelenik egy felszólítás, amely arra kéri, hogy vásárolja meg vagy próbálja ki a CrossOvert. Egyelőre a Próbálja ki most opciót.
 • Töltsd le a Steamet és telepítsd a Counter-Strike 2-t

  A CrossOver sikeres telepítése után folytassa a Steam Windows-verziójának telepítésével a Counter-Strike 2 eléréséhez és letöltéséhez. Kövesse az alábbi lépéseket:

    Az iPhone-on szerkesztett fénykép importálása a számítógépre
 • Lépjen a CrossOver menü bal alsó sarkában található Telepítés fülre. Kereshet a Steamre a keresősáv segítségével, vagy közvetlenül kiválaszthatja a Népszerű alkalmazások szakaszból.
 • Kattintson duplán a Steam opcióra, majd kattintson a Telepítés gombra.
 • A CrossOver elindítja a Steam beállításának automatikus letöltését. A telepítési folyamat megkezdése után kövesse az összes további utasítást, és fogadja el a licencszerződést.
 • A Steam most automatikusan megnyílik, és bejelentkezhet meglévő fiókjába, vagy létrehozhat újat.
 • Miután bejelentkezett Steam fiókjába, lépjen az Áruház részre. Keresse meg a Counter-Strike 2-t, és indítsa el a letöltést úgy, hogy az áruház oldalon a Play Game elemre kattint, majd a Telepítés gombot. A játékot külső meghajtóról is futtathatja, ha kevés a belső tárhely.
 • Most már csak türelmesnek kell lenned, amíg a Steam befejezi a letöltést.

  A CrossOver konfigurálása a Counter-Strike 2-höz

  A Counter-Strike 2 elindítása előtt feltétlenül módosítani kell a CrossOver beállításait a teljesítmény és a stabilitás növelése érdekében. Ezt az alábbi lépésekkel teheti meg:

 • Zárja be a Steam ablakot, és nyissa meg újra a CrossOvert.
 • Válassza ki a Steam palackot, és kapcsolja be a D3DMetalt a jobb oldalon. Ez lehetővé teszi a hardveres gyorsítást DirectX-en keresztül, és az összes API-hívást Metal nyelvre fordítja.
 • Nyissa meg újra a Steamet, lépjen a Library elemre, a Control billentyűt lenyomva tartva kattintson a Counter-Strike 2 elemre, és navigáljon a Properties > General menüpontra.
 • Írja be a következő parancsot az Indítási beállítások mezőbe:
   -nojoy -+cl_forcepreload 1 -novid 

 • Végül kattintson a Play gombra a játék elindításához. Vegye figyelembe, hogy az első indításkor eltarthat néhány percig, amíg a játék elindul.
 •   Mi ez és miért van szüksége rá

  Számíthat némi akadozásra az első néhány játékban, mivel a shadereket a háttérben gyorsítótárazzák. Célszerű azzal kezdeni, hogy lejátszunk néhány meccset a botok ellen, mielőtt belevágnánk egy online játékba.

  Kezdje el a Counter-Strike 2 lejátszását Mac számítógépén

  A Mac-felhasználóknak nem kell elkeseredniük a Counter-Strike 2 macOS-támogatásának megszűnése miatt. A CrossOvernek köszönhetően továbbra is élvezheti a CS:GO utódját Mac-en.

  A fent vázolt lépések követésével, a CrossOver telepítésétől az optimális teljesítményt biztosító beállítások konfigurálásáig, sikeresen futtathatja a Counter-Strike 2-t, és megtapasztalhatja kedvenc e-sportjait a macOS rendszeren.