Hogyan írjunk fejjel lefelé betűket

Az internet nem követ formátumot; nincs egyezmény arra vonatkozóan, hogy melyik betűtípust használjuk, a címsorok mérete vagy hány címsor legyen jelen egy webhelyen. A legtöbb webhely koherens kialakítást fog követni, de mindegyik webhely különbözik a másiktól. Fórumokkal és csevegőcsoportokkal/alkalmazásokkal a koherens írás többé-kevésbé kimegy az ablakon, és gyakran találkozik stilizált szöveggel.

Írj fejjel lefelé betűket

Látott már félkövér, aláhúzott, dőlt, illetve áthúzott vagy áthúzott szöveget. Van fejjel lefelé szöveg is. Ellentétben a félkövér, aláhúzott, dőlt betűs vagy áthúzott szöveggel, amely jelentést közvetít, amikor egy dokumentumban vagy üzenetben szerepel, a fejjel lefelé fordított betűk csak a szórakozás kedvéért. Így írhatja meg őket.

  Hogyan adhatunk automatikusan szerepeket a Discordban

1. Használjon Unicode karaktereket

Minden beírt karakter egy unicode karakterkódra van leképezve. Az ábécé dedikált billentyűivel rendelkezik a billentyűzeten, így könnyebb a gépelés, de olyan homályos karakterek esetén, mint a védjegy szimbólum vagy a szerzői jogi szimbólum, előfordulhat, hogy Unicode karakterkódokat kell megadnia. Ugyanez igaz a fordított szövegre is.

Technikailag nincsenek felfelé fordított ábécé-karakterek, amelyeket beírhatna, ezért helyette a felfelé mutató ábécének tűnő karakter unicode karakterkódját kell keresnie. Ha fejjel lefelé a-t szeretne beírni, a következőket kell használnia:

ɐ: U+0250

Megkeresheti a Unicode karaktert bármely fordított betűhöz Unicode fejjel lefelé konvertáló. Ha tudja, melyik karaktert használja, megkeresheti a karakterkódját.

2. Használjon aut0-generációs eszközöket

Unicode karakterekkel fejjel kézi beírása fárasztó. Ha gyors, okos megjegyzést kell tennie fejjel lefelé fordított szövegben, jobb, ha egy automatikus generáló eszközt használ a munkához.

  Hogyan hozzunk létre egy Google Slides sablont

Meglátogatni a Fejjel lefelé szöveg eszköz.
Írja be a szöveget.
Hagyja bekapcsolva a visszafelé és fejjel lefelé hatás jelölőnégyzeteket.
Másolja ki a szöveget és illessze be.

¡¡ssɐd ʇou llɐɥs no⅄

Következtetés

Az automatikus generáló eszköz ugyanazon az elven működik, azaz Unicode karakterkódokat használt. A látható karakterek nincsenek betűk fölé fordítva. Ezek különböző karakterek (vegye közelebbről a példában az L betűt, és látni fogja, mire gondolunk. A betű rossz irányban van. Kipróbálhat más fejjel lefelé fordított szöveggeneráló eszközöket, és lehet, hogy jobbat találnak karakterek, de ezek általában ugyanazon az elven működnek. Ebben a szövegben nem fog tudni „keresni” a billentyűzet hagyományos ábécéivel. Nyomatékosan javasoljuk, hogy ne használjon fejjel lefelé fordított szöveget szakmai/akadémiai dokumentumokban.

  Audio streamelése PC-ről vagy Macről Chromecastra