Hogyan írjunk fejjel lefelé betűket

Az internet nem követ formátumot; nincs egyezmény arra vonatkozóan, hogy melyik betűtípust használjuk, a címsorok mérete vagy hány címsor legyen jelen egy webhelyen. A legtöbb webhely koherens kialakítást fog követni, de mindegyik webhely különbözik a másiktól. Fórumokkal és csevegőcsoportokkal/alkalmazásokkal a koherens írás többé-kevésbé kimegy az ablakon, és gyakran találkozik stilizált szöveggel.

Fejjel lefelé szöveg

Írj fejjel lefelé betűket

Látott már félkövér, aláhúzott, dőlt, illetve áthúzott vagy áthúzott szöveget. Van fejjel lefelé szöveg is. Ellentétben a félkövér, aláhúzott, dőlt betűs vagy áthúzott szöveggel, amely jelentést közvetít, amikor egy dokumentumban vagy üzenetben szerepel, a fejjel lefelé fordított betűk csak a szórakozás kedvéért. Így írhatja meg őket.

  Hogyan adhatunk automatikusan szerepeket a Discordban

1. Használjon Unicode karaktereket

Minden beírt karakter egy unicode karakterkódra van leképezve. Az ábécé dedikált billentyűivel rendelkezik a billentyűzeten, így könnyebb a gépelés, de olyan homályos karakterek esetén, mint a védjegy szimbólum vagy a szerzői jogi szimbólum, előfordulhat, hogy Unicode karakterkódokat kell megadnia. Ugyanez igaz a fordított szövegre is.

Technikailag nincsenek felfelé fordított ábécé-karakterek, amelyeket beírhatna, ezért helyette a felfelé mutató ábécének tűnő karakter unicode karakterkódját kell keresnie. Ha fejjel lefelé a-t szeretne beírni, a következőket kell használnia:

ɐ: U+0250

Megkeresheti a Unicode karaktert bármely fordított betűhöz Unicode fejjel lefelé konvertáló. Ha tudja, melyik karaktert használja, megkeresheti a karakterkódját.

2. Használjon aut0-generációs eszközöket

Unicode karakterekkel fejjel kézi beírása fárasztó. Ha gyors, okos megjegyzést kell tennie fejjel lefelé fordított szövegben, jobb, ha egy automatikus generáló eszközt használ a munkához.

  Hogyan hozzunk létre egy Google Slides sablont

Meglátogatni a Fejjel lefelé szöveg eszköz.
Írja be a szöveget.
Hagyja bekapcsolva a visszafelé és fejjel lefelé hatás jelölőnégyzeteket.
Másolja ki a szöveget és illessze be.

¡¡ssɐd ʇou llɐɥs no⅄

Következtetés

Az automatikus generáló eszköz ugyanazon az elven működik, azaz Unicode karakterkódokat használt. A látható karakterek nincsenek betűk fölé fordítva. Ezek különböző karakterek (vegye közelebbről a példában az L betűt, és látni fogja, mire gondolunk. A betű rossz irányban van. Kipróbálhat más fejjel lefelé fordított szöveggeneráló eszközöket, és lehet, hogy jobbat találnak karakterek, de ezek általában ugyanazon az elven működnek. Ebben a szövegben nem fog tudni „keresni” a billentyűzet hagyományos ábécéivel. Nyomatékosan javasoljuk, hogy ne használjon fejjel lefelé fordított szöveget szakmai/akadémiai dokumentumokban.

  Audio streamelése PC-ről vagy Macről Chromecastra