Hogyan használjuk a GPS-t internet nélkül

Mi van, ha eltéved valahol egy távoli helyen, és nincs hálózata? Mit fog tenni, ha nem tud hívásokat kezdeményezni vagy az internetet használni a hely eléréséhez? Pánik, igaz? De mi van, ha azt mondom neked, hogy ez olyan dolog, ami miatt nem kell pánikba esni; hinnél nekem? Igen, jól hallottad. Tehát ez a cikk arról fog szólni, hogyan kell használni a GPS-t internet nélkül. Vannak olyan alkalmazások és funkciók, amelyek lehetővé teszik ezt, és mindegyiket megvitatjuk. Azt is megtudhatja, hogyan használhatja telefonját GPS-ként. Szóval, jöjjön velünk, hogy megtudja, hogyan használhatja a GPS-t a telefonon szolgáltatás nélkül, és minden ezzel kapcsolatos dolgot!

Hogyan használjuk a GPS-t internet nélkül

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan használhatja a GPS-t internet nélkül. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal, ezek gyártónként eltérőek. Ezért győződjön meg a helyes beállításokról, mielőtt bármit módosítana az eszközön.

Melyik navigációs alkalmazás működik internet nélkül?

Számos navigációs alkalmazás működik internet nélkül. Nézzünk meg néhányat.

  • Google térkép: Google térkép offline térképek és navigáció szolgáltatását is biztosítja. De funkciói meglehetősen korlátozottak más alkalmazásokhoz képest. De ez még mindig megbízható és megbízható alkalmazás.

  • HERE WeGo: Ez a térkép online és offline módban is működik. Mindkét módban megbízható funkciókat biztosít a felhasználóknak. Akár az egész ország teljes térképét is letöltheti.

  • GPS Navigation & Maps Sygic: Ez egy fantasztikus navigációs alkalmazás, amely offline módban is használható. Az alkalmazás legegyedibb tulajdonsága a 3D-s térkép. Még a forgalmi adatokat is megadja a felhasználóknak, amelyek pontos útmutatáshoz vezetnek.

  • CoPilot GPS – Navigáció: Ez az alkalmazás lehetővé teszi a régió teljes térképének letöltését és használatát. Még a lépésről lépésre történő hangos navigáció lehetőségét is biztosítja. Az ingázást a valós idejű forgalmi viszonyok alapján tudja kezelni.

  • MAPS.ME: Ez egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy offline állapotban is hozzáférjenek a térképhez és navigáljanak. Számos olyan funkciót kínál, amelyek egyszerűvé és megbízhatóvá tehetik a navigációt. A felhasználó letöltheti az ország térképeit.

  • Offline térképek és navigáció: Ezt az alkalmazást, ahogy a neve is sugallja, offline módban való működésre tervezték. A telefon GPS-jét használja, hogy pontos adatokat és forgalmi viszonyokat adjon a felhasználónak. Csak a térképeket kell letölteni, míg a többit az alkalmazás kezeli.

  • Polaris GPS-navigáció: Polaris GPS-navigáció egy off-road területekhez készült alkalmazás. Pontos információkat ad a vitorlás, túra, kempingezés, vadászat és kerékpáros útvonalakról. Ez az alkalmazás offline módban használható, és rendkívül megbízható terepjáró utazáshoz.

Működhet a Google Térkép GPS internet nélkül?

Igen, a Google Maps GPS internet nélkül is működik. Ehhez az alkalmazás által biztosított Offline térképek funkciót kell használnia. Az előző pontban megtudhatja, hogyan használhatja a GPS-t Android-telefonján internet nélkül, hogy többet megtudjon arról, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan használhatja a GPS-t Android telefonján internet nélkül?

Ez a mutató megmutatja, hogyan használhatja a GPS-t internet nélkül Android telefonján.

A GPS-t Android-telefonján internet nélkül is használhatja a Google Térkép Offline térképek funkciójával. Itt vannak azok a lépések, amelyeket követnie kell a funkció eléréséhez.

1. Nyissa meg a Google térkép alkalmazást a telefonon.

2. A jobb felső sarokban érintse meg a profil ikont.

3. Érintse meg az Offline térképek pontot.

4. Ezután érintse meg az opciók közül a SAJÁT TÉRKÉP KIVÁLASZTÁSA elemet, és keresse meg a kívánt területet, amelyet offline módban szeretne elérni.

5. A kívánt térképterület kiválasztása után érintse meg a Letöltés gombot.

Most már használhatja ezt a térképet internet nélkül.

Hogyan használhatja a GPS-t a telefonján szolgáltatás nélkül?

Szolgáltatás nélkül is használhatja a GPS-t a telefonján. A Google Maps lehetővé teszi, hogy internet és adatkapcsolat nélkül is navigáljon és hozzáférjen a helyhez. A GPS vagy a Global Positioning System műholdas adatfeldolgozó algoritmusokat és jeleket használ a pontos információk biztosítására. A telefon beépített GPS-vevők segítségével mobiladat-kapcsolat nélkül is meg tudja határozni az Ön tartózkodási helyét. A telefonban térképek is tárolhatók, amelyeket később adat nélkül használhatunk. Különféle offline funkciókat kínáló alkalmazásokat is használhat a navigációhoz, például a fenti címsorban említett Google Térképet.

Hogyan használjunk GPS-t internet nélkül?

Hogyan használjunk GPS-t internet nélkül? Válaszoljunk itt erre a kérdésre. Tehát szolgáltatás nélkül is használhatja a GPS-t a telefonján. A GPS a Google Térkép Offline térképek funkciójával internet nélkül is használható. Ezt úgy használhatja, hogy letölti a kívánt terület térképét. A letöltött térkép minden funkcióval fog működni, ha internet nélkül használja. Kövesse a fent említett lépéseket a GPS internet nélküli használatához.

Hogyan működik egy autós GPS internet nélkül?

Mivel már tudja, hogy szolgáltatás nélkül is használhatja a GPS-t telefonon, ismerje meg, hogyan használhatja a GPS-t internet nélküli autóban. Tehát egy autós GPS nagyon jól működik internet nélkül is. Ez azért van így, mert az autó GPS-e a Global Navigation Satellite System (GNSS) hálózatot használja, hogy megjelölje autója helyét a világ bármely részén. Az autóban lévő rendszer mikrohullámú sütőn keresztül kapcsolódik a műholdas rendszerhez. Autója navigációs rendszerében különféle térképek tárolódnak, és az adatok már telepítve vannak, ami segíti a rendszer önálló működését. Az autó navigációs rendszere számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek offline állapotban is megbízhatóvá és könnyen használhatóvá teszik.

Működik a GPS Repülőgép üzemmódban?

Igen, a Google Maps GPS képes repülőgép üzemmódban is működni. A GPS repülőgép üzemmódban való használatához a Google Térkép Offline térképek funkcióját kell használnia.

Működik a GPS, ha a telefon ki van kapcsolva?

Nem, a GPS nem működik, ha a telefon ki van kapcsolva. A telefon csak akkor tud működni, ha van valamilyen áramforrás, például akkumulátor vagy kábel, így a GPS-nek is áramra van szüksége a működéséhez.

Hogyan használod a telefonod GPS-ként?

Ismerje meg, hogyan használhatja telefonját GPS-ként. A legújabb telefonok beépített funkcióval rendelkeznek, amely frissíti az Ön tartózkodási helyét a Google szerverein. Ez a funkció a Készülékkereső vagy a Mobilkereső néven ismert. A Google webes felülete segítségével bármikor megkeresheti eszközét. Ez a funkció a Google-fiókjával érhető el. Íme néhány lépés, amelyeket követnie kell a funkció eléréséhez telefonján.

1. Nyissa meg a Beállításokat a telefonján.

2. Érintse meg a Biometria és biztonság elemet.

3. A Biztonság részben érintse meg a Mobil keresése elemet.

4. Kapcsolja be a Mobilkeresés kapcsolót.

5. A funkció engedélyezése után indítson el egy webböngészőt, és keresse meg a Készülékkereső elemet a GPS használatához internettel vagy anélkül.

6. Ezután jelentkezzen be Google-fiókjába, és nyissa meg a Készülékkereső alkalmazást.

7. Bejelentkezés után megkeresheti a kívánt eszközt.

Hogyan használhatod régi telefonodat GPS-ként?

Régi telefonját használhatja GPS-ként a fent említett lépések segítségével.

Használhatod a Waze-t internet nélkül?

Igen, a Waze térképek internet nélkül is használhatók. A használathoz előzetesen le kell tölteni a telefonra. Mindkettővel kompatibilis Android és iOS eszközöket.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan kell használni a GPS-t internet nélkül, a segítségére mutató részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.

  Gmail-fiók hozzáadása az Outlookhoz