Hogyan foglalhat előre Uber-utat az Uber Reserve funkciójával

Kulcs elvitelek

 • Használja az Uber Reserve funkcióját, hogy előre lefoglaljon egy fuvart, és nyugodt szívvel tudja, hogy fuvarja adott időpontban és helyen biztosított.
 • A funkció az Uber alkalmazás iOS- és Android-verzióján is elérhető, és az előzetes fuvarfoglalás lépései ugyanazok.
 • Az Uber-fuvar előzetes lefoglalása kiküszöböli a stresszt, ha nem talál fuvart, amikor szüksége van rá, lehetővé teszi az utazások akár 90 napra előre történő ütemezését, valamint különleges funkciókat kínál a repülőtéri fel- és leszállásokhoz.

Szeretett volna már előre lefoglalni egy fuvart, hogy elkerülje a stresszt, ha nem talál fuvart, amikor valóban szüksége van rá? Az Uber Reserve funkciójával ezt pillanatok alatt megteheti.

Az Uber utazás lefoglalása azt jelenti, hogy nyugodt lehet, ha tudja, hogy fuvarját egy adott helyre, egy adott időpontban foglalták le. Itt megmutatjuk, hogyan használhatja ezt a praktikus funkciót az Uber alkalmazásban.

  Streaming videó letöltése

Hogyan foglalhat előre fuvart az Uber alkalmazásban

Az Uber Reserve funkciója életmentő, ha attól tart, hogy Uber-sofőrje nem érkezik meg időben egy fontos megbeszélésre, vagy nem lesz ott, ha járata késik. A követendő lépések megegyeznek az Uber alkalmazás iOS és Android verziójával.

Letöltés: Uber for Android | iOS (Ingyenes)

Kövesse az alábbi egyszerű utasításokat az Uber-fuvar előzetes lefoglalásához:

 • Nyissa meg az Uber alkalmazást, navigáljon a Szolgáltatások elemre az alsó menüből, és érintse meg a Foglalás > Fuvarfoglalás lehetőséget. Alternatív megoldásként a Kezdőlap lapon a Most elemre koppintva lefoglalhat egy fuvart.
 • Írja be az utazás részleteit, beleértve a felvétel helyét, úti célját, dátumát és időpontját. Beírhatja a címet, vagy beállíthatja a helyet a térképen. Ezenkívül személyre szabhatja az átvétel idejét az alapján, hogy mikor szeretné leadni.
 • Koppintson a Tovább gombra az Uber-fuvar lefoglalásához, ahogyan azt általában tenné. Megjelenik egy térképnézet, amely a kiválasztott útvonalat, valamint az összes különböző Uber-fuvartípust és -opciót mutatja.
 • Az utolsó dolog, amit tennie kell, az, hogy megnyomja a Reserve Ubert.
 •   A Cortana használata a Google Keresés használatával Chrome-ban és Firefoxban

  Mi a teendő, ha előre lefoglal egy Uber reptéri transzfert vagy leszállást?

  A zökkenőmentes repülőtéri élmény biztosítása érdekében az Uber nagyszerű funkciókat kínál, ha fuvart foglal a repülőtérre vagy onnan.

  Mindössze annyit kell tennie, hogy be kell írnia, hogy melyik légitársasággal repül, ha kiszáll, vagy adja meg a járat számát, ha felveszi a repülőtérről.

  Az Uber az Ön járatszámát használja a járat megfigyelésére és nyomon követésére, így az alkalmazás módosítja az átvételi időt, ha késik vagy korán érkezik. Ráadásul a sofőr akár egy órát is vár rád, miután leszállsz a repülőtéren.

  Az Uber-út előzetes lefoglalásának előnyei

  Nincs annál rosszabb, mint Uber-fuvart kérni, és értesítést kapni arról, hogy nem állnak rendelkezésre autók. Ez különösen akkor borzasztó, ha rohansz vagy várakozol a repülőtéren. Tehát az Uber-fuvar lefoglalásának egyik legnagyobb előnye, hogy soha nem kell aggódnia amiatt, hogy időben felveszik, vagy hogy elérhetőek-e sofőrök a környéken.

  Egy másik szempont, amely biztosítja, hogy ne stresszeljen az Uber-fuvar megszerzése miatt, hogy kényelmesen ütemezheti utazását akár 90 nappal előre. A foglalást akár az utazás előtt egy órával is lemondhatja, ha valami hirtelen közbejön.

    11 legjobb e-aláírás API vállalkozása számára [2023]

  Az Uber utazásának idő előtti lefoglalásának kiemelkedő előnye talán az, hogy mennyire stresszmentessé teszi a repülőtérre és onnan történő utazást. Most már nem kell elhagynia járatát, és remélni, hogy megbízható és megfizethető utazása lesz egy ismeretlen helyen. Ettől függetlenül mindig ne felejtsen el speciális stratégiákat alkalmazni, hogy biztonságban tudjon maradni Uber utazása során.

  Győződjön meg róla, hogy Uber-útja készen áll, amikor Ön

  Ha azt szeretné, hogy a nap a lehető legkáoszmentesebben teljen, használja ki az Uber Reserve funkcióját. Egy Uber-sofőr mindig várni fog rád, és nem kell az utolsó pillanatban fuvart kérned. Csak néhány egyszerű lépésre van szükség a lefoglaláshoz, megerősítéshez és az utazás élvezetéhez.

  Tehát akár foglalnia kell a következő üzleti útjára, akár csak előre szeretne megtervezni egy fontos baráti találkozót, az Uber Reserve funkciója életmentő.