Hogyan érhető el a NASA új streaming szolgáltatása és fedezze fel az űrt

Kulcs elvitelek

  • A NASA+ egy ingyenes streaming platform, amely dokumentumfilmeket, élő közvetítéseket, előadásokat és űrtartalmakat kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
  • A NASA+-t a NASA alkalmazáson keresztül érheti el iOS és Android rendszeren, a Roku TV-n, az Apple TV-n, az Amazon Fire TV-n vagy a NASA+ webhelyén.
  • Noha az alkalmazásnak lehetnek furcsaságai és hibái, a NASA erőfeszítései, hogy felvilágosítsák a közvéleményt az űrről és a jövőbeli küldetésekről, dicséretre méltóak, és remélik, hogy a jövőben javítják a felhasználói élményt.

A NASA bejelentette a NASA+ nevű ingyenes, igény szerinti streaming platformot, amellyel dokumentumfilmeket nézhet, megtekintheti a NASA küldetéseit, valamint élő közvetítéseket követhet a Földön és az űrben. Így nézheti meg a NASA+-t, és kérheti napi űrjavítását közvetlenül a NASA-tól.

Hol lehet beszerezni a NASA+-t?

A NASA+ elérhető iOS és Android rendszeren a NASA alkalmazáson keresztül. Miután letöltötte és telepítette, egyszerűen lépjen a Watch fülre, és látnia kell a NASA+-t – a NASA új streaming szolgáltatását.

  Mi az a sebezhetőség-kezelés, és miért fontos?

A NASA-csatornát is hozzáadhatja Roku TV-jéhez. Az alkalmazást Apple TV-re vagy Amazon Fire TV-re is letöltheti.

Ha inkább a webböngészőben szeretne streamelni, látogassa meg a NASA+ weboldal.

A NASA+ nagyszerűsége az, hogy ingyenes. Nem kell előfizetned vagy fiókot létrehoznod. Annak ellenére, hogy ingyenes, nem tartalmaz hirdetéseket.

Tehát ha oktató és családbarát űrtartalmakat szeretne nézni, akkor nem kell olyan fizetős előfizetéseket keresnie, mint a Netflix vagy az Amazon Prime. Csak menjen a NASA+-hoz, és elégedett lesz.

A szolgáltatás szintén nem korlátozódik az Egyesült Államokra. Más régiókból is streamelhetsz.

Letöltés: NASA for Android | iOS (Ingyenes)

Mit nézhet meg a NASA+-on?

A NASA+ dokumentumfilmeket, élő közvetítéseket, sőt előadásokat is tartalmaz. Gyermekeknek készült videókat is tartalmaz a For Junior Explorers részben, így biztosítva, hogy még a gyerekek is értékelni tudják az űrkutatást korai életkorban.

  Intelligens marketingstratégia felépítése a Semrush segítségével .Trends

Akár van gyermeke, aki érdeklődik az űrutazás iránt, akár felnőtteknek szóló űroktatási programokat keres, a NASA+ kínál Önnek valamit.

Különféle témákat is felfedezhet a NASA+-on. Ezek közé tartozik az Emberek az űrben, a Föld és az éghajlat, a Naprendszer, az Univerzum, a repülés, a hírek és események, a gyerekek és még sok más. Tehát, ha tudományos tévéműsorokat nézett a Netflixen, a NASA+ többet fog nyújtani vágyainak kielégítésére.

Furcsaságok és hibák a NASA+ streaming szolgáltatásban

Bár a NASA+ streaming szolgáltatás nagyszerű tartalmakat kínál, az okostelefonon való használata némi kihívást jelenthet. Ennek az az oka, hogy az alkalmazásnak még mindig van néhány problémája, például a videó megtagadása az iPhone 14 Pro-n, amellyel teszteltük. A javításhoz újra kellett indítanunk az alkalmazást.

A NASA+ videóit sem tudtuk teljes képernyősként tekinteni a telefonon, a teljes képernyős ikon szürkén maradt. Kevesebb problémánk volt, amikor laptopon néztük a NASA+-t, bár úgy tűnik, hogy a videók még nem érhetők el 4K-ban.

  Mi az a klón adathalászat, és miért olyan sebezhetőek vele szemben a vállalkozások?

E problémák ellenére a NASA jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy a közvéleményt felvilágosítsa az űrről, és lelkesítse jövőbeli küldetéseit. És ahogy telik az idő, reméljük, hogy a NASA megoldja ezeket a problémákat, hogy mindenki a lehető legtöbbet hozza ki az űrkutatásból.

Szerezzen több teret és tudományt az életében

A NASA+ streaming platform segít többet megtudni az ügynökségről és projektjeiről. Tökéletes a tudomány iránt érdeklődőknek és az űrkutatás szerelmeseinek, különös tekintettel a NASA azon tervére, hogy 2025-ben visszatér a Holdra az Artemis III-mal.

Tehát, ha oktatásra és szórakozásra vágyik, szerezze be a NASA alkalmazást, vagy nyissa meg a NASA+ webhelyét számítógépén. A szolgáltatás gyermekei számára is nagyszerű, különösen akkor, ha azt szeretné, hogy érdeklődjenek a tudomány iránt. Ki tudja? Lehet, hogy az űrhajósok következő generációját, akik elvisznek minket a Marsra, a NASA+ műsorai inspirálják.