Hogyan építsünk házat Skyrimben

A Skyrim ház építése önmagában is egy kis rejtvény. Dekódoljuk ezt a lehető legegyszerűbb módon.

A ház építése rögtön különbözik a Skyrimben való házvásárlástól. És nyilvánvalóan több erőfeszítést igényel, különösen a szükséges anyagok beszerzésében (a parancsikont később tárgyaljuk).

De a saját készítésének megvannak a maga előnyei, testreszabható és bővíthető, amikor csak van erőforrás.

Nevezetesen, az első dolog, amire szüksége lesz, az egy telek.

Van néhány hely, köztük a The Pale, a Falkreath stb., ahol beszélhetsz a megfelelő jarl-lal, teljesíthetsz egy küldetést, és folytathatod a földtulajdont.

Folytatjuk a Falkreath-tartással, mivel ez gyorsabb.

Szóval, ha már a Falkreath-ben vagy, keresd meg a Jarl hosszúházát, hogy találkozz Siddgeirrel, a jelenlegi jarl-lal, és kérj egy kis munkát.

Kérni fogja, hogy öljék meg a banditavezért a Bilegultch Mine-ban. Ez egy egyszerű küldetés néhány banditának megölésére, és egy finom íj és nyíl is elég lesz.

Ezt követően találkozzon a Jarllal, hogy megkapja a jutalmat, és megkezdje a földvásárlást. A stewardjához, Nenyához irányít, akitől 5000 aranyért kaphat egyet.

Fontos, hogy ez azzal kezdődik, hogy házat kér, de azt mondják, hogy vegyen inkább földet, mivel Falkreathben egyetlen ház sem eladó.

Ezután az ingatlan helyszínére utazhat, amely a Lakeview Manor, Falkreathtől északkeletre.

Az oldalon található alapértelmezett eszközök a következők:

 • Rajztábla: A létrehozandó elemek kiválasztására szolgál
 • Mellkas: Van néhány alapvető kelléke
 • Asztalos munkapad: Elsődleges építéshez
 • Üllő: Néhány építőanyag elkészítéséhez

Tehát most, hogy az építkezésen vagyunk, és megvannak a szükséges eszközök, kezdjük el.

Házépítés Skyrimben

A vázlattáblázattal kezdődik, hogy kiválassza, mit hozzon létre. Ebben az esetben az első egy kis ház elrendezése lesz, ami a legegyszerűbb, és a legkisebb mennyiségű kelléket igényli.

  NFS-megosztások beállítása az OpenMediaVault rendszeren

A terv elkészítése után a következő eszköz az asztalospad.

Egy kis házszerkezet a következő összetevőket tartalmazza:

 • Alapítvány
 • Falkeretezés
 • Falak
 • Padló
 • Tetőkeretezés
 • Tető
 • Ajtó

Ez csak tájékoztató jellegű; nem kell megjegyezned semmit. Fokozatosan jönnek, ahogy az asztalospaddal építkezel.

A minimális konstrukcióhoz szükséges építőanyagok teljes száma:

Anyag Mennyiség Cikkszám Bányászott kövek14XX00306CSFűrészrönk17XX00300ENSzámok30XX00300FClay4XX003043Vas szerelvények1XX003035Zár1XX003012Csukló2XX003011

Minden megvan, ami egy kis ház építéséhez kell.

Az alapellátási ládában 30 agyag, egy korund tuskó, hat vas tuskó és 30 bányászott kő található. Ezen kívül 20 hattyúrönk található a közelben felhalmozva (ezek nem szerepelnek a leltárban).

Tehát nincs más dolgod, mint az üllővel vasszerelvényeket, zsanérokat, szögeket és zárat készíteni, mivel az alapanyagok már megvannak.

A legegyszerűbb kiút azonban a konzolparancsok használata a fent felsorolt ​​tételkódok használatával.

Például a játékban nyomja meg a ~ gombot, és írja be a player.additem 0300306c X kódot, hogy X kitermelt követ adjon a leltárhoz.

Itt a tételkód elején lévő XX-et lecseréltem a DLC-kódomra, a 03-ra. A Dragonborn, a Hearthfire és a Dawnguard DLC-kódjai 02, 03 és 04.

Ahogy a ház alkatrészeit az asztalospadnál építi, a háza fokozatosan elkezdődik az építés.

Most ezzel befejeződik egy kis ház felépítése:

Ennek ellenére ez csak csupasz építkezés, további helyiségek nélkül. Alapvetően ez csak egy csarnok.

  Kép átméretezése asztali háttérképté

Egy teljes értékű háznál vissza kell térnie a rajzolóasztalhoz, hogy további terveket készítsen, majd az asztalos pad segítségével jegyezze fel a szükséges építőanyagokat, szerezze be azokat, és építse meg a bővítéseket.

Mint már említettük, a konzolparancsok a leggyorsabb módszer az építőanyagok megragadására. Tehát itt van még néhány kód azokhoz a tételekhez, amelyekre szükség lehet a bővítéshez:

Anyag Cikkszám ÜvegXX005A69KecskeszarvXX00303FSszalmaXX005A68Vasingot0005ACE4Bőrcsíkok000800E4

Vannak azonban hagyományos (és néha unalmas) módszerek, amelyekkel mindezeket a dolgokat beszerezheti a benned lévő, gyorsbillentyűket nem tartalmazó építő számára.

Például Skyrim egész területén bányászott kövek vannak. Azonban nem mindegyik teszi lehetővé a bányászatot. Ez néhány fényes, amely kissé eltér az összekötő szikláiktól.

Az induláshoz pedig csákányra lesz szüksége, ha nincs a közelben elhelyezve.

Ezek keresése azonban nem szórakoztató. Így jobb, ha a Skyrim rajongói wikihez fordulhat, és megkeresheti az összes lehetséges helyet az adott építőanyaghoz.

Skyrim otthonának berendezése

Bármennyire bővíti is a házát, üresen marad, amíg nem intézkedik.

A leggyorsabb módja annak, hogy házát lakhatóvá tegyük, ha csalókat használunk az anyagok beszerzéséhez, és a munkapadot a ház minden területén használjuk.

Ezek a munkapadok különböznek a házon kívüliektől (asztalos munkapad). A rajzolóasztal menüben megjelenik a munkapadok elhelyezése a ház minden helyiségében, és a berendezési résszel végzett munka után eltávolíthatja őket.

Míg a legtöbb kemény munka az Ön vállán fekszik, a legjobb, ha felvesz egy stewardot a karbantartásra. Különösen Falkreath esetében beszélhet Jarl-lal, és megkérdezheti, hogy van-e még valami, amire szüksége van, és ő megnyilatkozik az üresen maradt címről.

  A Netflix legutóbb nézett műsorainak eltávolítása

Ez magában foglalja legalább három falkreath-i polgár megsegítését. Bár ezt a saját módján kipróbálhatja, azt javaslom, hogy kérdezze meg:

 • Mathies of Corpselight Farm
 • Hert a Half Moon Millnél
 • Thadgeir Dengeir házában

Ezek nem sok időt vesznek igénybe, és miután segítettél nekik, megkérheted Jarlt, aki bejelenti neked a Falkreath-i Thane-t, és felajánl egy házikút, Rayyát.

Végül megkérheted Rayyát, hogy legyen a stewardod.

Bár egy steward nem tud mindent, segítséget kaptam hintó rendezésben, tehén, ló, alapvető lakberendezés, építőanyagok stb.

Sok pénzre van szükség ahhoz, hogy megkérje a stewardot, hogy tegyen meg dolgokat. Már ismeri az aranyszerzés szokásos módját, de parancsikonként használja a konzolos parancsot a player.additem 0000000F X „X” mennyiségű aranyért.

Csomagolj!

Tehát ez egy rövid útmutató volt egy Skyrim ház építéséhez.

Sok munkát igényel, egyetértésben, de a kivitelezés sokaknak megvan a maga megelégedésére. Emlékeztetőül: egy Skyrim házat használhatsz fegyverek tárolására, valamint házastársaddal és gyermekeiddel való együttélésre.

Ui.: A sok szórakoztató dolog mellett a Skyrim vérfarkasának lenni páratlan izgalmat és egyedülálló játékélményt kínál. Erősen javaslom, hogy próbálja ki első kézből.