Hogyan ellenőrizheti az Instagram kiemelt nézeteit

Az Instagram néhány év alatt a közösségi média platformok élére került. Az emberek arra használják, hogy bemutassák elképzeléseiket, és azt, hogy mások hogyan látják őket. Az Instagram kiemelések egy erre a célra bevezetett funkció. Az Instagram kiemelései az Instagram-történetek egy formája, de a történetekkel ellentétben ezek véglegesen a profilodban maradnak. Az Instagram kiemeléseivel megjelenítheti profilját, és időről időre frissítheti azokat. Azonban csak az Instagram Highlights nézeteit láthatja, és azt, hogy kik tekintették meg a közzétételt követő 48 órán keresztül. Ha szeretné megtudni, hogyan nézheti meg, kik tekintették meg a kiemelt tartalmait az Instagramon, akkor jó helyen jársz. Hasznos útmutatót mutatunk be, amelyből megtudhatod, hogyan nézheted meg, kik tekintették meg az Instagram kiemelt tartalmait.

  Hogyan lehet kiszűrni a sértő megjegyzéseket az Instagramon

Hogyan ellenőrizheti az Instagram kiemelt nézeteit

Mielőtt válaszolnánk a kérdéseidre, láthatod, hogy kik tekintik meg az Instagram kiemelt tartalmait? Meg kell értenie, hogy mivel csak az Instagram Highlights nézeteit láthatja, és aki 48 órán keresztül nézte, gyorsnak kell lennie. Lépjünk közvetlenül a lépésekbe, hogy megtudjuk, hogyan nézheti meg, kik tekintették meg a kiemelt tartalmaidat az Instagramon.

1. Érintse meg az Instagram ikont az Instagram alkalmazás megnyitásához.

2. Ezután érintse meg a profilja ikonját a jobb alsó sarokban. Megnyílik a profilod.

3. Most érintse meg azt a kiemelést, amelyet ellenőrizni szeretne, hogy ki látta.

4. A kiemelés megnyitása után a bal alsó sarokban a Látta: felirat jelenik meg. A következőt egy szám követi, amely az Instagram Highlights megtekintéseit jelzi.

  Hogyan lehet törölni egy megjegyzést az Instagramon

5. Végül érintse meg a Látva opciót. Ezt követően megjelenik egy előugró ablak, amely tartalmazza az összes olyan felhasználó listáját, aki látta az Instagram kiemelését.

Most már tudja, hogyan ellenőrizheti az Instagram Highlights nézeteit és azt, hogy kik nézték meg.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Milyen hosszúak lehetnek a kiemelések az Instagramon?

Ans. Nincs korlátozás az Instagram-kiemelések létrehozására, de legfeljebb 100 fotót vagy videót helyezhet el egy adott kiemelésben. Ha sok fényképet vagy videót tesz közzé egy kiemelésben, akkor balra vagy jobbra koppintva megtekintheti őket.

Q2. Ki láthatja az Instagram csúcspontjait?

Ans. Az Instagram kiemelt tartalmainak elérése az adatvédelmi beállításaitól függ. Ha van privát fiókod, akkor csak a követőid láthatják a kiemeléseket. De ha a fiókja nyilvános, akkor bárki megtekintheti a legfontosabbakat.

  Hogyan lehet letiltani a megjegyzéseket egy Instagram-bejegyzésnél

Q3. Mekkora az Instagram kiemelések szabványos mérete?

Ans. Az Instagram kiemelések méretei hasonlóak az Instagram történeteinek méreteihez, amelyek 1080 x 1920 pixelesek. Győződjön meg róla, hogy a borítóképei a megadott méretűek, hogy a kiemelések hatásosak legyenek.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan ellenőrizheti az Instagram kiemelt nézeteit, és azt, hogy mely felhasználók tekintették meg azokat. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.