Hogyan cserélhetem át az Uber autómat kerékpárra

Az Uber az egyik legjobb platform, ahol pénzt kereshet a város felfedezése közben. Azt is nevezhetjük, hogy az egyik legjobb hely a főállású sofőrök és az oldalsó hajtók számára. Ha rugalmas munkaidőt szeretne, meg kell próbálnia vezetni és szállítani az Uber vagy az Uber Eats számára, hogy kiegészítse bevételét. Ha bármilyen problémával szembesül az Uber Eats kerékpárra vonatkozó követelményeivel kapcsolatban, és nem biztos abban, hogyan változtassa meg a jármű típusát az Uber Eatsben, ez a cikk az Ön számára készült. Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, például, hogyan cserélhetem át az Uber-autómat kerékpárra, és hogy vezethet-e kerékpárt az Uberben. Egyből merüljünk bele!

Hogyan cserélhetem át az Uber autómat kerékpárra

Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák, hogyan kell Uber-autómat kerékpárra cserélni, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Hogyan lehet járművet hozzáadni az Uberhez?

Csak járműre van szüksége ahhoz, hogy vezessen és keressen az Uberrel. Ha járművét hozzá szeretné adni az Uberhez, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Uber sofőr alkalmazást a telefonon.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve fiókjába.

2. Érintse meg a hamburger ikont a bal felső sarokban.

3. Ezután érintse meg a Fiók opciót a menüben.

4. Érintse meg felülről a Járművek elemet.

5. Most érintse meg a JÁRMŰ HOZZÁADÁSA elemet.

6. Adja meg a jármű adatait, mint például a márka, a modell és a rendszám, majd érintse meg a Folytatás gombot.

7. Ezután érintse meg a Gépjármű-nyilvántartási könyvet, és adja meg a szükséges járműdokumentumokat.

  Mit jelent a „más snapchatterek”?

8. A szükséges gépjármű-okmányok benyújtása után a Gépjármű-nyilvántartási könyv kitöltésre és jóváhagyásra vár.

9. Ha teljesíti a fennmaradó követelményeket, járművét jóváhagyjuk, és hozzáadjuk Uber Driver-fiókjához.

Hogyan változtassunk járműtípust az Uber-illesztőprogramban?

Megváltoztathatja járműtípusát az Uber Driver alkalmazásban, ha hozzáad egy új járművet, és kiválasztja azt alapértelmezettként az Uber Driver alkalmazásból. Ehhez kövesse a fent említett lépéseket. Meg kell várnia, amíg az Uber igazolja a dokumentumokat. Amint az ellenőrzési folyamat sikeres, új járműtípusát hozzáadjuk az Uberhez.

Vehetek biciklivel az Uberben?

Igen. Az Uber autók a legelterjedtebb választás a versenyzők között. A városok forgalmának növekedésével azonban nőtt a dugók és a nagyobb járművek utazási ideje. Az időmegtakarítás érdekében a versenyzők elkezdtek olyan kerékpárokat keresni, amelyekkel a legkényelmesebben közlekedhetnek forgalmas/elzárt utakon. Tehát szeretne biciklizni az Uberben, és több utazást elfogadni. Az Uber lehetőséget ad arra, hogy kerékpárját is hozzáadja az Uberhez. Kíváncsi vagy, hogyan kell ezt megtenni? Olvass tovább, hogy megtudd!

Rendelhetek Uber kerékpárt?

Igen, lehetőség van Uber kerékpárszállításra. Az Uber nem korlátozza az áruk szállításának egy módját. Szeretnél az Ubernek szállítani? Csak fogd meg az autókulcsot, a kerékpárkulcsot vagy a biciklit, vagy csak vegye fel a cipőjét. Így a kerékpározást vagy akár a sétát élvezve szállíthat az Ubernek.

Mik az Uber Eats kerékpárra vonatkozó követelményei?

Ha ételt szeretne szállítani az Uber Eats számára, egyszerűen szüksége van egy kerékpárra, egy táskára és egy mobiltelefonra az Uber Drivers alkalmazással. A legőszintébb aggodalom az Uber Eats kerékpárra vonatkozó követelményei kell, hogy legyen. Lazíts! Nincsenek konkrét kritériumaik. Biztos bicikli, ez van. Mindegy, hogy országúti kerékpárról vagy hegyi kerékpárról van szó, vagy bármilyen más kerékpárról. Szállításért másnak biciklizni is lehet! Anélkül, hogy sokat foglalkozna az Uber Eats kerékpáros követelményeivel, egyszerűen hozzáadhat bármilyen kerékpárt az Uber Drivers alkalmazáshoz, és elkezdheti az ételszállítást, miközben kardiózik és felfedezi a várost. Tehát fogd a táskádat és a kerékpárodat, és kezdd el a szállítást.

  Hogyan hozhatja vissza a Photoshop régi ingyenes transzformációs vezérlőit

Hogyan adhatok kerékpárt az Uberhez?

Az Uber lehetővé teszi, hogy bármilyen járművet vezessen a platformon – autót, riksát, kerékpárt vagy akár teherautót. Tehát, ha kerékpározni szeretne az Uberben, az alábbi alapvető lépéseket követve egyszerűen hozzáadhatja az Uberhez:

1. Indítsa el az Uber Driver alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a Regisztráció gombot az üdvözlő képernyőn.

3. Adja meg a szükséges adatokat, és érintse meg a Folytatás gombot új Uber Driver fiók létrehozásához.

4. Most válassza az Uber Moto lehetőséget, hogy motorkerékpárt vagy robogót vezessen az Uberen, majd érintse meg a Folytatás gombot.

5. Érintse meg a Ugrás a következő lépésre gombot.

6. Szkennelje be és töltse fel a dokumentumokat, például fényképét, jogosítványát és PAN-kártyáját. Minden sikeres feltöltés után érintse meg a Ugrás a következő lépéshez lehetőséget.

Megjegyzés: Olvassa be egyértelműen az összes említett dokumentumot, és töltse fel ezeket akkor is, ha opcionálisan meg van jelölve.

7. Miután feltöltötte a szükséges dokumentumokat áttekintésre, érintse meg az Ugrás a fiók állapotához gombot.

8. Válassza ki a kívánt nyelvet, és érintse meg a Folytatás gombot.

9. Töltsön fel bizonyos egyéb dokumentumok szkennelt példányát az illesztőprogram-követelményekhez. A következő 24 órán belül az Uber áttekinti és ellenőrzi feltöltött dokumentumait.

10. Ha az ellenőrzési folyamat sikeres, töltse fel a járműkövetelményekhez tartozó dokumentumokat.

Megjegyzés: A most feltöltendő dokumentumok a járműbiztosítás, az alkalmassági bizonyítvány és a regisztrációs bizonyítvány.

Miután minden dokumentumát jóváhagyta az Uber, készen áll a kerékpározásra az Uberben. Készen áll az első fuvarkérésének elfogadására!

Hogyan változtassunk járműtípust az Uber Eatsben?

Azt tervezte, hogy kerékpárt vezet az Uberben, hogy kézbesítsen, miközben feliratkozik az Uberre, és most azon töpreng, hogyan cseréljem át az Uber-autómat kerékpárra a szállításhoz? Ne aggódj! Biztosítottunk benneteket. Meglátogathatja a Uber Súgó hogy módosítsa a jármű típusát az Uber Eatsben. Itt lehet kitölteni és beküldeni egy űrlapot. Mielőtt a járműtípus módosítását kérné, olvassa el a weboldalon említett összes pontot.

  A legjobb 2017-es Steam nyári akciós csomagok

A fent említett lépések segítségével új Uber Eats fiókot is létrehozhat, és kiválaszthatja a kívánt járműtípusokat, például Uber Moto, Uber Auto, Autótulajdonos, Autósofőr stb.

Megjegyzés: A Walker kézbesítési mód csak akkor érhető el, ha regisztrált Kerékpáros módban.

Hogyan cserélhetem le az Uber autómat kerékpárra?

Ha új kerékpárt vásárolt, és azt tervezi, hogy biciklizni fog az Uberben, akkor keresheti a megoldást, hogy Uber-autóját kerékpárra cserélje. Ennek egyetlen ismert módja, hogy kapcsolatba lép az Uber ügyfélszolgálatával. Kövesse a fent említett módszert, hogy kapcsolatba lépjen az Uber ügyfélszolgálati csapatával, és benyújtsa a módosítási kérelmet a rendelkezésre álló támogatási űrlapon keresztül.

Hogyan válthatok autóról kerékpáros Uberre?

A hagyományos autó biciklivel való helyettesítése az Uber egyik leggyakrabban feltett kérdése a felhasználóknak. Felveheti az Uber ügyfélszolgálatát, és ők segíthetnek autóról kerékpárra váltani az Uberen. Érdeklődni a 800-593-7069 telefonszámon lehet. Lépjen kapcsolatba ezen a számon, és adja át kérését, hogy az Uber Driver módszerét autóról kerékpárra módosítsa. Ez a szám 24×7-ben működik.

***

Reméljük, sikerült eloszlatnunk minden kétségét azzal kapcsolatban, hogy miként változtassak Uber autómat kerékpárra. Ezenkívül reméljük, hogy megadtuk a szükséges részleteket a járműtípus megváltoztatásával kapcsolatban az Uber eats és az Uber eats kerékpár követelményeiben. Kérjük, hogy további kérdéseit és értékes visszajelzéseit a megjegyzés rovatban jelezze. Próbáld ki ezeket, és légy a főnököd az Uberrel. Boldog vezetést!