Hogyan csatlakozhat valaki élő adásaihoz a TikTokon

A TikTok eredetileg 2017-ben jelent meg iOS-re és Androidra a kínai anyaországon kívül. A TikTok felhasználói sokféle videót készíthetnek, köztük kihívásokat, táncprogramokat, bűvésztrükköket és komikus videókat. Az ellenőrzött fiókok nagyobb láthatóságot és bizonyos mértékű hitelességet biztosítanak a TikTokon. A TikTokon való élő adás előnyei ugyanazok, mint bármely más közösségi média platformon való élő adás előnyei. Lehetőséget kap arra, hogy valós időben kommunikáljon közönségével. A TikTok alkalmazást használó emberek élő adásokat nézhetnek TikTok Lives néven, és ezek gyakran hétköznapiak és rövidek. A márkák azonban gyakran szervezettebb életet biztosítanak, például kulináris műsorokat, gyakorlati utasításokat vagy termékvideókat. A Facebook Live és Instagram Live videókhoz hasonlóan a TikTok Live is gyorsan népszerűvé vált kommunikációs csatornaként. Ez a cikk egy lépésről lépésre bemutatja, hogyan csatlakozhat valaki élő adáshoz a TikTokon, és hogyan küldhet vendégkérést a TikTokon. Azt is megtudhatja, hogyan kérhet csatlakozni egy élő adáshoz a TikTokon, és hogyan csatlakozhat a TikTok Lives szolgáltatáshoz.

Hogyan csatlakozhat valaki élő adásaihoz a TikTokon

A 15 másodperces TikTok videómegosztó alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen témában videókat készítsenek és osszák meg. A TikTok alkalmazással a felhasználók szűrőket és effektusokat adhatnak hozzá, valamint hozzáférhetnek a dalokból származó hangminták hatalmas gyűjteményéhez. A programot a videók cseréjére szolgáló online közösségként hirdetik. Olvasson tovább, hogy részletesen elmagyarázza, hogyan csatlakozhat valakinek a TikTokon élő élő programjához, és hasznos illusztrációkat találhat a jobb megértés érdekében.

  Olvassa el a képernyőn megjelenő utasításokat egy jobb fénykép készítéséhez

Miért nem tudok csatlakozni a TikTok Lives-hoz? Miért nem tudok csatlakozni valaki élő adásaihoz a TikTokon?

Ha kérését elutasítják, nem csatlakozhat a TikTok Live szolgáltatáshoz. Valószínűleg valakinek elutasítják a kérését, ha megpróbál csatlakozni egy olyan élő videóhoz, amelyet olyan személy mutat be, akihez nincs kapcsolata.

1000 követőre van szüksége ahhoz, hogy élőben csatlakozzon a TikTokon?

Igen, 1000 követőre van szüksége ahhoz, hogy csatlakozzon egy élő adáshoz a TikTokon. A Live funkció használatához legalább 1000 követőre van szüksége a TikTok alkalmazásban. Vannak olyan megoldások, mint például az üzleti fiókra való átalakítás, hogy hozzáférhessenek bizonyos TikTok-funkciókhoz, és hivatkozást helyezzen el a profiléletrajzára. Az Alkotói és Üzleti fiókokra vonatkozó minimális követőkövetési követelmény azonban továbbra is érvényes az Élő funkció használatakor.

Élő hozzáférés szükséges a vendégként való élő adáshoz?

Igen, élő hozzáférés szükséges ahhoz, hogy vendégként élhessen a TikTokon. Élő hozzáféréssel kell rendelkeznie az Élő közvetítéshez, mivel nem indíthat élő adást vendégként. Ennélfogva nem jogosult társházigazdára. Ahhoz, hogy vendégként csatlakozhasson, engedélyeznie kell egy élő követő eredeti házigazdájának a belépést. Vendégként való csatlakozásra szóló meghívót egy élő házigazda küldhet Önnek a bal alsó sarokban található gombbal, amelyen megjelenik a megfelelő vendégek listája.

Habár a meghívó link 20 másodperc után lejár, nem kötelező akkor az Élő adást néznie. A vendégkérelem azonnal engedélyezi a meghívott felhasználó videofolyamát, miután mindkét felhasználó engedélyezte. Az eredeti házigazdák továbbra is fenntartják az adminisztratív irányítást a The Live felett, de több házigazda is lesz. Azonban először jogosultnak kell lennie az Élő hozzáférésre, hogy részt vehessen egy élőben, még kevésbé kezdje el.

Miért nem tudok vendégkérést küldeni a TikTokon?

Íme néhány ok, amiért nem tud vendégkérést küldeni a TikTokon:

  • Ha nem rendelkezik élő hozzáféréssel, nem tud vendégkéréseket küldeni a TikTokon.
  • Ha Ön 16 évesnél fiatalabb, nem küldhet vendégkérelmeket a TikTokon.
  • Ha 1000-nél kevesebb követőd van a TikTok-fiókodban, nem tudsz vendégkéréseket küldeni a TikTokon.
  A Microsoft Outlook új keresőmezőjének használata

Hogyan csatlakozhatsz valakinek a TikTokon élő adásaihoz?

Lehetőség van a felhasználók számára, hogy érdeklődjenek a közvetítéshez való csatlakozásról. Fontos észben tartani, mielőtt ezt megteszi: ez nem mindig alkalmas egy adáshoz való csatlakozásra, és előfordulhat, hogy az élő felhasználók nem fogadják el mástól a közvetítésükhöz való csatlakozási kérést, különösen akkor, ha nem ismerik őket. Érdemes megtervezni, ha egyáltalán megvalósítható, ha a felhasználó részt kíván venni egy megosztott adásban. Ebben az esetben ez nem lehetséges. Annak a valószínűsége, hogy valaki elfogadja egy másik felhasználó kérését, hogy csatlakozzon az élő közvetítéshez, megnő, ha tisztában van az adott személy vagy kérelmező fontosságával.

Kövesse a megadott lépéseket, hogy csatlakozzon valakinek a TikTokon való élő adáshoz.

1. Nyissa meg a TikTok alkalmazást Android vagy iOS mobil eszköz.

2. Érintse meg az ÉLŐ lehetőséget a Kezdőlap lapon, és keresse meg a kívánt TikTok Live-ot, amelyhez csatlakozni szeretne.

3. Ezután érintse meg a képernyő alján található megjegyzésmező mellett található emberek ikont.

4. Érintse meg a Request (Kérés) opciót az adott TikTok Live-hoz való csatlakozási kérelem benyújtásához.

A képernyő két részre oszlik, ha kérését elfogadták. Sikeresen csatlakoztál az Élő közvetítéshez.

Hogyan csatlakozhat valaki élő adáshoz a TikTokon?

Az Élő funkció hozzáadásával a TikTok nagymértékben növelte az élő közvetítés interaktivitását mind a művészek, mind a fogyasztók számára. Az Élő közvetítésben való részvételhez vagy várhat egy meghívásra vagy kérésre. Ne feledje, hogy az Élő közvetítéshez való csatlakozás lehetősége csak akkor érhető el, ha meghívást kapott, vagy ha az Élő közvetítést használó felhasználó ezt a kérés beérkezését követően engedélyezte Önnek. Kövesse a fent említett lépéseket, hogy csatlakozzon valakinek a TikTok Live-hoz az alkalmazásban.

  A Gmail blokkolása az Outlook bejelentkezési kísérleteinek kijavítása

Hogyan kérhetek élő adást a TikTokon?

Most, hogy tudja, hogyan csatlakozhat valaki élő adáshoz a TikTokon, tudassa velünk, hogyan kérhet csatlakozást egy élő adáshoz a TikTokon. Ha elmúltál 16 éves és több mint 1000 követőd van, kérhetsz egy élő adást. A felhasználóknak először meg kell találniuk az élő közvetítést, hogy csatlakozhassanak hozzá. Ezután érintse meg n a személyek ikont, majd a Kérelem lehetőséget a közvetítéshez való csatlakozási kérelem elküldéséhez. Ha a kérést az Élő műsorvezető elfogadja, Ön azonnal csatlakozik az Élő adáshoz.

Hogyan lehet vendégként csatlakozni valaki élő adásaihoz a TikTokon?

Nézzük meg a lépéseket, hogy vendégként csatlakozhasson bárki élő adáshoz a TikTokon.

1. Indítsa el a TikTok alkalmazást, és érintse meg az ÉLŐ lehetőséget a Kezdőlap lapon.

2. Ezután keresse meg a kívánt TikTok Live-ot, amelyhez csatlakozni szeretne.

3. Érintse meg a megjegyzésmező melletti személyek ikont.

4. Végül érintse meg a Request (Kérés) opciót az adott Live-hoz való csatlakozási kérelem benyújtásához.

A kérelem elfogadása után sikeresen csatlakozhat ehhez a TikTok Live szolgáltatáshoz.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan csatlakozhat valakinek a TikTokon való élő adáshoz a segítségére szolgáló részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.