Hogyan csatlakozhat egy csapathoz a Microsoft Teamsben

Csapat létrehozása a Microsoft Teamsben csak a csapatadminisztrátorok vagy -tulajdonosok feladata. A folyamat nem bonyolult, de nem is egészen egyszerű, mivel többféle módon hozhat létre csapatot és importálhat hozzá felhasználókat. A meghívók automatikusan elküldhetők, és megoszthatók egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül.

Csatlakozzon egy csapathoz a Microsoft Teamsben

A csapathoz való csatlakozás azonban nem bonyolult, mindegy, hogy milyen meghívást kapott. Ha kapott egy linket, fontos tudnia, melyik e-mail-címet használja a bejelentkezéshez. Ha új e-mailt hozott létre Önnek, szüksége lesz a jelszóra. Lehetséges, hogy a jelszó már be van állítva, és Ön kénytelen lesz megváltoztatni.

  Az ls parancs használata fájlok és könyvtárak listázásához Linuxon

Csatlakozzon egy csapathoz a Microsoft Teamsben – Link/Email

Ha e-mailt küldtek Önnek, hogy csatlakozzon egy Microsoft Teams-csapathoz, az e-mail szövegében egy hivatkozás található.

Jelentkezzen be e-mail címére, és nyissa meg a Microsoft Teams meghívóüzenetét.
Kattintson a Csatlakozás most gombra.
A megnyíló új lapon kattintson a „Inkább a webalkalmazás használata” lehetőségre.
Jelentkezzen be a Microsoft Teamsbe ugyanazzal az e-mail-címmel, amelyre az e-mailes meghívót kapta.
Ha nem rendelkezik Microsoft Teams-fiókkal, ingyenesen létrehozhat egyet.
Miután bejelentkezett, csatlakozik a csapathoz.

Megjegyzés: Ha Microsoft Teams licencet kapott, az csak akkor lesz aktív, ha bejelentkezik abba a csapatba/szervezetbe, amelyik megadta a licencet.

Csatlakozzon egy csapathoz a Microsoft Teamsben – Új fiók

A Microsoft Teams szervezetek számára lehetővé teszi új fiókok létrehozását azon a tartományon, amelyen a csapat be van állítva.

  Sablonok létrehozása a Google Dokumentumokban

Kérje meg a csapat adminisztrátorától az Ön számára beállított e-mail címet. A csapat adminisztrátora a fiók jelszavát is megosztja.
Töltse le és telepítse a Microsoft Teams programot (vagy használja a Microsoft Teams webet).
Jelentkezzen be a fiók hitelesítő adataival.
Változtassa meg jelszavát, ha a rendszer kéri.

Csatlakozzon egy csapathoz a Microsoft Teamsben – Code

A Microsoft Teams csapattulajdonosai kóddal hívhatják meg a felhasználókat. Tudnia kell azonban, hogy a kód melyik e-mail fiókhoz fog működni. Kérdezze meg a csapat adminisztrátorát, hogy melyik e-mail fiókot vagy domaint fogadja el a csapat.

Nyissa meg a Microsoft Teams programot.
Jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával.
Kattintson a Csatlakozás vagy csapat létrehozása lehetőségre a bal alsó sarokban.
A „Kód megadása” mezőbe írja be a megosztott kódot.
Bekerülsz a csapatba.

  Tényleg mekkora internetsebességre van szüksége?

Megjegyzés: Ez a módszer akkor előnyös, ha ugyanaz a szervezet több csapatot hozott létre. A felhasználók egyéni meghívása helyett a rendszer megosztja a kódot, és a felhasználók csatlakoznak a csapathoz, mivel már a tartományhoz tartoznak, és Microsoft Teams-fiókkal rendelkeznek.

Következtetés

A Microsoft Teams-fiókhoz való csatlakozás nem csak akkor nehéz, ha nem tudja, melyik e-mail címet használja. Ha az e-mail-címét még nem használták Microsoft Teams-fiók regisztrációjához, először létre kell hoznia a fiókot, majd el kell fogadnia a meghívást. Egyetlen Microsoft Teams-meghívás sem hozhat létre fiókot az Ön számára. Még akkor is, ha a szervezetek felhasználói fiókokat hoznak létre, a felhasználónak be kell jelentkeznie a fiókkal az aktiváláshoz.