Hogyan alakítsunk át egy visszhanggombot otthoni zárolás gombpá

Az Echo gombok egyszerű Bluetooth-eszközök, amelyek az Amazon Echo-hoz csatlakoznak. Mostanáig a játékokban használható, egyszerű berregő-szerű gombokra szorították vissza őket. Nemrég az Amazon hozzáadta az Echo Button egy rutinhoz való csatlakoztatásának lehetőségét, ami a lehetőségek egész világát nyitja meg. Egy egyszerű, közvetlen használat zár gombként, amikor az utolsó ember elhagyja a házat.

Az Echo gomb rutinjának létrehozásához először párosítania kell azt a gombot egy Echo-val – ez egy gyors és fájdalommentes folyamat. És ha valaha is létrehozott egy rutint az Alexa alkalmazással, akkor ismerős területen fog létrehozni egy lezárási rutint a Button számára. Lényegében ez egy olyan gomb, amelyet az utolsó otthonról távozó ember gyorsan megnyomhat, hogy lekapcsolja az összes okoslámpáját, bezárja az ajtókat, lekapcsolja a termosztátot, letiltja az intelligens csatlakozókat, vagy bármi mást, amit akar.

  A Dragon Finga egy Ragdoll Kung-Fu harci játék Androidra

Gombrutin létrehozása

A rutin létrehozásához be kell indítania az Alexa alkalmazást. Az alkalmazás főoldalán érintse meg a hamburger gombot.

A beállítások listájában érintse meg a „Rutinok” lehetőséget.

Érintse meg a „+” gombot új rutin hozzáadásához.

Érintse meg az „Amikor ez történik” lehetőséget a rutin indítójának beállításához.

Érintse meg az „Echo gomb” opciót.

Amikor a rendszer kéri, nyomja meg azt a visszhang gombot, amelyet használni szeretne a rutinnal. Ez egy szükséges lépés, mivel egynél több Echo gomb párosítható egyetlen Echo-val. Miután megnyomta az Echo gombot, és megbizonyosodott arról, hogy az Alexa alkalmazás megfelelően felismeri, érintse meg a „Hozzáadás” gombot az Alexa alkalmazásban.

Most, hogy kiválasztotta a gombot triggerként, beállíthat műveleteket az eseményindító végrehajtásához. Érintse meg a „Művelet hozzáadása” lehetőséget.

  Mi az a háttérellenőrzés? Hogyan kell futtatni egyet, és melyik szolgáltatást kell használni

Válassza ki azokat az intelligens eszközöket, amelyekhez csatlakozni szeretne a rutinhoz. Ha csoportokat hoz létre lámpáihoz, záraihoz és más okoseszközeihez, ez segít csökkenteni a hozzáadandó eszközök számát. Akár csoportok és egyedi eszközök kombinációját is használhatja. Ez lehetővé tenné például, hogy lekapcsolja a legtöbb lámpát, de egy adott lámpát égve hagyjon – például a verandán vagy egy kisállat szobájában.

Miután beállította az eszközöket, kattintson a „Létrehozás” gombra.

Most az Echo gomb megnyomásával lekapcsolja a lámpákat, bezárja az ajtókat, és a megadott módon vezérel minden más eszközt. Csak helyezze az Echo gombot olyan helyre, ahol kényelmesen megnyomhatja otthonából.

  Hogyan szerezhetek Macbook érintőpad-gesztusokat Linuxon