Hogy ötleteit remekművekké alakítsa

A digitális tervezés és diagramkészítés területe a mesterséges intelligencia közelmúltbeli fejlődésével párhuzamosan fejlődik.

A rendelkezésre álló diagramkészítő eszközök széles választékából, Wondershare EdrawMax egyedülálló tulajdonságaival és sokoldalúságával tűnik ki. Ez nem csak egy diagramkészítő eszköz; ez egy olyan platform, amely lehetőséget ad arra, hogy ötleteit remekművekké alakítsa.

Az EdrawMax egy robusztus és minden az egyben diagramkészítő eszköz, amelyet folyamatosan frissítenek fejlett funkciókkal. Lehetővé teszi diagramok sokaságának elkészítését különböző diagramkategóriákban a tervezési elemek hatalmas gyűjteményével. Az eszköz többnyelvű, elérhető Windows, Mac és Linux operációs rendszerre, valamint van webes verziója is.

Legyen Ön tervező, üzleti szakértő vagy diák, az EdwardMax megoldást kínál az Ön számára. Leegyszerűsít minden bonyolult eljárást, és mindenki számára érthető módon magyarázza el. Ebben a cikkben részletesen megvizsgálom a Wondershare EdrawMax funkcióit, hogy a diagramkészítési és digitális tervezési erőfeszítéseit a következő szintre emeljem.

Wondershare EdrawMax: Áttekintés

EdrawMax egy olyan eszköz, ahol a kreativitás találkozik a termelékenységgel, és képes az ötleteket vizuális remekművekké alakítani. A mesterséges intelligencia által működtetett diagramkészítési funkciónak köszönhetően ez az eszköz kiemelkedik a többi lehetőség közül. Emellett rengeteg sablon áll rendelkezésre több mint 200 diagramtípushoz, amelyek felhasználóbarát felülettel rendelkeznek.

Íme néhány gyakori diagram, amelyet az EdrawMax segítségével hozhat létre:

 • Folyamatábra (MI-hajtású)
 • Mind Map (MI-alapú)
 • Hálózati diagram
 • Alaprajz
 • Szervezeti ábra
 • UML diagram
 • ER diagram
 • Genogram

Az EdrawMax jellemzői

Személy szerint ajánlom az eszközt, mivel teszteltem néhány figyelemre méltó kulcsfontosságú funkciót. Nézzük tehát azokat a funkciókat, amelyek biztosan lenyűgözik.

#1. AI diagram létrehozása és különböző diagramok lehetőségei

A Wondershare EdwardMax újragondolta a diagramok létrehozásának módját a mesterséges intelligencia által támogatott diagramkészítési képességeivel. Ennek a funkciónak köszönhetően néhány kattintással sokféle diagramot készíthet.

Az EdraMax AI funkcióval mesterségesintelligencia-rajzokat, folyamatábrákat, gondolattérképeket, idővonalat, SWOT-elemzést és még sok más diagramot hozhat létre. Ezenkívül minden eszközt megkap ezen diagramok megtervezéséhez, ami jelentősen csökkenti az erőfeszítéseit.

A diagramkészítés segítése mellett az EdrawMax mesterséges intelligencia is automatikusan megtalálja a hibákat a folyamatábrákban. Emellett azonosítja a projekt kockázatait, előrejelzi az adattrendeket, és különféle stílusú rajzokat készít. Összességében az interaktív és intuitív interfész leegyszerűsíti a diagramok létrehozásának folyamatát.

Ezenkívül az OpenAI ChatGPT technológia áttekinthetőbb diagramkészítést és intelligensebb ajánlásokat tesz lehetővé. Ez az innovatív szoftverfunkció játékmódot jelent a különböző diagramkészítési lehetőségekhez.

Ennek eredményeként gyorsan generálhat tartalomötleteket az AI Q&A segítségével, és gondolattérképekké, listákká, táblázatokká és szövegekké alakíthatja azokat. Egy másik szórakoztató rész az OCR képszöveg kinyerési funkciója, amellyel egyetlen kattintással kinyerhet szöveget a képekből.

Nos, kipróbáltam az AI funkciójukat, és pillanatok alatt létrehoztam egy folyamatábrát. Egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat bármilyen diagram létrehozásához az AI funkcióval:

 • Nyissa meg az EdrawMax alkalmazást a rendszeren
 • Lépjen az alkalmazásban található AI lapra
 • A jobb oldalon található Edraw AI chat dobozban természetes nyelven írhatja le koncepcióját.
 • A rajzeszköz a kiválasztott típusnak megfelelően diagramot hoz létre. Ebben az esetben a folyamatábrát választottam.

 • Bármilyen eszközzel személyre szabhatja a rajzot ízlése szerint. Például beszúrhatja és módosíthatja a szöveget, ikont, képet stb.

Térjünk át ennek a figyelemre méltó eszköznek egy másik kulcsfontosságú jellemzőjére.

#2. Intelligens konténerek

Az intelligens konténer a Wondershare EdrawMax megkülönböztető jellemzője. Nagymértékben javítja a logikailag összekapcsolt alakzatok elrendezését és csoportosítását. Ez a funkció egyszerűbbé teszi a kapcsolódó űrlapok egységként történő kezelését és kezelését, mivel lehetővé teszi, hogy egy tárolóba rendezze őket.

Az intelligens tárolók használatával minimalizálhatja a bonyolult diagramok létrehozásának folyamatát. Lehetővé teszi az alakzatcsoportok rugalmas áthelyezését egyetlen egységként. Ez nagyon hasznos, ha egy hatalmas diagrammal dolgozik, amely kapcsolódó formákat és összetevőket tartalmaz.

Az intelligens tároló diagramba való felvételének folyamata egyszerű. Az alakzatok csoportosításához egyszerűen jelölje ki őket, és adja hozzá őket egy új tárolóhoz. Miután az alakzatok a tárolóban vannak, az egyik alakzaton végzett bármilyen módosítás automatikusan alkalmazható a tárolóban lévő összes többi alakzatra. Ennek eredményeként biztosíthatja a diagram egységességét, miközben időt takarít meg.

Ezenkívül az intelligens konténereknek több haszna is van, mint a rendszerezés. Ezenkívül letisztult, rendezett elrendezést biztosítanak diagramjainak, ami javítja azok esztétikai megjelenését. Ez javítja a kommunikációt és a csapatmunkát azáltal, hogy egyszerűbbé teszi a diagramok olvashatóságát és megértését.

Az EdrawMax segítségével intelligens tároló hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket

 • Nyisson meg egy új diagramot az EdrawMax-on
 • Mozgassa az alakzatokat a képernyő bal oldaláról. Kiválaszthatja az alakzatokat, és együtt mozgathatja őket a vásznon.
 • Lépjen a Beszúrás > Tároló elemre a kívánt tároló beszúrásához a listából.
  A Locationbar³ Az URL minden szegmensét kattinthatóvá teszi [Firefox]

 • Most a szegély zöldre vált, jelezve, hogy mi történik, amikor alakzatokat ad hozzá a tárolóhoz.

Az EdrwaMax az alapkonténereken kívül képtárolókkal is rendelkezik, így egyszerűen hozhat létre családfákat, és megmutathatja a különböző személyek közötti kapcsolatokat.

Továbblépés a következő funkcióra.

#3. Bemutató mód

Az EdrawMax prezentációs módja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy statikus diagramjaikat és vizuális információikat dinamikus és vonzó prezentációkká alakítsák. Ez a funkció növeli az EdrawMax alkalmazkodóképességét azáltal, hogy diagramokat hoz létre, valamint hatékonyan mutatja be azokat a közönségnek.

Ez a funkció gyors átmenetet biztosít a tervezési fázisból a bemutató fázisba. Diagram, folyamatábra, gondolattérkép vagy bármilyen más vizuális tartalom létrehozása után mutassa be harmadik féltől származó szoftverek használata nélkül.

Csakúgy, mint bármely más prezentációs alkalmazás, testreszabhatja a szövegeket, elemeket, animációkat és az átmenet idejét, hogy vonzóbbá tegye. A diagram bemutatása közben szabályozhatja a diasorrendet, valamint beillesztheti az előadói megjegyzéseket.

Több felhasználó is együttműködhet egy prezentációban valós időben. Ezenkívül lehetőség van a diák exportálására és megosztására különböző formátumokban, például PDF, PowerPoint stb.

A bemutató mód eléréséhez tegye a következőket:

 • Tegyük fel, hogy két oldalból álló diagramokat készített
 • A bal alsó sarokban található lehetőségek az oldalak megtekintéséhez.

 • A prezentáció elindításához kattintson a jobb alsó sarokban található Lejátszás gombra.
 • A prezentáció megnyitásának parancsikonja a Ctrl + F5
 • Alternatív megoldásként a Nézet > Prezentáció menüpontban léphet a prezentáció opcióra.

Ezenkívül a Prezentációs módban lehetőség van az oldalak automatikus megjelenítésére, az előző vagy következő oldalra való navigálásra, az oldal átméretezésére nagyítással vagy kicsinyítéssel, az oldal méretének megfelelő méretre állítására és a teljes képernyős mód befejezésére.

#4. Adatok importálása és exportálása

A Wondershare EdrawMax erős adatimportálási és -exportálási képességei az elsődleges jellemzői közé tartoznak. Ezzel a lehetőséggel a felhasználók többféle formátumban exportálhatják diagramjaikat, és számos forrásból adhatnak be adatokat. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen csatlakoztassák a különböző adatforrásokat, cseréljenek diagramadatokat, és együttműködjenek a fejlett projektekben.

Kövesse az alábbi utasításokat az EdrawMax importálási lehetőségének felfedezéséhez:

 • Nyissa meg a Wondershare EdrawMax alkalmazást eszközén.
 • Kattintson az Importálás lehetőségre a menüben.
 • Amint láthatja, számos importálási lehetőség létezik, köztük a Visio (vsdx, vsd), az SVG, a CAD (dwg, dxf) és a Batch Import Visio.

 • Bármilyen diagramot megnyithat az említett formátumból, ha a fájl elérhető az eszközön.

Az EdrawMax számos választási lehetőséget kínál az exportálás során. A fájlok PDF, Word, Excel, PPT, SVG, Visio, HTML és PS/EPS formátumban exportálhatók.

Fájl exportálásához kattintson a felhasználói felület felső részén található exportálási lehetőségre. Ezenkívül a Fájl > Exportálás és küldés lehetőségre kattintva érheti el.

Ezenkívül a diagramok exportálhatók az EdrawMax-ból számos további formátumba, beleértve a PNG, JPG, TIF, PDF, PS, EPS, HTML, SVG és sok más formátumot. Ez garantálja, hogy diagramjai más platformokon és alkalmazásokban is megnyithatók, megtekinthetők és testreszabhatók.

#5. Együttműködési és megosztási eszközök

Az EdrawMax kifinomult együttműködési és megosztási eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik az együttműködést, a valós idejű együttműködést és az egyszerű projektmegosztást. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy együttműködjenek a terveken, folyamatábrákon és diagramokon. Ezek a képességek garantálják, hogy a projektek nem csak ügyesen jönnek létre, hanem jól koordináltak is.

Az EdraMax egy felhasználóbarát digitális vásznat biztosít, ahol gondolattérképeket készíthet, és megoszthat csapatával. Az elektronikus táblához hasonlóan működik, lehetővé téve a gondolatok gyors feljegyzését és vizuális elrendezését. Akár új a gondolattérképezésben, akár szakértő, ez a platform megkönnyíti az együttműködést, és segít térképekbe rendezni ötleteit.

A jól ismert felhőszolgáltatásokkal, például a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive és másokkal való kapcsolata az egyik legfigyelemreméltóbb funkció. Így a felhasználók bárhonnan megtekinthetik és megőrizhetik munkájukat a felhőben. Ezenkívül megkönnyíti a felhasználók vagy a csapattagok különböző helyeken a hibátlan együttműködést.

Az eszköz használata közben a felhasználók azonnal jegyzeteket, megjegyzéseket és megjegyzéseket fűzhetnek a projekthez. A platform így hoz létre fórumot a visszajelzésekhez és a beszélgetésekhez. Ennek eredményeként biztosított, hogy a kommunikáció központosított maradjon, és többé ne legyen szükség külső eszközökre.

Az alkalmazás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az EdrawMax felhasználói hozzáférés-kezelési funkciójával megválasszák, ki láthat, módosíthat és kommentálhat egy projektet. Az adatbiztonság és a projekt integritása erősen függ ettől a képességtől.

Az EdrawMax online kiadásával a felhasználók rugalmasan dolgozhatnak és együttműködhetnek. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki Windows rendszerű számítógépet, Macet, Linuxot, táblagépet vagy okostelefont használ, megtekintheti és együttműködhet gondolattérképekkel.

Az EdrawMax az együttműködési eszközökön kívül megosztási funkciókat is kínál. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák munkájukat más kreatív elmékkel. Ez a funkció alapvető fontosságú az együttműködési munkaterületre támaszkodó vállalatok és csapatok számára.

#6. Ingyenes sablonok

A Wondershare EdrawMax számos ingyenes sablont kínál, amelyek segíthetnek a különböző használati esetekben és vállalkozásoknál. Ez egy gazdagított platform, amely 260 könyvtárat és 12500 alakzatot tartalmaz. Így megkapja az összes formát, stílust és beállítást, amely egy jelentős tervezéshez szükséges.

  Hogyan mondhatom le a Prime Video Channel előfizetést

Ez a kiterjedt könyvtár Az ingyenes sablonok kategóriák széles skáláját fedi le. Megkapja az összes diagramot, beleértve a folyamatábrákat, gondolattérképeket, szervezeti diagramokat, hálózati diagramokat és padlóelrendezéseket.

Az összes sablont a tökéletesség és a professzionális felhasználási esetek szem előtt tartásával tervezték. Ezenkívül a felhasználók testreszabhatják ezeket a sablonokat, és módosíthatják a színeket, a betűtípusokat, a formákat és a tartalmat saját preferenciáik szerint. Így egy felolvasott sablon segítségével a felhasználók nemcsak időt takarítanak meg, hanem inspirációt is kapnak további tervezési koncepciók megjelenítéséhez.

Akár kezdő a tájtervezésben, akár profi, ezekkel a diagramokkal gyorsan és hatékonyan végezheti el munkaprojektjét. A szoftver használata közben a sablont a könyvtárban is létrehozhatja és megoszthatja.

Így érheti el az EdrawMax sablonjait:

 • A sablonok eléréséhez használhatja az alkalmazást az asztalon, vagy használja a webes verziót.
 • Miután belépett az alkalmazásba, lépjen a sablon részre.

 • Amint láthatja, kiválaszthat sablonokat a diagramkategóriákból, az Összes diagramból, vagy a keresősáv segítségével kereshet egy adott sablont.
 • Kiválasztottam egy ER diagramot a szállodairányítási rendszerhez. Ezután kattintson az Azonnali használat lehetőségre.

 • Amint látja, másodperceken belül a sablon készen áll a képernyőn. Most szerkesztheti és újrahasznosíthatja a diagramot az Ön használati esetéhez.
 • Saját diagram elkészítése vagy sablon használata után a sablonkönyvtárban is közzéteheti.

Nézzük meg a következő figyelemre méltó funkciót.

#7. Platformok közötti kompatibilitás

A folyamatban lévő digitális korszakban elengedhetetlen a platformok közötti egyszerű együttműködés képessége. Mivel a Wondershare EdrawMax platformok közötti kompatibilis, ebből a szempontból ragyogó.

Számos operációs rendszer, például Windows, Mac, Linux, Android és iOS1 kompatibilis az EdrawMax-szal. Nem számít, hogy milyen eszközt vagy operációs rendszert használ, ennek a kiterjedt kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen diagramot megtekinthet és azokon dolgozhat.

Ez a platformok közötti hibátlan integráció különösen hasznos a több operációs rendszert használó szervezetek és csapattagok számára. Emellett a funkciók és a kialakítás intuitív és egységes, ami megkönnyíti a tanulási görbét eszközről eszközre.

Ennek a platformnak a felhőalapú tárhelye még több platform közötti együttműködést tesz lehetővé. Ennek eredményeként a felhasználók folyamatosan dolgozhatnak a legfrissebb fájlokkal vagy projektekkel, amelyek olyan eszközön készültek, amely internetkapcsolaton keresztül egy másik eszközön is elérhető. A felhőalapú lehetőségek mellett a felhasználók offline módban is hozzáférhetnek ehhez az alkalmazáshoz.

#8. Vevőszolgálat

Az EdrawMax felismeri, hogy a kivételes ügyfélszolgálat elengedhetetlen a felhasználói elégedettség és a siker fenntartásához. Ezért kiemelten fontosnak tartják, hogy kiváló ügyfeleket kínáljanak támogatás.

A vállalat széleskörű és gyors ügyfélszolgálati kínálata bizonyítja elkötelezettségét, hogy segítse ügyfeleit szoftveres útjuk minden szakaszában. Vizsgáljuk meg azokat a szempontokat, amelyek az EdrawMax ügyfélszolgálatát megkülönböztetik egymástól.

Kiterjedt tudásbázis: Az EdrawMax robusztus Tudásbázis amely informatív forrásokat, például oktatóanyagokat, útmutatókat, GYIK-eket és hibaelhárítási cikkeket tartalmaz. Ez az önellátó tudásbázis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors megoldásokat kapjanak a gyakori problémákra, és lépcsőzetes útmutatásokkal megoldják azokat.

oktatóvideók: Megkapja a megfelelő könyvtárat videó oktatóanyagok az Edrawmax-nál, ha vizuális segítségre van szüksége. Ezek az oktatóanyagok segíthetnek a szükséges diagramok létrehozásának minden lépésében. Ezenkívül elérhetők videók, amelyek megtanítják Önnek az eszköz alapszintű és haladó szintű használatát.

Élő csevegési támogatás: A többi támogatási lehetőség mellett az EdrawMax élő csevegési szolgáltatásokat kínál, amelyek valós idejű segítséget nyújtanak. Ezért az ügyfelek, akik azonnali választ keresnek a szoftverrel kapcsolatos bármely kérdésre, megfelelő megoldást kapnak.

Legújabb frissítések: EdrawMax folyamatosan frissül szoftvere és platformja az ügyfelek véleményére és a legújabb piaci trendekre reagálva. Így mindig hozzáférhet egy olyan eszközhöz, amely ennek az ismétlődő megközelítésnek köszönhetően fejlődik és növekszik.

Az EdardMax ügyfélközpontú megközelítése kielégítő felhasználói élményt teremt a felhasználók számára.

#9. Biztonság és adatvédelem

Az EdrawMax a biztonságot és az adatvédelmet helyezi előtérbe, mivel megértik annak fontosságát, hogy a bizalmas kezeléssel megfeleljenek a felhasználók bizalmának. Ezért a vállalkozás átfogó óvintézkedéseket tesz annak garantálására, hogy az érzékeny információk, projektek és felhasználói adatok mindig védve legyenek.

Elemezzük azokat a főbb pontokat, amelyek kiemelik az EdrawMax elkötelezettségét a magánélet és a biztonság iránt:

➡️ Adatvédelem: Az EdrawMax erős adattitkosítási módszert valósít meg a felhasználói adatok védelmére átvitel közben és nyugalmi állapotban. Ez megmenti az adatokat a nem kívánt hozzáféréstől, és minden felhasználói adat privát marad.

➡️ Biztonságos tárolás: Az EdrawMax felhőalapú tárolási képességének kialakításakor elsődlegesen az adatbiztonságot vették figyelembe. A felhőalapú felhasználói projekteket és adatokat hozzáférési korlátozások és titkosítás védi a nem kívánt hozzáférés megakadályozása érdekében.

➡️ Hozzáférés-vezérlés: Az EdrawMax lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék, ki férhet hozzá projektjeikhez, és ki végezhet módosításokat az együttműködés során. Ez a funkció garantálja, hogy csak az arra jogosult személyek vagy csapatok férhessenek hozzá a diagramokhoz és bizalmas információkhoz.

➡️ Folyamatos auditok: A cég folyamatos biztonsági auditokat és vizsgálatokat végez a sérülékenységek feltárása és az esetleges kockázatok gyors elhárítása érdekében.

  Kéttényezős hitelesítési kód generálása Linuxon az Authenticator segítségével

➡️ Adatvédelmi szabályzat: Az EdrawMax nyílt és alapos adatvédelmi szabályzatot tart fenn, amely leírja a felhasználói adatok gyűjtésének, felhasználásának és védelmének eljárásait. Ha többet szeretne megtudni az adataik kezeléséről, a felhasználók elolvashatják az EdrawMax oldalát Adatvédelmi irányelvek.

Árképzési tervek

A Wondershare EdrawMax különféle árképzési terveket kínál, amelyek a felhasználók és vállalkozások széles körének megfelelnek. Az árképzési tervek három részre oszlanak, beleértve az egyéneket, a csapatot és az üzletet, valamint az oktatást. A terv rugalmasságának köszönhetően az ügyfelek a funkciók és a segítségnyújtás ideális kombinációját kaphatják egyedi igényeiknek megfelelően.

Tehát értékeljük az EdrawMax árképzési struktúráinak sajátosságait és az általuk nyújtott előnyöket:

🔷 Ingyenes próbaverzió: A prémium csomagra való előfizetés előtt az ügyfelek tesztelhetik a platformot és annak képességeit az EdrawMax segítségével ingyenes próbaverzió választási lehetőség. Így a felhasználók nagyszerű lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják az eszközt és meghatározzák annak alkalmazhatóságát.

🔷 Egyedi terv: Az EdrawMax az önállóan dolgozó szakemberek speciális igényeire szabott kialakításokat kínál. Ezek a csomagok hozzáférést biztosítanak a felhőalapú tárhelyhez, a sablonokhoz és az alapvető funkciókhoz.

🔷 Csapat- és üzleti tervek: Az EdrawMax mostantól olyan terveket kínál csapatok és vállalkozások számára, amelyek célja a termelékenység és az együttműködés maximalizálása. Ezért a felhasználók megkapják az összes felkapott és fejlett tervezési funkciót, továbbfejlesztett biztonsági intézkedéseket, és lehetőséget kapnak a terveken való együttműködésre.

A csapat tagjai választhatnak az éves és a 3 éves előfizetések között, és kiválaszthatják felhasználói számukat. Ezenkívül egy több mint 20 felhasználót tartalmazó üzleti tervhez ki kell töltenie egy űrlapot, és kapcsolatba kell lépnie az EdrawMax értékesítési csapatával.

🔷 Oktatási tervek: Az EdrawMax egyedi terveket biztosít a tanárok és a diákok számára, mivel megérti az oktatás értékét és kapcsolatát a diagramkészítéssel. Ezek az árazási tervek felhasználóközpontúak, és mindent megadnak, ami a hatékony tanításhoz és tanuláshoz szükséges.

Három terv létezik a hallgatók számára, beleértve a féléves tervet, az éves tervet és a 2 éves tervet. Emellett kedvezmények állnak rendelkezésre a hallgatók egyéni használatra szánt terveire. Az oktatók számára azonban 20-nál több felhasználó esetén egy űrlap kitöltése és az értékesítési csapattal való kapcsolatfelvétel szükséges.

A Wondershare EdrawMax alternatívái

Bár a Wondershare EdrawMax egy funkciókban gazdag és adaptálható diagramkészítő eszköz, mindig jó ötlet más lehetőségeket is kipróbálni. Előfordulhat, hogy olyan jellegzetes tulajdonságokat és képességeket találhat, amelyek jobban megfelelnek az Ön igényeinek. Tehát elemezzünk még néhány lehetőséget, hogy megnézzük, milyen előnyökkel járhatnak.

#1. Mircosoft Visio

A Microsoft Office egy nagyszerű diagramkészítő és vektorgrafikus szoftvert kínál Microsoft Visio. Diagramopciók széles skáláját kínálja, például folyamatábrákat, szervezeti diagramokat, padlóelrendezéseket, hálózati diagramokat, UML-diagramokat, gondolattérképeket és így tovább.

Főbb jellemzők:

 • Gazdag formázási lehetőségek a különböző diagramokon
 • Az elemek könnyen mozgathatók, átméretezhetők és átfordíthatók
 • A diagramok SharePointba vagy OneDrive-ba menthetők
 • Egy csomó előre elkészített sablon áll rendelkezésre diagramokhoz
 • Létrehozás és szerkesztés közben elérhető az offline megtekintés
 • Valós idejű együttműködés diagramokon a termelékenység növelése érdekében
 • A csúcsminőségű biztonsági funkciók megegyeznek a Microsoft 365-alkalmazásokkal

Összességében a Visio leegyszerűsíti a folyamatleképezést és a vizuális együttműködést a diagramok különböző kategóriáinál.

#2. Lucidchart

A Lucidchart egy mindent magában foglaló platform az intelligens diagramkészítéshez, virtuális táblához és felhővizualizációhoz. Ha a személyes kommunikáció nem lehetséges, lehetővé teszi a felhasználók egymás melletti együttműködését. Így a csapat tagjai megoszthatják erőfeszítéseiket bonyolult diagramok megjelenítésében, hogy gyors megoldásokat hozzanak létre.

Főbb jellemzők:

 • A felhasználók valós időben dolgozhatnak a diagramkoncepciókon, és együttműködhetnek.
 • Összetett diagramokat jelenít meg és megoldást kínál
 • Az interneten keresztül a felhasználók használhatják az alkalmazást és együttműködhetnek felhővizualizációval
 • Ipari szabványos formák hatalmas könyvtára diagramok készítéséhez
 • Különböző formátumokhoz állnak rendelkezésre import-exportálási lehetőségek
 • Az adatok nem lesznek zárolva egy adott formátumba

A Lucitchart nemrégiben olyan fejlett eszközöket mutatott be, mint a ChatGPT bővítmény és az AI Prompt Flow.

#3. Smartdraw

Smartdraw egy online alapú diagramkészítő alkalmazás, amely a diagramokat, a táblát és az adatokat egy központi megoldásba csomagolja. Előre elkészített sablonokat fog kapni gondolattérképek, szervezeti diagramok, hálózattervek, infografikák stb. létrehozásához.

Főbb jellemzők:

 • Több ezer diagramsablont, szimbólumot és alakzatot kínál.
 • Megkönnyíti a csapatmunkát diagramok készítése közben.
 • Beépített mesterséges intelligencia automatizálási képességek diagramok létrehozásához és szerkesztéséhez
 • Egyetlen kattintással szerkesztheti a diagramelemeket színekkel, szöveggel és egyebekkel
 • Fejlett CAD tervezőeszköz precíz méréssel
 • Réteges tervezés készítés léptékfüggetlen annotációval

Az eszköz elemleírásként is megjeleníti az adatokat, és lehetővé teszi az adatpontok alapján feltételes formázás létrehozását. Ennek eredményeként az adatok rendezettebben jelennek meg az irányítópulton keresztül.

Végső gondolatok

Ezen a ponton teljesen tisztában van a Wondershare EdrawMax képességeivel, amikor a különböző típusú diagramok tervezéséről van szó. Elképesztő funkciókat és megfizethető árazási terveket kínál, amelyek stresszmentesek maradnak, miközben ötleteit remekművekké alakítja.

Azt javaslom, hogy nézze át a funkciókat és az utasításokat, hogy megismerkedjen velük, és elkészítse a következő projektdiagramját. Azonban bátran fedezze fel az alternatívákat, hogy összehasonlíthassa a céljának megfelelő legjobb lehetőséget.

Ezután nézze meg, hogyan hozhat létre alkalmazás-architektúra diagramot online.