Hívja fel a névjegyeket az iPhone jelkód képernyőjéről a PassDial használatával

Tökéletes egyensúlyt kell megtalálni a funkcionalitás és az egyszerűség között a modern okostelefonok lezárási képernyőinél. Túl sok funkciót ad hozzá a lezárási képernyőhöz, és úgy kezd kinézni, mint a tényleges kezdőképernyő. Ha túl sokat veszünk el, az túl egyszerű lesz; szükségtelen lépés, mielőtt a kezdőképernyőre jutna. Az Androidtól eltérően az iOS-felhasználók nem módosíthatják az egyensúlyt, mivel várhatóan elégedettek lesznek az Apple okostelefon-zárolási képernyőjével. Ez persze csak akkor van így, ha feltörik az eszközüket, és megnyitják azt a hatékony alkalmazások és finomságok világa előtt.

Az egyik ilyen új jailbreak-csípés a lezárási képernyő funkcióinak fokozására a PassDial. Lehetővé teszi bizonyos kódok beállítását – a készülék zárolását feloldó „jelszó” kivételével –, amelyek megadásával egy bizonyos, előre meghatározott számot hívhatunk közvetlenül a lezárási képernyőről. A csípés zseniális, ha belegondolunk! Van benne valami Samsung TouchWiz-szerű érzés, ami egyáltalán nem rossz.

Tudom, hogy öt kapcsolatom van, akiket rendszeresen hívok: a szüleim, az öcsém és két közeli haverom. A PassDial segítségével rendszeresen legalább 3-4 lépést megspórolok. Nem kell megadni a jelkódomat, elindítani a Phone.app alkalmazást, átlépni a Kedvencek oldalra, és megérinteni egy névjegyet.

A telepítés után lépjen a Beállítások> PassDial menüpontra. Innen legfeljebb öt „telefonszám és kód” pár hozható létre (a korlátozás feloldásához 1,99 USD-t kell fizetnie a Pro verzióért). Ne feledje, ha az egyszerű 4 számjegyű jelszót használja, a kapcsolati kód párban lévő kódnak szintén négy számjegyből kell állnia.

A PassDial-t egy iPhone 4S készüléken tesztelték, amely feltört iOS 7.0.4-en. A hirdetés szerint működött. Gyorsan fel tudtam hívni egy tesztpartnert közvetlenül a lezárási képernyőről, minden gond nélkül. Személy szerint azonban nem fogom használni a módosítást, mivel a CleverPin segítségével teljesen megkerülöm a zárolási képernyőt, amikor csatlakozom az otthoni/egyetemi WiFi-hez, ami azt jelenti, hogy nem kapok felszólítást a jelszó megadására.

A PassDial ingyenesen elérhető a Cydián a BigBoss repo keretében.

Feltétlenül ossza meg velünk, mit gondol a csípésről, ha megjegyzést hagy az alábbi megjegyzések részben.