Hívás rögzítése iPhone-on ingyenes alkalmazás nélkül

Az Apple nem épített be beépített rögzítési funkciót az iPhone-telefonhívásokhoz a nemzeti és államspecifikus jogi korlátozások miatt. Az egyik oka annak, hogy az Apple olyan sok felhasználót vonzott a világ minden tájáról, az a kiváló adatvédelmi beállításai. Van azonban néhány megkerülő megoldás, amellyel továbbra is rögzítheti a telefonhívásokat iPhone-ján. Aggódik amiatt, hogy hogyan lehet ingyenes hívást rögzíteni iPhone-on alkalmazás nélkül, ebben a cikkben eláruljuk, hogyan rögzíthetsz ingyenesen egy hívást iPhone-on alkalmazás használata nélkül, és emellett megismertetjük a legjobb ingyenes hívással is. felvevő iPhone-hoz. Azt is bemutattuk, hogyan lehet telefonhívást rögzíteni iPhone 13-on. Olvassa el figyelmesen ezt a cikket, és szerezzen hasznos ismereteket velünk.

Hívás rögzítése iPhone-on ingyenes alkalmazás nélkül

Most kezdjük azzal, hogyan rögzíthetünk hívást iPhone-on alkalmazás nélkül. Az alábbi, általunk tárgyalt rögzítési módszerek közül választhat.

1. módszer: Használjon másik eszközt

Az első és legegyszerűbb módszer, amely megválaszolja azt a kérdést, hogyan lehet ingyenesen rögzíteni a hívást iPhone 13-on, egy másik eszköz használata. A hívások rögzítésére külön rögzítőeszközt is használhat, mivel ez az egyik legegyszerűbb módszer. Kövesse az alábbi lépéseket, ha ki szeretné próbálni ezt a módszert a hívások rögzítésére.

1. Először is hívja fel a rögzíteni kívánt személyt.

2. Ezután kapcsolja be a Hangszóró funkciót a hívás közben a tárcsázási képernyőn.

3. Ezt követően használjon másik eszközt, például telefont, laptopot, táblagépet, felvevőt és egyebeket a beszélgetés rögzítéséhez.

Így rögzíthet telefonhívást iPhone 13-on vagy iPhone 11-en egy másik eszköz használatával.

2. módszer: A hangpostafiók használata

Egy másik módszer, amellyel telefonhívást rögzíthet alkalmazás használata nélkül, a hangpostafiók használata. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy ezzel a módszerrel telefonhívást rögzítsen iPhone 13-on.

1. Először is hívja fel a rögzíteni kívánt személyt.

2. Ezután a hívás képernyőjén különböző lehetőségeket láthat, érintse meg a hívás hozzáadása gombot.

3. Ezt követően a névjegyzékbe kerül, ahonnan ki kell választania a telefonszámát.

4. Továbbá érintse meg a Tárcsázás gombot, és amikor ezt megteszi, a hangposta hozzá lesz adva a híváshoz.

5. Amikor eléri a hangdobozt, meg kell várnia a hangjelzést, amely után a hívás rögzítésre kerül.

6. Amikor visszatér a hívás képernyőre, nyomja meg a Hívás egyesítése gombot a hívás képernyőjén.

A hívások egyesítése után normál konferenciahívássá alakíthatja őket. Az egyik végén lesz a hangposta száma; így az egész beszélgetést a rendszer beérkezett üzenetként rögzíti. A hívás befejezése után látni fogja, hogy a felvétel a hangpostafiókjába kerül. Ezt a hívást elmentheti, hogy bármikor elérhesse.

  9 A legjobb ingatlankezelési könyvelő szoftver bérbeadóknak

Ezért így rögzíthet telefonhívást iPhone 13-on vagy iPhone 11-en.

3. módszer: Használjon külső rögzítési webhelyet

A módszer, amelyet most elmondunk, nem igényel alkalmazást, de a beállításához internetkapcsolatra van szükség. Ez a módszer megoldja a kérdését, hogyan rögzíthet hívást iPhone 13-on alkalmazás nélkül. Ez a módszer megegyezik a Recordator néven ismert webalapú szolgáltatás használatával. Ennek a módszernek a kiválasztásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Először is menj erre Felvevő webhelyet, és hozzon létre ingyenes fiókot.

2. A továbbiakban hívást kezdeményezhet iPhone-járól az Egyesült Államokban ingyenesen hívható telefonszámukon: +1-888-829-2045.

Megjegyzés: Ha azonban nem tartózkodik az Egyesült Államokban, akkor a betárcsázási számnak másnak kell lennie. Ezen a webhelyen az Ön országának megfelelő számok szerepelnek.

3. Miután a hívása összekapcsolódott a számukkal, használja az előző módszert a címzett hozzáadásához a híváshoz. Ezután nyomja meg a Hívás hozzáadása opciót a tárcsázási képernyőn, és válassza ki a hívni kívánt számot a névjegyek listájából.

4. Miután a címzett felveszi a hívást, látni fogja, hogy a Hívás egyesítése opció megjelenik a hívás képernyőn, érintse meg azt.

Ezt követően a hívása háromoldalú konferenciává alakul, amelyben a Recordator rögzíti a hívást, és eltárolja az Ön fiókjában.

Véletlenül, ha nem találja az országához tartozó betárcsázószámot az általuk megadott listában, akkor választhat egy alternatív módszert a hívás rögzítésére. Kövesse az alábbi lépéseket.

1. Először jelentkezzen be fiókjába Felvevő.

2. Ezután lépjen az Új hívás lehetőségre.

3. Következésképpen írja be a címzett számát és nevét, majd nyomja meg a Hozzáadás gombot.

4. Miután hozzáadta a névjegyet, két lehetőséget fog látni, nyomja meg a Click-to-call gombot.

5. A továbbiakban a Recordator rögzíti és tárolja a hívást úgy, hogy Önt és a címzettet felhívja, majd háromoldalú konferenciává alakítja.

A felvétel eléréséhez a következőket kell tennie:

1. Jelentkezzen be Recordator fiókjába.

2. Ezután lépjen a Saját felvételek lehetőségre, ahol megtalálja az összes felvételét.

3. Mindegyik mellett lehetősége lesz letölteni vagy megosztani, ha akarja, letöltheti az MP3 fájlokat, majd elmentheti a számítógépére, vagy megoszthatja azokat.

Most már biztos tisztában vagy azzal, hogyan rögzíthetsz hívást iPhone-on ingyenes alkalmazás nélkül, szóval most beszéljünk a legjobb ingyenes hívásrögzítőről iPhone-hoz.

A legjobb ingyenes hívásrögzítő iPhone-ra

Most bemutatjuk a legjobb ingyenes hívásrögzítők listáját az iPhone számára, amely eloszlatja kérdéseit vagy kétségeit a telefonhívás rögzítésével kapcsolatban az iPhone 12-n, a telefonhívás rögzítésével az iPhone 13-on, a telefonhívás rögzítésével kapcsolatban. iPhone 11 és több készüléken.

1. TapeACall: Hívásrögzítő

Ha szeretné tudni, hogyan rögzítsen ingyenesen hívásokat iPhone-ján, akkor valószínűleg használhatja TapeACall: Hívásrögzítő mivel ez egy ingyenes hívásrögzítő alkalmazás. Beépített felvevőjével segít a konferenciahívások és a beszélgetés részleteinek rögzítésében. Annyi hívást rögzíthet, amennyit csak akar, majd mentheti őket iPhone-jára.

 • Rögzíti a kimenő és bejövő hívásokat.
 • Rögzíti a zoom megbeszéléseket, konferenciahívásokat, tanulmányi üléseket, értekezleteket és egyebeket is.
 • Hívásütemezéseket készít és rögzít.
 • A kimenő hívásokat automatikusan rögzíti, nem kell egyesíteni.
 • Jó pontossággal beszédből szöveggé fordítást kínál hívásfelvételeiből.
  Hogyan lehet visszaállítani az elveszett adatokat Linuxon

2. Automatikus hívásrögzítő

Automatikus hívásrögzítő egy előre programozott felvételi alkalmazás, amelyet ingyenesen letölthet és használhat. Az összes felvételt elmenti iPhone-jára, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

 • Hangfelvételeit ez az alkalmazás szerkeszti.
 • Internet kapcsolat nélkül is működik.
 • Hangból szöveggé fordítást biztosít hívásfelvételeiből több mint 50 nyelvre.
 • Rögzíti a belföldi és nemzetközi kimenő és bejövő hívásokat.
 • Töltsd fel a felvételeket felhőszolgáltatásokra.
 • Az alkalmazáson belül a felvételeket sorrendbe rendezi.

3. Recostar Pro- Call Recording

Recoster Pro a legjobb ingyenes hívásrögzítő iPhone-hoz, amelyet kipróbálhat. A bejövő és kimenő hívások rögzítése mellett a felvételek átírására is képes. Szolgáltatásai csak néhány országban érhetők el, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

 • Átiratait és felvételeit felhőalapú tárolási szolgáltatásokban tárolja, valamint elmenti a névjegyeket és a telefonszámokat.

 • Nem igényel internetkapcsolatot a hívások rögzítéséhez.
 • A rögzített hívások hangból szöveggé átírását kínálja.
 • Teljesen automatikus hívásrögzítési funkciót biztosít.
 • A hívások rögzítéséhez nem kell egyesítenie a hívásokat harmadik felek számával.
 • Rögzíti a kimenő és bejövő hívásokat, és megosztja a rögzített hívásokat.

4. Call Recorder Lite iPhone-hoz

Call Recorder Lite Az iPhone számára egy ingyenes hívásrögzítő alkalmazás alapvető funkciókkal. Ezzel az alkalmazással a bejövő és a kimenő hívásokat egyaránt könnyű menteni, értékelni és rögzíteni. Lenyűgöző lejátszási lehetőséggel rendelkezik, amely jó vezérlést biztosít a klipek felett.

 • Felhasználóbarát és egyszerű felület.
 • Átiratokat ad a hívásfelvételekről.
 • Beállítja a lejátszási sebességet és vezérli a lejátszást a hátra és előre ugráshoz.
 • Gyorsan megosztja a felvételt más eszközökkel.

5. Fordulatszám-rögzítő

Szeretné tudni, hogyan rögzíthet ingyenesen hívásokat iPhone-on, ne aggódjon, mert elmondanánk egy olyan alkalmazást, amellyel ingyenesen rögzíthet hívásokat. Rev Call Recorder Az alkalmazás egy csodálatos alkalmazás, amelyet kipróbálhat. A felvételeket az eszközére menti későbbi felhasználás céljából, hogy emlékezhessen egy adott beszélgetésre. Az amerikai számmal rendelkezők számára működik.

 • Korlátlan időtartamú és hosszúságú hívás rögzítése.
 • Kiváló minőségű lejátszást és felvételt biztosít.
 • Megszervezi az átiratokat és a hívásfelvételeket, és lehetővé teszi az alkalmazásokon belüli megosztást.
 • Megosztási és exportálási funkciókat biztosít az alkalmazásokon belül.

 • Nincsenek hirdetései vagy előfizetései.

6. Telefonhívásrögzítő- Felvétel

Telefonhívás rögzítő a legjobb ingyenes hívásrögzítő iPhone-hoz, amelyet letölthet iPhone-jára. Segítségével egyetlen érintéssel rögzítheti a hívásokat. Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hívásfelvételeket játsszanak le és töltsenek fel felhőalapú eszközökön, például az iCloudon, a dropboxon, a Google Drive-on és egyebeken.

 • A hívásfelvételeket szisztematikusan szervezi.
 • Lehetővé teszi a rögzített hívások szerkesztését és megosztását másokkal.
 • A rögzített hívások hangból szöveggé átírását kínálja.
 • Ez az alkalmazás számos országban támogatja a háromirányú hívásrögzítési szolgáltatás számát.

7. Hívásrögzítő – IntCall

Hívásrögzítő – IntCall olyan, mint más hívásrögzítési alkalmazások, amelyek különféle csodálatos funkciókkal rendelkeznek. Ingyenesen letöltheti ezt az alkalmazást, és egyetlen érintéssel rögzítheti az összes hívást.

 • Az összes hívásfelvételt elmenti az eszközére, hogy később hozzáférhessen.
 • Lehetővé teszi a rögzített fájlok megosztását és lejátszását.
 • Rögzíti a belföldi és a nemzetközi hívásokat.
 • Segít megosztani rögzített fájlokat Dropboxon, e-mailen, Google Drive-on és egyebeken keresztül.
 • A kimenő hívások rögzítéséhez a VOIP funkciót használja.

8. Call Recorder ACR Plus

Call Recorder ACR Plus az egyik legjobb alkalmazás a hívások rögzítésére iPhone-on. Lehetővé teszi Skype-hívások rögzítését is. Különféle funkciókat kínál, mint például:

 • Lehetővé teszi korlátlan számú kimenő és bejövő hívás rögzítését.
 • Korlátlan számú rögzített hívást tárolhat magában az alkalmazásban.
 • Lehetővé teszi a felvett hívások megosztását barátaival és családjával.
 • Felhasználóbarát felületet kínál.
 • Számos szolgáltatási számot ad háromirányú hívások indításához.

9. Hívásrögzítő iCall

Hívásrögzítő iCall egy csodálatos hívásrögzítő iPhone-hoz. Ezt az alkalmazást ingyenesen letöltheti készülékére a hívások rögzítéséhez.

 • Helyes szöveges átírást ad a rögzített hívásokról.
 • Hangjegyzet rögzítési funkciót is biztosít.
 • Egyetlen érintéssel rögzítheti a hívásokat.
 • Lehetővé teszi a felvételek mentését és lejátszását, amikor csak akarja.

 • Rögzíti a kimenő és bejövő hívásokat.

10. Google Voice

Google Voice egy másik alkalmazás, amely lehetővé teszi a hívások ingyenes rögzítését, ezért kipróbálhatja. Nem tesz kompromisszumot a hangminőségben, és további csodálatos funkciókat kínál, mint például:

 • Hatékony keresési lehetőséget biztosít, így nyomon követheti korábbi hívásainak felvételeit.
 • Átírási szolgáltatásokat is kínál, és lehetővé teszi az átírt dokumentumok olvasását az alkalmazásban.
 • Biztonságos biztonsági másolatot készít az összes adatáról.
 • A Google Voice-hoz bárhonnan hozzáférhet, mivel szinkronizálható az eszközök között.
 • Lehetővé teszi a hangposta, a szöveges üzenetek és az átirányított hívások beállításainak megadását.

***

Reméljük, cikkünket tanulságosnak találta, mivel bemutattuk, hogyan rögzíthet hívást iPhone-on ingyenes alkalmazás nélkül, a legjobb ingyenes hívásrögzítő iPhone-hoz és még sok más. Mostantól ha iPhone-ja van, ne aggódjon, mert barátai és családtagjai hívásait is rögzítheti, hogy újra meghallgathassa őket. Érdemes felkeresni oldalunkat a frissítésekért, mivel folyamatosan lenyűgöző tartalommal jelentkezünk. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kommentben teheti meg alább.