Használhatom az Xfinity Mobile SIM-kártyámat bármilyen telefonon?

A Comcast mobilszolgáltatást kínál az Xfinity Mobile-on keresztül a jelenlegi internet- és TV-csomagjain kívül. Az indoklás az, hogy mivel már előfizetett a Comcastra kábel- és internetkapcsolatra, akár megkaphatja a mobilszolgáltatást is. Ezenkívül meglehetősen erős érv szól az Xfinity Mobile mellett, ha figyelembe vesszük az említett szolgáltatások kombinálásának előnyeit. Kétségtelen, hogy a Comcast fogyasztói így érzik magukat. Öt évvel az Xfinity Mobile 2017-es indulása után gyorsan növekedett. Mivel a Comcast elkezdte építeni sejttornyait, ez a gyors növekedés nem történt meg. Ehelyett az Xfinity Mobile egy virtuális mobilhálózat-üzemeltető (vagy MVNO), amely a fő szolgáltatók egy vagy több jelenlegi hálózatát használja szolgáltatásai támogatására. Különféle Xfinity SIM-kártyacsomagokat kínál. Ha valaki tippeket keres az Xfinity Mobile SIM-kártyával kapcsolatban, bemutatunk egy hasznos útmutatót, amely megtanítja Önnek, hogyan kell Xfinity telefont használni a Verizon rendszeren, és hogyan használhat bármilyen telefont az Xfinity Voice szolgáltatással.

Használhatom az Xfinity Mobile SIM-kártyámat bármilyen telefonon?

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy az Xfinity Mobile SIM-kártyát bármilyen telefonon használhatja-e. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Csinál SIM-kártyákat az Xfinity?

Igen, az Xfinity rendelkezik SIM-kártyákkal. A telefon Xfinity Mobile hálózathoz való csatlakoztatásának alapvető eleme az Xfinity Mobile SIM-kártya.

  Hogyan védheti meg Synology NAS-ját a Ransomware-től

Mi az az Xfinity SIM?

Az előfizetői azonosító (vagy azonosító) modult SIM-nek nevezik. Arra utal, hogy egy mobil eszköz, például egy telefon hogyan működik egy bizonyos szolgáltató hálózatán. A telefon nem tud csatlakozni ahhoz a mobilhálózathoz, amelyre előfizet, ha hiányzik a SIM-kártya, vagy nem megfelelő.

A nano SIM-kártyákat minden Android-eszközben használják, amelyek csatlakoztatva vannak Xfinity Mobile (a fizikai SIM-kártyák). A nano SIM-eket az iPhone X sorozat előtti iPhone generációkban is használják. A Dual SIM funkció az iPhone X sorozatban érhető el az iPhone 13-hoz. Az Xfinity Mobile hálózatra csatlakoztatott eszközök többsége nano SIM-kártyákat használ. Ha közvetlenül az Xfinity Mobile-tól kapta meg a modulját, a nano SIM már az üzlet része volt.

Mi az Xfinity SIM kártya ára?

A havi költséget a fiókban lévő sorok teljes száma határozza meg, beleértve a táblagépeket és az Unlimited vagy By the Gig adatokat használó sorokat.

 • 1 sor: 45 dollárba kerül
 • 2 sor: egyenként 30 dollár
 • 3 sor: egyenként 30 dollár
 • 4 sor: egyenként 30 dollár
 • 5. sor: 20 USD/hó
 • 6. sor: 20 USD/hó
 • 7. sor: 20 USD/hó
 • 8. sor: 20 USD/hó
 • 9. sor: 20 USD/hó
 • 10. sor: 20 USD/hó

Mik azok az Xfinity SIM-kártyacsomagok?

Amint tudja az Xfinity SIM-kártya árát, tudassa velünk az Xfinity SIM-kártya csomagokat.

Megjegyzés: Az Xfinity Mobile korlátlan előfizetései keretében a két és három szolgáltatási vonal költsége 2022 augusztusában havi 30 dollárra csökkent.

Korlátlan:

 • 45 USD/hó egyetlen sorért

 • 60 USD/hó két vonalért

 • 90 dollár/hó egy trióért

 • 120 USD/hó egy kvartettért (csökkentett sebesség 20 GB után)

A koncertről:

Ha a kiválasztott összegnél többet használ fel, további GB-onként 15 USD-t kell fizetnie. Nincsenek átgörgetési adatok. Az alábbi árak érvényesek:

 • 1 GB ára 15 dollár/hó
 • 3 GB ára 30 dollár/hó
 • 10 GB ára 60 dollár/hó

Rendelhetek Xfinity SIM-kártyát?

Igen, rendelhet Xfinity SIM-kártyát.

Bármely telefonba beletehetem az Xfinity SIM-kártyámat? Használhatom az Xfinity Mobile SIM-kártyámat bármilyen telefonon?

Igen, Az Xfinity Mobile Hozd el a saját telefonodat (BYOD) lehetővé teszi, hogy Xfinity Mobile SIM-kártyáját bármilyen telefonban használja, amennyiben az kompatibilis.

Betehet Xfinity Mobile SIM-kártyát egy másik telefonba?

Igen, Xfinity Mobile SIM-kártyát helyezhet egy másik telefonba. Győződjön meg arról, hogy az eszköz, amelyhez az aktuális vonalhoz csatlakozik, kompatibilis a hálózattal. A legtöbb közvetlenül az Xfinity Mobile-tól vásárolt iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, LG és Motorola telefon kompatibilis.

Betehetem az Xfinity SIM-kártyámat egy másik iPhone-ba?

Igen, behelyezheti Xfinity SIM-kártyáját egy másik iPhone-ba. Az iPhone készülékek lehetővé teszik a SIM-kártya egyszerű cseréjét. Akkor illeszkedik, ha a SIM-kártya formája mindkét okostelefonon megegyezik.

Betehetem az Xfinity SIM-kártyámat egy Verizon telefonba?

Igen, behelyezheti Xfinity SIM-kártyáját egy Verizon telefonba. A legtöbb Verizon telefon, amíg fel van oldva, kompatibilis az Xfinity SIM-kártyával. Ez annak köszönhető, hogy az Xfinity Mobile a Verizon hálózatot használja.

Hogyan szerezhetek be új Xfinity SIM-kártyát?

Az Xfinity új SIM-kártyáját az alábbi módon szerezheti be:

 • Fizikai SIM-kártya: A megrendelt SIM-kártya néhány napon belül megjelenik. Miután megkapta, aktiválhatja a saját használatával Xfinity Mobile fiók onlinetelefonon, vagy személyesen egy tanácsadóval egy Xfinity üzlet.

 • eSIM: A megfelelő eszközökbe már beépített SIM-kártyát eSIM-nek nevezzük. Lehetővé teszi a telefon aktiválását fizikai SIM-kártya nélkül; szállításra nincs szükség.

Az Xfinity Mobile CDMA vagy GSM?

Igen. A GSM-et és a CDMA/LTE-t is támogatja az Xfinity Mobile. Ez a telefontól is függ. A telefon CDMA-t használ, ha rendelkezik MEID- vagy ESN-számmal, és GSM-et, ha IMEI-számmal rendelkezik. A GSM- és CDMA-hálózatokat egyaránt támogatja a telefon, ha mindkettőt látja.

Milyen szolgáltatók kompatibilisek az Xfinity Mobile-mal?

A Verizon nagyszerű helyettesítőjeként az Xfinity Mobile megbízható 4G LTE szolgáltatást biztosít a Verizon hálózatán, alacsonyabb költségek mellett. Az Xfinity Mobile legnagyobb telefonjai különféle modellekben kaphatók, az iPhone-tól az Androidig.

Az Xfinity Mobile elfogadja a feloldott telefonokat?

Igen, az Xfinity Mobile csak feloldott mobileszközöket engedélyez. Sok telefon ahhoz a szolgáltatóhoz van zárva, amelytől vásárolta. Azonban, miután a telefont teljesen kifizették, általában feloldják. Ha nem biztos benne, kérdezze meg meglévő szolgáltatóját.

Használhat Xfinity telefont a Verizon-on?

Igen és nem. Néhány kivételtől eltekintve minden Verizon telefon kompatibilis az Xfinity Mobile-lal, mivel ugyanazt a hálózatot bérli, mint a Verizon. Azok az ügyfelek, akik a Verizonról az Xfinity Mobile-ra költöznek, rájönnek majd, hogy mobiltelefonjaik, különösen a modernebb iPhone és Android modellek szállítása viszonylag egyszerű.

Az Xfinity Mobile kifizetődik a telefon?

Nem. Az Xfinity nem fedezi a fennálló eszköztartozását és az esetleges korai felmondási díjakat, amelyek egy másik szolgáltatóra váltáskor merülhetnek fel. Hacsak nem fizetett készpénzt a telefonért, vagy ha egy ideje már a tulajdonosa, valószínűleg fizetnie kell rajta. Fuvarozóváltás előtt minden fennálló tartozást teljes mértékben ki kell fizetni.

Használhat bármilyen telefont az Xfinity Voice-szal?

Igen. De használhat olyan telefonokat, amelyek megfelelnek a következőknek:

 • FCC Part 68 szabványok és előírások az Xfinity Voice segítségével
 • Olyan csengetési egyenértékszámmal (REN) kell rendelkeznie, amely nem haladja meg az ipari szabvány 1.0-át
 • Legyen kiváló állapotban
 • Támogatja a DTMF (érintőhangos) tárcsázást

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudhatta az Xfinity Mobile SIM-kártyát és az Xfinity SIM-kártyacsomagokat. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, tegye fel őket az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.