Gyémántok keresése a Minecraft 1.19-ben (2 módszer)

Egyszerűen fogalmazva, gyémántokat találni a Minecraftban nem könnyű. De maradjon velünk néhány fontos tippért, és hadd mutassam meg, hogyan kaptam néhányat.

Nem csak a való életben, a Minecraftban is ritkák a gyémántok. Ugyanakkor szüksége van rájuk olyan dolgok elkészítéséhez, mint a gyémánt páncélok, gyémántfegyverek, varázslatos asztal stb.

A lényeg, a gyémántok fontosak.

Korlátozzuk tehát ezt a bevezetőt, és ugorjunk közvetlenül kétféleképpen, hogy megszerezzük őket.

Gyémántok a mély barlangokban

Az egyenes, mély barlangok olyan helyek, amelyekbe minden Minecraft anya megtiltja gyermekének, hogy bejárjon. 😄 Veszélyesek, és tele vannak csőcselékkel, akik támadásra várnak, amint belépsz.

Azonban ez a leggyorsabb módja annak, hogy gyémántokat találjon a Minecraftban, ha már egy mély földalatti nyílás közelében vagy.

De van néhány dolog, amit meg kell jegyezned, mielőtt belépsz.

Először is öltözz fel. Bármilyen páncél működik, de minél erősebb, annál jobb a túlélésed. Azt javaslom, vasat vagy magasabbat. A páncélrecepteket a Minecraft Wikiben találja.

  6 legjobb épületinformációs modellező szoftver tervezőknek és építőknek

És bár a siker leggyorsabb létrájának neveztem, ez erősen a szerencsén múlik. És mivel a nagy barlangok sokkal sötétebbek, és nem látsz minden sarkot (főleg, ha nincs láva), a fáklyák jól jönnek.

Ezután enni kell, hogy feltöltődjön egy tömegtámadás után. Mert nem lehet mindent megvilágítani, hogy elkerüljük őket, és tapasztalataim szerint a fáklyák nem voltak jó pajzsok.

És végül vascsákány (vagy jobb) gyémánt érctömbök bányászásához, különben úgy bányászod, hogy semmit sem ejtesz le.

Összefoglalva a következőkre lesz szüksége:

  • Páncél
  • Fáklyák (kapj minél többet)
  • Elég étel

Végül pedig nincs mágikus képlet a gyémánt érctömbök nagy barlangokban való felfedezésére. Órákig tarthat a keresés, mire megtalál egyet vagy többet.

Fontos, hogy nagyobb mélységben fordul elő. Például az előző képen láthatót Y=-22 értéknél találtam.

Profi tipp: Rendkívül egyszerű lenne, ha van éjjellátó főzet. Így láthatja az egész barlangot fáklyák és meghatározott blokkok nélkül.

  Javítsa ki a Discord ismeretlen hálózati hibát Androidon

Ennek ellenére javaslom a második módszert, mivel négy sikeres barlangi kirándulásom során többnyire egy-két gyémánt érctömböt találtam.

Ahhoz, hogy egyszerre többet találjon belőlük, be kell mocskolnia a kezét.

Alagútépítés gyémántok keresése érdekében

Itt áss függőlegesen az Y=-59 mélységig, életközösségtől függetlenül, és elkezdj vízszintesen menetelni bármely irányba, amíg gyémántokat nem találsz.

A játékosok ezt általában szalag- vagy ágbányászattal párosítják. Ez az a folyamat, amikor 2-3 blokknyi időközönként oldalra is bányászol néhány háztömböt, miközben egyenes alagutat ásol.

Először a szalagbányászattal próbálkoztam. Néhány háztömb után azonban egyenesen előre mentem, és megtaláltam, amit kerestem; nézd meg ezt a videót:

Ezt láttad! Tehát ez alagút, hogy gyémántokat találjon a Minecraftban.

A folyamat meglehetősen egyszerű. Az előző módszerhez hasonlóan bizonyos kellékek, például fáklyák, élelmiszerek, vascsákány és néhány háztömb a felfelé mászáshoz segíthet.

Talált gyémántokat a Minecraft 1.19-ben?

Még mindig nem?

Nos, próbálkozzon tovább, és ne feledje, hogy mélyen a felszín alatt költenek, többnyire Y=-60-ig. Lejjebb haladva végül alapkőzetet találunk, ami után elhanyagolható esély van rájuk találni.

  Diagramok automatikus létrehozása a Google Táblázatokban

Végül a gyémántércek beszerzéséről volt szó, amelyeket bármilyen üzemanyaggal megolvaszthat, hogy gyémántot nyerjen. Ezenkívül kilenc gyémántot átalakíthat egy gyémánttömböt, amely visszaszerelhető.

PS: A Minecraft éjszakái veszélyesek. Megpróbálhat azonban hűséges partnert szerezni, ha megszelídít egy rókát a Minecraftban, hogy egy kicsit nagyobb biztonságban legyen.