GPS-hely meghamisítása iPhone-on

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

Az Android telefonok ugyanazzal a GPS-hardverrel rendelkeznek, mint az iPhone-ok. Az iOS-korlátozások azonban azt eredményezik, hogy a telefont bármilyen kódrészlet futtatására késztetni, ami felügyelet nélküli programok futtatásához vezet, vagy felfelé ívelő harc, vagy teljesen lehetetlen.

Szóval, van-e mód arra, hogy elhitesse az iPhone-jával, hogy más helyen vagy? Lehetséges, de nem egyszerű szoftveres módosításokkal.

Nézzük meg közelebbről, hogyan hamisíthatja meg GPS-helyzetét iPhone-on.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

Hogyan változtathatom meg a jelenlegi tartózkodási helyét iPhone-on?

A GPS-hely meghamisítása segíthet bizonyos játékoknál, például a Pokémon Gonál. Ez azonban nem működik minden alkalmazással, és sok alkalmazás megpróbálja megakadályozni a GPS-hamisítást.

Ha játékkörnyezetben hamis GPS-helyet használ, az észlelés esetén a játéktól függően kitiltást vonhat maga után. Számos alkalmazás, például a Tinder vagy a Bumble megköveteli, hogy egyáltalán működjön a helyadatok. Egy másik kiváló példa az időjárás-alkalmazás, amely nem működik megfelelően hamisított GPS-szel.

Azt is tudnia kell, hogy az Apple gyorsan felismeri a helymeghamisításra használt módszereket. Ha azt észlelik, hogy „tiltott” szoftvert használ, lépéseket tehet a szoftver leállítására.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

Végül, ha úgy dönt, hogy feltöri iPhone-ját, az több módon is elronthatja vagy akár meg is roncsolhatja eszközét, beleértve a garancia érvénytelenítését is.

Mindezen okok miatt az iPhone feltörése a GPS-hamisítás elérése érdekében meglehetősen kockázatos módszer. De ha ragaszkodik hozzá, a következőképpen hamisíthatja meg GPS-helyzetét iOS rendszeren.

Hamisítsa meg a GPS-helyszínt az iPhone-ja Jailbreak segítségével

Tervezés szerint a jailbreak az iPhone feltörését jelenti, így módosíthatja a legtöbb natív beállítást. Nehezen talál majd olyan jailbreak-tárat, amely jól működik az iOS 12 és újabb verzióival. Igen, az Apple lépést tart a legújabb behatolásokkal.

  Új funkciók a Firefox 45-ben asztali számítógépre és Androidra

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

De ha olyan régebbi eszközzel rendelkezik, amely alacsonyabb, mint az iOS 12, akkor képesnek kell lennie arra, hogy feltörje. A jailbreak futtatására vonatkozó utasítások túlmutatnak ebben a cikkben, de olvassa el a jailbreakről szóló áttekintésünket, hogy megtudja, hogyan hajthatja végre ezt a feladatot.

Miután feltörte iPhone-ját, két Cydia-alkalmazás érdemes lehet a figyelmére: a LocationHandle és az akLocationX. A bökkenő az, hogy az akLocationX támogatja az A7 chippel ellátott iOS eszközöket, ami azt jelenti, hogy az akkori iPhone 5s és iPad készülékek iOS 6 vagy 7 operációs rendszert futtatnak. A LocationHandle egy fizetős alkalmazás, amely működik az iOS 9 és 10 rendszerrel, de telepítenie kell egy – képernyős joystick.

Hogyan hamisíthatom meg a GPS-helyzetemet iPhone-on anélkül, hogy feltörnék?

Ha attól tart, hogy feltöri iPhone-ját, amikor feltöri, használja ezt a módszert a tartózkodási hely meghamisításához anélkül, hogy feltörné a telefont.

Ehhez a módszerhez szükség van az iBackupBotra, egy harmadik féltől származó eszközre a biztonsági mentési fájlok módosításához. Először is tanácsos egy elsődleges biztonsági másolatot készíteni a nem módosított rendszerről a biztonság érdekében. Így hamisíthatja meg GPS-helyzetét jailbreak nélkül.

 • Miután csatlakoztatta iPhone készülékét a számítógéphez, indítsa el az iTunes alkalmazást, és kattintson az iPhone ikonra a további lehetőségek eléréséhez. Válassza a „Biztonsági mentés most” lehetőséget (ne hagyja be az „iPhone titkosítása” opciót).
 • A biztonsági mentés befejezése után zárja be az iTunes-t, és indítsa el az iBackupBot alkalmazást, amely automatikusan megkeresi és megnyitja a biztonsági mentési fájlokat.
 • Most meg kell keresnie az Apple Maps plist fájlt, amely a következő két hely egyikén található: „User App Files > com.Apple.Maps > Library > Preferences” vagy „System Files > HomeDomain > Library > Preferences”.
 • A fájl megnyitásakor keresse meg a címkét, és illessze be a következő kódot közvetlenül alá:
  _internal_PlaceCardLocationSimulation
 •   Hogyan kell feltörni a rejtett Google Chrome dinoszaurusz játékot
 • Ezt követően bezárhatja az iBackupBotot, de az iPhone-t csatlakoztatva hagyhatja, és még ne nyissa meg az iTunes-t.
 • Folytassa a „Telefon keresése” letiltásához az alábbiak szerint:
  Beállítások > Saját Apple ID > iCloud > Telefon keresése (koppintson a kikapcsoláshoz)
 • Ha ez nincs útban, újra csatlakozhat az iTunes-hoz, és visszaállíthatja a módosított biztonsági másolatot.
 • Indítsa el az Apple Maps alkalmazást, és navigáljon arra a helyre, ahol tartózkodni szeretne.
 • Nyomja meg az ablak alját, hogy megkapja a helyadatokat, és finomítania kell a Helyszimuláció funkciót. Érintse meg a megerősítéshez, és ellenőrizze, hogy működik-e a többi alkalmazása esetén.
 • A tartózkodási hely meghamisításának egyéb módjai iPhone-on

  Az iTools egy számítógépes alkalmazás, amely iOS 12-vel és korábbi verziókkal működik (bár sok felhasználó azt mondta, hogy iOS 14-en is működik). Fájlkezelővel érkezik a GPS-hamisításon felül. Az alkalmazás azonban nem igazán felhasználóbarát.

  Csatlakoznia kell egy számítógéphez USB-kábellel, és navigálnia kell a Virtuális hely funkcióhoz. Ezután manuálisan távolítsa el a hamis GPS-jelölőt.

  Egészen a közelmúltig a VPN-szolgáltatás használata volt a legjobb és legegyszerűbb módja a GPS-helyzet meghamisításának. A NordVPN az egyik legnépszerűbb iPhone készülék, és elérhető iOS 9.0 vagy újabb rendszeren. Viszont fizetni kell érte.

  A hardveres megoldás, amelyre sokan vártak

  Az iPhone-felhasználók alapvető problémája az, hogy az Apple nem akarja, hogy az emberek hamisítsák az iPhone-ok helyét, ezért megtiltják az alkalmazásfejlesztőknek, hogy olyan iOS-alkalmazásokat írjanak, amelyek ezt a feladatot elvégezhetik.

  Az elmúlt hónapokban azonban egy hardvergyártó cég összeállított egy Apple-kompatibilis rendszert, amely lehetővé teszi, hogy iOS-eszközét virtuálisan bárhová áthelyezze! Nem ingyenes vagy olcsó, de jól működik, robusztus és megbízható megoldás.

    5 dolog, amit figyelembe kell venni a számítógép RAM-jának bővítése előtt

  A GFaker a cég és a termék neve is, és lényegében egy apró hardvereszköz, amelyhez iPhone vagy iPad készülékét csatlakoztatja, mintha egy Apple számítógéphez csatlakozna.

  A GFaker eszközök azonban az iOS számára külső GPS-eszközként jelennek meg, Apple által jóváhagyott lapkakészleteket használnak, és megfelelnek az Apple External Accessory Framework szabványának. Ezután futtassa a biztosított alkalmazást, amely nem igényel jailbreaket, és állítsa be a kívánt helyet. Az új GPS-nek tűnő GFaker eszköz az iOS-eszközön futó összes alkalmazásnak közli, hogy az Ön aktuális tartózkodási helye az, amit beprogramozott. Annyira elegáns és egyszerű; azt fogja hinni, hogy Android telefonja van.

  A GFaker két különböző modellben kapható, a GFaker Phantom és a GFaker Pro. A Phantom (289 dollár) az iOS 9-től iOS 15-ig minden iPhone-on és iOS-verzión működik. Van azonban egy korlátja: nem jelent magassági adatokat, így a GPS-koordinátákkal kapcsolatban kivételesen „paranoiás” alkalmazások megzavarhatják. . Az alkalmazások 99%-ánál azonban ez nem probléma. A GFaker Pro (279 dollár) egy régebbi modell, de továbbra is tökéletesen működik az iOS 9-től 12-ig, és további lépéseket igényel az IOS 13 és 14, illetve esetleg későbbi verziók esetén.

  Bár ezek a termékek költségesek (2020 óta jelentősen emelkedtek), a megbízható és egyszerű GPS-megoldást igénylő felhasználók számára a GFaker tűnik a legjobb megközelítésnek. Néha, különösen az Apple termékeknél, valóban azt kapja, amiért fizet.

  Végső gondolatok

  Végezetül, a GPS-helyzet meghamisítása iPhone-on meglehetősen trükkös, hacsak nem hajlandó komoly pénzt kifizetni egy VPN-szolgáltatásért vagy egy GFaker GPS-eszközért.

  Ne feledje, hogy a cikkben felsorolt ​​módszerek némelyike ​​működhet újabb iOS rendszeren, bár az Apple letilthatja azt egy új frissítéssel. Ha ingyenes megoldást keres, az iTools a legjobb választás.