Frissítsen az új tisztítóvarázslóra: Narwal Freo X Ultra

Igényes háztulajdonosként, aki szenvedélyesen tartja otthonát makulátlannak, jó eséllyel ismeri a Narwal robotporszívókat. Narwal egy progresszív technológiai vállalat, amely a két legjobb prémium robotfelmosó márka közé tartozik Észak-Amerikában és az öt legnépszerűbb robotporszívó márka között. A Narwalt több mint 1,8 millió család kedveli világszerte több mint 20 országban.

A Narwal Freo porszívó és felmosó robotporszívó 2023-as sikere után a Narwal visszatér a kombinált porszívózás és felmosó technológia következő szintjére a Freo X Ultra robotporszívóban. A kivételes teljesítményre és minimális karbantartásra tervezett, élvonalbeli Freo X Ultra egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot a felhasználók számára. Páratlan kényelmet és hatékonyságot kínál, hogy makulátlan padlót érjen el.

Az egyik legjobb és legpraktikusabb ajándék, amelyet saját magának szerezhet, ez a technológiailag fejlett porszívó és felmosó robotporszívó tökéletes kéz nélküli tisztítást ígér, és tökéletes társ az állattartók és a gyermekes családok számára. Az új tisztítóvarázsló futurisztikus jellemzői és innovációi Narwal Freo X Ultratedd megváltoztatóvá a mai prémium robotporszívók között.

A Narwal Freo App és a Snappy Mapping elindítja

Töltse le a Narwal Freo alkalmazást telefonjára, csatlakozzon, és néhány kattintással elkezdheti feltérképezni otthonát. Létrehozhat 3D-s térképeket háza különböző helyiségeihez és elrendezéseihez. Ha pedig otthona többszintes, akár négy különböző térképet is létrehozhat.

No-Go zónákat is beállíthat azokhoz a területekhez, amelyeket nem szeretne tisztítani. Ezenkívül az intelligens Freo X Ultra automatikusan elvégzi az egy hét alatt meg nem tisztított területek mélytisztítását.

  Emlékszel a BBS-re? Így látogathat el még ma

Élvezni fogja az intelligens alkalmazás automatikus üzemmódját, amely felszabadítja Önt. Ha azonban szereti a takarítást, számos testreszabási lehetőséget beállíthat az alkalmazásban, például beütemezheti azt a napot és időt, amikor a helyiséget takarítani, porszívózni vagy felmosni, vagy egyszerre porszívózni és felmosni, és csökkenteni a zajt. a dokkolóállomást is.

Ráadásul a mobilalkalmazás segítségével könnyedén karbantarthatja és optimális szinten tarthatja Freo X Ultra működését azáltal, hogy a robotporszívó minden részének létfontosságú adatain keresztül teljes irányítást biztosít. Hanggal is vezérelheti.

8200 Pa szívás a mélyebb tisztaságért és makulátlan otthonért

A kivételes teljesítményre épített Freo X Ultra nagyszerű teljesítményt nyújt 8200 Pa-os szívással, amely elszívja a legerősebb foltokat és a legzavarosabb kiömléseket is. A Freo X Ultra erőteljes tisztító hatása 99%-os részecskék eltávolítást tesz lehetővé, makulátlanul hagyva a kemény padlókat és szőnyegeket.

Legyen szó cukorkáról, chipsről, gabonamorzsákról, háziállatszőrről, porról vagy törmelékről, a Freo X Ultra iparágvezető porszívójával mindet megtisztítja, még akkor is, ha mélyen a szőnyegbe van temetve. A Freo X Ultra 99,56-os szőrtelenítési arányt mutat a szőnyegekről, a TUV tanúsítása szerint.

Tanúsított Zero-Tangling úszó kefe

A Zero-Tangling lebegő kefe a Freo X Ultra-t a kedvenc családok kötelező darabjává teszi. Ez a forradalmi innováció egyetlen lebegő karon tart egy kúpos tisztítókefét. Ezzel az aerodinamikus kialakítással a kefe stratégiailag pozícionálja az egyes szálakat, hogy légáramlást hozzon létre, ami viszont megakadályozza az összegabalyodást. Az eredmény az, hogy a szőr és a háziállatok szőrzete közvetlenül a porzsákba kerül, ahelyett, hogy a kefébe szorulna.

Az SGS- és TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező Freo X Ultra 0%-os gubancolódási arányt mutat, és a szőrszálak 99,5%-os aránya azonnal eltávolítható. Nincs többé kócos haj és szőrgubacs a kefében, aminek tisztítása fájdalmas. Élvezze a házi kedvencek szőrének tökéletes eltávolítását és ártalmatlanítását a lehető legkönnyebben.

LiDAR térképezés és háromlézeres akadálykerülés a precíz tisztítás érdekében

A Freo X Ultra sport LiDAR SLAM 4.0 térképészeti technológia, amely 360°-os pásztázást készít a Freo X Ultra környezetéről. Ez biztosítja, hogy a Freo X Ultra megtanulja és megjegyzi a tökéletes útvonalat, amely precíz, gyors térképezéshez és útkereséshez vezet nappal vagy éjszaka.

  Fájlok, mappák és képernyőképek megosztása egy kattintással

Ezzel az iparágvezető térképészeti technológiával kombinálva a Freo X Ultra Tri-Laser Akadálykerülő funkciója, amely a milliméteres pontosságú lézereknek köszönhetően még a kicsi és alacsonyan fekvő tárgyakat is elkerüli. Legyen szó játék után a szőnyegen hagyott játékokról, vagy bármilyen, a földön heverő tárgyról, a Freo X Ultra elég okos ahhoz, hogy minden akadályt megkerüljön, miközben takarítja otthonát.

Felmosó felmosó, amíg a padló úgy ragyog, mint az új

A Freo X Ultra kettős forgó és súroló háromszög alakú felmosóval van felszerelve. Ezek a szabadalmaztatott Rouleaux robotfelmosófejek nem hagynak rést az alapos tisztításhoz. 12 N-os lefelé nyomással lenyomják, és 180 ford./perc sebességgel centrifugálják, hogy eltávolítsák a legmakacsabb foltokat. A Freo X Ultra adaptív tisztítást is kínál, és enyhe 7N nyomást fejt ki a fapadlóra, hogy mélytisztítást biztosítson a sérülés veszélye nélkül.

Sőt, a Freo X Ultra intelligens mátrix tisztítási útvonala vízszintesen és függőlegesen is áthalad minden tisztítóhelyen. Így minden szögben mélyebb por- és szőrtelenítés érhető el, még hosszú bolyhos szőnyegek esetén is. Ezenkívül az automatizált 12 mm-es felmosóemelés megakadályozza a szőnyegek nedvesedését azáltal, hogy automatikusan felismeri a padló típusát és megemeli a felmosó párnákat.

Ráadásul a világ első beépített EdgeSwing technológiája lehetővé teszi, hogy a felmosófejek elérjék a padló minden részét az oldalsó érzékelők segítségével, hogy átöleljék az akadályokat és a szél közelében tisztítsák meg.

A Freo X Ultra automatikus célzott tisztítást kínál a DirtSense technológiával, amely addig folytatja a súrolást, amíg a padló tiszta nem lesz. Először is, a Freo X Ultra elemzi a szennyeződés szintjét az érzékelősorokon keresztül, amelyek figyelik a vízfelhasználást felmosás közben, hogy azonosítsák a túlzottan szennyezett területeket.

A DirtSense utasítja a robotporszívót, hogy menjen át ezeken a piszkos helyeken, és ismételten tisztítsa meg őket. Miközben ezt teszi, a DirtSense a Freo X Ultra teljesítményét is felméri a víz színe és tisztasági szintje alapján. Így a robotporszívó alaposan felmossa a szennyezett területeket, amíg a DirtSense észre nem veszi, hogy a vízleolvasások javultak.

  Az érintősáv letiltása a MacBook Pro-n

Többfunkciós dokkolóállomás, amely tisztán tartja a felmosókat és önmagát

A gyönyörűen megtervezett többfunkciós dokkolóállomás jól illeszkedik otthona modern belső tereihez. Ez az innovatív állomás egy kihangosított karbantartó központ, amely megmossa a felmosókat, miközben megtisztítja magát. A dokkolóállomás automatikusan mossa és öblíti le a szennyezett felmosófejeket, biztosítva, hogy azok mindig tiszták legyenek. Automatikusan szárítja a felmosókat 104°F-os meleg levegővel. Ráadásul az Auto Detergent Dispensing tisztítóoldatot alkalmaz egy önálló tartályból, amikor és amikor a felmosók tisztításához szükséges.

Ha a pordobozt használja, akkor tisztítás után a pordobozt 45 percig szárítják, hogy elpusztítsák a baktériumokat és a szagokat. Az SGS-tanúsítvánnyal rendelkező antibakteriális automatikus porzsákos szárítással pedig nincs szag vagy baktérium. Ezen túlmenően, ez az SGS-tanúsítvánnyal rendelkező antiallergén 1 literes Hepa eldobható porzsák lehetővé teszi a könnyű megsemmisítést minden rendetlenség és felhajtás nélkül.

Önálló porkezelés 7 karbantartásmentes hétig

A Freo X Ultra a piacon kapható robotporszívók fölé is készült, mivel beépített porfeldolgozó rendszerrel rendelkezik. Ez az egyedülálló rendszer összenyomja a port és a szennyeződést, és egy kis helyre préseli, így biztosítva, hogy hét hétig tartó karbantartásmentes tisztítást élvezhet. Ezen idő letelte után könnyedén kidobhatja a porzsákot a könnyű és tiszta ártalmatlanítás érdekében.

Nincs por és szennyeződés az SGS-tanúsítvánnyal rendelkező 99%-nál magasabb szűrési hatékonyságnak és 99%-nál magasabb antibakteriális aránynak köszönhetően.

Narwal Freo X Ultra: Díjnyertes robotporszívó, amely tökéletes otthonába

A Freo X Ultra elismert és elismert technológiája és dizájnja miatt, és számos rangos díjat kapott, mint például a Red Dot Design Award, az iF Design Award és az IDA Design Gold Award. A CES 2024 legjobbjai között is szerepelt.

A jó hír az, hogy MUO olvasóként hatalmas, 200 dolláros kedvezményben részesülhet a Freo X Ultra árából a NARWALNEW kód használatával, 2024. március 6. és 12. között érvényes az Amazonon. Igen, ez a legjobb alkalom egy megbízható tisztítórendszer beszerzésére, amely felszabadítja Önt. Frissítsen a kivételes teljesítményre és minimális karbantartási életstílusra a futurisztikus Narwal Freo X Ultra segítségével.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányvonalát.