Forradalmasítja a képgenerálást az AI-val

A LimeWire AI Studio a tartalomkészítők paradicsoma, ahol a mesterséges intelligencia által generált hangokból, videókból és képekből pénzt szerezhet. De nézzünk meg még néhány „fontos” részletet, amelyeket nem tudtam beletenni ebbe az egysorba.

Jóban-rosszban a generatív AI örökre megváltoztatta a művészet területét. Ez már nem az ecsetről szól; promptokról van szó, amelyek egyszerű szöveges parancsok (generatív AI eszközöket adsz a médiatartalom létrehozásához). Hasonlóképpen, egyszerűen szöveges üzenetet küldhet a zenei produkcióból. A videók sem különböznek egymástól.

Tehát, amikor belépünk ebbe a „sugalmazó” jövőbe, nagyon sok mód (vagyis eszközök) létezik ennek megvalósítására.

Az egyik ilyen átjáró a LimeWire AI Studio.

Mi az a LimeWire AI Studio?

Korábban fájlmegosztó platform volt, LimeWire AI Studio ma már AI-alapú tartalomkiadvány és közösségi platform. Lehetővé teszi, hogy egyetlen műszerfalról kihasználja a több generatív AI-motor előnyeit.

Jelenleg a LimeWire AI Studio a képekhez működik, a hang- és videófelvétel pedig hamarosan megjelenik.

Bár sok ilyen eszköz létezik, a LimeWire különlegessé teszi az NFT-kkel, a natív tokennel, a bevételmegosztással és még sok mással, amelyeket a következő szakaszokban röviden tárgyalok.

Itt van az én rövid tapasztalatom ezzel az AI motorral.

LimeWire AI Studio felhasználói felület

  • Regisztrálhat e-mail és jelszó kombinációjával, vagy használhat közösségi bejelentkezéseket. Sikeres regisztráció esetén megnyílik a LimeWire irányítópultja.

  • A Felfedezés van beállítva alapértelmezett nézetként. Ez megjeleníti a nyilvánosan megjelenített népszerű tartalmakat, amelyekben szűrhet képeket, zenéket és videókat.
  • A létrehozáshoz kattintson az AI Stúdióra a Felfedezés alatt.

  • Ez három lehetőséget kínál, és jelenleg csak egy (Kép) érhető el. Vessen egy pillantást a képkészítő panelre.

Jó néhány lehetőség van, amelyek az első alkalommal érkezők számára nyomasztóak lehetnek. A kezdéshez azonban csak négyre kell figyelnie (Modell, Prompt, Negative Prompt és Stílus).

  Hogyan találja meg a Spotify csomagot 2020-ban

Az első a Modell, amely néhány (ingyenes és fizetős) szöveg-kép AI-motort mutat be. Ez a LimeWire legnagyobb előnye: sok ilyen modellt kipróbálhat, és könnyen válthat közöttük.

A kimeneten kívül ezek a modellek promptonként különböző mennyiségű kreditet fogyasztanak. Tisztelet a LimeWire-nek; A becsült jóváírás összegét előre megkapja, még azelőtt, hogy alul a Kép létrehozása lehetőségre kattintana.

A Prompt mező a képleírások begépelésére szolgál. Lehetnek részletesek vagy rövidek, a kimeneti elvárásoknak megfelelően.

A következő fontos paraméter a Negative Prompt, ami egyszerűen olyan dolgokat jelent, amelyeket nem szeretne látni a végső megjelenítésben.

Végül ki kell választani a megfelelő művészeti stílust. Ezzel óvatosnak kell lennie, mivel a stílus jelentős hatással van a kimenetre.

Ez volt a minimum, amire szüksége van az induláshoz. De az irányítópult jobb oldalán még néhány dolgot le kell játszani, amelyek az Ön által választott modellre vonatkoznak.

Például a DALL-E 2-nek lehetősége van kiválasztani a végső felbontást és a kimeneten megjelenő képek számát. Az összes többi modell, a Stable Diffusion modellek lehetővé teszik az eredmények további beállítását az azonnali útmutatás, a minőség és a részletek, a CLIP előbeállítás stb. segítségével.

A helyzet az, hogy a DALL-E 2 sokkal egyszerűbb modell, míg a Stable Diffusion nagyobb vezérlést tesz lehetővé a profi felhasználók számára.

Képalkotás a LimeWire AI Studio segítségével

Ha még nem ismeri a felszólítást, azt javaslom, hogy alaposan kövesse az itt található példákat, és próbáljon meg guglizni további útmutatásért. Például, ha a Stable Diffusion 2.1 promptokra keres, megtekintheti, hogyan reagál ez az AI-motor a szövegre. Ez a rövid gyakorlat segít elkerülni a LimeWire-kreditek pazarlását.

Rendben! Készítsünk néhány (AI) képet.

ModelPromptNegative PromptStyleStable Diffusion 2.1a űr témájú otthon, sarkvidéki éghajlat, ősi építészet, 8k, hdrNoneNone

Mivel próbatervben voltam, gyorsan felemésztettem a 10 kredites kvótát. Amint láthatta, az eredmények nem mindig tükrözik a felszólítást, ami az összes eddig kipróbált eszköz esetében így van.

  Az elveszett iPhone feloldása

A LimeWire esetében, különösen azok számára, akik a Stable Diffusion modellt használják, a jó eredmények kulcsa a minőség maximumra állítása és a gyors útmutatás 10-25 tartományban tartása. Azonban mindenféle értékkel kísérletezhetsz, hogy megszerezd azt, ami boldoggá tesz.

NFT-k LimeWire-rel

Ha rákeresel a Google keresőjére, hogy „AI művészeti generátorok”, számtalan eszközt kapsz, amelyekkel szöveget képpé alakíthatsz.

Bár a LimeWire még nem hozta működésbe a mesterséges intelligencia zenéjét és videóit, finom tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedik.

Először is, a blokklánc integráció segít abban, hogy a munkája a történelem állandó darabjává váljon. A művész által közzétett minden munka NFT-ként is létrejön az Algorand-on vagy a Polygon-on, a blokklánc választása alapján. Ez természetéből adódóan örök tulajdonjogot ad a tartalomkészítőknek, kevés függőséggel a LimeWire szerverektől.

A LimeWire rugalmasságot kínál arra is, hogy munkáit másodlagos piacon, például az OpenSea-n értékesítse.

LMWR

LMWR a LimeWire natív tokenje, amely támogatja a LimeWire ökoszisztémát, beleértve a bevételmegosztási kifizetéseket, a közösségi szavazati jogokat és egyebeket. Ez egy ERC-20 token, amely a listán található CoinMarketCap és elérhető a nagyobb kriptocsere-platformokon, beleértve a Kraken, ByBit, Uniswap stb.

Az LMWR-tulajdonosok jutalmat kapnak az exkluzív LimeWire eseményekhez, az áruvásárláshoz, a szavazati jogokhoz, a %-os THM-hez stb., a birtokuk összege alapján.

Az LMWR bevételeit a LimeWire fiókban tárolják, amelyet a felhasználó bármely ERC-20 kriptopénztárcába átvihet.

Bevételmegosztás

A LimeWire érdekes bevételrészesedésével képessé teszi a közösséget.

Az alkotásokat közzéteheti a LimeWire feedben, így vonzza a követőket, hogy jogdíj-részesedést szerezzenek minden kereskedésért. Emellett bizonyos tartalmakat zárolhat az előfizetők számára, és havi díjat számíthat fel hűséges rajongói táborától. Az alkotók a tartalmukból származó összes hirdetési bevétel akár 70%-át is megkapják, amelyet havonta fizetnek.

Ezenkívül a LimeWire platformon történő minden viszonteladás 2,5%-os jogdíjjal jár az eredeti alkotónak.

Az előfizetők birtokolják a tartalmad digitális másolatait, és értesítést kapnak, amikor közzéteszed.

  Adobe InCopy: Költségek, szolgáltatások és letöltés

Azt is lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megosszák az alkotók munkáját a közösség többi tagjával, így a hirdetési bevételek 10%-át szerezhetik meg.

Összességében minden LimeWire tevékenység jutalomban részesül, és mindenkinek van valami.

LimeWire előfizetés

Az ingyenes terv naponta 10 kreditet oszt ki, ami 20 képet jelent, ha a Stable Diffusion 2.1-et és 1.5-öt használja. Emellett a próbaidőszak 50 Minőségi és Részleti pontra korlátozza, ami akár 150 is lehet a profi felhasználók számára.

Ezenkívül az ingyenes csomagot használók hirdetési bevételeinek megosztása 50%.

A fizetett tervek Több kreditet, nagyobb képalkotási sebességet, hirdetésmentes élményt, prémium AI-modelleket és nagyobb hirdetési bevétel-megosztást kínál, többek között.

Amint a képen látható, a prémium előfizetések havi 9,99 és 99,00 dollár között indulnak.

Ezenkívül a fizetős felhasználók hozzáférhetnek minden történelmi alkotásukhoz.

Végső gondolatok

A LimeWire AI egy ambiciózus projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes zeneszámokat és szemet gyönyörködtető videótartalmakat hozzanak létre. Jelenleg az AI-képek létrehozására korlátozódik, és bőséges ingyenes csomagot kínálnak azok számára, akik érdeklődnek a képességek felfedezése iránt.

Összegezve, kiváló felhasználói felületét kihasználva kihasználhatja az iparágvezető AI-modellek, köztük a DALL-E 2 és a Stable Diffusion erejét. A LimeWire saját fejlesztésű generatív mesterséges intelligencia motoron is dolgozik, amely várhatóan még ebben az évben megjelenik.

Az a tény, hogy a LimeWire segítségével készített alkotások nem vesznek el a szervereiken, és életben maradnak a blokklánc technológia révén, nagy előny.

Végül, a hirdetési bevételek megosztása mindenki számára előnyös. Ismétlem, az alkotók nem csak pénzt kapnak alkotásaikért, hanem munkájuk viszonteladásából is keresnek.

Összességében a LimeWire AI Studio értékes kiegészítője az AI művészközösségnek, amelyet mindenképpen ki kell próbálni.

Ezután felfedezhet néhány legjobb mesterséges intelligencia képgenerátort is, amely másodpercek alatt lenyűgöző képeket készíthet.