[FIXED] A meghívóra adott válaszát nem lehet elküldeni

Az online naptárak és a naptáralkalmazások, amelyek képesek csatlakozni egy online szolgáltatáshoz, és szinkronizálni tudnak azokkal, számos előnnyel járnak; fontos eseményei, találkozói, évfordulói és értekezletei mindig meg vannak jelölve, és biztonsági másolatot készítenek, egyszerűen megoszthatja a naptárakat másokkal, és a naptár segítségével meghívókat küldhet vagy fogadhat a közelgő eseményekre.

Az intelligens naptáralkalmazások és -szolgáltatások, például az Outlook, a Google Calendar és az Apple Calendar jelölje be ezeket a négyzeteket. Ezek intelligens szolgáltatások, amelyek segítségével meghívókat kezelhet és küldhet. A meghívók kihagyják a normál e-mail postafiókot, és ehelyett egy alkalmazásba kerülnek, ahol a meghívott elfogadhatja (vagy elutasíthatja), és hozzáadhatja a naptárához.

A meghívásra adott válaszát nem lehet elküldeni

Az iOS és macOS rendszeren futó Naptár alkalmazáson keresztül működő iCloud Calendar e-mailes meghívókat küldhet más Apple-eszközt használó felhasználóknak. A meghívók ezekben az alkalmazásokban kezelhetők, és amikor a felhasználó elfogadja vagy elutasítja a meghívást, a válasz automatikusan elküldésre kerül a meghívottnak.

A nem küldhető naptári meghívó javítása (TELJES ÚTMUTATÓ)

Ha iPhone, iPad vagy Mac számítógépén próbál válaszolni a Naptárban kapott meghívásra, és a Meghívásra adott válaszát nem lehet elküldeni üzenetet látja, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

1. Kapcsolja be a Naptár lehetőséget az iCloudban

Ha a meghívóra adott választ nem lehet elküldeni, és már néhányszor megpróbálta elküldeni, akkor lehetséges, hogy az iClouddal van probléma. Az iCloud ritkán leáll, de néha problémái vannak az eszközökről történő szinkronizálással.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.
Koppintson a nevére/Apple ID-jára a tetején.
Koppintson az iCloud elemre.
Kapcsolja ki a Naptár kapcsolót.
Várjon legalább öt percet.
Kapcsolja be a Naptár kapcsolót.
Válaszoljon a meghívásra a Naptár alkalmazásban.

2. Távolítsa el és adja hozzá a fiókot a Naptárhoz

A Naptár alkalmazás működik az iClouddal, de más naptárszolgáltatásokkal is működik, mint például az Exchange by Microsoft és a Google Calendar. Próbálja meg eltávolítani az iCloud-fiókot, majd újra hozzáadni.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.
Görgessen le, és koppintson a Naptár elemre.
Koppintson a Fiókok elemre, és válassza az iCloud lehetőséget.
Koppintson alul a Kijelentkezés elemre.
Indítsa újra az iPhone-t.
Adja vissza az iCloud-fiókot.
Ismételje meg a műveletet a Naptárhoz hozzáadott többi fiók esetében is.

3. Ellenőrizze az iOS frissítéseket

Az Apple nem kényszeríti a felhasználókat, hogy frissítsenek a következő/legújabb verzióra, de általában nem is kell. Az iOS-eszközök frissítési aránya a legmagasabb, ezért az Apple-nek nincs szüksége a felhasználókra. Ennek ellenére az iOS elavult verziója felelős lehet a sikertelen meghívási válaszért, különösen, ha biztonsági javítást adtak ki.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.
Lépjen az Általános > Szoftverfrissítés menüpontra.
Ellenőrizze és telepítse az elérhető frissítéseket.
A frissítés telepítése után küldje el a naptári meghívó választ.

4. Indítsa újra az iPhone készüléket

Ha a meghívó válaszát elküldték, de továbbra is a Nem küldhető el a meghívásra adott válasza figyelmeztetés jelenik meg, indítsa újra az iPhone-t. Valószínűleg az eszköz egyik szolgáltatásával van probléma, és az újraindítás segíthet a probléma megoldásában.

A naptári meghívók nem kerülnek elküldésre, javíthatók

A meghívásra adott válaszát nem lehet elküldeni, az azt jelezheti, hogy a készüléke problémát okoz, amikor megpróbál csatlakozni az Apple szervereihez. Ez ritka, de még mindig előfordulhat.

Várjon egy kicsit, hogy lássa, a probléma magától megszűnik-e, ha a fenti javítások nem tesznek semmit. Ha ez az operációs rendszer hibája, akkor meg kell várnia, amíg az Apple kiadja a javítást.