Fedezze fel az internet erejét ezzel a 13 alapvető IoT-kezdőkészlettel

A legjobb és legköltséghatékonyabb IoT-kezdőkészletek keresése az IoT-megoldások kiépítéséhez itt véget is ér ezekkel a kiváló okoseszköz-készletekkel.

A dolgok internete (IoT) a következő blue-chip technológia, amely dollármilliárdok befektetésére fogja rávenni az iparágakat. Ha Ön technológia-rajongó és elektronikus geek, akkor karrierlehetőségként ki kell próbálnia az IoT-t.

Az IoT-ben való karrier felépítéséhez ismernie kell annak szoftverét és hardverét. A tanulás legjobb módja az, ha élő projekteket készít IoT kezdőkészletek segítségével.

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni az IoT-készletekről, használati eseteikről és a legjobb készletek funkcióiról. Később néhány intelligens eszközkészletet is felfedezhet, amelyeket a szakértő IoT-fejlesztők használnak valós projektek létrehozásához.

Mi az IoT Starter Kit?

Az IoT kezdőkészlet elektronikus kiegészítőket, szoftverdokumentációt és oktatóanyagokat tartalmaz az intelligens IoT-eszközök létrehozásához. Építhet IoT-modulokat, például világórákat, klímacsomópontokat, meteorológiai állomásokat, repülőgép-figyelőket, intelligens robotkarokat, termosztátokat, önvezető autókat játékként stb.

A berendezés tervezői létrehozzák a csomagot, hogy Ön interaktívan tanulja meg a teljes folyamatot. Végig kell hajtani az irányított utasításokat több IoT-eszköz összeállításához, szétszereléséhez és újjáépítéséhez egyetlen mellékelt készletből.

A legtöbb IoT kezdőkészlet keresztkompatibilitást biztosít az összes felhőalapú IoT fejlesztői platformhoz. Például az IBM Watson IoT, a Microsoft Azure, az Amazon Web Services, a Google Cloud és még sok más.

Miért van szüksége IoT Starter Kitre?

Az IoT-kezdőkészletek szórakoztató módszert kínálnak az intelligens otthonok tervezésére és szoftverfejlesztésére anélkül, hogy a bank feltörné. Íme néhány ok, amiért az intelligens otthoni stréberek az IoT kezdőkészletekre hagyatkoznak más tanulási források helyett:

 • Egy készlet különféle okoskütyükhöz jó. Így okoseszközt építhet. Próbáld ki néhány napig. Ezután szerelje szét, és kezdjen el újat építeni ugyanazokkal az eszközkészletekkel.
 • Ezek a mellékelt elektronikus berendezések tökéletesek a gyermekek, tinédzserek és a technológiát értő felnőttek STEM-tanulási lelkesedésének elősegítésére.
 • Az IoT kezdőkészletek olcsó élő laborprojektekként szolgálnak a tárgyak internete tanulási kurzusaihoz.
 • Az IoT-tanfolyamokat kínáló online tanulási platformok ezeket a készleteket használhatják arra, hogy diákjaikat a valós IoT-projekteken keresztül irányítsák.
 • Ajándékozhat egy csomagot barátjának, családtagjának és kollégáinak, akikről tudja, hogy ismerik a technológiát, és szeretik a barkácsolási projekteket.

Ezután megvizsgáljuk az IoT kezdőkészletben keresendő különféle funkciókat.

Keresendő funkciók az IoT Starter Kitben

Az online és offline piacon nincs hiány okos otthoni eszközkészletekből. Mindazonáltal nem vásárolhatja meg mindegyiket. Az IoT projektkészlet megvásárlása előtt át kell tekintenie ezt a végső szolgáltatások listáját:

 • A készlethez kidolgozott oktatási útmutatók és útmutatók tartoznak, amelyek segítenek a szoftverfejlesztésben egy kompatibilis számítógépen, például Linuxon.
 • Elegendő tartozék áll rendelkezésre, mint például érzékelők, Wi-Fi kártyák, mikrokontroller kártyák, kenyérpanelek, vezetékek stb., hogy különféle intelligens otthoni eszközöket készítsenek.
 • Ezenkívül keresse az FCC-kompatibilis elektronikus berendezéseket a nem FCC-vel szemben.
 • Az IoT készletcsomagnak kompatibilisnek kell lennie a különféle IoT felhőfejlesztői platformokkal. Ez jó esélyt kínál arra, hogy megtanulja az összes IoT-fejlesztési felhőt egyetlen IoT-kezdőkészlet segítségével.
 • Keressen olyan kezdőkészleteket, amelyek moduláris tartozékokkal vannak ellátva, és nem igényelnek forrasztást. Lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy megtanulják az IoT-t tűz és áramütés veszélye nélkül. Ezenkívül egy készletet számos projekthez újrahasznosíthat.
 • Olyan készleteket válasszon, amelyek nem igényelnek vagy csak kevés programozást igényelnek, és amelyeket könnyedén végrehajthat webböngészőből vagy okostelefonból.
 • Ha kezdőcsomagot kap egy kicsit programozni tudó vagy a kódolás iránt érdeklődő gyerek számára, akkor válassza azokat, akik interaktív kódolási útmutatást kínálnak.
  Valóban rossz, ha 100 böngészőlap nyitva van?

Most fedezze fel az IoT kezdőkészletek különféle lehetőségeit, amelyeket hobbi, tudományos vagy szakmai projektekhez használhat:

SunFounder 3 az 1-ben IoT kezdőkészlet

Ez a SunFounder 3 az 1-ben IoT Starter Kit a tökéletes választás az IoT, az Arduino és az intelligens autók tanulásához. Segítségével a felhasználók megtanulhatnak IoT-projekteket, például ajtó- és ablakérzékelést és növényöntözést az ESP8266 és a Blynk használatával.

A készlet 192 elemet tartalmaz, mint például az ESP8266 és az Arduino UNO által támogatott vezérlőkártya. 87 projekthez, köztük az Arduino-hoz, a Scratch-hez, az IoT-hez és az autóprojektekhez online oktatóanyagokat is tartalmaz.

Teljes kompatibilitást kínál mind az Arduino IDE-vel, mind a Scratch-el. Ezért a kezdő és tapasztalt szoftvermérnökök használhatják.

Sőt, a SunFounder készlet megtaníthat többfunkciós intelligens autót építeni, és programokat hozhat létre a vonalkövetéshez, az akadályok elkerüléséhez, a gyorsításhoz, a kézkövetéshez és még sok máshoz.

OSOYOO ESP8266

Szeretnéd megtanulni az IoT-t játékon keresztül? Az OSOYOO ESP8266 készlet megfelel az Ön igényeinek. Nemcsak a jövő számára szükséges tudásbázist biztosítja, hanem érdekes IoT-projekteket is létrehozhat iskolai projektekhez és tudományos vásárokhoz.

Az OSOYOO IoT készlet egy ESP8266 alapú NodeMCU mikrovezérlő kártyát tartalmaz, amely támogatja a WiFi-t és az IDE-t. Az MQTT nevű, leegyszerűsített IoT-protokollt használja különféle nyílt forráskódú kódolási erőforrásokkal és mobilalkalmazásokkal.

Ebben a készletben 22 elektronikai alkatrészt kap az IoT utazás megkezdéséhez. Egy oktató DVD-t kínál 17 ingyenes mintaleckével, lépésről lépésre bemutató oktatóanyaggal, videókkal, részletes áramköri grafikonokkal és teljesen tesztelt mintakódokkal, hogy megkönnyítse a tanulást.

Robotistan NodeMCU ESP8266 Kit

A Robotistan NodeMCU ESP8266 célja, hogy segítse a kezdőket az IoT elveinek és logikájának elsajátításában, valamint azok bevezetésében az IoT projektjeikben. 16 komponenst tartalmaz, például LED-eket, motorokat és érzékelő érzékelőváltozatokat, amelyek segítségével gyorsan elindíthatja az IoT projektjeit.

A készlet már tartalmazza a NodeMCU-t – egy nyílt forráskódú modulon alapuló fejlesztői kártyát. Ezért nem kell más táblát használnia projektjeihez. Itt is kap egy kézikönyvet, amely felsorolja a készlet összes alkatrészét, vizuális magyarázatot az áramkörépítés lépéseiről és a projektek kódjait.

Ezenkívül egy e-könyv is elérhető a készlet felhasználóinak. A készlet összetevőinek részletes alkalmazását tárgyalja az IoT-projektek megkezdéséhez.

ThingPulse #1 NodeMCU ESP8266

A ThingPulse #1 NodeMCU ESP8266 készlet használatával a felhasználók elkezdhetik IoT-projektjeiket. Ez a 4 az 1-ben projektkészlet vezeték nélküli IoT-fejlesztéshez lehetővé teszi négy otthoni projekt létrehozását – egy világórát, meteorológiai állomást, repülőgép-figyelőt és klímacsomópontot.

  Hogyan lehet kivonni és módosítani az ikonokat Mac számítógépen

Kompatibilis az Arduino-val, és NodeMCU V2-t, egy ESP8266 mikrokontroller áramköri kártyát tartalmaz. A gyerekeknek készült barkács időjárás-állomás minden lényeges elemet tartalmaz, például OLED-kijelzőt, ESP8266 WiFi chipet, USB-kábelt, valamint hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőket.

Az éghajlat-csomópont, az időjárás-óra és a repülőgép-figyelő projektekhez a készlet egy átfogó, 60 oldalas útmutatót kínál, amely lépésről lépésre tartalmazza a módszereket. Mindenekelőtt minden vásárló kiemelt ügyfélszolgálatot kap a vállalattól, hogy válaszoljon a kérdésekre vagy aggályaira.

SunFounder Raspberry Pi Ultimate

A SunFounder Raspberry Pi Ultimate egy olyan készlet, amelyet a diákok, oktatók, villamosmérnökök, programozást kezdők és a technológia szerelmesei használhatnak előzetes tudás nélkül is.

Minden szükséges hardvert és szoftvert tartalmaz, amire egy kezdőnek szüksége lehet.

A Raspberry Pi kezdőkészlet 45 videó tanfolyamot és online oktatóanyagot kínál. Ezekkel a lépésenkénti online oktatóanyagokkal 161 érdekes projektet fejleszthet ki, köztük 59 Python projektet, 44 C++ projektet és 30 Node.js projektet. Másrészt a videó tanfolyamok segítenek a Raspberry pi elsajátításában.

KEYESTUDIO Smart Home Starter Kit

A KEYESTUDIO Smart Home Starter Kit kezdő szintű kódoló játékának tekintheti, amely segít az elektronika és a programozás elsajátításában szórakozás közben. Használja egy modell intelligens ház létrehozásához lézerrel vágott falapokkal, vezérlőkártyával, valamint számos érzékelővel és működtetővel.

Használatával 15 különböző projektet hajthat végre olyan modulokkal kapcsolatban, mint a gombok, LED-ek és érzékelők.

Miután feltöltötte a kódot egy számítógépre, és 6 AA elemmel táplálja, mobilalkalmazásából vezérelheti.

GAR Micro Starter Kit

Azok számára, akik mikro indítókészletet keresnek STEM vagy Robotics projektjeikhez, a GAR Micro Starter Kit ideális választás. 52+ komponenst tartalmaz a projektfejlesztéshez, például egy Arduino-kompatibilis Uno R3 alaplapot és az ESP32 fejlesztőkártyát Wi-Fi-vel és Bluetooth-al.

Akár kezdő, akár tapasztalt felhasználó, segít felfedezni az Arduino programozási elektronikáját a népszerű érzékelők és modulok segítségével. A vezeték nélküli projektek létrehozása mellett a készlet Wi-Fi adó-vevője, Wi-Fi + Bluetooth modulja és HC-05 Bluetooth modulja lehetővé teszi az IoT ötletekkel való kísérletezést.

A többfunkciós készlet extra tartozékokat kínál, valamint ingyenes hozzáférést biztosít a GAR Dropbox Cloud PDF-útmutatóihoz és oktatóanyag-hivatkozásaihoz. A készlet minden alkatrésze tartós szerszámosládában érkezik.

SunFounder Raspberry Pi Pico

A SunFounder Kepler készlete, más néven Raspberry Pi Pico, 117 különböző projektet kínál intelligens eszközökön. Következésképpen az IoT-indítókészlet rengeteg elektronikus tartozékot tartalmaz, akár 450 alkatrészt is.

A készlet alkalmas IoT-eszközökhöz és Raspberry Pi és Arduino technológiákon alapuló szoftverfejlesztéshez.

Számítási áramköre olyan szabványos funkciókat tartalmaz, mint az RP2040 mikrokontroller chip, Arm Cortex-M0+ processzor, 2,4 GHz-es Wi-Fi és 26 többfunkciós GPIO érintkező.

A készlet támogatja az IoT-programok fejlesztését olyan szoftverfejlesztő platformokon, mint a MicroPython, Piper Make és C++. Könnyen érthető online oktatóanyag is elérhető ezekhez a programozási platformokhoz és 117 projekthez.

GAR Colossus kezdőkészlet

Ha tanulmányi vagy hobbi célokra robotos funkciókkal rendelkező intelligens autót kell fejlesztenie, akkor kipróbálhatja a GAR Colossus készletet. A készlet jó STEM-tanulást is jelenthet 3 évesnél idősebb gyermekek számára.

A kezdőkészlet tartalmaz Wi-Fi modulokat, Bluetooth modulokat, Systems on Chip (SOC), öt különböző alaplapot az intelligens autóhoz, különféle kiegészítő pajzsokat, autóvázat, érzékelőket és LCD-ket.

Az összes érzékeny elektronikus alkatrész egy masszív, 22 hüvelykes méretű, Husky 2-Level védelemmel ellátott tartályban található. Ezenkívül kap egy 16 GB-os USB-meghajtót és ingyenes hozzáférést a GAR Dropbox Cloudhoz, hogy hozzáférjen az okosautó hardver- és szoftverfejlesztési útmutatóihoz.

  Hogyan lehet korlátozni, hogy ki válaszolhat a tweetjeire

Arduino MKR IoT csomag

Az Arduino MKR kezdőkészlet ideális különféle Internet of Things modellek fejlesztéséhez üzleti és otthoni automatizáláshoz. Az Arduino IoT Cloudba online bejelentkezhet eszközprogramozáshoz, hozzáférés-vezérléshez, adatelemzéshez és automatizálási indításhoz.

A csomag tartalmazza az MCU kártyát, az MCU-t, az LCD-t, a működtetők mechanikus vezérlésére szolgáló motort, az akkumulátor tápcsatlakozót, az USB tápcsatlakozót és még sok mást.

Az Arduino oktatóanyagot a webhelyéről érheti el, és egy öt lépésből álló oktatóanyagot követve fejlesztheti intelligens otthoni eszközét üzleti igényekhez, tudományos projektekhez vagy csak szórakozásból.

OSOYOO Wi-Fi IoT oktatókészlet

Ha az IoT-vel, a programozható elektronikával és a robotikával való ismerkedésről van szó, az OSOYOO Wi-Fi IoT Learning Kit segít innovatívvá válni. Használhatja IoT-projektek építésére és okosotthona automatizálásának konfigurálására.

Itt minden megtalálható, ami egy kreatív, intelligens otthon kialakításához szükséges, mint például a WiFi Shield, az Arduino alaplap, a mozgásérzékelő, az akadályérzékelők, az ultrahangos érzékelő, a hangérzékelő, a fotoellenállás és a hőmérséklet/páratartalom érzékelő. Ezenkívül mobilalkalmazásokon keresztül kezelheti és vezérelheti az IoT-rendszert.

DAOKI ESP8266 kezdőkészlet

Szeretne időjárási állomást építeni az IoT Arduino IDE számára? A DAOKI ESP8266 Starter Kit választása erre a célra a megfelelő választás lenne.

Itt kapsz egy ESP8266 fejlesztőlapot, egy 0,96 hüvelykes OLED kijelzőt, egy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőt, egy kenyérsütőtáblát, egy USB-kábelt és egyéb alkatrészeket.

Ezzel a készlettel négy vezeték nélküli IoT projektet lehet fejleszteni, beleértve az időjárási állomást, a világórát, a repülőgép-figyelőt és az éghajlati csomópontot. A csatlakozáshoz USB-t használ, OLED kijelzője pedig 128×64 pixeles felbontással érkezik.

Arduino OPLA IoT Kit

Az Arduino OPLA IoT Kit tökéletes választás kezdőknek és profiknak, mivel csak néhány alapvető barkácsolási élményre van szüksége. A tapasztalt felhasználók azonban használhatják IoT-adataik és folyamataik irányítására.

A készlet fő összetevői közé tartozik az Arduino MKR Wi-Fi kártya, az OLED kijelzővel ellátott Arduino MKR IoT Carrier, a 24 V-os relék, a nedvességérzékelők, a kapacitív érintőgombok, az SD-kártya tartója, valamint a fény-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők.

Ezzel a készlettel 12 hónapig ingyenes hozzáférést kap az Arduino kódolási platformhoz. Ezzel a nyílt rendszerrel személyre szabott okoseszközöket fejleszthet, és tetszés szerint irányíthatja azokat.

Végső szavak

Íme a legjobb IoT kezdőcsomagok, amelyeket kényelmesen megvásárolhat, és elindíthatja az első tárgyak internete projektjét. Tekintse át a fenti okoseszköz-készletek műszaki jellemzőit. Szerezze meg azt, amelyik ideális a projekthez és a készlet költségvetéséhez.

Érdemes végignéznie ezt a kiváló bevezetőt az IoT kezdőknek cikkén, hogy gazdagítsa kezdő szintű IoT-ismeretét.