Ezzel a 14 megoldással egyszerű az étterem vezetése

Általánosságban elmondható, hogy a piacon jelenleg elérhető éttermi menedzsmentszoftverek többsége olyan funkciókkal gazdagodik, mint a számlázás, a CRM, a raktárkészlet és a készlet, valamint a jelentéskészítés és az elemzés.

Így nyugodtan kijelentheti, hogy ezeket az időigényes feladatokat éttermi menedzsment szoftverrel automatizálhatja, és csökkentheti a vezetőség felelősségét. Másrészt gazdag élményt nyújthat az ügyfeleknek, és csökkentheti az emberi hibákat.

Ebben a cikkben megvitattuk a legjobb étteremkezelő szoftvert, amely megmentőnek bizonyulhat a vezetőség és az étteremtulajdonosok számára.

OpenTable

OpenTable egy tökéletes éttermi menedzsment megoldás, amely jól jöhet az ügyfelek online foglalásainak elfogadásához, és ennek megfelelően asztalfoglaláshoz. Két elsődleges modulja van, nevezetesen a Connect és a Guest Center.

A Connect Module rögzíti az online foglalási kéréseket, és ha testre szabja, tájékoztathatja a vendégeket azokról az ajánlatokról és promóciókról, amelyekből részesülhetnek. A szoftver speciális kéréseket is gyűjthet, mint például az ülőhelyek preferenciái, foglalás egy különleges alkalomra stb.

A Guest Center modul lehetővé teszi a menedzserek számára, hogy szinkronizálják az OpenTable-t mobiljukkal, és nyomon kövessék az elérhető asztalokat, valamint tájékozódjanak az egyes vendégek által eltöltött időről.

Ezeken a modulokon kívül más funkciók is elérhetők, mint például az ajándékkezelési modul, a fizetési modul és a privát étkezés. Az ajándék modul segítségével az ügyfelek ajándékutalványokat küldhetnek és fogadhatnak. Hasonlóképpen, az alkalmazás fizetési modulja lehetőséget biztosít a vendégeknek az online fizetésre.

Az OpenTable 30 napos próbaidőszakot kínál, előfizetési előfizetései pedig 39 dollártól kezdődnek, havonta fizetendő.

UpMenu egy ételrendelési és szállítási optimalizálási platform az éttermek számára, amely lehetővé teszi az ügyfelek rendeléseinek kezelését, fizetések fogadását, asztalfoglalást a vendégek számára, promóciós kódok felkínálását stb. Online rendeléskezelési platformja lehetővé teszi az ügyfelek rendelési kérelmeinek elfogadását és elutasítását.

Az UpMenu lehetővé teszi az éttermek számára, hogy személyre szabott mobilalkalmazásokat és webhelyeket hozzanak létre. Lehetőség van ételmenü létrehozására is, ahol az ételek menüre és almenükre vannak elkülönítve. A visszajelzési rendszernek köszönhetően űrlapokat küldhet az ügyfeleknek, hogy rögzítse visszajelzéseiket, amelyek segíthetik a szolgáltatás fejlesztését. Marketingeszközei jól használhatók célzott e-mailek, push értesítések és promóciós SMS küldésére az ügyfeleknek.

Tartalmaz egy alkalmazásprogramozási felületet (API), amely integrálja az UpMenu-t egy másik, harmadik féltől származó értékesítési, szállítási, fizetési, marketing- és CMS-megoldással. Emellett lehetőség van hűségprogramok indítására is vásárlók számára, amelyek segítségével fizetéskor kedvezményeket és ingyenes termékeket vehetnek igénybe.

Az UpMenu ára havi 49 dollártól kezdődik.

GloriaFood

Beszéljünk róla GloriaFood, amely egy másik felhőalapú ételrendelési és -kiszállítási platform, amely lehetővé teszi az étteremtulajdonosok számára a POS kezelését, a rendelések kezelését, az asztalfoglalást és a promóciós tevékenységeket. Teljes értékű adminisztrációs panelje lehetővé teszi több szállítási hely beállítását, minimális rendelés leadását, szállítási zónák szerinti szállítási díjak megadását stb.

A GloriaFood beépített menükészítő modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi az éttermi menük digitális létrehozását; élelmiszerkategóriák, azok árának részletei és képek hozzáadásával. Zökkenőmentesen integrálható az összes harmadik féltől származó alkalmazással, mint például a QuestTag, Orderlord, Tookan, GetSwift, ItsaCheckmate, Ordermark és még sok más.

Ezenkívül a vállalkozások frissítéseket kapnak az új rendelésekről, és az élelmiszer elérhetőségétől függően elfogadhatják vagy elutasíthatják a kéréseket. Emellett úgy is beállítható, hogy a felhasználók webes űrlapok segítségével asztalokat foglalhassanak le. A GloriaFood egy dedikált modullal segíti a potenciális vásárlókat azáltal, hogy promóciós kuponokat és kedvezményeket kínál nekik.

A GloriaFood számos funkciót kínál az ingyenes verzióban. De lehetőség van a prémium verziókra frissíteni, amelyek 29 dollártól kezdődnek.

  A Microsoft Visual C++ Redistributable újratelepítése

Pirítós

A Toast egy felhőalapú POS-, hardver-, szoftver- és fizetésfeldolgozási megoldás, amely lehetővé teszi az étteremtulajdonosok számára, hogy csökkentsék az üzleti kiadásokat, javítsák a személyzet hatékonyságát és javítsák az ügyfélélményt. Tökéletes választás étkezési szolgáltatásokat kínáló vállalkozások számára, mint például élelmiszerboltok, fine dining éttermek, pékségek, pizzaláncok, bárok stb.

Az étlapkezelő modul jól használható a menü megtervezéséhez és a konyhák csoportokba és alcsoportokba sorolásához. Ezenkívül különböző étlapokat kínálhat különböző ügyfeleknek (online/offline), és akár egy speciális menüt is készíthet egy adott időszakra. Jelenleg a Toast csak Android táblagépekkel szinkronizálható, iPadekkel nem.

A rendelési modul lehetővé teszi a rendelési igények elfogadását és értesítések küldését, amikor a rendelés készen áll az elvitelre. Ezenkívül integrált funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy megosszák egymás között a számlákat és az élelmiszereket. Valós idejű értékesítésfigyelési lehetőségeket is tartalmaz, így a vállalkozásoknak fogalmuk van arról, hogy mennyi ideig tart a készlet.

A Toast Starter verziója korlátozott lehetőségeket kínál, és tökéletes kis éttermek számára. Az alapvető változat azonban a megfelelő választás a nagy élelmiszerboltok számára.

7 műszak

7 műszak egy éttermi menedzsment platform, amely feljogosítja az ügyfeleket a személyzet ütemezésére és a csapattagok hatékonyságának javítására. A fogd és vidd ütemező lehetővé teszi, hogy a következő hét műszakbeosztásait összeállítsa, és néhány kattintással közzétegye. Ez biztosítja, hogy éttermében bőséges személyzettel rendelkezzen, így az üzleti növekedés egyéb szempontjaira koncentrálhat.

A 7shifts olyan előre összeállított ütemezési sablonokat kínál, amelyek olyan összeállítási tényezőket tartanak szem előtt, mint a rendelkezésre állás, a szabadidő, a túlóra és a munkavégzés megfelelősége. Ezek a sablonok testreszabhatók a részleg méretének, a személyzet tagjainak és az éttermek ütemtervének beállításához, így könnyebb és gyorsabb ütemezést kínálnak.

Ez a platform egyéb funkciókat is tartalmaz, például beépített csevegő- és bejelentési eszközöket, amelyek hasznosak a személyzettel való kommunikációhoz útközben.

A 7Shifts korlátozott szolgáltatásokat kínál ingyenesen legfeljebb 10 fős éttermek számára. A több alkalmazottat foglalkoztató éttermek esetében a tervek 17,99 dollárról indulnak.

TORTA

TORTA egy Point of Sales szoftver, amely minden üzleti igényt kielégít, és segít felgyorsítani az éttermi műveleteket egy teljes körű szolgáltatást nyújtó étteremben. Ez az egyszerű és intuitív szoftver csúcsidőben is képes kezelni a keresletet, köszönhetően a beépített OrderPad-eknek, amelyek leegyszerűsítik a bejövő rendeléseket.

Így az éttermek gyorsabban szolgálhatják ki vásárlóikat, elkerülhetik az emberi hibákat, gyors nyugtákat generálhatnak a kiváló ügyfélszolgálat érdekében. A CAKE érdekessége az Ügyfélre néző kijelző, amely arra ösztönzi a vendégeket, hogy számlákat fizessenek, adjanak borravalót és írják alá a nyugtákat, miközben az alkalmazottak más feladatokat látnak el. A CAKE bővíthető további funkciók hozzáadásával, például megrendelések és fizetések fogadása az ügyfelektől az asztalról a mobil OrderPads segítségével.

Olyan funkciókat is biztosít, mint például a Vendégkezelő profilok létrehozása és az asztalállapot-frissítések automatikus frissítése ügyfelei számára. Lehetővé teszi továbbá a menü gyors testreszabását és a készlet nyomon követését, hogy biztosítva legyen a készlet. A CAKE különféle hardver- és szoftvercsomagokat kínál megfizethető áron, már 69 USD-tól kezdve.

Étterem365

Étterem365 egy felhő alapú megoldás, amely segíti az éttermeket a készletkezelésben, az üzleti műveletek felügyeletében, a fizetések feldolgozásában, a többszintű folyamatok jóváhagyásában stb. A számviteli modul adatokat gyűjt a POS-ból, majd továbbítja a csatlakoztatott bérfeldolgozóhoz. Használható arra is, hogy több hely költségvetését kijelölje, és szabályozza a készletköltséget. A rendelési modul lehetővé teszi a készletezés optimalizálását és a készletek nyomon követését.

A Restaurant365 rendelkezik egy jelentésmodullal is, amely testreszabható jelentéseket készít különböző költségtényezők alapján, beleértve az eladásokat, az étlapokat, a munkaerőt, a készletet, az élelmiszereket és egyebeket. Sőt, abban is segíti a menedzsereket, hogy valós idejű eredményjelentéseket készítsenek, és ez nem az. Az integrált automatizálási eszközzel a papír alapú számlákat digitális formára lehet alakítani, így azok több csatornán keresztül továbbíthatók jóváhagyás céljából.

  Hagyja, hogy ez a 9 marketingautomatizálási szoftver segítse vállalkozását

A Restaurant365 havi 289 dollártól kezdődő ártervet kínál üzletenként.

Sapaad

A következő a sorban a Sapaad, amely egy webalapú étterem-menedzsment rendszer integrált POS-szal, amely bármilyen méretű élelmiszerbolt számára alkalmas, beleértve a kávézókat, a gyorséttermek rendeléseit, a fine dining éttermeket, az elviteles éttermeket és egyebeket.

Konfigurálható úgy, hogy egyetlen vagy több helyet is kezeljen, hogy megfeleljen az üzleti modell igényeinek.
A Sapaad készletkezelési eszközöket tartalmaz a készletek hely szerinti kezeléséhez, a készletek fogadásához és átadásához stb. Hasonlóképpen, a receptkezelő modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy recepteket tervezzenek és módosítsanak, feljegyezzék az összetevőket, és elemezzék az összetevők költségének a cikk árára gyakorolt ​​hatását.

A Sapaad irányítópultja rengeteg eszközt tartalmaz, amelyek betekintést nyújtanak az értékesítésbe és a marketingbe, és figyelmeztetik az alacsony készletre. Ezen kívül számos kiegészítő is elérhető, például hűségprogramok, SMS-modulok stb. A Sapaad külső szállítókkal is együttműködik, hogy olyan funkciókat biztosítson, mint a könyvelési integráció, az ételrendelési modul és a konyhai kijelző.

A Sapaad a felosztó-kirovó ármodellt követi, és a terv 53,99 dollárról indul egy üzletre.

TouchBistro

TouchBistro egy minden az egyben étterem-menedzsment rendszer, amelyet a Business News Daily a legjobb POS-szoftvernek üdvözölt. A POS-szoftvert iPad-re tervezték, szem előtt tartva az étterem személyzetének javaslatait, hogy könnyebben használható legyen, és megfeleljen a legapróbb igényeknek is. A TouchBistro 24 órás támogatást nyújt ügyfeleinek.

Az Ön által kínált szolgáltatás típusától függetlenül a szoftver növeli az éttermi eladásokat azáltal, hogy segít Önnek jobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek, és jobb adatközpontú döntéseket hozni.

A POS szoftver segítségével asztal melletti rendeléseket fogadhat, asztalok és padlók elrendezését kezelheti, fizetést dolgozhat fel, személyzetet azonnal ütemezhet. Ezenkívül további funkciókat is kínál, például ételmenü-kezelő eszközöket, készletkezelést és hűségprogramot, amelyek tovább javítják a szoftver funkcionalitását. A TouchBistro teljes értékű jelentéskészítő modullal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a jelentések elérését, valamint az értékesítési és egyéb adatok távoli elemzését.

A TouchBistro testreszabható árazási terveket kínál 59 dollártól.

UpServe

Felszolgálni egy könnyen használható éttermi szoftver, amely szinte mindent tartalmaz, amire szüksége van az étterem növekedéséhez és a nyereség növeléséhez. Úgy tervezték, hogy az éttermek, bárok, kávézók, éjszakai klubok igényeit kielégítse, az iPad és iPhone optimalizált megoldás szoftverében található rengeteg funkciónak köszönhetően.

A szoftver számos funkciója közül néhány a POS, a fizetések feldolgozása, az asztali tervek kezelése, az ügyfelek átfutási idejének figyelése. Az Upserve lehetővé teszi az ügyfelek számára a számlák felosztását, összevonását vagy megosztását, vagy fizetést a kártya ellopásával. Menedzsment modulja jól jöhet az eladások nyomon követésére és a készlettartást segítő trendek elemzésére.

Leltármodullal is rendelkezik, amely nyomon követi az összetevőket, és értesít, ha a készlet hamarosan kimerül. A megfigyelés segítségével a menedzserek valós idejű betekintést kapnak az eladásokba, valamint nyomon követhetik az összes vendéget és a bejelentkezéseket. Az Upserve három árazási tervet kínál 59 USD-tól a teljesítésre
az étterem különböző igényeit.

Rendelhető

Ha WordPress-t használ éttermének kezelésére, akkor az Orderable a tökéletes választás az Ön számára
hogy online rendeléseket fogadjon el a webhelyén további költségek nélkül. Hozzá kell adnia az élelmiszereket, feldolgoznia kell, és hozzá kell rendelnie egy szállítási folyamatot, és ennyi. Az Orderable mindent megtesz helyetted; akár a WooCommerce telepítését is. A Rendelhető megfelelő választás kis éttermek és kávézók számára, amelyek házhozszállítást és elvitelt kínálnak ételrendelési platform létrehozásához a WordPress vagy a WooCommerce rendszeren.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek bizonyítják, hogy a Orderable tökéletes választás élelmiszeripari vállalkozások számára.

 • A harmadik féltől származó alkalmazások nem vonnak le extra levonást a tranzakciófeldolgozás során
 • A rendelhető mobilbarát, így ügyfelei a platformról adhatnak le rendeléseket.
 • Hibátlan ételrendelési folyamat az egyoldalas kialakításnak köszönhetően.
 • Rugalmas sablonok segítségével néhány percen belül megtervezheti a menüt
 • Állítsa be az egyéni szállítási díjakat, és állítsa be a kívánt fizetési módot.
 • Értesítéseket kaphat, amikor megrendeléseket kap, és értesítéseket küldhet a rendelésről
  befejezése
  Chrome-parancsikonok, amelyeket tudnia kell

Az Orderable egy ingyenes plugin a webhelyéhez. A bővítményt azonban 149 USD-ra frissítheti, hogy további funkciókat élvezhessen.

Az Restaurant Menu plugin a WooCommerce számára egyszerű és megbízható módot kínál az online ételrendelési menü beállítására a WooCommerce-en. A gyorsrendelési megoldás rengeteg funkciója segít abban, hogy webhelyét teljes értékű ételrendelési megoldássá alakítsa a potenciális ügyfelek számára.

Lehetővé teszi a menüelemek adatbázisának kategóriánkénti tervezését is, hogy a vásárlók gond nélkül rendelhessenek élelmiszereket. A WooCommerce éttermi menü bővítménye a következő előnyöket kínálja:

 • Számos szállítási lehetőséget biztosít, például ingyenes szállítást, expressz kézbesítést stb.
 • A menüelemeket különböző kategóriákba sorolhatja, és ábécé sorrendbe rendezheti.
 • Nyitási/zárási időpontok és ünnepnapok megjelenítése
 • A Mini kosár widget megjeleníti a rendelés összegzését, valamint a tételek hozzáadásának és törlésének lehetőségét.
 • Adja meg a minimális rendelési költséget a kosárban, hogy az ügyfelek ne tudjanak kijelentkezni, amíg nem teljesítik a feltételeket.

Az étterem menüje a WooCommerce árazási tervekhez 149 dollártól kezdődik.

BevSpot

BevSpot egy fejlett éttermi menedzsment szoftver, amely segíti az adminisztratív hatóságokat a készletkezelésben, a rendelések felállításában, a számlák elkészítésében és az összes lényeges értékesítési adat nyilvántartásában. A kifejezetten Windows operációs rendszerekhez tervezett DevSpot egy helyen tartalmazza a számlázási és számlázási, készletkezelési, menükezelési, jelentéskészítő és elemző eszközöket.

Képes az összetevőkre vonatkozó adatok elemzésére is, hogy megjósolhassa a recept áremelés utáni százalékos költségét. Így a BevSpotot használó éttermek intelligensen megnövelhetik az online és offline rendelések költségeit, hogy maximális profitot termeljenek.

A BevSpot további segítséget nyújthat azzal, hogy feltérképezi a recepteket különböző éttermekben a receptek jobb teljesítményének ösztönzése érdekében. A BevSpot több harmadik féltől származó alkalmazással is integrálható; Négyzet, Toast, Clover, Micros és Upserve néhány közülük. A BevSpot három árazási tervet kínál, és a legkisebb ára 99 dollár.

LightSpeedHQ

LightSpeedHQ egy fejlett értékesítési pont (POS) szoftver, amely olyan készletkezelési funkciókat tartalmaz, amelyek kritikus, de időigényes feladatokat hajtanak végre, mint például a készletkezelés és a személyzet kezelése. Így csak a vállalkozása egyéb szempontjaira kell összpontosítania, például az üzleti méretezésre és az ügyfelek kielégítésére.

A LightSpeed ​​a következő kulcsfunkciókat hajtja végre:

 • Ösztönözze az ügyfeleket, hogy vegyenek részt a folyamatban és fizessenek online
 • Használja a LightSpeed-et a készletek nyomon követésére, beszerzési rendelések küldésére és a szoftver beállítására
  az automatikus újrarendeléshez.
 • Szinkronizálja készletét a beépített webáruházzal, hogy fokozza az e-kereskedelmi játékot
 • Állítson be minőségi jutalmazási programokat az ügyfelek számára a vásárlói hűség részeként
  rendszer.

A LightSpeed ​​díjszabása 39 dollártól kezdődik.

Becsomagolás

Ennyi áll rendelkezésünkre a legjobb étterem-menedzsment szoftver összesítésében. A legjobb étterem-menedzsment szoftver kiválasztása nehéz, de elengedhetetlen döntés, mivel közvetlenül befolyásolja éttermének teljesítményét. Legyen szó étteremláncról vagy pizzázóról, az éttermi menedzsment szoftver választása vállalkozása automatizálására biztosan hihetetlen eredményeket fog hozni. Ha szeretné létrehozni éttermének webhelyét, íme néhány kiváló webhelykészítő.