Ez az Apple rajongók utazási töltője

Kulcs elvitelek

  • Az Infinacore T3 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás egyszerre tudja tölteni iPhone-ját, Apple Watch-ját és AirPodjait.
  • A töltő kicsi, kompakt és könnyen szállítható, négyzet alakúra összehajtható, amely minimális helyet foglal el.
  • A LED-lámpák mindhárom eszköz töltési állapotát jelzik, míg az Adaptive Viewing Stand mód lehetővé teszi a média kihangosított megtekintését töltés közben.

Az utazás elég megterhelő lehet anélkül, hogy aggódnia kellene az Apple-eszközök töltőivel és kábeleivel. De nem kell aggódni a InfinaCore T3: 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás. Az állomás olcsó, könnyen használható, és gond nélkül feltölti iPhone-ját, Apple Watch-ját és AirPodjait.

Infinacore T3 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás

50 USD 60 USD Takarítson meg 10 USD-t

Az Infinacore T3 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás egy utazási töltő, amely egyszerre tölti fel iPhone-ját, Apple Watch-ját és AirPodjait. Kicsi és kompakt, a töltő minimális helyet foglal kibontva. Ha kész, visszahajthatod és bármilyen táskába elfér. Az Adaptive Viewing Stand mód lehetővé teszi, hogy iPhone készülékét tökéletes médianézetbe helyezze, miközben egyszerre tölti a kézibeszélőt és az Apple Watch-ot. A LED lámpák mindhárom eszköz töltési állapotát jelzik.

InfinaCore márka

Qi-tanúsítvánnyal Igen

Szín Fekete vagy fehér

  Javítsa ki az Amazon Echo nem kapcsol be problémát

Bemeneti feszültség 25W

Súly 11.3oz

Adapter mellékelve sz

USB-C bemenet

Profik

  • Egyszerre tölti az Apple Watch-ot, az iPhone-t és az AirPod-ot
  • A LED lámpák mutatják a töltés állapotát
  • Ha kész, kis méretre omlik
  • Az Adaptív megtekintési mód az iPhone készüléket kihangosított médiamegtekintési pozícióba helyezi
  • USB-C kábel mellékelve

Hátrányok

  • Nincs USB-C adapter

Az iPhone, az AirPod és az Apple Watch problémamentes töltése

Jerome Thomas / MakeUseOf

Ahelyett, hogy három kábellel és három hálózati adapterrel kellene utazni, az InfinaCore opció sokkal könnyebbé teszi az egész folyamatot.

Utazás közben a töltő egy kártyapaklinál kicsivel kisebb és mindössze 1,2 hüvelyk vastag négyzetre hajtható össze. A töltő egyes részein található mágnesek segítenek összetartani.

Miután elérte a célt, hajtsa ki az állványt, és használja a mellékelt USB-C kábelt. Az egyetlen panaszom a töltővel kapcsolatban az, hogy az InfinaCore nem tartalmaz USB-C hálózati adaptert.

Ez azt jelenti, hogy meg kell adnia a sajátját, vagy csatlakoztatnia kell valamihez, például a MacBook USB-C portjához. De ezt a problémát meg tudom bocsátani az olcsó kiskereskedelmi árnak köszönhetően.

A töltő bal oldalán található egy MagSafe lemez az iPhone vagy AirPods számára. Az iPhone 14 Pro Max 45 perc alatt körülbelül 30 százalékos töltöttséget adott.

Középen egy Apple Watch töltő található, amely teljesen laposan feküdhet, vagy felhajtható, hogy megkönnyítse a töltést olyan óraszíjakkal, amelyek nem válnak ki, mint a Solo Loop. A jobb oldalon egy Qi-kompatibilis töltőlemez található iPhone vagy AirPods számára.

  Mi az a számítógépes zsarolás, és hogyan védekezhet ellene?

Fordítsa meg a töltőt egy QR-kód megjelenítéséhez, amelyet beolvashat támogatásért, ha bármilyen problémába ütközne a töltőállomással.

A szilikon borítású állomás két színe közül választhat, fekete vagy fehér változatban. Mindig a feketét részesítem előnyben az ilyesmiben, mert nem látszanak rajta olyan könnyen a karcok és foltok, mint a fehér változatnál.

Nemrég vittem az InfinaCore T3-at egy utazásra, és gyerekjáték volt használni. Kibontva az állvány mindössze 0,4 hüvelykes, így szinte bárhová elhelyezheti szállodai szobájában anélkül, hogy hatalmas helyet kellene kihúznia számára.

Csatlakoztassa az USB-C kábelt a középső helyre, az Apple Watch töltőt, majd kezdje el a töltést. Van egy nagy előnye a többi utazási töltőhöz képest – a LED állapotjelzők.

Az ilyen típusú vezeték nélküli töltőkkel helyezze eszközét egy kicsit távolabb a középponttól, és reggel úgy ébred, hogy lemerült, mert az éjszaka nem töltötte fel. De ez nem jelent gondot az InfinaCore opcióval. Mindegyik töltőn jelzőfények találhatók, amelyek jelzik, hogy az eszköz töltődik.

A két oldalsó töltő lámpája a pad alján található. Az Apple Watch töltőn két sor LED látható a töltőlemez közelében. Nagyon jó, hogy egy pillantással mindig láthatja, hogy az eszközei töltődnek-e.

Az eszközeim soha nem melegedtek fel töltés közben, ami más töltőkkel is megtörténhet.

Tartsa szemmel iPhone-ját az adaptív nézőállvánnyal

Jerome Thomas / MakeUseOf

A beépített mágnesek egy olyan egyedi opció létrehozását is segítik, amely más utazási töltőkben nem található meg. A harmonika-típusú kialakítás lehetővé teszi, hogy a töltőt háromszögbe hajtsa, így az egyik oldalon hozzáférhet az Apple Watch töltőhöz, a másikon pedig az iPhone töltőhöz.

  A PulseAudio Equalizer telepítése Linuxra és a hangzás javítása

Ez lehetővé teszi, hogy iPhone-ját a MagSafe segítségével rögzítse, és nagyszerű vízszintes látószögbe helyezze. Ezzel munka közben vagy lefekvés előtt filmet nézhet. Ezenkívül készenléti módba helyezi iPhone-ját. Az idő megjelenítése mellett a StandBy mód lehetővé teszi néhány nagyszerű widget megtekintését, amelyek egy pillantással megjelenítik az információkat.

Mind az iPhone, mind az Apple Watch töltőlámpája továbbra is látható készenléti módban.

InfinaCore T3: 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás: útra készen

Ha Ön Apple-rajongó, és még csak egy kicsit is utazik, a InfinaCore T3: 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás elengedhetetlen kelléke. Ugyanazt a feladatot látja el, mint más, kétszer drágább állomások, és még olyan kiegészítő funkciókat is kínál, amelyek nem sok modellben találhatók, mint például a LED-jelzők, amelyek egy pillantással jelzik a töltési állapotot.

Ha végzett, és készen áll a következő úticélra, csak hajtsa össze, és tegye a táskájába.

Infinacore T3 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás

50 USD 60 USD Takarítson meg 10 USD-t

Az Infinacore T3 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás egy utazási töltő, amely egyszerre tölti fel iPhone-ját, Apple Watch-ját és AirPodjait. Kicsi és kompakt, a töltő minimális helyet foglal kibontva. Ha kész, visszahajthatod és bármilyen táskába elfér. Az Adaptive Viewing Stand mód lehetővé teszi, hogy iPhone készülékét tökéletes médianézetbe helyezze, miközben egyszerre tölti a kézibeszélőt és az Apple Watch-ot. A LED lámpák mindhárom eszköz töltési állapotát jelzik.