Ez a következő nagy analitikai platform?

Szeretne hasznos betekintést nyerni hatalmas üzleti adatkészletekből egy mindenben az egyben felhőelemzési megoldás segítségével? A legjobb felvétel a Sigma Comuting!

Valós idejű felhőelemző alkalmazások, mint pl Sigma Computing megváltoztatják az adatelemzési ökoszisztémát. Csak csatlakoztatnia kell adatait az eszközhöz, és választania kell egy előre elkészített sablont, amellyel néhány perc alatt fantasztikus adatmodellezést, adat-irányítópultokat, adatvizualizációt és nagy adatelemzést hozhat létre. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen kódsort ne írjunk.

Érdekesnek hangzik számodra? Olvassa el ezt a végső áttekintést a Sigma Computingról, hogy megtudja, pontosan mi is ez, a legjobb tulajdonságai, a kiszolgált iparágak, a felhasználási esetek és a versenytársak összehasonlítása, így adatvezérelt döntéseket hozhat a felhőelemzési szolgáltatásra való előfizetéskor.

Mi az a Sigma Computing?

Sigma Computing egy élvonalbeli felhőelemzési platform adatelemzés, vizualizáció, adat-együttműködés és üzleti intelligencia (BI) online használatához. Felhasználóbarát táblázatkezelő felülettel rendelkezik, így ha tudja, hogyan kell használni az Excelt vagy a Google Táblázatokat, akkor a Sigma Computing-on fog tudni.

Ez a kód nélküli felhőelemző eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén elmélyüljön a felhőalapú adattárházakban (CDW), például a Snowflake-ben, a Databricks-ben, a Google Big Query-ben, a PostgreSQL-ben, bármely CSV-adatbázisban és minden más CDW-ben lévő adataiban. Segít gyors adatbetekintést készíteni sablonok vagy egyéni munkafolyamatok segítségével.

Kap egy ingyenes próbaverzió a Sigma Computing számára Most!

A Sigma Computing szerepe felhőalapú natív elemzési platformként

Felhőalapú adatelemző és BI-eszközként a Sigma Computing azért van itt, hogy adatelemzési projektjeit sokkal egyszerűbbé és megfizethetőbbé tegye. Ha Ön kis- és középvállalkozás tulajdonosa, és nincs másik adattudományi csapata, a Sigma Computing tökéletes eszköz arra, hogy ugyanazokat az eredményeket hozza létre, mint a nagyvállalatok, ha több millió dollárt fektetnek be adattudományi csapatokba.

Ezenkívül az olyan régebbi adatelemző eszközökhöz, mint az Excel, a Google Sheets, a Looker stb., bonyolult kézi megközelítésre van szükség ahhoz, hogy az eszközök alkalmasak legyenek a felhőben végzett adatelemzésre anélkül, hogy helyszíni vagy helyi adatbázist kellene fenntartaniuk.

A Sigma Computing a plug-and-play és drag and drop megközelítéseket kínálja az adatelemzéshez, a jelentéskészítéshez és a megosztáshoz. Rengeteg sablon létezik, amelyek biztosan megfelelnek az adatelemzési formátumokkal és stílusokkal kapcsolatos üzleti követelményeinek.

A Sigma Computing előnyei

Az alábbiakban megtudhatja, milyen előnyökkel jár, ha a Sigmát mindenre felhőalapú adatelemzésre és üzleti intelligenciára használja a korábbi adatelemző eszközöket használó versenytársaival szemben:

 • Ez a legegyszerűbb felhőalapú adatelemzési platform, amelyet megszerezhet.
 • Vállalkozástulajdonosként vagy menedzserként saját maga elemezhet, vizualizálhat és hasznosítható betekintést nyerhet hatalmas adatbázisokból.
 • A Sigma segítségével mélyen belemerülhet üzleti adatkészleteinek legkisebb és legrészletesebb részleteibe.
 • Lehetővé teszi továbbá magas szintű adatvizualizációk létrehozását, amelyeket a közönség, a befektetők és a részvényesek megértenek.
 • Egy ismerős felületen dolgozhat, amely Excel-szerű táblázatok. Tehát nem kell időt és erőforrásokat fektetni egy új eszköz megtanulására. Ugyanúgy vonatkozik az alkalmazottaira is. Nem kell beruháznia az alkalmazottak egy csoportjának új eszközre való képzésébe. Mindannyian ismerik a Sigma felhasználói felületét, mióta Excelen és Google Táblázatokon dolgoztak.
 • Ha nincs ideje várni egy adatelemzési projektciklusra, hogy betekintést nyerjen, a Sigma a legjobb BI-alkalmazás.
 • A Sigma-munkafüzeteket megoszthatja külső és belső együttműködőkkel az együttműködési adatelemzés érdekében.
 • Szigorú adatbiztonsági és titkosítási protokollokkal rendelkezik az érzékeny ügyfél- és pénzügyi adatok védelme érdekében.
 • Ezenkívül a Sigma használatával adatkezelési szabályzatokat hozhat létre az egyes alkalmazottak és vállalkozók számára.
 •   A Samsung Password Manager beszerzése

  Most pedig nézzük meg a szigma számítástechnika legjobb tulajdonságait.

  A Sigma Computing legjobb tulajdonságai

  Íme a Sigma azon funkciói, amelyek nagy feltűnést keltenek a felhőalapú adatelemzési piacon:

  #1. Adatcsatlakozók

  A Sigma különféle adatösszekötőket kínál, így az összes modern CDW-ről importálhat adatbázisokat, és elemezheti adatait már most. Ezzel szemben a régi adatelemző eszközökben ugyanaz a feladat napokig telne.

  A Sigma a következő CDW-ket támogatja a cikk írásakor:

  • Hópehely
  • Amazon Redshift
  • Google Big Query
  • PostgreSQL
  • Databricks
  • AlloyDB

  Adatbázisait a következő felhőplatformok bármelyikén is tárolhatja, és importálhatja a Sigmába:

  Ahhoz, hogy egy adatösszekötőn keresztül kommunikáljon az adatbázissal, egy kapcsolati karakterlánc szükséges. A karakterlánc olyan adatokat tartalmazhat, mint a szerver címe, felhasználói azonosító, jelszó, adatbázis-konfigurációk, biztonsági házirendek stb.

  A Sigma emellett automatikusan kezeli az adatforrás-kapcsolatok frissítését és lezárását is. Ezért az aktuális adatbázis-lekérdezési feladat bezárásakor nem kell időt fektetni egy új kapcsolat létrehozására.

  #2. Adatmodellezés

  A Sigma adatmodellezési funkciója lehetővé teszi egyedi jelentések és irányítópultok létrehozását az Ön egyedi üzleti logikájához. A Sigma felhasználói felület adatkészlet funkciója lehetővé teszi a következőhöz hasonló egyéni adatmodellek létrehozását:

  • Számítások létrehozása
  • Csatlakozás több asztalhoz
  • JSON kibontása adatkészletekből
  • Adatkészlet szűrése
   • Relatív dátum szűrők
   • Szövegszűrők
  • Link táblázatok
  • Adjon hozzá jelvényeket, például Jóváhagyva, Elavult, Figyelmeztetés stb.

  Az újonnan létrehozott adatmodellt elmentheti sablonként későbbi használatra. Ezenkívül könnyen testreszabhatja ezeket az adatmodell-sablonokat új mutatók hozzáadásával a képletsávban lévőkre való hivatkozással vagy az oszlopból való húzással.

  Materializációs funkciója lehetővé teszi, hogy az adatkészlet-változásokat táblázatokként mentse az adattárházba.

  #3. Beágyazott munkafüzet és elemzés

  A munkafüzet-beágyazással bemutathatja munkafüzeteit és adatelemeit különböző mobilalkalmazásokban, webes alkalmazásokban és webhelyeken. Ezek lehetnek az Ön belső vagy külső tulajdonságai. A beágyazott adatai mindig naprakészek maradnak, és szinkronizálódnak az adattárház változásaival.

  A beágyazási elemzés a munkafüzet, az egyetlen adatkészlet-oldal és az egyes elemek szintjén működik.

  Ha Ön szervezeti adminisztrátor, három beágyazási típus közül választhat az igényeinek megfelelően. A Sigma beágyazás három beágyazási típust tesz lehetővé: nyilvános, privát és felhasználó által támogatott beágyazást.

  #4. Adatvizualizáció

  Ha vizuális kontextust szeretne hozzáadni a Sigma CDW-adatbázisaihoz, mindössze négy kattintással használhat különféle vizualizációs elemeket. Lehetővé teszi gyors vizuális kontextusok létrehozását táblázat, kimutatástábla és csatolt beviteli tábla használatával. További látványelemekért elérheti a Vizualizáció menüt is.

    Szakértői útmutató lépésről lépésre

  14 különböző adatvizualizációs objektumot tartalmaz, például oszlopdiagramokat, KPI-diagramokat, szórványdiagramokat, kör-/fánkdiagramokat, mérődiagramokat, földrajzi térképeket és még sok mást.

  Az Egyéni konfigurációk funkció lehetővé teszi ezen objektumok további személyre szabását a Tulajdonságok és a Formázás menük segítségével.

  Az Elem tulajdonságai menü olyan dolgokat vezérel, mint a tengelykategóriák, eszköztippek, színek, metrikák, adatok összesítése, diagram tájolása stb.

  Az Element formátum viszont megkönnyíti a tengelyek, m háttér, adatcímkék, adathivatkozások, trendvonalak, jelmagyarázatok stb.

  #5. Sigma AI

  A Sigma AI egy generatív előképzett transzformátor a természetes nyelv alapú adatelemzéshez. Ahelyett, hogy saját maga hozna létre adatmodelleket és vizualizációkat, utasíthatja a Sigma AI eszközt, hogy ezeket hozza létre Önnek úgy, hogy a természetes angol nyelven írja le igényeit.

  Ezzel az adatelemző mesterséges intelligencia segítségével néhány másodperc alatt osztályozhatja, automatikusan kitöltheti, tisztíthatja és kivonhatja az adattáblázatokat. Van egy AI chatbot is, amely segít megtudni, mit tehet még a Sigma AI segítségével.

  #6. Beviteli táblázatok

  A dinamikus Sigma-munkafüzetekbe való strukturált adatok beviteléhez használhatja a beviteli táblázatokat. Így új adatpontokat vezethet be az adatelemzési projektbe. A meglévő Databrick- és Snowflake-adatokat is bővítheti a gyors „mi lenne, ha” elemzés, prototípus-készítés, fejlett modellezés, előrejelzés stb. érdekében.

  A bemeneti táblák olyan adatelemek forrásai lehetnek, mint a pivot táblák, vizualizációs objektumok és táblák. Alternatív megoldásként használhat bemeneti táblákat keresésekkel és csatlakozásokkal az adatok beépítéséhez.

  #7. Online együttműködés

  A Sigma Computing segítségével többé nem kell tartalmat másolnia az adatelemzési munkafüzetekből, és beillesztenie azokat egy e-mailbe. Egyszerűen megoszthatja a munkafüzetet a felhatalmazott munkatársakkal munkafüzet szerkesztése, adatminták feltárása és tartalommegosztás céljából.

  Együttműködési funkciója a következő funkciókkal rendelkezik:

  • Készítsen képernyőképet egy elemről, és jegyezze fel
  • Mentse el a képannotációkat elem megjegyzésként
  • Munkafüzet élő szerkesztése együttműködőkkel
  • Mappa megosztása
  • Munkafüzetek kommentálása

  #8. Biztonság és kormányzás

  A Sigma nem tárolja a gyorsítótárat, nem bontja ki és nem tartja meg az adatokat az átvitel során. Adatai soha nem mennek máshová a raktárából. Ráadásul minden, a Sigmával végzett műveletet SSL protokollok titkosítanak.

  Léteznek szerepalapú hozzáférési szabályzatok, amelyekkel ugyanarról a munkafüzetről különböző nézeteket adhatnak a különböző alkalmazottak vagy vállalkozók. Vállalkozástulajdonosként például részletezheti a legkisebb adatkészlet-hierarchiát, amely teljesítmény-irányítópultot hoz létre. Ezzel szemben az értékesítési ügynök csak az értékesítési teljesítményadatokat tartalmazó felső szintű irányítópultot láthatja. Fogalmuk sincs, honnan származnak az eladási adatok.

  A Sigma támogatja az olyan adatmegfelelőségi protokollokat, mint a SAS70, GDPR, HIPAA, AWS Private Link, CCPA, Privacy Shield, CSA, SOC 1 Type II, SOC 2 Type II és SOC 3.

  Sigma számítástechnika különféle iparágakhoz

  Ez a fantasztikus felhőalapú adatelemző eszköz bármilyen vállalkozás és iparág számára alkalmas. A Sigma Computing szolgáltatást használó népszerű ágazatok azonban a következők:

 • Marketingelemzés
  • Elemezze az ügyfelek kapcsolattartási pontjainak teljesítményét olyan mutatók segítségével, mint a visszafordulási arány, az ügyfélszerzési költség és az átlagos oldalon töltött idő
  • Optimalizálja a marketingkampányok célzását és költségeit az adatok ROI szerinti elemzésével
  • Kövesse nyomon a márka elköteleződését forgalom, keresési mennyiség stb. alapján.
 • Értékesítés
  • Végezzen pontos és gyors bevételtervezést
  • Gyorsan kezelheti az ügyfelek lemorzsolódásával kapcsolatos fenyegetéseket
  • Hozzon létre betekintést a továbbértékesítési lehetőségekbe
  • Hozzon létre jutalékos irányítópultot az értékesítési ügynökök számára
    A megosztási munkalap testreszabása iPhone-on vagy iPaden
 • Kiskereskedelem és CPG
  • Valós időben elemezheti a készletállapotot és előrejelzi a készletet a különleges értékesítési eseményekhez és szezonokhoz
  • Hozzon létre vásárlói vásárlási utakat a Sigmának olyan adattárházakkal való összekapcsolásával, amelyek az ügyfelek különböző érintkezési pontjaiból származó adatokat tárolják
 • Pénzügyi szolgáltatások
  • Modell portfóliókockázat kitettségenként
  • Hozzon létre szabályozott hozzáférést a vállalat pénzügyi teljesítményadataihoz a Snowflake értékelési csapata számára
  • Hozzon létre könnyen érthető irányítópultokat az ügyfelek számára
  • Kockázatelemzés, befektetési elemzés és kereskedő elemzés
 • Egészségügy
  • Az egészségügyi szolgáltatók minimalizálhatják az egészségbiztosítási kiadások szivárgását
  • A követelések pontos nyomon követése és feldolgozása, valamint a csalások megelőzése
  • Hatékony és könnyed Klinikai adatkezelés (CDM) kutatóintézetek számára
 • Most a szigma-számítástechnika felhasználási eseteit vizsgáljuk meg.

  A Sigma Computing használati esetei

  Bevételtervezés

  A Sigma egyik leggyakoribb felhasználási módja bármely vállalkozás számára a bevételtervezés. Tartalmazhat egy értékesítési teljesítményt bemutató táblázatot, amely képet ad az értékesítésről és a bevételekről negyedévenként.

  Itt tervezheti meg a bevételi célokat, és készíthet bevételi előrejelzést. A két mérőszám közötti különbség elemzésével meghatározhatja, hogy növelnie kell-e az értékesítési ösztönzést vagy sem.

  Marketingkampány teljesítményének követése

  Ez a Sigma használati eset három fontos marketingkampány-összetevőre összpontosít. Ezek:

  • Első érintésre elérhető adatelemzés a konverziós arányok és a lead generálás nyomon követéséhez
  • Marketingkampányok elemzése fontos mutatók feltárásával előre beállított szűrőkkel
  • Rendszeresen figyelje az ügyfeleket, az értékesítéseket, a potenciális ügyfeleket, a konverziókat, a kapcsolattartókat és trendeiket az irányítópulton

  Hópehely költségfigyelés

  A Sigma segítségével nyomon követheti az adatbázisok karbantartására fordított kiadásait CDW-ken, például a Snowflake-en. Létrehozhat munkafüzetet, és importálhat adatokat a Snowflake-fiókjából. Ezután kapcsolja össze a munkafüzet számítási kimeneteit egy irányítópult objektummal a következők figyeléséhez:

  • Hitelhasználat
  • A szerződés és a tárolás költsége
  • Teljes használat
  • Havi kiadás
  • Használati nyilatkozat

  A Sigma Computing összehasonlítása a versenytársakkal

  #1. Igen jóképű személy

  Igen jóképű személy a Google keresőmotorja, amely hasznos információkat talál a nyers üzleti adatokból. Segít az adatok elemzésében és a felhőben lévő nyers adatokból vizualizációk létrehozásában.

  A Sigma használata azonban egyszerűbb és megfizethetőbb, mint a Looker. Ki kell jelölnie egy szakértő LookML-fejlesztőt, aki gyakorlatias betekintést nyújt a Lookerre. A Sigma segítségével azonban mindezt egyedül is megteheti sablonok és Sigma AI használatával.

  A Looker adatmodellek a Sigmához képest magas karbantartási költségekkel is járnak.

  #2. Domo

  Domo lehetővé teszi, hogy egyéni üzleti alkalmazásokat hozzon létre az adatok betekintésére pro-code és alacsony kódú módszerek segítségével. Ez is egy népszerű adatintegrációs, vizualizációs, irányítási és biztonsági alkalmazás a nagyvállalatok számára.

  A Sigma és a Domo szinte hasonlóak, kivéve a Domo további alkalmazás-létrehozási képességét. A Sigma felhasználói felülete azonban egyszerűbb, mint a Domo, mivel a Sigma táblázatos formátumot használ.

  Szerző megjegyzése

  A funkciók és a felhasználói felület szempontjából a Sigma Computing az ajánlott felhőalapú adatelemző eszköz kis-, közepes és induló vállalkozások számára.

  Gyorsan elkezdheti használni a Sigmát, mert már tudja, hogyan kell navigálni egy táblázatkezelő alkalmazásban. Adatelemző funkciói, adatmodellező objektumai és vizualizációs elemei szintén nagyon hasonlítanak a táblázatkezelő alkalmazásokhoz.

  Ezen felül néhány kattintással importálhat adatokat különböző adattárházakból, és biztonságosan kezelheti az adatokat a betekintéshez. Arról nem is beszélve, hogy a Sigma ideális eszköz az adatelemzési projektekben való együttműködéshez, mivel megkönnyíti a biztonságos és szerepkör-alapú munkafüzet-megosztási funkciókat.

  Ezután tekintse meg a legjobb adatelemző szoftvert, hogy hatékony betekintést nyerhessen.