Erőteljes és valóban hordozható tartalék akkumulátor

Kulcs elvitelek

  • Az Anker Solix F2000 tökéletes hordozható áramforrás szinte bármihez, kis bőröndméretével, 2048 Wh-s akkumulátorával és 12 portjával.
  • Annak ellenére, hogy súlya 67 font, az akkumulátorcsomag visszahúzható fogantyúval és kerekekkel hordozható, így alkalmas durva terepen is.
  • Az F2000 tölthető váltakozó árammal, autós töltővel vagy akár 1000 W napenergiával, ami sokoldalú töltési lehetőségeket kínál.

Mondjon búcsút a nem hatékony, terjedelmes és környezetszennyező gázüzemű generátoroknak. Az Anker Solix F2000 a csendes, tiszta, vészhelyzeti energiatárolás korszakát nyitja meg. Nézzük meg közelebbről ezt a nagyméretű, de meglepően hordozható akkumulátoros biztonsági mentést szinte minden helyzethez.

Anker SOLIX F2000

Az Anker Solix F2000 tökéletes hordozható áramforrás szinte bármihez. A kis bőrönd méretű, 2048 Wh-s akkumulátor 12 porttal rendelkezik. Akár 2400 W-os teljesítményre is képes speciális SurgePad kimenettel, amely akár 3600 W-os induktív terhelést tesz lehetővé az akkumulátor túlterhelése nélkül. Annak ellenére, hogy súlya 67 font, van egy visszahúzható hordozó fogantyúja és kerekei, hogy az akkumulátorcsomagot hordozhatóvá és nehéz terepen is át tudja venni. Tölthető váltóárammal, autós töltővel, vagy akár 1000 W-os napenergiával.

Anker márka

Méretek 20,67 x 9,84 x 15,55 hüvelyk

Súly 67,30 kg

4 AC kimeneti port (maximum 2400 W, 3600 W induktív terhelés lehetséges)

AC bemeneti teljesítmény 1440 W (USA); 2200 W (EU/UK)

Napelem bemeneti teljesítmény 1000 W-ig (11-32V 10A max 300W; 32-60V 20A max 1000W)

USB portok 5

Akkumulátor típusa LiFePO4 (LFP)

Csatlakozás Bluetooth

Kijelző Igen

Bővíthető Igen

Üzemi hőmérséklet -4°F-104°F

UPS mód Igen – 20ms átkapcsolás

Fények Igen

Kapacitás 2.048Wh

Profik

  • A visszahúzható hordozó fogantyú és a kerekek segítik a nagy akkumulátor hordozhatóságát
  • Napelemes töltés akár 1000 wattig
  • Bluetooth az alkalmazásokhoz való csatlakozáshoz
  • UPS funkciók 20 ms-os átkapcsolással
  • 4096 wattig bővíthető
  • Akár 2400 watt teljesítmény

Az Anker Solix F2000 áttekintése

A hordozható power bankok szinte mindenhol és bármilyen méretben kaphatók. A Solix F2000 akkora, mint egy kis bőrönd, és úgy tervezték, hogy több tárgyat is több órán át tápláljon.

Brent Dirks / MakeUseOf

A 67 fontot (30,4 kg) nyomó akkumulátorcsomag méretei: 20,7 hüvelyk (52 cm) széles, 9,84 hüvelyk (25 cm) széles és 15,55 hüvelyk (40 cm) magas. Az ilyen magas műszaki jellemzők ellenére az akkumulátor nem foglal sok helyet. Még a nagyon túlzsúfolt garázsomban is, két autóval és különféle egyéb tárgyakkal, könnyen találtam neki helyet.

A Solix F2000 elülső részén találhatók a különböző kimeneti portok és egy könnyen leolvasható kijelző, amely minden lényeges információt megjelenít, beleértve az akkumulátor töltöttségi szintjét, a kimeneti/bemeneti teljesítményt, az akkumulátor becsült lemerülési idejét és a becsült időt. tölteni, és így tovább.

  Hogyan hasonlíthatók össze az AWS relációs adatbázisok?

Közvetlenül a kijelző felett egy hosszú LED-es fénycsík található, három fényerővel. Vészhelyzetben a lámpát SOS módba is kapcsolhatja. Amikor vészhelyzetben van, a beépített fényforrás hasznosságát soha nem lehet alábecsülni. Még a legalacsonyabb beállításon is elég erős volt a fény ahhoz, hogy megvilágítsa a sötét garázsomat. Egy másik kiváló formatervezési jellemző a hosszú lapos teteje. Többször használtam iPhone, iPad és más kisebb elektronikai eszközök elhelyezésére töltés közben – bár meg kell jegyeznem, itt nincs Qi töltőpad.

Az akkumulátor kapacitása 2048 Wh. Ahhoz, hogy jobban megértsük, mit tud nyújtani ez a valóságban, ennyi teljesítmény 21 órányi használathoz elegendő egy teljes méretű hűtőszekrényhez vagy 132 töltéshez egy okostelefonhoz. Így tökéletes otthoni biztonsági mentésnek, kempingezés közben vagy bárhol, ahol áramra van szükség.

És nem kell eldöntenie, milyen eszközöket kell táplálnia, mivel az F2000 12 porttal rendelkezik. 4 AC port, 3 USB-C port, 2 USB-A port, 2 autós aljzat és egy TT-30 RV port található.

A váltóáramú portok összesen akár 2400 W teljesítményt biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy bármit feltölthessen, ami eszébe jut. Tesztelésem során mind a négy AC portot egyidejűleg tudtam használni, probléma nélkül. Az Anker szerint a speciális SurgePad technológia akár 3600 W teljesítményt tesz lehetővé az akkumulátor túlterhelése nélkül, bár ez csak bizonyos induktív eszközökkel működik (a nagy motorral vagy fűtőelemmel rendelkezőkkel).

Brent Dirks / MakeUseOf

Az akkumulátor hátulján található egy AC bemenet, valamint egy napelemes/autós bemenet, amely különféle forrásokból táplálkozik. Az Anker egy tartozéktáskát tartalmaz AC töltőkábellel, autós töltőkábellel és napelemes töltőkábellel akár 5 panelhez csatlakozókkal.

Az alján található egy port az opcionális Anker 760 bővítő akkumulátor csatlakoztatásához. Ezzel megkétszerezi a kapacitást, 4096 Wh-ra. Míg az Anker egy csomagot kínál az F2000-vel és a bővítőakkumulátorral is, mindig jó tudni, hogy ha a jövőben bővíteni szeretné a rendszert, az könnyen megtehető.

Ilyen nagy kapacitással az F2000 nem éppen karcsú, mint sok más hasonló akkumulátor. De egy titkos fegyvert rejt magában, ami sokkal könnyebbé teszi a szállítást.

Brent Dirks / MakeUseOf

A jobb oldalon, az egyik fogantyú alatt egy visszahúzható fogantyú található. Ha készen áll az indulásra, egyszerűen húzza ki, és támasztsa rá az akkumulátorcsomagot a nagyon erős, 4,72 hüvelykes kerekekre a bal oldalon. Ezzel az egyszerű kivitelezéssel egy nagy és nehéz téglából álló bőrönd olyasmivé válik, ami szinte bárhová elvihető.

Az akkumulátorcsomag használata közben gyakran használtam a fogantyút a szállításhoz. Több felületen is kipróbáltam – a betongarázstól a sáros és dombos kempingig mindenen. És soha nem volt gondom az elakadással. Míg az F2000 ideje nagy részét a garázsomban tölti, az még jobbá teszi, hogy bárhová magammal cipelhetem, amikor szükségem van rá.

  Az iPhone használata telefonhívás közben

Ha az akkumulátorcsomagot autóba vagy egy másik magas helyre kell emelni, két nagyon erős fogantyú található mindkét oldalon. Még mindig nehéz, de könnyedén be tudtam helyezni a terepjáróm hátuljába.

Az Anker Solix F2000 használata

Elvittem az F2000-et kempingezésre és a ház körül használtam is, és könnyen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Egy hétvégi kempingezés közben számos váltóáramú eszközt használtam, köztük egy kis vízforralót, hogy vizet forraljak kávéhoz, és egy utazási pellet grillt. Az okostelefonomat és egyéb elektronikai eszközöket is feltöltöttem egyidőben. Éjszaka behúztam az F2000-et a sátramba, és a LED-es fénycsíkot éjszakai lámpaként használtam a legalacsonyabb fokozaton.

Az akkumulátorcsomag egyik váratlan pozitívuma, hogy milyen csendes használat közben. Ha még soha nem használt olyan nagy teljesítményű bankot, mint az F2000, akkor ventilátorokat használnak, hogy megóvják a belső áramkört a túlmelegedéstől. Használtam más hasonló méretű akkumulátorokat, és a ventilátorok néha bosszantóak lehetnek, különösen, ha belül használják.

Brent Dirks / MakeUseOf

De amikor éjszaka használom a sátorban és még az otthonomban is, a ventilátor zaja minimális volt. Mivel otthoni áramszünet alatt nem tudtam kipróbálni az F2000-et, szerencsére sok készüléket csatlakoztatva használtam otthon. Először bedugtam a hűtőszekrényemet, majd gond nélkül használtam elektromos láncfűrészt és levélfúvót is.

Két nagyszerű funkció is segít az energia megtakarításában. Az energiatakarékos mód akkor aktiválódik, ha megnyom egy gombot az akkumulátoregység képernyője közelében. Ha ez aktív, automatikusan leállítja a kimeneti portot, amikor a csatlakoztatott eszköz teljesen feltöltődött.

Nincs szükség a Smart AC Plug funkció aktiválására. Ha a váltóáramú csatlakozó be van kapcsolva, és 15 percig nem csatlakozik eszköz, a kimenet automatikusan leáll.

Többféle töltési lehetőség, beleértve a napenergiát

Brent Dirks / MakeUseOf

Amikor fel kell töltenie az F2000-et, többféleképpen is feltöltheti. AC használata esetén az erőművet 1,4 óra alatt 0-ról 80 százalékra töltheti fel. A teljes 100%-os változás mindössze két órát vesz igénybe.

Ez lényegesen gyorsabb, mint a hasonló akkumulátorok túlnyomó többsége. A valós tesztelés során ezek a számok könnyen megmaradtak. 82 perc alatt töltöttem fel 0-ról 80-ra.

A nap erejét napelemes töltéssel is hasznosíthatja. A maximális 1000 W-os napelem felhasználásával 2,5 óra alatt 0-ról 100 százalékra emelheti az F2000-et. Ha még nem ismeri a tartalék akkumulátor-rendszereket és a napelemes technológiát, az Anker napelemes csomagokat kínál. Az F2000 szabványos XT-60 szolárdugót használ. Ha más típusú napeleme van, mint én, akkor adaptert kell vásárolnia. De ezek kevesebb, mint 10 dollár az Amazonon. A napelemem mindössze 100 W-os, de napsütéses napon folyamatosan tölti az akkumulátort. A Solix F2000 kompatibilis minden olyan napelem panellel, amely 11-60 V tartományban teljesít, bár 11-32 V-nál 10 A-ra (300 W) korlátozódik; a teljes 1000 W-hoz 32 V és 60 V közötti panelekre lesz szüksége (vagy némelyiket sorba kapcsolva).

  Hogyan nyerjünk az ügyfelek elégedettségén a Freshworks segítségével

Végül autós töltőkábellel is töltheti az akkumulátorcsomagot. Körülbelül 20 órát vesz igénybe egy lemerült erőmű teljes feltöltése ezzel a módszerrel, de jó tudni, hogy vészhelyzetben több lehetőség is van.

Egyszerű alkalmazásvezérlés

Még ha távol is tartózkodik az F2000-től, naprakész információkat kaphat a töltöttségi állapotról és még sok másról az Anker alkalmazással iOS vagy Android.

Az alkalmazás első letöltése után meg kell nyomnia az akkumulátoregység képernyője mellett található Bluetooth gombot, majd párosítania kell az alkalmazás segítségével. Minden további alkalommal meg kell nyomnia az akkumulátorcsomag gombját is, hogy a Bluetooth modul csatlakozhasson a telefonhoz.

Az alkalmazás praktikus az akkumulátorcsomag vezérléséhez és még sok máshoz. Az oldal tetején láthatja, hogy mennyi az akkumulátor élettartama százalékban, valamint a napokban, órákban és percekben kifejezett becsült értékeket. Látni fogja az akkumulátor hőmérsékletét is.

A bemeneti információk alatt részletes információkat láthat az összes kimeneti portról. A váltóáramú és az autós csatlakozókat távolról kikapcsolhatja, hogy energiát takarítson meg, vagy akár ütemezheti is, hogy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljanak. Végül átkapcsolhatja az energiatakarékos módot, valamint be- vagy kikapcsolhatja a LED-szalag fényerejét.

A Beállítások menüben tovább módosíthatja az akkumulátort, beleértve a váltakozó áramú töltési sebességet, a képernyő fényerejét és a képernyő időtúllépési időközét.

Bár szerettem volna, ha az akkumulátorcsomagot Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatom, mint más versengő lehetőségek, az alkalmazásvezérlés nagyszerű kiegészítő funkció. Tesztelésem során a garázsban bárhol a házamban és jelentős távolságról kívülről tudtam csatlakozni az F2000-hez. Nagyszerű, hogy egy pillantással megtekintheti az akkumulátorra vonatkozó információkat és még sok mást.

Anker Solix F2000: készen áll az útra

Az Anker Solix F2000 nagyszerű munkát végez az összes doboz ellenőrzésével mindenki számára, akinek sokoldalú és jól megtervezett erőműre van szüksége.

Míg egy hagyományos generátor árának több mint kétszereséért kapható, sokkal hasznosabb és praktikusabb. Ahelyett, hogy azon kellene aggódnod, hogy vészhelyzetben beindul-e a generátor, vagy ha van elég gázod az áramellátáshoz, tartsd csatlakoztatva az Anker opciót, és készen áll a használatra, amikor szükséges.

Ha pedig készen áll egy szabadtéri kalandra, vagy egy lakóautóval utazik, a Solix F2000 szintén nagyszerű útitárs. Csak nyissa ki a fogantyút és menjen.

Anker SOLIX F2000

Az Anker Solix F2000 tökéletes hordozható áramforrás szinte bármihez. A kis bőrönd méretű, 2048 Wh-s akkumulátor 12 porttal rendelkezik. Akár 2400 W-os teljesítményre is képes speciális SurgePad kimenettel, amely akár 3600 W-os induktív terhelést tesz lehetővé az akkumulátor túlterhelése nélkül. Annak ellenére, hogy súlya 67 font, van egy visszahúzható hordozó fogantyúja és kerekei, hogy az akkumulátorcsomagot hordozhatóvá és nehéz terepen is át tudja venni. Tölthető váltóárammal, autós töltővel, vagy akár 1000 W-os napenergiával.