Építsen gazdagságot az M1 Finance alkalmazással

A pénzügyek a legtöbb ember számára kemény dió. Nem lehetsz mindenben szakértő, és legtöbbször nincs időd önállóan pénzügyi tanulmányokat folytatni.

Az M1 Finance App segítségével ez már nem probléma. Az alkalmazás megtanítja Önnek, hogyan fektessen be különféle módokon, például részvényekbe, kötvényekbe, valutákba, árukba és ingatlanokba. Azonnali hozzáférést biztosít a legjobb befektetési lehetőségekhez világszerte a hírek és trendek alapján.

Az M1 Finance egy mobil-első befektetési platform, amely új módot kínál a részvényekbe és alapokba történő befektetéshez anélkül, hogy a piacon pénzt veszítene. Könnyű felülettel és intuitív elrendezéssel is büszkélkedhet, így olyan egyszerűen használható, mint bármely más okostelefon-alkalmazás. Az M1 Finance ideális befektetési platform lehet jövőbeli törekvéseihez.

Mi az az M1 Finance?

Az M1 Finance egy pénzügyi alkalmazás, amely segít a felhasználóknak megtanulni a befektetést. Az alkalmazás iOS és Android rendszerre is elérhető. Tippeket, videókat és interaktív oktatóanyagokat kínál a felhasználóknak a pénzük befektetésével kapcsolatban. Befektetési lehetőségeket is tartalmaz a világ hírei és trendjei alapján.

Például, ha olyan magas hozamú részvényeket keres, amelyek éppen hírt adnak, azokat az M1 Finance befektetési adatbázisában megtalálja.

Miért érdemes az M1 Finance alkalmazást használni?

Ez az alkalmazás kiváló forrás a kezdőknek, és egyszerű módot kínál a befektetés megkezdésére. Az alkalmazás könnyen használható, és megtanítja a pénzügyek alapjait. Azért is megbízható, mert az iparág legjobb szakemberei támogatják.

Az M1 Finance alkalmazásban rengeteg lehetőség rejlik, mert nem csak a befektetésre tanít; azt is tudatja, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a piacon, hogy ne töltsön túl sok időt az önálló kutatással.

Hogyan fektess be az M1 Finance App segítségével?

Az M1 Finance App számos különböző módot kínál az emberek befektetésére.

Egyösszegű befektetést hajthat végre, vagy akár havi 5 dollárral elkezdheti a befektetést. Lehetővé teszi az embereknek, hogy belevágjanak a pénzügyi játékba anélkül, hogy aggódnának amiatt, hogy összetörik a bank vagy eladósodnak. Az M1 Finance Appon keresztül befektetett pénz FDIC-biztosítással rendelkezik, így befektetései biztonságban vannak. Bővítheti portfólióját részvényekbe, kötvényekbe, nyersanyagokba és ingatlanokba történő befektetéssel.

Az alkalmazás legjobb része az, hogy azonnali hozzáférést biztosít a legjobb befektetési lehetőségekhez a közösségi média hírfolyamain és a webhelyükön közzétett cikkeken keresztül. Kezdők és szakértők egyaránt könnyen megtalálhatják az adott napon a piacon elérhető minőségi befektetési lehetőségeket.

M1 Finance App jellemzői

Az M1 Finance App nagyszerű forrás, amely segít befektetni pénzét és idővel gazdagságot teremteni. Világosan felvázolja a befektetések működését, valamint az egyes lehetőségek előnyeit és hátrányait, hogy Ön megfelelő döntéseket hozhasson. Ezenkívül az M1 Finance App egy blogot is tartalmaz, amely pénzügyi szakértők tanácsait tartalmazza a befektetés alapjaival kapcsolatban, mint például a kereskedési stratégiák, a nyugdíjtervezés és még sok más.

  8 A legjobb LXDE-témák közül

Az alkalmazás könnyen érthető magyarázatokat kínál a különböző befektetési elméletekről, és megtanítja az önálló befektetésre. Ezen kívül végigvezeti Önt a részvények, kötvények, áruk, valuták és egyebek vásárlásának és eladásának folyamatán, hogy segítse portfóliójának növekedését. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismerkedjen a befektetésekkel és a vagyon növelésével.

Fiók beállítása

Először is létre kell hoznia egy fiókot az M1 Finance App alkalmazásban. Ez egy gyors folyamat, amely csak néhány percet vesz igénybe. Ezután össze kell kapcsolnia bankszámláját az M1 Investor alkalmazással.

Az M1 kompatibilis a brókerszámlákkal, a hagyományos IRA-val, a Roth IRA-val, a SEP IRA-val, a letéti számlákkal (csak M1 Plusz), valamint a bizalmi számlákkal. Ne feledje, hogy a fiók létrehozásához szükséges minimum mindössze 100 USD (500 USD az IRA-knak). Amint a portfóliószámlája és a banki adatai a helyükre kerültek, készen áll a befektetés megkezdésére.

Céltervezés

Ha anyagilag sikeres akarsz lenni, meg kell tervezned a céljaidat. Az M1 Finance App egy céltervező eszközt is biztosít, amely segít a felhasználóknak megtudni, mennyit takaríthatnak meg, és milyen befektetések segítik őket céljaik, például a nyugdíjazás elérésében.

Lebonthatja havi számláit, és megnézheti, mennyi pénzt fordíthat havonta megtakarítási tervére. Az alkalmazás emellett megtanítja a különböző típusú kölcsönökre, jelzálogkölcsönökre és hitelkártyákra, hogy jobban tájékozódhasson egy jelentős pénzügyi döntés meghozatalához.

Számlaszolgáltatások

Az M1 Finance App egyszerűen használható módot kínál pénzügyi számlája kezelésére. Az M1 Finance App segítségével kétféle számlát állíthat be. Az egyik egy brókerszámla, amely lehetővé teszi részvények és kötvények vásárlását vagy eladását, a másik pedig egy megtakarítási számla, amely lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, miközben kamatokat keres.

Ha már rendelkezik online közvetítői számlával, az M1 Finance App szintén segít automatizálni ezt a folyamatot. Lehetővé teszi a tranzakciók importálását az adott fiókból az M1 Finance App alkalmazásba, és folytathatja a munkát anélkül, hogy minden alkalommal manuálisan megadná azokat.

Az alkalmazás egyértelmű utasításokat ad a tranzakciók importálásához, így bárki percek alatt megteheti. Az alkalmazás használatának másik előnye, hogy lehetővé teszi azok számára, akik nem férnek hozzá a szerelem írásához vagy a számítógéphez, hogy brókerszámlájukat úgy használják, mint bárki más.

Költséggazdálkodás

Ha nehezen kezeli pénzügyeit, akkor az M1 Finance App az Ön számára készült. Minden olyan információt megad, amelyre szüksége van a legjobb pénzügyi döntések meghozatalához, és segít a pénz ellenőrzésében.

Az M1 Finance App egy könnyen használható felületet is biztosít, amely megkönnyíti a befektetések kezelését. Ezzel az alkalmazással beállíthat költségvetést, nyomon követheti a kiadásokat, nyomon követheti a beruházásokat stb. Mindezt anélkül teheti meg, hogy drága személyes pénzügyi tanácsadót kellene felvennie, vagy egy száraz pénzügyi könyvet kellene elolvasnia. Így segít az M1 a költségek kezelésében

  • Az M1 Spend zökkenőmentesen összekapcsolja folyószámláját és befektetéseit. Átutalhat pénzt, vagy beállíthat közvetlen befizetést, és betéti kártyákkal költhet. Nincs minimális egyenleg, és minden betét az FDIC-en keresztül 250 000 dollárig biztosított. Az M1 Plus tagok 1% és 1% kamat visszatérítést és csekkküldési lehetőséget is kapnak.
  • Az Owners Rewards Credit Card egy egyedi hitelkártya, különleges ajánlat, amely kizárólag az M1 Plusz tagok számára elérhető. Nincs éves költség; A kártyabirtokosok akár 10%-os pénzvisszatérítést is kaphatnak a platformon befektetett cégekkel kapcsolatos kiadások után.
  • Az M1 Smart Transfers szolgáltatásai elérhetők a Plusz ügyfelei számára. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározzák azokat a szabályokat, amelyek meghatározzák a további elköltendő készpénzt, az éves IRA-hozzájárulás maximális összegét és az összes közvetítői számlán történő befektetést. A szabályok arra szolgálnak, hogy a készpénzkezelés az Ön igényeinek megfelelő módon automatizálva legyen.
  Diabélyegképek megjelenítése, elrejtése vagy átméretezése a PowerPointban

Portfólióépítés

Az első dolog, amit az M1 Finance App segítségével megtanul, az a portfólió felépítése. Ha a céljaihoz legjobban illeszkedő befektetéseket választja, akkor a legjobb eredményeket érheti el. Az alkalmazás három különböző portfólió közül választhat: kiegyensúlyozott befektetés, agresszív befektetés vagy konzervatív befektetés. Ezeket a portfóliókat saját preferenciái szerint is személyre szabhatja az eszközök hozzáadásával és eltávolításával.

Nem számít, hogy kötvények, részvények vagy valuták érdekelnek. Az alkalmazás segít egyéni portfóliójának felépítésében az Ön igényei alapján, hogy követni tudja, mi történik a pénzügy világában.

Portfólió menedzsment

A tőzsdére történő befektetésnek sok kockázata van, de emellett rengeteg lehetőség rejlik a vagyon növelésére is. Az M1 Finance App segítségével átfogó portfóliót hozhat létre, amely segít a befektetéssel kapcsolatos kockázatok kezelésében. Befektetéseit valós időben is nyomon követheti, és szükség szerint módosíthatja.

Az alkalmazást úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, még azok számára is, akik csak most ismerkednek a pénzügyi és befektetési stratégiákkal. Információkat ad a piacokról és a gyors befektetési lehetőségekről, így nem kell órákat tölteni a kereséssel.

Fektessen be úgy, hogy a Pie-t zsebre helyezi – Kezelje portfólióját a Pies, az egyszerű interaktív irányítópult segítségével. Válassza ki ETF-eit és részvényeit, és készítse el befektetési tervét egyszerűen. Kezdheti a készen sütött Expert Pit-ekkel, amelyek különféle célokhoz vagy befektetési típusokhoz igazodnak.

Készítsen egyedi tortát – Tegye értékpapírjait a torta szeleteibe. Vagy készítsen egy pitét, és készítse el a Pite egyedi szeletét a portfólió kezeléséhez.

Szakértői torta – Több mint 60 gondosan kiválasztott pite-t állítottak össze, hogy megfeleljenek a felelős befektetések, az osztalékfizető vállalatok, a kannabisz-üzletek és egyebek különböző befektetési stílusainak vagy célkitűzéseinek.

Felhasználói tapasztalat

Az M1 Finance App felhasználóbarát élményt nyújt azok számára, akik befektetni akarják a pénzüket. Az alkalmazás elegáns kialakítású, és nagyon könnyű navigálni. Ön képes lesz megtalálni a szükséges információkat anélkül, hogy túl sok tartalmat kellene átvizsgálnia.

Ha rendelkezésre áll egy befektetési lehetőség, azonnali hozzáférést biztosít az alkalmazáshoz/portálhoz, így nem kell órákat töltenie az e-mailes figyelmeztetésre vagy egy bróker hívásra várva.

  9 legjobb folyamatmenedzsment szoftver az üzleti növekedés fellendítésére

Ha egyszerű módot keres a pénz befektetésére, ez az alkalmazás tökéletes arra, hogy előnyt biztosítson más befektetőkkel szemben.

Asztali élmény

A webhely letisztult és egyértelmű, egyszerű regisztrációs utasításokkal, átlátható teljesítménymutatókkal és könnyen navigálható. Olyan lapokkal rendelkezik, amelyek információkat nyújtanak a portfólió tevékenységéről, beleértve a befektetéseket és a portfóliótevékenységet, valamint vásárlási vagy eladási gombokat és grafikonokat, amelyek részletesen lebontják a befektetett összeget. Sok Robo Advisor a felhasználói élmény fokozására összpontosít a hagyományos pénzügyi oldalakhoz képest, ezért az M1 Finance minden bizonnyal itt is teljesít.

Mobil élmény

Az asztali verzióhoz hasonlóan Az asztali verzióhoz hasonlóan az M1 Finance alkalmazás is rendkívül felhasználóbarát. Az alkalmazás felhasználói felülete hasonló a webhelyen tapasztaltakhoz. Az alkalmazás használatával szinte bármit végrehajthat ugyanúgy, mint az interneten; Ez csak egy olyan probléma, amelyet jobban szeretsz.

Ügyfélszolgálati lehetőségek

  • Telefonos és azonnali súgó csevegőbot
  • E-mailes támogatás, 24 órás átfutási idő
  • Átfogó súgócikkek
  • Pénzügyi tanácsadókhoz nincs lehetőség

Az oktatás kulcsfontosságú

Oktatás nélkül nem fogja kihozni a legtöbbet az alkalmazásból. Nem elég letölteni és kipróbálni. Időt kell fektetni a pénzügyek megismerésére. Ez azért van, mert az M1 Finance App csak egy kis részét tanítja meg annak, amit a befektetésről tudnia kell. A pénzügyek ismerete segít megalapozott döntéseket hozni befektetéseivel kapcsolatban, ami végső soron vagyonépítéshez vezet.

Jutalék és díjak

Az M1 Finance nem számít fel díjat a portfóliókezelésért vagy a kereskedésért. Ez egy exkluzív platformfunkció, amely lehetővé teszi több pénz felhasználását. Ehelyett az M1 kölcsönökkel, kamatokkal és tagsággal, valamint a megrendelések kifizetésével keres pénzt. Az M1 platformján keresztül vásárolt ETF-ekre közvetlenül az alapkezelőknek kell fizetniük, és nem az M1-nek a szokásos üzleti gyakorlat szerint.

Az M1 Plus tagoknak 125 dolláros éves előfizetési díjat kell fizetniük. A további számlakezeléshez különféle díjszabás is tartozik.

Összegezve

Az M1 Finance alkalmazással megtanulhatja, hogyan fektessen be mobileszközével, és találjon befektetési lehetőségeket a hírek és trendek alapján világszerte. Fektessen be részvényekbe, kötvényekbe, valutákba és nyersanyagokba, és érje el pénzügyi céljait, például nyugdíjba vonulást, lakásvásárlást stb. Ne felejtse el figyelmesen elolvasni az összes dokumentumot és információt, mielőtt jóváhagyja/aláírja azokat. Íme néhány további alkalmazás, amelyek segítenek részvényekbe és ETF-ekbe fektetni.