Elérhető lesz a Human Xbox-on?

A 2018-as Detroit: Become Human kaland-videojátékot a Quantic Dream készítette, és a Sony Interactive Entertainment adta ki. Ha Ön Detroit: Legyen emberi felhasználó, aki kíváncsi, hogy a Detroit: Become Human Xbox létezik-e vagy sem? Ha valaki további információkat keres a Detroit: Become Human-hoz kapcsolódóan, maradjon velünk a végéig! Hasznos útmutatót mutatunk be, amely segít megérteni, hogy a Detroit: Become Human Only PS4-en megjelenik-e, és megjelenik-e a Detroit: Become Human 2 vagy sem.

Elérhető Xboxon a Detroit: Become Human?

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy a Detroit: Become Human Xbox létezik-e vagy sem.

Milyen konzolokon szerepel a Detroit: Become Human? Milyen konzolokon játszhat a Detroit: Become Human?

2018 májusában és 2019 decemberében elérhetővé tették a PlayStation 4 és Microsoft Windowsill.

A Detroit: Become Human csak PS4-en van?

Nem, a Detroit: Become Human korábban csak PlayStation 4-en volt elérhető. De a Detroit: Become Human már PC-n is elérhető lélegzetelállító 4K grafikával. felbontás, 60 képkocka/mp-es képsebesség, valamint az egér/billentyűzet és a játékpad vezérlőinek teljes integrációja az eddigi legátfogóbb Detroit: Become Human tapasztalathoz.

  5 hátborzongató retro PC-játék ezen a Halloween-en

Detroit: Become Human az Xboxon?

Nem, eléggé kétséges, hogy a Detroit: Become Human megjelenik Xbox-on. Ez annak köszönhető, hogy a Quantic Dream a Sony-hoz kötődő független videojáték-fejlesztő státusza. Mind a Heavy Rain, mind a Beyond: Two Souls exkluzív PlayStation volt, amikor először megjelentek, és a kettő évek óta kizárólagos szerződést kötött.

Van Detroit: Legyél emberré az Xbox One számára?

Nem, a Detroit: Become Human valószínűleg nem fog megjelenni Xbox One-ra vagy bármely más nem Sony platformra. Ennek az az oka, hogy a független videojáték-fejlesztő Quantic Dream a Sony leányvállalata. A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls indulásukkor a PlayStation exkluzív termékei voltak, és azóta is kizárólagos szerződést kötnek velük.

Mi az a Detroit: Become Human Xbox One megjelenési dátuma?

Számos oka van annak, hogy a játékrajongók lelkesedjenek a Detroit: Become Humanért. A jelenlegi generáció sok játékosa kíváncsi arra, hogy a Detroit: Become Human Xbox One-ra vagy más rivális rendszerekre fog megjelenni. Sajnos már tudjuk a választ. A Detroit: Become Human valószínűleg nem fog megjelenni Xbox One-ra vagy bármely más nem Sony rendszerre. Ennek eredményeként a Detroit: Become Human Xbox megjelenési dátuma nem lesz kitűzött.

Detroit: Become Human Xbox 360-on?

Nem, az Xbox 360-on nincs Detroit: Become Human. A játék egy akció-kalandfilm, amely abban az időben játszódik, amikor az Androidokat széles körben használják társasági és fizikai munkára egyaránt. Ennek oka a Sony és az indie videojáték-fejlesztő Quantic Dream kapcsolata.

  Fájlok és mappák tömörítése és kibontása Mac rendszeren

Detroit: Become Human az Xbox Store-ban?

Nem, csak PlayStation 4-en volt elérhető. Mint az összes többi Quantic Dream játék, ez is kizárólag a PS számára készült. Mivel ez egy Sony játék, az Xbox nem kapná meg. Ennek eredményeként nem érhető el az Xbox Store-ban. Xbox kontrollerrel játszhatja a Windows 10 Epic Games és Gőz platformok.

Van Detroit: Legyen emberi Xbox Game Pass?

Nem, nincs a Game Pass for Detroit: Become Human Xbox. Mert elég valószínűtlen, hogy a Detroit: Become Human megjelenik Xbox-on. Ennek az az oka, hogy a független videojáték-fejlesztő Quantic Dream a Sony leányvállalata. A Heavy Rain and Beyond: Two Souls megjelenésükkor a PlayStation exkluzív termékei voltak, és azóta is kizárólagos szerződést kötnek velük.

Megjelenik a Detroit: Become Human 2?

Nem, a Quantic Dream Detroit: Become Human univerzumában játszódó új sorozatot mutattak be, de ez nem a folytatás vagy a Detroit: Become Human 2, amire számítottál volna.

  • Azok számára, akik nem ismerik, a Detroit: Become Human 2026-ban játszódik, és Detroit városában. Egy olyan társadalomban, ahol azt feltételezik, hogy nem mások, mint esztelen rabszolgák, a történet három különböző android párhuzamos utazásait mutatja be, miközben az egyéniségért és a függetlenségért küzdenek.
  • A Detroit: Become Human Tokyo Stories című új manga teljes egészében Tokióban található, ahogy a cím is sugallja. Bár érthető, hogy azon tűnődsz, miért nem egyszerűen Tokiónak: Become Human (Válj emberré) hívják. Kotaku rámutat, hogy ezt a címet már használták a Detroit: Become Human című film hosszabb sztori előzeteséhez.
  9 állítható álló íróasztal a WFH számára 2022-ben

Megéri megvenni a Detroit: Emberré válást?

Igen, érdemes vásárolni. A játék fő jellemzője az újrajátszhatóság, de azt is lehetővé teszi, hogy tetszés szerint játszd. Akár jó, akár rossz az eredmény, minden döntésed hatással van, és egyedül te vagy a felelős érte. Bölcs döntéseket hozol, ha sikerül megszerezned.

Mennyi időbe telik a 100%-os Detroit: emberré válás?

A játék körülbelül 30 órát vesz igénybe a 100%-ban Detroit: Become Human elkészítéséhez, ha elkötelezi magát a jövő Detroitjának minden porcikájában, és minden karakter történetének minden részletét megtanulja.

***

Reméljük, hogy miután elolvasta ezt az oktatóanyagot, mindent megtud, amit tudni kell a Detroit: Become Human-ról, beleértve a válaszokat olyan kérdésekre, mint például a Detroit: Become Human Xbox létezik-e vagy sem, és a Detroit: Become Human csak PS4-en. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.