Egyszerűen hozhat létre és szerkeszthet ikonokat Windowson a Junior Icon Editor segítségével

Nem kell minden alkalommal megnyitnia a Photoshopot, amikor ikont szeretne létrehozni, vagy a meglévő ikonjai közül szeretne egyet saját személyes érintéssel frissíteni. Az ikonszerkesztő eszközök már meglehetősen régóta rendelkezésre állnak a Windows rendszeren, és itt, a wdzwdz-nél, időről időre jó néhányat lefedünk belőlük, amelyek közül néhány gazdag felületet, míg mások rengeteg funkciót kínálnak. A ma rendelkezésünkre álló eszközt Junior Icon Editornak hívják, és nagyon szórakoztató a használata, lehetővé téve az azonnali ikonok létrehozását akár meglévő képekből, akár a semmiből.

Az eszköz számos hasznos funkciót tartalmaz, amelyek segítenek Önnek, és támogatja az ikonok létrehozását és szerkesztését több platformon, beleértve a Windows, Linux, iOS, Android és WP7-et. Importálhat képeket és új ikonokat építhet belőlük, a kimenetet ICO, PNG, XPM, XBM és ICPR formátumba exportálhatja.

Ha úgy dönt, hogy a semmiből hoz létre egy új ikont, a Junior lehetővé teszi néhány alapvető paraméter megadását az elkészítendő ikonfájllal kapcsolatban. Megadhatja az ikon méretét több előre beállított értékből, vagy egyéni méretek megadásával, az átalakítási móddal (Vágás, Dither, Gray Scale) és színmóddal (1 bittől 32 bitig).

Ami a felhasználói felületet illeti, az alkalmazás otthon érezheti magát, ha valaha is használt fotó- vagy ikonszerkesztőt, miközben továbbra is könnyen használható még azok számára is, akik korábban még soha nem használtak ilyen alkalmazást. A bal oldali ablaktáblában megtalálható az ikonok létrehozásához és módosításához szükséges összes eszköz, például alakzatok, ecset, festék, szöveg, vonal, színválasztó stb. A jobb oldalon az összes ikonméret előnézete látható, ha a fájl több méretben tartalmaz ikonokat. Az előnézeti terület nagyítását a felül található megfelelő gombokkal is szabályozhatja. Az újra és visszavonás gombok segítségével könnyedén visszaállíthatja a véletlen módosításokat.

A szerkesztési terület előnyeinek teljes kihasználásának legjobb módja a nagyítás, mielőtt elkezdené az ikon módosítását. Ez egyszerűen jobb kontrollt biztosít minden apró részletet illetően, amelyet esetleg szerkeszteni szeretne. A jobb oldali nagy színpaletta gyors hozzáférést biztosít a használni kívánt színekhez.

Összességében a Junior Icon Editor egy nagyszerű alkalmazás azok számára, akik gyorsan és könnyedén szeretnének új ikonokat létrehozni. Az eszköz ingyenesen elérhető, és Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 / 8.1 rendszeren működik.

Töltse le a Junior Icon Editor programot