Egyablakos megoldás az ügyfélszolgálati problémákra

Bármely vállalat számára kihívást jelent az ügyfél-elégedettség biztosítása a támogatási szolgáltatáson keresztül. A Zoho Desk egyszerűvé és kényelmessé teszi az ügyfélszolgálatot.

Az ügyfélszolgálat gyakori kihívásai

Az ügyfélszolgálat működtetése határozottan nehezebb, mint amilyennek látszik. Időszerű és hatékony megoldást kell kínálnia az ügyfelek kérdéseire a vállalkozás általános sikere érdekében. Egyéb gyakori kihívások, amelyekkel ebben a szektorban szembesülnek, a következők:

 • Különféle csatornákról érkező lekérdezések kezelése
 • Nehéz és érzelmes ügyfelek kezelése
 • Pontos felbontást kínál gyors sebességgel
 • Adatkezelés és integráció más rendszerekkel
 • Vevői elégedettség mérése
 • Az alkalmazottak képzése a help desk alkalmazás használatára

Hogyan tudja a Zoho Desk megoldani az ügyfélszolgálati problémákat

Ha olyan szervezethez tartozik, amely megoldást keres a fent említett problémákra, a Zoho Desk az Ön válasza.

Ez a help desk platform lehetővé teszi, hogy a műveletek egyszerűsítésével kiváló támogatási élményt kínáljon ügyfeleinek. Hasznos funkciókkal ruházza fel az ügynököket, amelyek boldogabbá teszik az ügyfeleket.

Ez a szoftver többcsatornás támogatást kínál az összes csatornáról érkező jegyek egy helyen történő címezéséhez. Szintén mesterséges intelligencia segítségével elemzi az ügyfelek véleményét, és megfelelő címkéket ad a jegyekhez az ügynökök kényelme érdekében.

A munkafolyamatok automatizálása és a harmadik féltől származó integráció megkönnyíti az ügynökök számára, hogy gyorsan felkínálják a megoldást az ügyfeleknek. Ez az eszköz képes megjeleníteni a vevői elégedettségi arányokat is, így tudja, melyik területre kell jobban összpontosítania.

A Zoho Desk lehetővé teszi egy testreszabható munkaterület létrehozását, amely bármely részlegen működik. Még egy dedikált képzési programot is kínál sekély tanulási görbével a támogató vezetők számára. Sőt, a szoftver megvalósítási sebessége sokkal gyorsabb, mint a többi, és gond nélkül áttérhet rá.

  Tiltsa le a CSS-t az AskRedditben, hogy megkerülje a botot, felhasználói név Tréfa

A Zoho Desk használatának előnyei

 • Központi platformot kínál a támogatási jegyek kezeléséhez, ahol kategorizálhatja, rangsorolhatja és hozzárendelheti a jegyeket a megfelelő ügyfélvezetőknek.
 • Lehetővé teszi a támogató személyzet számára, hogy zökkenőmentesen kezelje a különböző csatornákról érkező támogatási kéréseket.
 • A Zoho Desk segítségével tudásbázist hozhat létre a GYIK-ekkel, súgócikkekkel és oktatóanyagokkal, amelyekkel felvértezi ügyfeleit és munkatársait.
 • Használhatja az ismétlődő feladatok automatizálására is, hogy egyszerűsítse a támogatási munkafolyamatot és javítsa a támogatási csapat termelékenységét.
 • A Zoho Desk egy költséghatékony megoldás átlátható előfizetési tervekkel. Versenyképes árai megfizethetővé teszik bármilyen méretű vállalat számára.
 • Jelentéseket és adatközpontú elemzéseket biztosít, így a vállalatok könnyen nyomon követhetik vállalkozásuk kulcsfontosságú mutatóit.
 • Ez az ügyfélszolgálati megoldás teljesen személyre szabható, és vállalkozása növekedésével bővíthető.

Miben különbözik a Zoho Desk versenytársaitól

Ha kíváncsi arra, hogy miért érdemes a Zoho Desk-et választania, nem pedig a piacon elérhető többi ügyfélszolgálati megoldást, itt vannak a Zoho Desk egyedi szolgáltatásai:

#1. Több osztályos jegykezelés

Ha szervezete több részleggel rendelkezik, akkor ezzel az egyedülálló szolgáltatással külön részlegeket hozhat létre a help desk megoldáson belül.

Mindegyik részleg a maga módján dolgozhat, és személyre szabhatja azt SLA-k, csatornák, csapatok stb. segítségével. Mindegyiküknek külön önkiszolgáló portálja lehet, például chat-widgetek és közösségek.

#2. AI-alapú válaszasszisztens

A Zoho Deskhez tartozik egy Zia nevű kontextuális mesterséges intelligencia is. Meg tudja azonosítani a felhasználói véleményt, és hozzáadja ezt az ügynökök jegyének kontextusához. Zia releváns megoldásokat is tud javasolni a tudásbázisból a gyors reagálás érdekében.

#3. Munkamódok a jobb fókusz érdekében

A Zoho Desk munkamódok funkciót kínál, amely lehetővé teszi a jegyek négy különböző módon történő rendezését. Ennek segítségével rendezheti a jegyeket prioritás, határidő, állapot vagy CRM állapot alapján. Ennek eredményeként az ügynökök könnyen megérthetik, melyik jegyet kell először megcímezni.

#4. Mobilalkalmazás az Insights számára

A Zoho Desk rendelkezik egy Radar nevű alkalmazással is, amely gyors áttekintést nyújt a kulcsfontosságú mutatókról, és értesíti Önt az esetleges rendellenességekről vagy kivételekről. Akár menedzser, akár ügynök, személyre szabhatja az irányítópultját az Ön számára fontos mutatók szerint.

#5. A csapatteljesítmény-figyelő központja

A platform HQ funkciója leegyszerűsíti az ügyfélszolgálati menedzser feladatait azáltal, hogy a létfontosságú paramétereket kéznél van. Valós idejű ügynöki elérhetőséget kínál, és lehetővé teszi csapata jegyforgalmának nyomon követését. Ezenkívül támogatja a negatív visszajelzések nyomon követését, amely segít a helyzet javításában és az ügyfél boldoggá tételében.

  Hogyan kártyázzunk az emberiség ellen

A Zoho Desk kiemelt jellemzői

Omnichannel jegykezelés

A Zoho Desk omnichannel jegyértékesítő rendszere lehetővé teszi, hogy egyetlen felületen szervezzen támogatási jegyeket e-mailből, élő chatből, telefonálásból, webes űrlapból és közösségi médiából. Javítja az ügynök termelékenységét és hozzájárul a gyors reagáláshoz.

Közösségi média integráció

Ezzel a megoldással integrálhatja közösségi fiókjait a Facebookon, Twitteren, Instagramon stb., az ügyfélszolgálati csatornákba. Így az ügyfélszolgálati felületről nyomon követheti a közösségi fogantyúkon végzett tevékenységeket.

Automatikus címkézés és hangulatelemzés

A kontextuális mesterséges intelligencia asszisztens, a Zia fel tudja venni a jegyek hangulatát, és címkéket adhat hozzá az ügyfélügynökök kényelme érdekében.

Tudásbázis és közösség

A Zoho Desk segítségével a cégek információban gazdag tudásbázist hozhatnak létre ügyfeleik számára a jegyek számának csökkentése érdekében. Lehetőség van egy teljesen ellenőrzött közösségi platform létrehozására is.

Együttműködés

Van egy csapat hírcsatorna is, ahol megcímkézheti csapattársakat és csapatokat, alkalmazáson belüli beszélgetéseket folytathat velük, és megoszthatja a jegyeket az osztályok között.

Hatékony jegyértékesítés

Az automatikus jegy hozzárendelés a megfelelő ügynökhöz, a jegyszűrő, az ügyféladatok lekérése és a szokásos műveletek végrehajtásához szükséges gyors kattintások a platform további jegykezelési funkciói.

Testreszabások

Számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre a Zoho Desk felhasználói számára. Személyre szabhatja megjelenését, és egyedi üzleti igényeihez egyedi funkciókat adhat hozzá.

Munkafolyamat automatizálás

Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy automatizálják feladataikat, hogy azonnal válaszoljanak az ügyfeleknek. Szabályokat állíthat be meghatározott feltételekkel, és csökkentheti ügynökei manuális tevékenységét.

Időmérés

A Zoho desk segítségével automatikusan nyomon követheti az egyes jegyekre fordított időt. Ez hasznos lehet a számlázási ügynökök számára az idő alapján. Még bizonyos műveleteket is kiválaszthat, például a válaszadást és a megjegyzéseket a követési időhöz.

Irányítópult és Analytics

A platform beépített műszerfallal rendelkezik, ahol az összes általános mérőszámon keresztül átfogó képet kaphat. Innen akár részletes és személyre szabott jelentéseket is készíthet.

Adatbiztonság

A Zoho Desk segít a GDPR, a HIPAA és a CCPA betartásában. Ezenkívül számos biztonsági intézkedést követ, például biztonsági tanúsítványt, adattitkosítást és ellenőrzött adathozzáférési szabályzatot a felhasználói adatok biztonságának megőrzése érdekében.

  Az ingatlan tokenizálás magyarázata 5 perc alatt vagy kevesebb

Sablonok

A Zoho Desk használatával az ügynökök jegysablonokat, e-mail-sablonokat és válaszsablonokat hozhatnak létre. Ezek ennek megfelelően személyre szabhatók, és megóvják Önt attól, hogy újra és újra begépelje az általános információkat. Itt webes űrlapokat is létrehozhat, és beágyazhatja a webhelyére.

Belső szerepmenedzsment

Lehetőség van arra is, hogy strukturálja a szervezetet, és jogosultságokat rendeljen a csapattagokhoz a szerepüknek megfelelően. Így mezőszintű biztonságot alkalmazhat adatai védelmében.

API-k és SDK-k

A Zoho Desk REST API-jai és webes SDK-i szintén elérhetőek. Ezek segítségével integrálhatja moduljait más szolgáltatásokkal, és egyedi mobilalkalmazásokat készíthet cége számára.

A Zoho Desk harmadik féltől származó integrációs eszköze

A Zoho Desk harmadik féltől származó integráció támogatása lehetővé teszi az ügyfélszolgálati szolgáltatások bővítését. A Zoho Desk más alkalmazásokat is használhat telefonbeállításokhoz, kapcsolatkezeléshez, SMS-riasztásokhoz és sok máshoz.

A vállalatok könnyedén integrálhatják a Zoho Desk-et más Zoho-alkalmazásokkal, mint például a Zoho CRM, a Zoho Assist, a Zoho Cliq, a Zoho Inventory, a Zoho Analytics stb. Telefonszolgáltatási partnerei közé tartozik a RingCentral, a Twillo, az Amazon Connect, az Exotel, a JustCall és a MyOperator.

További támogatott népszerű alkalmazások a Google Apps, a Microsoft Teams, a Slack, a Salesforce, a Jira, a Trello, a HubSpot, a MailChimp, a Pipedrive, a Screen Magic és az Asana.

A Zoho Desk használati esetei

Oktatás

Az oktatási intézmények a Zoho Desk segítségével válaszolnak a diákok, szülők és érdeklődő felhasználók kérdéseire.

e-kereskedelem

Az olyan funkciók, mint a többcsatornás támogatás, a közösségi média integráció és a folyamatautomatizálás, a Zoho Desk-et tökéletes megoldássá teszik az e-kereskedelmi platformok számára.

Pénzügy

A pénzintézetek, például a bankok és a jelzáloghitel-társaságok a legtöbbet hozhatják ki ebből a platformból az érzékeny információk biztonságos kezelésével és az önkiszolgálással a szokásos eljárásokhoz.

Vendégszeretet

A turisztikai és vendéglátó szektorhoz tartozó szervezetek a Zoho Desk szolgáltatást használják olyan feladatokra, mint a foglalás megerősítése, bejelentkezés, ügyfélszolgálat a tartózkodás alatt, kijelentkezés stb.

SaaS

A Zoho Desk-et használó SaaS-platformok olyan funkciók előnyeit élvezhetik, mint a feladatok automatizálása, a potenciális ügyfelek priorizálása, az azonnali támogatás és az AI-eszközök telepítése.

IT/ITES

A Zoho Desk lehetővé teszi az IT-cégek számára, hogy azonnal kiszolgálják technológiailag hozzáértő ügyfeleiket. Nemcsak a problémák gyors megoldásában segít, hanem szükség esetén megkönnyíti az együttműködést is.

Telecom

A távközlési vállalatok csökkenthetik munkaerő- és jegyterhelésüket, miközben több ügyfelet tarthatnak meg a Zoho Desk használatával.

Zoho Desk a teljes körű ügyfélszolgálatért

Az ügyfélszolgálatot a cége szóvivőjének tekinthetjük. Csak a zökkenőmentes támogatási élmény biztosításával, hatékony help desk szoftverrel tudja megtartani ügyfélbázisát, és ügyfelekké alakítani a leadeket.

A Zoho Desk a különböző iparágakhoz szükséges összes alapvető funkcióval rendelkezik. Különösen akkor, ha megfizethető ügyfélszolgálati megoldást keres, ez legyen a legjobb választás.

Megtekintheti a Freshdesk ügyfélszolgálatáról szóló áttekintésünket is.