Egyablakos e-mail kereső és ellenőrző

Olyan mindent az egyben e-mail marketingeszközt keres, amellyel e-mail címek alapján kereshet szakembereket, potenciális ügyfeleket kereshet, és tömeges e-mail marketing kampányokat futtathat? Jobb, ha most próbálja ki a Hunter.io-t!

A megfelelő kapcsolat megtalálása kulcsfontosságú a digitális üzleti élet számos területén, a SaaS-termék értékesítésétől a szervezetig, vagy a megfelelő tehetségek felvételéig az adattudós csapatba. Mivel a legtöbb vállalkozás nem ad ki közvetlen e-maileket az érdekelt felekkel vagy vezetőkkel való kapcsolatfelvételhez, sok megbízhatatlan csatornán kell keresztülmennie az ilyen adatok megszerzéséhez.

Ismét megtalálta a megfelelő tehetséget a szervezete számára a LinkedIntől, de így sem tudta felvenni a kapcsolatot a személlyel. Ilyen helyzetekben szüksége van egy domain kereső és e-mail kereső eszközre. A legjobb, amit ma kaphat, a Hunter.io.

Mi az a Hunter.io?

A Hunter egy többfunkciós e-mail marketing eszköz, figyelembe véve az általános online emberek, üzleti és kapcsolatfelvételi lehetőségeket. Bár a fejlesztés mögött álló csapat szívesebben hívja e-mail vadásznak, mivel alapvető képességei a Domain Search, Email Finder és Email Verifier.

Lehetővé teszi, hogy bárkit megtaláljon az interneten, akinek nyilvános profilja van valahol a világhálón, nyilvánosságra hozott szakmai vagy személyes e-mailekkel. Úgy is megkereshet embereket a szervezetekben, hogy rákeres a nevükre az eszközben, és ez több millió olyan webhelyet vet össze, amelyeken szerepelhet a személy megemlítése a vállalati domainnév mellett.

Ez csak arról szól, hogy embereket keressen az érdeklődésre számot tartó vállalkozásokból. A Hunter eszközöket is biztosít potenciális ügyfelek generálásához, leadkezeléséhez és hideg e-mail kampányok futtatásához.

Hogyan működik a Hunter.io?

Az elmúlt néhány évben a Hunter megkönnyítette az értékesítők, marketingszakemberek és toborzók számára, hogy kapcsolatba léphessenek egy szervezet kulcsfontosságú üzletembereivel, hogy szoftverszolgáltatásokat nyújtsanak be vagy tárgyaljanak a tehetségek felvételéről.

Az e-mail kereső és ellenőrző munkafolyamat

A Hunter olyan, mint egy internetes kereső, amely a szakmai és üzleti kapcsolati adatokra, például az e-mail címekre összpontosít. Ha beír egy lekérdezést a Hunter Domain Search, Email Finder és Email Verifier eszközébe, az több mint 700 000 webhelyet térképez fel egy perc alatt.

Ha elkészült, felvázolja az eredményeket. És nem csak az emberek eredményei és e-mailjeik, hanem az eredmények forrása is. A Hunter csak a nyilvános weboldalakon elérhető nyilvános adatokkal foglalkozik. Feltérképezheti az üzleti webhelyeket, de csak ezeknek a vállalatoknak a nyilvános oldalait.

A Hunter nem más, mint az e-mailek keresésének automatizálása. Ha például tudja, hogy John Doe a John Doe Inc. beszerzési vezetője, akkor sejtheti, hogy a munkahelyi e-mail-címe [email protected]

  DataBricks vs. Snowflake – A jobb választás 2023-ban?

Ha a fenti találgatások alapján elkezdi megtalálni a kulcsfontosságú üzleti kapcsolatokat, napokba telne, amíg megtalálja egy olyan cég megfelelő elérhetőségét, ahol több vállalkozással kell foglalkoznia a jövedelmezőség növelése érdekében. A Hunter az egész folyamat automatizálásával segít Önnek.

A Hunter teljesen legális, mivel a rajta lévő adatok csak nyilvános forrásokból származnak. Ha az értékesítési és toborzási csapatának több száz munkaórába telne, hogy megtalálja ugyanazokat az adatokat, a Hunter az automatizálás révén ezt gyors és egyszerűvé teszi.

A Hunter e-mail-vadász alkalmazás különböző adatvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal is rendelkezik a CAN-SPAM-hez, a CCPA-hoz és a GDPR-hez.

Hogyan segíti a Hunter az Ön vállalkozását?

Az alábbiakban különféle módokat találhat a Hunter használatára minden olyan vállalkozásban, amely e-mail marketingre támaszkodik:

Leadek keresése

 • Hozzon létre egy adatbázist a különböző vállalkozások vezetőiről egy általános domain kereséssel.
 • A potenciális ügyfelek adatait olyan oszlopfejlécekkel tárolhatja, mint a név, beosztás, céges beosztás, közösségi média kezelőfelületek stb.
 • Tegyük fel, hogy tudja a vásárlóerővel rendelkező üzletvezető nevét egy szervezetben. Azonban nem a megfelelő e-mail címed van. Megkeresheti az adott személy munkahelyi e-mailjeit a Hunter Email Finder eszközével.
 • Ha PR- és marketingcsapatának nehézséget okoz, hogy prominens szerzőket érjen el, hogy ingyenes tájékoztatást kapjon SaaS-eszközeiről, termékeiről vagy szolgáltatásairól, akkor a Hunter segíthet Önnek. Marketingcsapata a Hunter.io webhelyen található E-mail Finder és Domain Search eszköz segítségével kiemelkedő online szerzőket és e-mailjeit találhatja meg.

E-mail marketing

 • Hideg e-mailezése vagy e-mail marketing kampánya nem generálja a szükséges mennyiségű leadet vagy ügyfelet az ellenőrizetlen és kézbesíthetetlen e-mail címek miatt? Ezután válthat a Hunter.io webhelyre, tömegesen ellenőrizheti az e-maileket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kézbesíthető e-mailek-e vagy sem, és csak érvényes e-mail címekkel futtassa újra a hideg e-mail kampányt.
 • Használhatja a Leads funkciót a keresett szakemberek és e-mailek domain címekre mentésére a jövőbeli e-mail marketing kampányokhoz.
 • A Hunter megbízhatósági pontszámot is biztosít minden egyes e-mailhez, amelyet a Domain Search, Email Finder és Author Finder segítségével fedez fel. Minél magasabb a megbízhatósági pontszám, annál jobb az e-mail kézbesíthetősége az adott e-mail címhez.
 • Ha van egy táblázatkezelője a potenciális ügyfelek e-mail-címeivel, akkor a Hunter.io tömeges e-mail-ellenőrző funkciójával ellenőrizheti az e-mailek érvényességét.

Növelje a marketingteljesítményt

 • A hideg e-mail modul és a marketing e-mail sablonok használatával a teljes hideg e-mail-elérési programot robotpilóta módba állíthatja. Az eszköz automatikusan tömegesen küld e-maileket egy adott vezető kapcsolattartó listára egy integrált CRM-ből vagy a fiókjában lévő Hunter adatbázisból.
 • Integrálja a Huntert a Gmaillel vagy az Outlookkal, és szabaduljon meg az összetett e-mail marketing alkalmazásoktól. Hideg e-maileket küldhet a Gmail és a Google Workspace e-mail domainjeivel.
 • Használhatja a Hunter Firefox-bővítményeit és Chrome-bővítményeit, hogy felfedezze kulcsemberek üzleti és munkahelyi e-mailjeit, miközben az érdeklődésre számot tartó cégek webhelyein böngészik.
 • A Google Chrome-hoz van egy MailTracker bővítmény is, amellyel nyomon követheti a kampány során küldött hideg e-mailek megnyitási arányát.
  Harmadik fél adattárainak és RPM-einek hozzáadása a Fedorában

Most, hogy ismeri a Hunter.io alapjait, itt az ideje, hogy megtanulja annak funkcióit, moduljait, eszközeit és funkcióit, amelyek segítségével fellendítheti az üzleti tevékenységet, az értékesítést, a promóciót vagy a munkaerő-felvételi erőfeszítéseket.

A Hunter jellemzői

A Hunter minden eszközzel és funkcióval rendelkezik, amelyek egy sikeres hideg e-mail kampány futtatásához szükségesek. Másokkal ellentétben nem kell új kiegészítőket vagy szolgáltatásokat vásárolnia, miután előfizetett a Hunterre. Ez egy minden az egyben e-mail marketingeszköz, amellyel időt és pénzt takaríthat meg, amikor online potenciális ügyfeleket keres, vagy e-maileket küld tömeges leadeknek. Alább találja meg néhány főbb funkcióját:

#1. Hunter.io Domain Search Tool

A Domain Search segédprogram segít megtalálni az összes e-mail címet egy kiválasztott vállalati domain (például Google.com, Microsoft.com, Apple.com stb.) használatával. Az eszköz csak az online nyilvános listákról kéri le az adatokat. Olyan szűrőkkel rendelkezik, mint az Általános, Személyes, Osztályok, Telefonszám, Beosztás és Teljes név.

Minden 10 találat után egy Hunter keresési kreditbe kerül. Amikor új keresési szűrőt alkalmaz, egy másik keresési jóváírást is felhasznál. A Hunter a teljes számlázási hónapban egyszer számol egy keresést, ugyanazzal az e-mail címmel vagy névvel, mint a keresési lekérdezés.

#2. Hunter.io e-mail kereső

Szeretné megtalálni a cégvezetők helyes munkahelyi e-mail-címét a nevükből és a cégnevükből? Be kell forgatnia az Email Finder eszközt a Hunteren. Amikor lekérdez egy kitalált nevet és cégdomaint, az eszköz összeveti a megadott részletet saját adatbázisával, valamint több ezer nyilvános webhelyen.

Ha vannak eredmények, a Hunter megbízhatósági pontszámot használva megjeleníti azokat. Látni fogja az adatok forrásait is, hogy tisztában legyen az Ön által használt adatokkal kapcsolatos jogi kötelezettségeivel.

#3. Hunter.io e-mail ellenőrző

Az E-mail Ellenőrző modul lehetővé teszi, hogy bárki e-mail címét igazolja. Az eszköz csak akkor kér érvényes eredményeket, ha a megadott e-mailek részleteit tartalmazó nyilvános webhelyek listája található. A keresés eredménye a következő paramétereket adja meg:

 • E-mail formátum
 • típus
 • Szerver állapota
 • E-mail állapota

Használhatja egy állásra jelentkező vagy más olyan üzleti kapcsolattartó igényének ellenőrzésére, akik az Ön cégével foglalkoznak olyan tranzakciókkal kapcsolatban, mint az értékesítés, a marketing, a kapcsolódás stb.

#4. Tömeges feladatok

Ha az e-mail ellenőrzőt, az e-mail keresőt és a tartománykeresést szeretné használni egy táblázatból vagy CSV-fájlból származó tömeges listával szemben, használhatja a Tömeges feladatok segédprogramot. Az eszközön belül csak ki kell választania a végrehajtani kívánt tömeges feladatot, majd hozzá kell adnia a következő adatokat:

 • Lista név
 • Domain nevek vagy cégnevek
 • Adja meg manuálisan a beviteli tartományokat vagy cégneveket
 • CSV, TXT stb. feltöltése.
 • E-mail cím ellenőrzési választás
 • Különféle szűrők

#5. A Hunter.io vezeti a felügyeleti segédprogramot

A leadek lehetővé teszik, hogy gazdag adatbázist hozzon létre érvényes, kézbesíthető és keresztellenőrzött e-mailekből, amelyek könnyen értékesítésekké konvertálhatók. Manuálisan hozzáadhat új érdeklődőt, vagy automatizálhatja a Domain Search, Email Finder és Email Verifier eszközöket, hogy hozzájáruljon a potenciális ügyfelek adatbázisához.

  Hogyan olvassunk Twitter-szálakat hosszú bejegyzés formájában

Ha már rendelkezik a vezető adatbázis CRM-jével, akkor szinkronizálhatja azt a Hunter.io webalkalmazással. A cikk írásakor a Hunter lehetővé teszi a következő CRM-ek integrálását:

Ha CRM-je nem szerepel a listán, akkor egyéni automatizálást hozhat létre a Hunter.io Zapier-integrációival.

#6. Hunter.io marketing e-mail kampányok

Ha szinkronizálja Gmail-, Google Workspace- és Outlook-e-mailjeit a Hunter.io-val, ingyenesen küldhet hideg e-maileket a Hunter Leads adatbázisban tárolt leadeknek. Ezenkívül nem kell a semmiből létrehoznia a marketing e-mail kampányt. Felkeresheti a Hunter Cold email templates portálját.

Böngésszen a sablonok hosszú listájában, és adjon hozzá néhányat a Hunter alkalmazás Kampányok lapjához. Ehhez egyszerűen kattintson a Mentés a sablonokba gombra. Mostantól elérheti ezeket a sablonokat a Hunter alkalmazásban, amikor készen áll hideg e-mailek küldésére.

#7. Hunter.io bővítmények

A Hunter.io emellett lehetővé teszi, hogy ingyenesen telepítsen hatékony böngészőbővítmény-alkalmazásokat, és aktiválja azokat ugyanazzal az e-mail-címmel, amelyhez Hunter-előfizetése is kapcsolódik. Használhatja például a következő kiegészítőket:

1. Chrome-bővítmény: Felfedi a vállalati tisztviselők munkahelyi e-mailjeit, nevét és pozícióját, amikor olyan üzleti webhelyeket böngész, mint a Microsoft.com, Apple.com, Target.com stb.

2. Google Táblázatok-bővítmény: Ha potenciális ügyfelek vagy szakmai e-mail címek adatbázisa egy Google-táblázaton található, közvetlenül a táblázatkezelő eszközből használhatja a Domain Search, Email Finder és Email Verifier szolgáltatást. Így Ön nem tér el a munkától, és többet tud összpontosítani a Google Táblázatok adatbázisára.

3. MailTracker Chrome-bővítmény: Ez egy e-mailes marketingeszköz, amellyel nyomon követheti a hideg e-mailek nyitott e-mail-arányait. Az eszköz nyomon követheti a mellékletek megnyitási arányát is PDF, PNG, JPG, ZIP stb. esetén.

Hunter Alternatívák

Íme néhány alternatíva a Hunter.io számára, amelyeket szintén megnézhet:

#1. GetProspect

A GetProspect pontos business-to-business (B2B) e-mail és vállalati domain kapcsolatokat kínál, amelyek alkalmasak üzletfejlesztésre, promóciókra, értékesítésre és marketing csapatok számára.

Kiszűrheti a megfelelő potenciális ügyfeleket, potenciális ügyfeleket vagy ügyfelet olyan szűrők kiválasztásával, mint az iparág, a munkavégzés helye, a vállalat mérete, pozíciója stb. A GetProspecten értékesítési ciklus munkafolyamatokat is létrehozhat.

#2. Snov.io

A Snov.io több, mint egy e-mail-kereső vagy -ellenőrző. Könnyű CRM-et és értékesítési eszköztárat is kínál. Az eszköz megfelel Önnek, ha Ön egy egyéni vállalkozás vagy ügynökség, amely robusztus és automatizált megoldásokat keres az ügyletek lezárásához, az értékesítés kezeléséhez és a lead generálásához.

#3. Zökkenőmentes AI

A zökkenőmentes mesterséges intelligencia egy népszerű B2B értékesítési vezető keresőmotor, amely valós idejű adatokat kér a vállalkozásokról és a szakemberekről. A Seamless AI használatával hasznos kapcsolatfelvételi adatokat gyűjthet össze, például közvetlen telefonszámokat, vezetékes telefonszámokat, üzleti e-maileket, személyes e-maileket és így tovább.

Dinamikus és intuitív profilt hoz létre a fontos üzletemberekről nevekkel, helyekkel, cégekkel, e-mail-címekkel, telefonszámokkal, közösségi oldalakkal stb.

Végső szavak

Tehát most már tudja, mi az a Hunter.io, és hogyan segítheti vállalkozása e-mail-elérési programjait. Az eszköz ingyenes próbacsomaggal rendelkezik, korlátozott keresési és kereső kreditekkel.

Erre a Hunter Regisztráció linkre kattintva regisztrálhat és kipróbálhatja. Ha szereti a szolgáltatásokat, és megfelelőnek találja őket vállalkozása számára, tekintse meg a Tervek és árak oldalt a frissítéshez.

Ezután tekintse meg az e-mail-ellenőrző eszközöket a levelezési lista megtisztításához.