Csoportos utazás foglalása az Uber alkalmazással

Kulcs elvitelek

 • Foglaljon csoportos utazást akár három barátjával az Uberen, hogy pénzt takarítson meg, és ossza meg a viteldíjat. Minden utasnak ugyanarra a célállomásra kell utaznia.
 • Csoportos utazás lefoglalásához nyissa meg az Uber alkalmazást, lépjen a Szolgáltatások fülre, válassza a Csoportos utazás lehetőséget, adjon hozzá felvételi és leszállási helyeket, hívjon meg barátokat, és erősítse meg az útvonalat.
 • A csoportos utazás szervezőjeként Ön irányítja az útvonalat, az utasokat és a járműtípust. A csoportos utazások költséghatékonyak, és segítenek csökkenteni a forgalmi torlódásokat.

Noha sokan ismerik az Uber-t, mint egy általános utazásszervező szolgáltatást az egyedül utazók számára, tudtad, hogy az Uber segítségével csoportos fuvart is foglalhatsz akár három barátoddal?

Ez igaz; Az Ubert telekocsi szolgáltatásként használhatja, majd megoszthatja a viteldíjat a többi utassal. Ennek ellenére az Uber csoportos utazásai csak akkor működnek, ha Ön és az összes többi utas ugyanabba a célállomásra tervezi az utazást. Az alábbiakban mindent megtudhat erről a funkcióról.

  A 9 legjobb nyílt forráskódú LLMOps platform AI-modellek fejlesztésére

Csoportos utazás foglalása az Uberrel

Számos forgatókönyv létezik, amikor egy csoportos kirándulás előnyös lehet. Esetleg szeretne megtakarítani egy kis benzint, megszervezni egy csoportos bevásárlást a barátokkal, vagy megérkezni egy munkahelyi rendezvényre kollégáival együtt. Bármi legyen is a helyzet, olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan foglalhat csoportos utazást az Uber alkalmazás segítségével.

 • Nyissa meg az Uber alkalmazást okostelefonján, és lépjen a Szolgáltatások fülre az alsó menüből.
 • Válassza a Csoportos utazás lehetőséget, és a következő képernyőn érintse meg az Első lépések lehetőséget.
 • Először is hozzá kell adnia az átvételi helyet. Ezt megteheti úgy, hogy beállítja a helyet a térképen, vagy használja az aktuális tartózkodási helyét vagy a Mentett helyek funkciót.
 • Ezután adja meg a végső úti célt vagy a felszállási helyet.
 • Végül koppintson az Emberek meghívása elemre, hogy egy linket kapjon, amelyet megoszthat barátaival, és csatlakozhat a csoportos utazáshoz. Ne feledje, hogy legfeljebb három másik személyt hívhat meg.
 • Győződjön meg arról, hogy minden utas hozzáadja a felvételi helyét vagy címét az útvonalhoz.
 • Miután mindenki csatlakozott a csoportos utazáshoz, Ön és a többi utas láthatja az útvonal áttekintését.
 • Innen érintse meg az Útvonal megerősítése elemet a térkép megtekintéséhez, a teljes útvonal ellenőrzéséhez, valamint az Uber különböző fuvartípusainak és opcióinak megtekintéséhez.
 •   Az Apple nyomon követ minden Ön által futtatott Mac-alkalmazást? Az OCSP magyarázata

  Fontos megjegyezni, hogy a csoportos utazást szervező személy számos olyan módon módosíthatja a csoportos utazást, amelyet más utasok nem tehetnek.

  Például, ha Ön a szervező, személyre szabhatja a teljes útvonal sorrendjét, utasokat vehet fel és távolíthat el az útról, és módosíthatja a felvételi helyüket. A többi utas csak áttekintést kap a csoportos utazásról és arról, hogy el tudja távolítani magát. Továbbá csoportos utazásszervezőként Ön döntheti el a jármű típusát, és kezdeményezheti az utazást az Uber alkalmazásban.

  Az Uber csoportos utazások előnyei

  Az Uber csoportos utazásainak számos lenyűgöző előnye van. Egyrészt a csoportos utazás azt jelenti, hogy pénzt takaríthat meg a viteldíj megosztásával, így ez a megfizethetőbb lehetőség. Ráadásul gazdaságos ahhoz képest, mintha saját járművel utazna és saját maga vezetne.

    10 legjobb naptáralkalmazás Mac-hez, amelyek segítenek a tervezésben és az ütemezésben

  Az Uber csoportos utazás foglalása is a zöldebb lehetőség. Hatékonyan csökkenti a járművek számát az utakon, ami segíthet csökkenteni a forgalmi torlódásokat és javítani a forgalom áramlását.

  Ezenkívül az Uber az egyik legjobb alkalmazás a stresszmentes nyaraláshoz. Lényegében az Uber csoportos utazásait használhatja arra, hogy a környékbeli helyi barátokkal utazzon, és találkozzon velük, ahelyett, hogy egyedül utazna.

  Utazz barátokkal az Uber alkalmazás segítségével

  Az Uber alkalmazásnak és lenyűgöző funkcióinak köszönhetően most könnyebb, mint valaha, hogy egy baráti társasággal közös úticélra induljunk, és együtt érkezzünk. Ez pedig időt és pénzt is takarít meg.

  De a nyilvánvaló pénzügyi előnyök mellett az Uber csoportos utazás lefoglalása sokkal könnyebbé és kényelmesebbé teszi az életét. Csak néhány egyszerű lépésre van szükség, és meg fog lepődni, milyen egyszerű csoportos utazást foglalni.