Csoportos hívások kezdeményezése a Whatsappon

A Whatsapp új funkcióval rendelkezik; csoportos hívások. Működik video- és hanghívásokkal is. Egy csoporthívásban legfeljebb négy személyt hívhat. A csoportos hívás funkció nem a legnyilvánvalóbb, így továbbra is felmerülhet a kérdés, hogy mindenki számára elérhető-e már vagy sem. Van, és ha tudja, hol keresse, most csoportos hívásokat kezdeményezhet a Whatsappon.

Frissítse az alkalmazást telefonon, mielőtt Whatsapp-hívást kezdeményezne. Mivel a címzettek csak a hívást fogadják, csoportos hívást nem kezdeményeznek, nem feltétlenül kell az alkalmazás legújabb verzióját futtatniuk.

Csoportos hívások a Whatsappon

Nyisson meg egy beszélgetési szálat, vagy lépjen a Hívás lapra. A Hívás lapon válassza ki a hívni kívánt névjegyet. Ha egy csevegőszálban vesz részt, koppintson a hívás gombra. Választhat video- vagy hanghívást.

  Hogyan lehet kikapcsolni az üzenetküldést a csoport tagjai számára a Whatsappon

Amikor a hívás folyamatban van, nézze meg a jobb felső sarokban, és egy szürkén jelenik meg egy második személy hozzáadásához a híváshoz. Várja meg, amíg a hívott személy válaszol, és ekkor aktív lesz a személy hozzáadása gomb. Koppintson rá, és válasszon egy névjegyet a névjegyzékből a második, harmadik és negyedik személy hozzáadásához.

A limit négy fő, így ahol a Whatsapp követi az Instagram és a Snapchat pályáját a funkciók fejlesztésében, ott nem éppen versenyez a két alkalmazással. Az Instagram és a Snapchat csoportos hívásokkal rendelkezik a több közösségi kommunikáció érdekében, és ahol a Whatsapp közösségi alkalmazás, az nem pontosan ugyanabba a kategóriába tartozik. A Whatsapp a legjobban olyan alkalmazásokkal csoportosítható, mint a Facebook Messenger, és ez ésszerű korlátot tesz a csoportos hívások négy személyének.

  Hagyja abba az olvasási nyugták küldését a Whatsappon ezzel a Cydia Tweak-el [Jailbreak]

Magától értetődik, hogy a csoportos hívás során mindenki mindenkit láthat, bár amikor egy másik személyt ad hozzá a híváshoz, előfordulhat, hogy nem feltétlenül azt mondják neki, hogy csoportos hívásra hívják, ezért tájékoztassa őket, mielőtt csináld meg.

A Whatsapp az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás iOS és Android rendszeren egyaránt. Mivel nagyon valószínűtlen, hogy a Facetime valaha is eljut Androidra, ez a funkció nagyon jó, ha a hívásminőség jónak bizonyul. Négy elég jó létszám egy csoportos híváshoz, így a legtöbb igényt kielégíti. Ennél is fontosabb, hogy a webes és az asztali verzióból is fogadhat hívásokat, ami azt jelenti, hogy a számítógépükről is hívhatja az embereket.

  A WhatsApp blokkolva Kínában. Megoldás Peking kiterjesztett cenzúrájára