Csatlakozzon ehhez a 10 Marketplace társult programhoz, hogy pénzt keressen

Affiliate marketinggel szeretné növelni bevételeit? Tervezi a piactér társult programjait? Nos, itt van valami, ami segíthet.

Az affiliate programozás hatalmas népszerűségre tett szert az évek során, és a bloggerek új figyelmeztetési lehetőségei vannak. A termékek piaci népszerűsítésével a bloggerek passzív bevételi forrásává vált.

Nyissa meg a havi bevételek végtelen áramlását azáltal, hogy népszerűsíti ezeket a neves piactereket a felhasználók körében, ami kétségtelenül arra fogja őket ösztönözni, hogy egyre többször térjenek vissza.

Íme néhány a piactéren működő társprogramok közül, amelyek segíthetnek a bloggereknek keresni.

Kreatív piac

A Creative Market egy egyablakos szolgáltatás, ahol digitális árukat vásárolhat személyes és kereskedelmi projektekhez.

Amellett, hogy nagyszerű piactér, egy meglehetősen nagylelkű társulási programot is futtat, amely 15% jutalékot fizet minden egyes utalt eladás után. A regisztráció után létrejön az egyedi ajánlóazonosító, amelyet megoszthat blogján/webhelyén, és azonnal elkezdheti bevételszerzését a forgalomból.

A Creative Market azt állítja, hogy a vezető leányvállalatok évente több mint 30 000 dollárt kereshetnek platformjukon.

Etsy

Az Etsy a legjobb hely az alkalmakra való vásárláshoz, egy nagy piac, ahol egyedi és kreatív tárgyakat találhat.

Ha van webhelye vagy blogja, az Etsy leányvállalatává válhat, és megoszthatja terméklinkjeit jutalékokért minden egyes minősített eladásnál.

Tekintettel a termékeik teljes számára, soha nem fogyna ki a reklámozandó cuccokból. Ezzel bizonyítva, hogy az Etsy leányvállalataként túl sok bevételi potenciál rejlik.

Envato

Az Envato megkönnyíti a kreatív projektek megvalósítását a sok digitális eszközzel rendelkező piacon.

Mielőtt az Envato társult vállalkozásaként regisztrálna, lehetősége van kiválasztani, hogy melyiket szeretné népszerűsíteni, és ennek megfelelően csatlakozhat a megfelelő társult programokhoz.

  A 4 legjobb Github-kliens Linuxhoz

Attól függően, hogy melyik programra regisztrál, jelentős számú jutalékot kaphat minden egyes eladásért.

Ha közönsége törekvő vagy bejáratott kreatív egyénekből áll, mint például grafikusok, fejlesztők és videós szakemberek, az Envato a tökéletes piacteret ajánlani.

Wix

A professzionális webhely létrehozásának legegyszerűbb platformjaként számon tartott Wix rendkívül egyszerűvé teszi a vállalkozás online elindítását.

Amikor ennek a platformnak a leányvállalata lesz, minden promóciós eszközt megkap a nagy jutalékok eléréséhez. Minden konverzióért több mint 100 dollárt kereshet.

Nincs korlátozva, hogy hány ügyfelet hivatkozhat a Wixre, és hány jutalékot keres havonta. És mivel nincs korlát, intuitív irányítópultjuk elengedhetetlen az ajánlások és a teljesítmény időbeli nyomon követéséhez.

Fiverr

Segítsen közönségének minőségi szabadúszókat találni azáltal, hogy reklámozza a Fiverr-t, egy olyan piacteret, ahol megfizethető szolgáltatásokat nyújtanak.

Minden társult marketingszakember számára megtiszteltetés lenne, ha a Fiverr-t ajánlaná közönségének, nemcsak azért, mert ez egy gyönyörű platform, hanem azért is, mert bőkezűen kifizetődik.

Minden szolgáltatáskategóriához eltérő jutalékok tartoznak. Például az illusztráció/terv kategória akciónként 25 USD-t, míg a Webhelyépítés és CMS 40 USD/művelet fizet.

A szolgáltatásokon kívül népszerűsítheti kurzus-platformjukat, társult platformjukat és új szabadúszó eszközök platformját is tetemes jutalékokért.

Ingyenesen csatlakozhat a társult programjukhoz, és minden marketingeszköz és anyag birtokában lesz, hogy azonnal elkezdhesse.

Feldolgozás

Az Upwork az egyik legnagyobb tehetségpiac, amelyet olyan nagynevű cégek használnak, mint a Microsoft, az Airbnb, a GoDaddy stb.

Nemzetközi társult programja van, amelyhez bárki csatlakozhat, hogy jövedelmező jutalékokat szerezzen. A kifizetések az Ön ajánlásai első költésének 70%-a, legfeljebb 150 USD-ig.

Jelenleg az Upwork-nek három módja van, amellyel bárki megtalálhatja a szükséges tehetséget. Ezek közül a legegyszerűbb a Talent Marketplace, ahol a beérkező jelentkezéseken keresztül lehet állást feladni és felvenni.

  5 legjobb játékkompatibilitási ellenőrző

Egy másik a Project Catalog, ahol a szakemberek előzetes díjazás mellett sorolták fel szolgáltatásaikat. Az utolsó a Talent Scout, amely egy hónapos vagy hosszabb projektekhez készült. Itt megkérheti az Upwork szakértőit, hogy találják meg a megfelelő tehetséget.

Összességében ez az egyik legjobb hely, ahol a vállalkozások megtalálhatják a hozzájuk illő tehetségeket, ami egyben kiváló jutalékokat is jelent a leányvállalatai számára.

Udemy

Az Udemy egy online oktatási terület, ahol több mint 200 000 videós kurzus található, és amint beszélünk róla, újabbak kerülnek hozzáadásra.

És mivel ez a tanulási forma egyre nagyobb számban növekszik, és a legtöbb hallgató vagy szakember jelentkezik legalább egy tanfolyamra, hogy továbbfejlessze a készségeket, a társult vállalkozások bevételi lehetőségei végtelenek.

Az Udemy legalább 10%-os társult vállalkozási jutalékot fizet, és kiadó-specifikus tartalmakat és kedvezményeket kínál a márka bemutatásához.

Fontos, hogy a társult programjuknak meg kell felelnie bizonyos minimális követelményeknek, többek között:

  • 500 egyedi havi látogató az elmúlt három hónapban
  • 500 közösségi média követő
  • Kapcsolódó tartalom és márkaigazítás

Következésképpen jelentkezés előtt érdemes megnézni a leányvállalatokkal foglalkozó részt.

Amazon Associates

Az Amazon a bolygó legnagyobb e-kiskereskedői platformja, és az egyik legjobb módja annak, hogy internetes projektjével pénzt szerezzen.

Az ötlet az, hogy azonosítsa a megfelelő termékeket, és népszerűsítse azokat a márkájának leginkább megfelelő stratégiákkal. Bárki, aki követi a webhelyet, alkalmazást vagy a közösségi médiát, jelentkezhet az Amazon Associates programba.

Ez az Amazon jelenlétével rendelkező országokban érhető el, és nagyon alacsony a belépési korlát. Valójában mindenki azonnal elkezdheti, és a jelentkezés felülvizsgálati folyamata csak akkor indul el, ha az első 180 napban legalább három értékesítést hajt végre.

  A DNS-gyorsítótárazás beállítása a dnsmasq használatával az Ubuntu rendszeren

Ezt követően a promóciós csatornán alapuló kiválasztási kritériumok vannak, többek között:

  • Eredeti tartalom
  • Legalább 10 hozzászólás
  • Minimum 500 követő stb.

Ezenkívül az Amazon Associates szabályzata értelmében a tartalma nem eshet a „Nem megfelelő webhelyek” kategóriába.

Ez a program különféle jutalékszintekkel rendelkezik, amelyek egytől 20%-ig terjednek a terméktől függően.

eBay

Az eBay 190 piacot szolgál ki szerte a világon, és szinte minden lehetséges kategóriában segít a termékekre hivatkozni.

Társvállalati partnerprogramjuk a legtöbb kiadó számára működik, beleértve:

  • Bloggerek
  • A közösségi média befolyásolói
  • E-mail marketingesek
  • Eszközök és mobil alkalmazások stb.

És a legtöbb ilyen programhoz hasonlóan hozzáférhet a marketinganyagokhoz, például szalaghirdetésekhez, grafikákhoz és néhány eszközhöz a kapcsolt linkek létrehozásához és kezeléséhez.

A társult vállalkozások bevételei a megfelelő ajánlások 1 és 4%-a között mozognak, és a díjtáblázatuknak megfelelően a maximális korlátokkal rendelkeznek.

Walmart

A Walmart egy e-kiskereskedelmi platform, amelyhez társult program is hasznot húzhat.

Ez egy olyan alkalmazással kezdődik, amelyre 24 órán belül válaszolnak. A Walmart leányvállalatai kampányaik optimalizálása érdekében heti hírlevelet, bannereket és linkeket, valamint adatfolyamokat kapnak.

A jutalék legfeljebb 4% a minősített vásárlások esetén. Ezenkívül a kifizetések nem tartalmazzák a visszaküldést, a szállítási és kezelési költségeket, valamint a forgalmi adót.

Bár a jutalékok kissé alacsonynak tűnhetnek, ügyfélkörük kárpótolhatja ezt a puszta eladási mennyiséggel.

Következtetés 👈

Készen állsz, hogy elkezdj pénzt keresni? Nos, ezek a piactér legjobb partnerprogramjai kiváló kiindulópontok lehetnek. Merüljön el bennük, és kezdjen el passzív jövedelemhez jutni. 🤑

Érdemes lehet olvasni a jól fizető tárhely-társprogramokról is, amelyekhez csatlakozhat a bloggereknek.