Csak rezgő riasztás beállítása és használata Androidon

Kulcs elvitelek

 • Állítson be csak rezgő ébresztőt Android telefonján a Google Óra alkalmazásával, hogy elkerülje a bosszantó hangra való felébredést.
 • Csak rezgő ébresztés létrehozásához nyissa meg az Óra alkalmazást, állítsa be az ébresztés idejét, válassza a „Csendes” lehetőséget az eszköz hangjaihoz, és győződjön meg arról, hogy a rezgés funkció engedélyezve van.
 • Beállíthat egy csak rezgő ébresztést bizonyos napokra ismétlődésre, vagy beállíthat egyszeri ébresztést egy jövőbeli dátumra az Óra alkalmazás ébresztésütemezési opciójával.

Nem mindenki akar felébredni a riasztó idegesítő hangjára. Szerencsére az Android-felhasználók elkerülhetik a kellemetlen hangra való felébredést, ha csak rezgő ébresztőt állítanak be a Google Óra alkalmazásában. Pontosan megtanítjuk, mit kell tenned.

  A 11 legjobb Apple Watch-játék, hogy jól érezd magad a csuklódon

Csak rezgő riasztás létrehozása Androidon

Először győződjön meg arról, hogy a Google Óra alkalmazás telepítve van Android-eszközén. Ha nem, töltse le és telepítse a Google Playen keresztül.

Letöltés: Óra (Ingyenes)

Nyissa meg az Óra alkalmazást eszközén, és kövesse az alábbi utasításokat:

 • Lépjen az alkalmazás Riasztás részéhez az alsó menüből, és koppintson a plusz (+) ikonra.
 • Állítsa be az ébresztés aktiválásának időpontját, majd érintse meg az OK gombot.
 • Keresse meg a beállított ébresztőt, és koppintson az Alapértelmezett elemre a Harang ikon mellett.
 • Válassza a Néma lehetőséget az Eszközhangokhoz.
 • Most lépjen vissza az előző menübe, és ellenőrizze, hogy a Rezgés funkció engedélyezve van-e.
 •   Nyerjen több ügyfelet marketing és értékesítési szoftverrel

  Ez az! Sikeresen beállította első csak rezgő ébresztőjét Android telefonján.

  Csak rezgő riasztás ütemezése vagy megismétlése

  Alapértelmezés szerint a beállított ébresztés a mai napra lesz ütemezve, de mi van akkor, ha azt szeretné, hogy az ébresztő egynél többször szólaljon meg – például egy ütemezés szerint? Nos, mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a hét azon napjait, amelyeken aktiválni szeretné a riasztást.

  Alternatív megoldásként, ha egy egyszeri csak rezgő ébresztést szeretne ütemezni későbbre, érintse meg a Riasztás ütemezése opciót a csak rezgő ébresztés alatt, válassza ki a kívánt dátumot a naptárból, és érintse meg az OK gombot. Most a csak rezgő riasztás csak egyszer lesz ütemezve egy jövőbeli dátumon.

    Star Wars görgetőszöveg létrehozása a PowerPointban

  Végül, ha azt szeretné, hogy az ütemezett ébresztés naponta vagy hetente ismétlődjön az ütemezett dátum után, válassza ki a hét kívánt napjait a kiválasztott ébresztés alatt.

  A Google Óraalkalmazása biztosítja a szükséges diszkrét ébresztőt

  A csak rezgő ébresztőknek köszönhetően rezgő telefonra ébredhet a kellemetlen hangos hang helyett, amely felébresztheti a közös háztartásban élőket is. Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy a szobában lévők megkérdezik, miért szólal meg az ébresztő, amikor csak emlékeztetőül használja feladatai elvégzésére.