Cikkek hallgatása a Safari alkalmazásban iPhone vagy iPad készülékén

Koncentráljon a fontosabb feladatokra, miközben Siri cikkeket olvas fel Önnek.

Kulcs elvitelek

 • A Safari „Listen to Page” funkciója lehetővé teszi cikkek meghallgatását útközben, így könnyebben talál időt a webes tartalmak olvasására.
 • A funkció használatához győződjön meg arról, hogy a webhely kompatibilis a Safari Reader View programmal, amelyet a címsorban egy dokumentum ikon jelez.
 • Érintse meg az Aa ikont, és válassza az „Oldal hallgatása” lehetőséget a lejátszási vezérlők eléréséhez, például a szüneteltetéshez vagy a beszédsebesség módosításához. Alternatív megoldásként mondja azt: „Hé Siri, olvasd el ezt!” amikor egy támogatott weboldalon tartózkodik.
  UPDF PDF szerkesztő áttekintése – Speciális PDF szoftver személyes használatra és üzleti célokra

Ha gyakran nehezen talál időt arra, hogy cikkeket olvasson az interneten, a Safari „Listen to Page” funkciója az iOS 17 rendszerben lehet a megoldás. Most már útközben is hallgathat cikkeket, és a következőképpen használhatja.

A Safari Listen to Page funkció használata iPhone vagy iPad készüléken

Ahhoz, hogy a Listen to Page funkció működjön, a webhelynek – amelynek tartalmát olvasni szeretné – kompatibilisnek kell lennie a Safari Reader View funkciójával. Egyszerű módja annak eldöntésére, hogy egy weboldal támogatja-e a Reader View funkciót, ha a címsor bal oldalán egy dokumentum ikont keres, amely egy oldal betöltésekor pillanatnyilag megjelenik.

Ha elérhető, az alábbi lépéseket követve használhatja a Safari Listen to Page funkcióját:

  Max (korábban HBO Max) nem működik? 7 legnagyobb probléma és megoldásuk
 • Indítsa el a Safarit, és nyissa meg azt a cikket, amelyet fel szeretne olvasni a Sirivel.
 • Koppintson az Aa ikonra a címsorban, és válassza az Oldal hallgatása lehetőséget a felugró menüből.
 • A Siri most elkezdi olvasni a cikket, és a címsávban megjelenik egy hangszóró ikon, amely ugyanezt jelzi.
 • Koppintson a hangszóró ikonra, és válassza a Listening Controls lehetőséget az előugró menüből a vezérlési lehetőségek megjelenítéséhez.
 • Ebből az előugró ablakból szüneteltetheti/folytathatja a lejátszást, ugorhat a következő mondatra, visszaléphet az előző mondatra, módosíthatja a Siri beszédsebességét, és befejezheti a hallgatási munkamenetet.
 • Az iOS a lejátszásvezérlőket a Lezárási képernyőn is elhelyezi a gyors és egyszerű hozzáférés érdekében. Ha pedig nem szereti a kimondott tartalom hangját, megváltoztathatja azt úgy, hogy egyszerűen megváltoztatja Siri hangját iPhone-ján.

    Íme, miért nem szabad megbíznia a Duolingo e-mailjeiben

  Alternatív megoldásként megkérheti Sirit, hogy olvasson el egy cikket, miután megnyílik egy támogatott weboldal, és ezt mondja: „Hé Siri, olvassa el ezt!” vagy „Hé Siri, meg akarom hallgatni ezt az oldalt.” Amint a Siri elkezdi olvasni, elérheti és használhatja a fent említett hallgatási vezérlőket.

  A Siri cikkeket olvashat, amikor útközben van

  A weboldal meghallgatásának lehetősége a Safari remek kiegészítője. A funkció elég jól működik, és a Siri könnyen érthető módon tudja felolvasni a tartalmat. Ideális, ha kihangosítva szeretne utolérni bizonyos webes tartalmakat; jól használható vezetés közben.