Béreljen virtuális asszisztenst vállalkozása számára ezen a 12 platformon

Ha vállalkozást vezet, különösen, ha elsősorban online munkáról van szó, akkor a virtuális asszisztens az egyik legjobb döntés, amelyet meghozhat.

Ha egyedül próbálja kezelni a dolgokat, az csak frusztrációhoz vezethet, és végül elveszíti a motivációt a folytatáshoz.

Nem szabad elfelejteni a legfontosabbat, ez az idő. Vállalkozástulajdonosként, ha küzd a szeretteivel tölthető időért, mert túlságosan elfoglalt azzal, hogy egyedül végezzen minden feladatot, az meghiúsítja a vállalkozás vezetésének teljes célját.

Szerencsére úgy dönthet úgy, hogy megoldja ezt a problémát, ha felvesz egy virtuális asszisztenst, aki számos feladatot megold. Mielőtt belevágnánk a virtuális asszisztens webhelyekbe, tisztázzunk néhány alapvető dolgot.

Ki a virtuális asszisztens?

Laikus kifejezéssel a virtuális asszisztens egy független távoli alkalmazott, aki adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt. Ahogy a kifejezés is sugallja, a virtuális asszisztensek nem az irodából, hanem azon kívül dolgoznak, általában otthonról.

Az általuk nyújtott szolgáltatások változhatnak, és a készségeiktől függenek. Néhány szolgáltatás, amelyet egy virtuális asszisztenstől elvárhat:

 • A közösségi média kezelése
 • Tartalomkezelés
 • Egyszerű digitális marketing feladatok
 • E-mailek, találkozók és naptárak kezelése
 • Jelentések és egyéb adatok készítése

Gyakorlatilag bármit megtehetnek, ha az megfelel a szakértelmüknek. És annak ellenére, hogy fizikailag nem dolgoznak az irodában, az online jelenlétük megváltoztathatja a munkafolyamatot.

A virtuális asszisztens alkalmazásának előnyei

A virtuális asszisztens alkalmazásának nincsenek hátrányai, de kétségtelenül számos előnnyel jár. Úgymint:

Pénzt takarít meg hosszú távon 💵

A hagyományos alkalmazottakhoz képest a virtuális asszisztensek kevesebbet számolnak fel, és meghatározott órákra. Tehát pontosan az általuk elvégzett munka mennyiségéért fizetsz nekik. Ha pedig vállalkozása nem áll készen arra, hogy teljes munkaidős alkalmazottakat vegyen fel egy irodában, akkor az online virtuális asszisztensek megspórolhatnak egy pénzt. sok pénz.

Értékes időt takarít meg ⏰

Amint azt korábban említettük, mindig bölcs dolog kiszervezni saját munkáját, ha teheti, így megtakaríthatja értékes idejét. Egy virtuális asszisztens le tudja venni a terhet a válláról, miközben minőségi időt tölt el családjával.

Könnyen kezelhető ✔️

A teljes munkaidős alkalmazottakhoz képest a virtuális asszisztenseket könnyebb kezelni, főleg azért, mert online vannak, és nincsenek fizikailag jelen. Nem számít, hány virtuális asszisztenst vesz fel, soha nem fogja úgy érezni, hogy kifogy a helyből vagy az erőforrásokból.

Ennek ellenére ugorjunk bele azoknak a webhelyeknek a listájába, ahol virtuális asszisztenseket bérelhet.

  Promóciós kód beváltása a Google Play Áruházban

RemoteCoWorker

2013-ban alapították, Távoli munkatárs az egyik vezető virtuális asszisztens cég. Nemcsak VA-kat biztosítanak Önnek, hanem stratégiailag is segítik vállalkozása felépítését VA-ik és belső szakértői csapatuk erejével.

A folyamat minden lépésében Ön mellett állnak.

 • A csúcskategóriás VA-k (Csak a jelentkezők 1,7%-át veszik fel).
 • Dedikált fiókkezelőt biztosítanak, aki figyelemmel kíséri a VA projektjeit és az időkövetést.
 • Minden VA teljes mértékben az ügyfélnek van dedikálva.
 • Vannak angolul beszélő VA-ik, valamint kétnyelvű személyzetük a Fülöp-szigetekről és Costa Ricáról.

A kiválasztási folyamat során és miután elkezdi használni a vállalat szolgáltatásait, egy ügyfélmenedzsert rendelünk Önhöz, aki felügyeli VA munkáját. Minden Remote CoWorker VA-nak van főiskolai végzettsége, folyékonyan beszél angolul, és a Costa Rica-iak spanyolul is jártasak.

Zirtual

Zirtual egy nagyszerű webhely, ahol amerikai székhelyű virtuális asszisztenseket találhat, akik magasan képzettek a munkája elvégzésére. Ha angol anyanyelvű virtuális asszisztenseket keresett, ez a webhely remek hely, hogy elkezdje keresni őket.

Az adatbeviteltől, a tartalommarketingtől, az eseménytervezéstől a közösségi média stratégiáig és egyebekig a Zirtual virtuális asszisztensei a legkeresettebb készségekkel rendelkeznek.

Gyors válaszidővel, rugalmas szerződéskötési lehetőségekkel, biztonságos folyamattal, szervezett felülettel és egy csomó előnnyel rendelkezik.

Kevesebb, mint néhány percet vesz igénybe, hogy konzultációt kérjen, és időt takarítson meg vállalkozásában minőségi virtuális asszisztenseik szolgáltatásainak igénybevételével.

Idő stb

Az egyszerű, megfizethető és rugalmas szavak jellemzik legjobban a szolgáltatásait Idő stbegy webhely, amely csak a legjobb virtuális asszisztenseket kínálja Önnek.

Miután több mint 22 000 vállalatnak nyújtott segítséget, köztük a Google-nak, a Facebooknak és a KFC-nek, elmondható, hogy ez a szolgáltatás tudja, mit csinálnak. Segít visszanyerni az idejét azáltal, hogy minőségi virtuális asszisztenseket állít be az Egyesült Államokból.

A Time stb. összes virtuális asszisztense kiváló készségekkel rendelkezik, és már a mai napon készséggel áll az Ön rendelkezésére. Kipróbálhatja ingyenesen egy mintafeladattal, vagy közvetlenül foglalhat konzultációt a kezdéshez.

Delegált

Miután olyan vezető kiadókban szerepelt, mint a The Wall Street Journal és a The New York Times, Delegált ismert forrásává vált minőségi virtuális asszisztensek keresésének vállalkozása számára. Az egyesült államokbeli székhelyű virtuális asszisztenseknek ad otthont, akik főiskolai végzettséggel rendelkeznek, és különböző feladatok elvégzésére képzettek.

A Delegated egyik legbőkezűbb dolga az, hogy lecserélik a hozzád rendelt virtuális asszisztenst egy másikra, ha alulteljesítik a feladatot. Ez bizonyosságot ad arról, hogy időt és pénzt nem veszít el.

Olyan virtuális asszisztenseket találhat, akik készek ellátni back office, front office és még személyes feladatokat is.

Expressz virtuális asszisztens

Kiváló szakmai és személyes igényekhez, Expressz virtuális asszisztens sok kategóriával rendelkezik, amelyek alatt virtuális asszisztenseket bérelhet. Ezek közül néhány a következőket tartalmazza:

 • Közösségi média
 • Kutatás
 • Könyvelés
 • Adatbevitel
 • Marketing
 • Közigazgatási
  Az OfferUp-fiók deaktiválása

Csak néhány lépésre van szükség ahhoz, hogy üzembe helyezze ezt a platformot, és megtalálja a tökéletes virtuális asszisztenst. Valójában magán a kezdőlapon megadhat néhány adatot, például az állás követelményeit, és ingyenes árajánlatot kaphat, amely segít eldönteni, hogy az outsourcing a megfelelő választás-e az Ön számára.

Arról nem is beszélve, hogy az árfolyamuk is nagyon zsebbarát.

BELAY

Hatalmas terhet emeljen le a válláról a segítségével BELAYegy webhely, amely nagyszerű virtuális asszisztensekkel kapcsol össze.

Különböző kategóriákba tartozó szakemberekkel rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy minden feladatát kiszervezheti, miközben időt takarít meg az életben valami fontosabb feladat elvégzésére.

Az indulás nagyon egyszerű, és pillanatok alatt a kiválasztott virtuális asszisztens is a fedélzeten lesz. Ezenkívül a zökkenőmentes élmény érdekében egy csapata végigvezeti Önt a folyamat során.

Oké Nyugi

Ahogy a név is sugallja, Oké, nyugi Az elsődleges cél az, hogy nyugodt maradjon, miközben zökkenőmentesen intézi vállalkozását. Biztos lehet benne, hogy csak képzett virtuális asszisztensekkel lesz kapcsolatban, mert ez a platform minden jelöltet átvizsgál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkeznek a szükséges készségekkel.

Ezenkívül nincsenek olyan szerződések, amelyek ehhez a platformhoz kötnének. Előfizetését bármikor felmondhatja, ami teljes szabadságot biztosít.

Az OkayRelax mindenki számára készült, függetlenül attól, hogy van-e vállalkozása vagy sem. Lehetsz anya, blogger vagy egyszerűen diák, aki segítséget keres a tevékenységedben, és ez a weboldal jól jöhet számodra.

Woodbows

Egy másik nagyszerű webhely, amelyet virtuális asszisztensek béreléséhez tekinthet meg Woodbows.

Eddig több mint 1000 ügyfélnek segített abban, hogy a munka és a magánélet egyensúlyát visszaállítsák a mindennapi rutinjukba, ez az egyik oka annak, hogy kiváló kritikákat, sőt említéseket kapott a legjobb kiadványokból.

Virtuális asszisztenseiket gondosan kiválasztották, és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Ez azt jelenti, hogy nagyszerűen kezelik az Ön által rájuk bízott feladatokat, amennyiben az az ő szakterületükön belül van.

A platform beállítása és működtetése mindössze 4 egyszerű lépésből áll, és ma talán ez a legegyszerűbb dolga.

Fancy Hands

A gyors, megfizethető és eredményorientált platform fő jellemzői Fancy Hands. Van egy csapat amerikai székhelyű virtuális asszisztens, akiket felvehet folyamatban lévő projektekhez vagy akár egyszeri feladatokhoz.

A platform segítségével kiszervezhető számos feladat közül néhány:

 • Telefonálás
 • E-mailek küldése
 • Időpontok ütemezése
 • Helyeket keres a közelben
 • A csomagok nyomon követése
 • Lektoráló cikkek
 • Elemek rendelése

A Fancy Hands kredit alapján működik. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a feladatait a virtuális asszisztensre bízza, elegendő kreditre van szüksége az adott feladathoz. Krediteket lehet vásárolni, de egy fantasztikus dolog az, hogy ingyenes krediteket szerezhet, ha csak meghívja az embereit a platform használatára.

  A 9 legjobb fotószkennelő alkalmazás Androidon

Virtuális

Sok neves cég megbízik benne, Virtuális rengeteg virtuális asszisztenssel rendelkezik az Egyesült Királyságból, akik készen állnak arra, hogy elkezdjenek dolgozni a projektjein. Valamennyi VA-juk magasan képzett az adott területen, és csak néhány pillanat kell ahhoz, hogy ez a platform megfeleljen az egyiknek.

Mivel az ügyfél sikere a Virtalent fő prioritása, nem hagyják el Önt, miután összekapcsolják valamelyik virtuális asszisztensével. Ők személyesen segítenek az egész út során, hogy a lehető legtöbbet érje el idejében és pénzében, felmérve aktuális állapotát és igényeit.

Fiverr

Az egyik leghíresebb szabadúszó platform, Fiverr remek hely a következő virtuális asszisztens keresésére is. Mind az egyszeri feladatokhoz, mind a folyamatban lévő projektekhez találhat VA-t, ráadásul nagyon kedvező áron.

A Fiverr alkalmazásában az a legjobb, hogy elolvashatja a véleményeiket, értékeléseiket, és akár felülvizsgálatot is kérhet, ha nem elégedett. Mindezt anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy pénzét elveszíti a hozzá nem értő szabadúszók miatt, mivel a letéti fizetések segítségével pénze mindig biztonságban van.

Határozottan javaslom, hogy nézze meg ezt a platformot, és nézze meg, hogyan működik az Ön számára.

Myva360

Virtuális asszisztensek innen Myva360 tele vannak tehetséggel, és gond nélkül meg tudják oldani feladatait. Ez a platform a projektjeihez tökéletesen illő VA-kat kínál, valamint igény szerinti támogatást vállalkozása méretétől függetlenül.

Ha regisztrál ezen a platformon, 4 órás ingyenes próbaidőszakot kap a szolgáltatás értékeléséhez, és eldöntheti, hogy folytatja-e vagy sem. Vészhelyzet esetén a Myva360 egy tartalék virtuális asszisztenst is biztosít a feladatok elvégzéséhez.

Az indulás nagyon egyszerű, és nem tart tovább néhány percnél. Ezen felül regisztrációs bónuszként 5% kedvezményt kap az eredeti árból.

Következtetés

Az időbeosztás felszabadítása virtuális asszisztensek felvételével az egyik legokosabb döntés, amelyet meghozna. Remélem, hogy a fenti virtuális asszisztens webhelyek segítenek a napi prioritások feloldásában, és hosszú távon rengeteg időt takarítanak meg.

Érdekelheti azt is, hogy melyek a legjobb platformok szabadúszók bérlésére, vagy a legjobb szolgáltatások online fordítók bérbeadásához.