Béreljen fel 8 marketinges platformot, hogy a legjobb e-mail marketingszakértőt bérelje

Szakértő e-mail marketingest keres, aki növelheti a márkaismertséget? Lehet, hogy megtalálja a legjobbakat ezeken a bérmarketing-platformokon.

Minden digitális vállalkozás az e-mail marketingre támaszkodik, hogy termékeit, szolgáltatásait és tartalmait célközönsége számára népszerűsítse. Vannak, akik belső e-mail marketing csapatot hoznak létre marketingkampányokhoz. Ezt azonban csak akkor teheti meg, ha Ön egy e-mail marketing ügynökség vagy egy folyamatos pénzáramlással rendelkező nagyvállalkozás.

A kis- és középvállalkozások és az induló vállalkozások a megfizethetőség, a hatékonyság és a rugalmasság érdekében e-mail marketing tanácsadókat alkalmaznak bérmarketing-platformokból.

Olvasson tovább, és fedezze fel azokat a vezető e-mail marketingesek felvételi platformjait, amelyekből ellenőrzött e-mail marketingeseket toborozhat a közelgő digitális marketingkampányhoz.

Az e-mail marketing jelentősége a vállalkozások számára

Az e-mail marketing a marketing legolcsóbb formája. Olvasók, érdeklődők és potenciális ügyfelek ezreit érheti el egyetlen marketing e-mailben.

A legtöbb intelligens digitális vállalkozás mérsékelten fektet be az e-mail marketingbe házon belüli vagy kiszervezett csapatokon keresztül a márkaismertség növelése érdekében. Arról nem is beszélve, hogy a személyre szabott kedvezmények, ajánlatok, kuponok kiosztása is egyszerűbbé válik az e-mail marketinggel.

Az e-mail marketingre vonatkozó következő friss piaci statisztikák azt mutatják, hogy ez a marketing média mennyire kritikus a mai vállalkozások számára:

 • A Statista jelentése szerint világszerte 4,14 milliárd e-mail felhasználó van, akik naponta 319,6 milliárd e-mailt küldenek és fogadnak. Ugyanez a jelentés azt is mondja, hogy a jelenlegi e-mail marketing bevétel 8,49 milliárd dollár, és 2023-ra át kell lépnie a 10 milliárd dollárt.
 • A mai médiatervezők fele e-mail marketinget használ, és a számuk 22%-kal fog növekedni a HubSpot szerint.
 • Az online tevékenységet folytató kisvállalkozások többsége e-mail marketinget használ ügyfélkörének növelésére. A Campaign Monitor szerint ez az arány 64%.

Végül a Litmus piackutatása feltárta, hogy a vállalkozások 33%-a növeli e-mail marketing költségvetését.

Mit csinál egy e-mail marketinges?

Szinte minden az eredmény eléréséhez! Mindazonáltal a következők azok a szokásos feladatok, amelyeket egy e-mail marketing tanácsadó az Ön márkája érdekében végezne:

 • Konfigurálja a használt e-mail marketing platformokat
 • Együttműködjön marketingcsapatával a vizuális tervek kiválasztásához
 • Készítsen csepegtető kampánytervet márkájához, és állítsa be a szoftveren
 • Tranzakciós e-mail kampányok létrehozása
 • Hozzon létre egy automatizált levelezőrendszert hideg e-mail kampányokhoz
 • Egyéni webhely vagy alkalmazás hírlevél feliratkozási űrlap létrehozása
 • Piszkozat marketing e-mail tartalom
 • E-mail marketing kampányok ellenőrzése és jelentések készítése
 • Végezzen A/B tesztelést

Hogyan béreljünk e-mailes marketingszakembert

A legtöbb bérbeadási marketing platform interaktív munkaerő-felvételi folyamatot kínál. A következő lépések azonban minden piactéren közösek:

Sorolja fel igényeit

Hozzon létre egy listát azokról a feladatokról, amelyeket az e-mail marketingszakértőnek el szeretne végezni Ön helyett. Például kampányok létrehozása, e-mail-tartalom vázlata, online űrlapok készítése, kampányok auditálása, jelentések létrehozása stb.

  Hogyan navigálhat a Chrome-ban az iPhone-on csúsztatási mozdulatokkal

Állítson be egy marketingcélt

Először célozzon meg egy célt. Célja lehet például, hogy az első két hétben 1000 hírlevél-feliratkozót szerezzen, és így tovább.

Állítsa be a költségvetést

Egy kis- és középvállalkozáshoz vagy startuphoz vállalkozó vállalkozó felvételének aranyszabálya szigorú költségvetés betartása, amelyet a pénzügyi és befektetési csapata javasol.

Fedezze fel a legnépszerűbb profilokat

Válassza ki üzleti domainjét, vagy egyszerűen nézze át a legjobb e-mail-marketingesek profiljait. A legtöbb platform kínál szűrési lehetőségeket.

Nézze át alaposan a korábbi kampányokat, és keresse fel azokat a webhelyeket, ahol a kampányokat futtatták. Ha elégedett néhány profillal, kérjen interjút.

Kezdje egy tesztprojekttel

Kezdje egy egyszeri, kis költségvetésű projekttel. Itt elsősorban a kreativitás képességeit, a technikai szakértelmet és a tartalomkészítés erősségét értékeli.

Szóval virágzik az e-mail marketing! Te is szeretnél felszállni erre a növekedési útra, és ragyogóvá tenni vállalkozásodat? Kezdje el az e-mail marketinget még ma! Segítő kezet kaphat a következő bérmarketing-platformokon.

GrowTal

Képzett e-mail marketingszakértőt találni nehéz lehet, de ebben nem köthet kompromisszumot a hatékony és sikeres kampányok érdekében. A GrowTal egy népszerű platform, amely segít képzett e-mail marketingesek felvételében e-mail kampányok létrehozásához, optimalizálásához és kezeléséhez.

Ezen a webhelyen keresztül a vállalkozások kapcsolatba léphetnek e-mail-marketingesekkel, akik képesek marketingstratégiákat kidolgozni, kiváló másolatokat írni és elküldeni az előfizetők postafiókjába.

Szakembereket bérelhet a potenciális ügyfelek támogatására, a forgalom átalakítására, az előfizetők oktatására és az ügyfelek hűségének növelésére az ismételt vásárlások révén. Ezen túlmenően ezek a marketingszakemberek szakértők az olyan kifinomult e-mail marketing automatizálási eszközökben, mint az ActiveCampaign, a HubSpot, a Pardot és a Marketo.

A GrowTal birtokolja a teljes felvételi folyamatot Ön helyett, így nem kell az értékes idejét interjúkkal és referenciák keresztellenőrzésével pazarolnia. Mivel ennek a platformnak az összes e-mail marketingese erőteljes előzetes ellenőrzési folyamaton megy keresztül, bárkit kiválaszthat anélkül, hogy aggódnia kellene a szakértelme miatt.

MarketerHire

Ha gyorsabb üzleti növekedésről, ügyfélmegtartásról és fokozott e-mail-konverzióról van szó, tapasztalt e-mail marketing szakemberre van szüksége. A MarketerHire a marketingtehetség-platform, ahol a vállalatok igény szerint szabadúszókat találhatnak és alkalmazhatnak.

Megoszthatja vállalata méretét, iparágát, marketingszakemberének típusát, a felvételi költségvetési tartományt, a projekt lehetséges hosszát, az elkötelezettség szintjét és a foglalkoztatás típusát. Ezután keressen egy sztárelőadót, aki a következő szintre emelheti márkáját.

Ezen a weboldalon mindössze 48 órába telik, hogy megtalálja a tökéletes marketingszakembert, aki megfelel az Ön üzleti követelményeinek. Az ügynökségek ingyenes konzultációt is ütemezhetnek, és megvitathatják személyzeti igényeit és lehetséges megoldásait.

További előnyökkel jár, ha ezt a platformot marketingesek felvételére használja. Például abban az esetben, ha egynél több e-mail marketingesre van szüksége a csapatához, felvehet két vagy több e-mail marketingest erről a platformról, és 10% kedvezményt kap. Ez több sikert jelent kevesebb költséggel.

Mayple

Vállalkozásának tökéletes marketingesekre van szüksége a tökéletes marketingstratégiákhoz. A Mayple-től hozzáértő marketing szabadúszókat kaphat, akiket bizonyított eredmények alapján ellenőriztek. Most már nem kell az értékesítési bemutatókra és az értékelésekre támaszkodnia ahhoz, hogy hozzáférjen a marketingesek készségeihez.

Lehetővé teszi a marketingesek kategorizálását szakértelmük, elhelyezkedésük, iparáguk és több éves tapasztalatuk alapján. Amint megosztja igényeit, a Maple mesterséges intelligencia technológiát használ, hogy végigjárja a kimerítően ellenőrzött e-mail marketingesek globális hálózatát, hogy megtalálja a legjobbat.

  Több cellából származó adatok összefűzése a Google Táblázatokban

Akár SMB-hez, akár Fortune 500-hoz tartozik, ennek a webhelynek a előnyeit élvezheti. Ezen a platformon a vállalatok VIP támogatást is kaphatnak a munkaerő-felvétel és a menedzsment különböző szakaszaiban.

Felszabadítani

A FreeUp segítségével előre ellenőrzött és legjobb minősítésű szabadúszó e-mail marketingeseket találhat az Egyesült Államokból és más országokból. A szabadúszók felvétele ezen a platformon rendkívül egyszerű.

Magánszemélyek és vállalatok ingyenes fiókot hozhatnak létre a FreeUp-on, és hozzáférhetnek a szakértő e-mail-marketingesekhez. Ezután válaszoljon néhány kérdésre a pontos készségigényére vonatkozóan, hogy egy munkanapon belül visszatérhessen a csapathoz. Miközben bemutatják az ideális szabadúszókat, rövid interjút készíthetsz velük a felvétel véglegesítéséhez.

Az itt elérhető marketingszakemberek segíthetnek e-mailes marketingstratégia kialakításában, rendszeresen küldenek e-maileket, írhatnak e-mail-megfelelőségi nyilatkozatokat, kampányokat indíthatnak új előfizetőknek, és használhatnak e-mailes marketingeszközöket, mint például a Mailchimp, az InfusionSoft, az Aweber, a Constant Contact és még sok más.

Közel

A startupok és a vállalkozások megfelelő latin-amerikai e-mail marketing szakembereket találhatnak a Near-től. Ezen a webhelyen szabadúszó szakembereket találhat és interjúkat készíthet, hogy 21 vagy kevesebb napon belül felvegyenek valakit a cégéhez.

Itt az e-mail marketing kampányok stratégiájának, fejlesztésének és végrehajtásának szakértői vannak jelen. Az itt elérhető összes szabadúszó beszél angolul, és szakértő a szükséges eszközök és technológia kezelésében.

Ezért nem okozhat gondot ezeknek a magasan képzett marketingszakembereknek a csapatába való befogadása. Ezenkívül a cégek akár 70%-ot is megtakaríthatnak fizetésükön, ha motivált jelölteket vesznek fel a Near-től.

Növekedési Kollektíva

Nem számít, milyen igényei vannak az e-mail marketinggel kapcsolatban, a Growth Collective előre ellenőrzött és igény szerint e-mail marketing tanácsadókat tud biztosítani Önnek. Ahogy megosztja a projekttel és a célokkal kapcsolatos igényeit, a platform egy napon belül megfelelő szabadúszó tanácsadókkal találja meg Önt.

A gondozott tehetséggondozó szakembereivel találkozhat. Az üzleti igényeknek megfelelően növelheti vagy csökkentheti a csapatot. Ezen kívül nem okoz gondot a szabadúszókkal való kapcsolatteremtés hosszú távú szerződésekkel.

A Growth Collective-en a felhasználók átlátható árakat is kapnak, jól meghatározott munkakörrel és rögzített heti vagy havi díjszabással.

Traktion

A Traktion egy dedikált és prémium platform, amely csak a legjobb e-mail marketingeseket reklámozza. Az ezen platformok vállalkozói olyan csúcsmárkák projektjeit biztosították, mint a Monzo, SAGA, Universal Music Group stb.

Rengeteg időt takaríthat meg, ha a Traktiontól bérel, mert nem kell saját magának ellenőriznie az újoncokat. A platform már megkérdezte és tesztelte az ezen a webhelyen megjelenő e-mail marketingeseket.

Néhány kattintással felvehet egy marketing-növekedési tehetséget erről a platformról, az alábbiak szerint:

 • Projekttípus kiválasztása
 • Szakértelem kiválasztása, például B2B marketing, cseppmarketing, A/B tesztelés stb.
 • Havi költségvetési tartomány beállítása
 • Rövid megosztás a projektről
 • Végül néhány üzleti adat beküldése

Távirányító OK

A Remote Ok egy távoli állásokat tartalmazó webhely szabadúszók és stréber munkavállalók számára. Itt megkereshet néhány kiváló e-mail marketingszakembert, akik eredményeket hoznak. Csak regisztráljon egy munkáltatói profilra, és kezdjen el e-mail marketingeseket toborozni több mint 350 vállalkozóból.

A kezdeti keresés során speciális szűrőket adhat hozzá, például nyelveket, közösségi média ismereteket, grafikai tervezési ismereteket stb.

  Mit tesz a Big Data a digitális marketinggel?

Ha valóban elfoglalt, és nincs ideje a profilok ellenőrzésére, egyszerűen közzétehet egy távoli munkát a Remote Ok állástábláján. A szabadúszók interakcióba lépnek a közzétett állásokkal, és Ön könnyedén talál néhány profil közül, amelyek közül választhat.

A Remote Ok részletes szakmai információkat jelenít meg a vállalkozóiról, például állampolgárságról, lakóhelyről, webhelyről, LinkedInről, készségekről, nyelvtudásról, éves vagy óránkénti fizetésről stb.

Az e-mailes marketingszakember alkalmazásának előnyei és hátrányai

Profik

 • Nem kell felvennie egy vagy több e-mail marketinges szakembert, kezelni őket, havi fizetést fizetni stb.
 • Mivel korlátozott ideig fog e-mail marketing vállalkozókat igénybe venni, sokat spórolhat, és a folyamat megfizethető is.
 • Toborozhat néhány e-mail marketing tanácsadót, beállíthatja a szükséges marketingkampányokat, betaníthatja a belső alkalmazottakat, majd felmondhatja a szerződéseket a vállalkozókkal.
 • Ha a marketingszakember nem hoz eredményt a szerződéses időkeretnek megfelelően, felmondhatja a szerződést, és új e-mailes marketingszakértőt alkalmazhat.
 • Változatos e-mail marketinges szakértelemmel rendelkeznek, és ezeket a tapasztalatokat kamatoztatni tudja vállalkozása fejlesztésében.

Hátrányok

 • A rendelkezésre állás és a projekt iránti elkötelezettség jelenti a fő kihívást minden neves e-mail marketing tanácsadó számára.
 • Az üzleti adatok védelméhez fokozottan biztonságos és engedélyalapú együttműködési munkaterületet kell használnia.
 • Meg kell győznie a vállalkozót, hogy titoktartási okokból írjon alá egy titoktartási megállapodást.
 • A neves e-mail marketingszakemberek gyakran növelhetik a javadalmazást.
 • Ha helyszíni szolgáltatásokra van szüksége, a felvételi kör valóban korlátozott lesz.

Béreljen fel egy e-mailes marketingszakembert: A szerző megjegyzése

Ha Ön startup vagy kis- és középvállalkozás, és a bevételnövekedésre összpontosít, marketingköltségvetéseinek egy részét áthelyezheti az e-mailes marketingre. Az biztos, hogy egy maroknyi leadet és potenciális ügyfelet fog kapni ebből a marketingcsatornából. Ezenkívül rendkívül megfizethető lesz, mint bármely más marketingcsatorna.

Most, ha inkább az e-mail marketing feladatát olyan szakértőkre bízza, akik ésszerű időn belül bizonyos eredményeket tudnak hozni, próbálkozzon e-mail marketing tanácsadókkal.

Az ebben a cikkben említett összes bérelt marketinges platform a legjobb választás. Mindazonáltal olyan platformokkal kezdeném, mint a GrowTal, a Remote Ok, a FreeUp és a Growth Collective.

Becsomagolás

Most már tudja, melyek a népszerű és megbízható platformok interjúkhoz és e-mail marketingesek felvételéhez bármely digitális vállalkozás számára. Egyszerűen keresse fel ezeket a platformokat, válassza ki a vállalkozás típusát, és nézzen át több száz ellenőrzött profilon.

Amikor felvesz valakit e-mail marketingszakértőnek, ne felejtse el végigfutni a cikkben fent említett, a megfelelő jelölt felvételéhez szükséges ellenőrző listákat.

Következő lépésként a szerződéskezelés szakaszai és a vállalkozása számára népszerű szerződéskezelő szoftverek következnek. Olvassa el, hogy megértse, hogyan segíthetnek a szerződések megvédeni a bizalmas üzleti adatokat szabadúszók és vállalkozók alkalmazása során.