Bannerlord szerver hosting a sima játékmenethez

Mount and Blade II: A Bannerlord szerver hosting megszakítások nélkül javíthatja a játékmenetet.

Ha kemény játékos vagy, biztosan játszottál stratégiai szerepjátékokkal.

A Mount and Blade II: Bannerlord különböző elemeket és térképeket tartalmaz, amelyeket a játékosok felfedezhetnek, támadhatnak és hódíthatnak.

Ahhoz, hogy ilyen nagy teljesítményű játékokat játszhasson, nagy teljesítményű szerverekre van szüksége, amelyek kiváló minőségű és teljesítménnyel teli játékélményt biztosítanak.

Manapság a játék nem csak olyan, mint a lazítás és a játék; lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphess a különböző játékosokkal világszerte, és megtapasztald a játék valódi erejét. A Mount and Blade II: Bannerlord sok játékost vonzott, és az egyik legnépszerűbb játék lett.

Fedezzük fel a játékot, és fedezzük fel, miért előnyös a szerver használata a játékmenetben.

Mi az a Mount and Blade II: Bannerlord?

A Mount and Blade II: Bannerlord a Mount and Blade: Warband folytatása. Ez egy stratégiai akció-szerepjáték, amely lehetővé teszi, hogy karaktert alkoss, és alakítsd ki annak jellemzőit, hogy megfeleljen a játékstílusodnak azon az úton, ahol felfedezed, támadsz és hódítasz.

A Mount and Blade II: Bannerlordot a TaleWorlds Entertainment fejlesztette és adta ki. Először 2012-ben jelentették be, és 2015 végén létrehozták a Steamet. A TakeWorlds a következő években megkezdte a kiadási folyamatot. 2020-ban megjelent a korai hozzáférés, és gyorsan népszerű játék lett.

Ez a játék egy középkori világot mutat be, ahol a funkcionális karakter egy kalandor szerepét ölti magára. Ez a kalandor csatákban és harcokban vesz részt, és ellenségeket és lovakat öl meg fejsze, íjak, kardok és más távolsági fegyverek segítségével.

Játékmenet

A Mount and Blade II: Bannerlord egy homokozós stratégiai játék, amelyben a játékos katonák seregét építi fel, és különféle küldetéseket hajt végre a felső térképen. A játékos személyesen vesz részt több harcban a csapatai mellett. A Bannerlordban azonban számos játékelemben jelentős javulás tapasztalható.

A játékos különféle ostrommotorokat épít fel, és stratégiailag helyezi el őket, mielőtt a csata megkezdődik, hogy megcélozza néhány ellenség akcióját. A felső kampánytérképen a játékos úgy dönt, hogy bombázza a falakat, szabálysértéseket okoz, és így tovább.

Ebben a játékban csak a merlonok, az ostromgépek és a kapuházak rombolhatók le a csata során. A várakat a védők javára tervezték; Például a gyilkos lyukak a kulcsfontosságú fojtópontokon helyezkednek el, így a védők lemészárolhatnak számos támadót, mielőtt azok áttörnék a kaput.

A játékos egy fejlett párbeszédrendszert használhat a nem játékos karakterek meggyőzésére. Miközben a karakterrel beszél, a játékos megpróbálja kitölteni a folyamatjelző sávot azáltal, hogy sikeresen befejezi az érveit. Ha a léc betelt, a karakter feladja a játékost. Ha a karakter továbbra is visszautasítja, a játékos megvesztegetheti a karaktert.

A meggyőzési rendszert a játékban szereplő karakterek udvarlására és összeházasítására is használják. Ha a főjátékos meghalt, az egyik gyermekük lesz az új játékos karakter öröklés útján. A Bannerlord rendelkezik egy többjátékos komponenssel, amely segít a játékosoknak, hogy különböző harcokat vívjanak egymással a térképeken és módokon. A Bannerlord olyan rendszert használ, amely lehetővé teszi a játékos karakterének, hogy megválassza a katonák típusát. Itt az osztályok három típusból állnak:

  Online rajzolás a Google Chrome Canvas alkalmazás segítségével

A játékosok az osztályokat egy pontrendszeren keresztül választják ki, amely felváltja az előző Warband játék pénzrendszerét.

Ahhoz, hogy a játékot a legteljesebb mértékben megtapasztalhassa, szabja testre, és emelje a kalandot a következő szintre. A Mount and Blade II: Bannerlord modding készlettel testreszabhatod a játékot, és megoszthatod alkotásaidat a Steam workshopon keresztül.

Miért van szüksége szerverre a játék tárolására?

Egy szerver érdekesebbé teheti a játékot. Miközben a szélessávú internetkapcsolattal rendelkező számítógépén játszik, hirtelen megszakadhat a rendszerben, és a számítógép automatikusan leáll. Ott elveszíti az összes játszott szintet, és elölről kell kezdenie.

Az ilyen forgatókönyvek elkerülése érdekében megbízható játékszerverre van szükség, amely számos előnnyel jár:

  • Ha a legközelebbi adatközpontot választja szerveréhez, akkor magas rendelkezésre állást, alacsony késleltetést és nagyobb teljesítményt érhet el.
  • Minden tárhelyplatformon lehetőség van külső biztonsági mentésre, amely egy külön mappába menti adatait, hogy bármikor visszaállíthassa vagy letölthesse azokat.
  • A szerver védve lesz a nem kívánt DDoS támadásoktól.
  • Lenyűgöző funkciókat kap a játékmenet javításához.

Minimális rendszerkövetelmények

A játék elindításához a rendszerben be kell állítani néhány konfigurációt a rendszerben:

A játékhoz szükséges:

  • 64 bites processzor és Windows 7 operációs rendszer.
  • Intel core i3-8100 vagy AMD Ryzen 3 1200 processzor.
  • 6 GB RAM.
  • Intel UHD grafikus 630 vagy NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB vagy AMD Radeon HD 7850 2 GB.
  • 60 GB szabad hely.
  • Az integrált GPU-k (ha szükséges) további 2 GB RAM-ot igényelnek.

Most pedig beszéljünk a különböző tárhely-platformokról, ahol könnyedén bérelheti a játékot.

Túlélő szerverek

Szerezze be a Mount and Blade II: Bannerlord szervertárhelyet a Survival Servers-től, és élvezze elképesztő funkcióit. A fizetés sikeres befejezése után automatikusan átirányítunk a szerverére, hogy elkezdhesse a játékot.

A házon belüli játékpanel segítségével konfigurálhatja és testreszabhatja játékszerverét az igényeinek megfelelően. Könnyedén telepíthet támogatott térképeket és modokat, módosíthatja a beállításokat, és válthat a szerveren elérhető különböző játékok között.

A Survival Servers különböző helymeghatározási lehetőségeket kínál, köztük Seattle-t, Los Angelest, New Yorkot, Franciaországot, Németországot és Szingapúrt. Mindezek az adatközpontok erőteljes DDoS-védelemmel rendelkeznek, hogy biztonságossá tegyék a szervert, és mindig elérhetők legyenek.

A tapasztalt játékosok számára a Survival Servers teljes FTP- és adatbázis-hozzáférést kínál. Ezenkívül automatikus szerverértesítéseket, egyéni szerver-újraindításokat, Enfusion motorral rendelkező keretrendszert és még sok mást kap. Csak erős Intel vagy AMD CPU-kat és NVMe SSD-meghajtókat használ.

Ezenkívül 5 napos biztonsági mentés is elérhető a választott tervvel. A szerverbérlet zárolása vagy a térképváltoztatás a csomag egy további funkciója. Egyéni indítási paraméterek és szerverállapotok megtekintése, beleértve az indítást, leállítást és újraindítást. A Survival Servers a támogatott modok legújabb verzióit kínálja.

Az egyszerűen használható legördülő menükből válassza ki a legközelebbi helyet az alacsony pinghez, a kívánt szerverek számát, a preferált helyek számát, térképet és számlázási ciklust, és azonnal állítsa be a szervert. A játékszerverünket különféle kiegészítőkkel is frissíthetjük.

Shockbyte

Kezdje játékmenetét a Shockbyte dedikált Mount and Blade II: Bannerlord szervertárhellyel, és tapasztalja meg a valaha volt legjobb játékot. Automatikus frissítések futnak a háttérben, így soha nem kell megvárnia a frissítés telepítését a kiszolgálóra.

  Útmutató kezdőknek a Google Diákhoz

A Shockbyte játékszervere teljesen konfigurálható, és teljes FTP- és webalapú adatfájl-hozzáférést biztosít a profi játékosoknak. Talál egy automatikus biztonsági mentési lehetőséget, amely segít személyes adatainak és mentett játékainak tárolásában még katasztrófa esetén is.

Adatközpontjaik világszerte találhatók, nagy teljesítményű szerverekkel, 100%-os rendelkezésre állási idővel és alacsony késleltetési garanciával. Minden adatközpont rendelkezik egy teljesen működőképes DDoS védelmi lehetőséggel, amely a hét minden napján, 24 órában fut, hogy megvédje szervereit az online támadásoktól.

Fejezze be a regisztrációt, és azonnali beállítási lehetőséget kap, hogy perceken belül játszhasson a játékkal. Ezenkívül multicraft CP funkciókat is kap a játékszerverrel. A választott tervvel ingyenes aldomaint és MySQL adatbázist talál.

Bérelje ki kedvenc játékszerverét most 7,99 USD/hó kikiáltási áron, 2 GB memóriával és a Steam platform támogatásával.

Citadella szerverek

Állítsa be azonnal játékszerverét a Citadel Servers segítségével, és szerezze be a jobb játékélményhez szükséges további funkciókat. Teljes funkcionalitású és dedikált játékvezérlő panelje lehetővé teszi a szerver egyszerű testreszabását és konfigurálását.

Teljes irányítást szerezhet a játékszerver felett, és szükség szerint módosíthatja. Egyetlen kattintással ütemezhet olyan feladatokat is, mint például biztonsági mentések, szkriptek és egyebek futtatása. Telepítse a támogatott térképeket és modokat, módosítsa a beállításokat, és váltson az elérhető játékok között útközben.

Ezenkívül egyetlen gombnyomással módosíthatja a szerver nevét, a játékbeállításokat, a jelszavakat, a rendszergazdai jogosultságokat és még sok mást. Ne aggódjon ismét az adatvesztés miatt; A Citadel Servers biztonsági mentési és visszaállítási funkciókat kínál, így Ön akkor is pihenhet, ha éppen nincs a rendszere előtt.

Szerezd meg a legújabb frissítéseket közvetlenül a panelről, és engedélyezd a telepítést anélkül, hogy az aktuális játékod megzavarná. A Citadel szerverek világméretű hálózati lefedettséggel rendelkeznek, így a legjobb hálózatot kínálják az alacsony késleltetés, magas rendelkezésre állás és jobb teljesítmény érdekében.

Az adatközpontok világszerte elterjedtek, köztük Seattle, Szilícium-völgy, Los Angeles, Dallas, Miami, Montreal, New York, Chicago, London, Amszterdam, Frankfurt, Párizs, Milánó, Tokió, Sydney és Szingapúr. Minden adatközpont DDoS védelemmel rendelkezik, amely megvédi szerverét a nem kívánt elárasztásoktól és támadásoktól.

Konfigurálja és rendelje meg a Mount and Blade II: Bannerlord alkalmazást, és válasszon a különböző kiegészítők közül, hogy azonnal elindítsa a játékot.

GTXGaming

Szerezze be játékszerverét egy prémium játékszerver-tárhelyről, és játsszon a Mount and Blade II: Bannerlord szerverrel. A GTXGaming azonnali beállítási és konfigurációs lehetőségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a regisztráció után azonnal elkezdjék játszani a játékot.

Kapsz egy erőművet funkciók; A GTXGaming erőteljes Intel CPU-kat használ, az Intel E processzoroktól a legújabb i7 és i9 processzorokig. A jobb teljesítmény érdekében új, erőteljes AMD Ryzeneket is elkezdett használni.

A külső biztonsági mentési funkció plusz a szerver számára. Segít biztonsági másolatot készíteni a mentett játékokról és szerveradatokról, így bármikor visszaállíthatja őket, amikor szüksége van rájuk. Ütemezheti a biztonsági mentési feladatokat, és szükség esetén letöltheti az adatokat a számítógépére.

A GTXGaming az egész világot lefedi, beleértve Los Angelest, Dallast, New Yorkot, Oregont, Charlotte-ot, Miamit, Quebecet, Londont, Párizst, Madridot, Frankfurtot, Moszkvát, Stockholmot, Szingapúrt és Sydneyt. Minden adatközpont hatékony DDoS védelemmel rendelkezik, így a szerverei a hét minden napján, 24 órában online lesznek.

  Hogyan lehet javítani az FPS-t PUGB-ben [Playerunknown’s Battlegrounds]

Pingtesztelővel ellenőrizheti a legközelebbi adatközpontok sebességét. Ha nem tetszik a szolgáltatás, a GTXGaming egyszerűen visszaküldi a pénzét a vásárlást követő 24 órán belül. Élvezze a kockázatmentes vásárlást, és tapasztalja meg a legjobbat a szerverről.

1GServerHost

Válaszd ki a Mount and Blade II: Bannerlord kölcsönzési opcióját az 1GServerHost tárhelyplatformról, és kapj energiát a zökkenőmentes játékmenethez. Állítsa be azonnal szerverét, és korlátlan számú játékost kaphat.

Az egyéni vezérlőpult segítségével egyszerűen kezelheti, frissítheti és módosíthatja a beállításokat. Amikor más játékokkal szeretne játszani, egyszerűen egy kattintással válthat másik játékra. A teljes külső biztonsági mentések biztosítják, hogy a mentett játékok és adatok valóban biztonságban legyenek a biztonsági mentés mappájában.

Az 1GServerHost játékszerverrel különféle játékfunkciókat használhat, például automatikus újraindítást, frissítést és biztonsági mentést. A konfigurációszerkesztő űrlapok még egyszerűbbé teszik a beállítási folyamatot. Támogatja az összes modot, térképet és DLC-t.

A jobb szerverteljesítmény érdekében az 1GServerHost 5,2 GHz-es AMD Ryzen 9 CPU-t használ 16 maggal és 32 szálal, 128 GB-os 3200 MHz-es DDR4 kétcsatornás meghajtót és 7000 MB/s sebességű NVMe tárhelyet. Bízhat valódi redundanciájában és a legjobb internetkapcsolatban.

A tapasztalt játékosok teljes FTP hozzáférést és kiváló fájlkezelést használhatnak, így a modok hozzáadása rendkívül egyszerű lesz. Az 1GServerHost a leggyorsabban futó szervereket kínálja a leggyorsabb kapcsolattal az adatközpontokhoz a legalacsonyabb ping mellett, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Bérelje ki kedvenc játékát még ma 12 USD/hó kikiáltási áron. A regisztrációtól számított 72 órán belül teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen a szolgáltatásokkal.

LOW.MS

Szerezzen nagy teljesítményű tárhelyet a LOW.MS segítségével kedvenc Mount and Blade II: Bannerlord játékához. Az összes szerver a funkciók kiváló választékával érkezik, amint a regisztráció befejeződött, a LOW.MS beállítja a játékszervert, így perceken belül játszhat a játékkal.

A LOW.MS a legmagasabb teljesítményű játékszervereket használja, beleértve a legújabb CPU-kat és a nagy teljesítményű NVMe-t. A legújabb Intel processzorok akár 5 GHz-es feldolgozási teljesítményt adnak DDR4 memóriával és SSD-kkel kombinálva. Ez magában foglalja a nagy teljesítményű Intel i9s, Xeon E és Ryzens sorozatú CPU-kat.

Minden szerver rendelkezik legalább 10 Gbps DDoS védelemmel, ami kiküszöböli a nem kívánt megszakításokat a játék során. Egyes helyek még Corero Smart Wall-t is használnak, amely tökéletes védelmet nyújt a játékszervernek. Így a szerverei biztonságban vannak, bárhol is van.

A LOW.MS 11 szerverhelyet fed le, köztük Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsinki, Varsó, Szingapúr és Sydney. Azonnal elindíthatja a játékmenetet. Ha nem tetszik az előadás, a vásárlástól számított 5 napon belül választhatja a teljes vételárat.

Végső szavak

A Mount and Blade II: Bannerlord egy játék, ahol felfedezheted a térképet, különböző módokban játszhatsz, és számos csatateret hódíthatsz meg. Minőségi játékszerver bérlése segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki a játékból.

Így válassza ki a legjobb játékszervert a hardver, a hozzáférhetőség, a pénz-visszafizetési garancia, az ár, a biztonság, a késleltetés, a teljesítmény és a globális helyszínek alapján.

Ezután fokozza játékélményét ezekkel a pénztárcabarát számítógépekkel és laptopokkal.