Az M3ter 14 millió dollárt gyűjtött össze, a Dropbox pedig 500 embert bocsátott el

Sziasztok! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

Az M3ter 14 millió dollárt gyűjtött a SaaS-vállalkozások használat-alapú árképzési eszközeinek kibővítésére

A SaaS üzleti modellek feltalálása következtében átalakult a szoftverek működése és árazása. A SaaS lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy havonta vagy évente fizessenek, ahelyett, hogy teljesen megvásárolnák a szoftvert.

Egy lépéssel tovább lépve a londoni székhelyű M3ter startup eszközöket fejleszt a részletesebb, használati alapú számlázáshoz.

A vállalat 14 millió dollárt gyűjtött össze az A sorozatú adománygyűjtési körben, hogy más régiókban, például az Egyesült Államokban terjeszkedjen, és további technológiát fejlesszen ki felhasználói számára.

  Javítsa ki a Fate Grand Order 43-as hibát Androidon

Ezt a befektetést a Notion Capital vezeti, az Insight Partners, a Union Square Ventures és a Kindred Capital részvételével. Tavaly a startup 17,5 millió dollárt gyűjtött egy magvető körben. A cég eddig 31,5 millió dollárt gyűjtött be a vezető kockázati tőkésítőktől.

A használati adatok integrálásával, az árak alkalmazásával és a hibamentes számlák generálásával az M3ter Platform mindenfajta felhasználásalapú árképzést biztosít a vállalkozások számára a fejlesztés minden szakaszában.

A vállalatok kulcsfontosságú belső erőforrásokat szabadíthatnak fel, következetesen helyes számlákat állíthatnak elő, és megakadályozhatják a bevételek kiszivárgását, ha automatizálják az árképzést és a számlázást az M3ter segítségével.

Az OpenAI további 300 millió dollárt gyűjtött össze a VC-ktől

Annak ellenére, hogy a Microsoft jelentős befektetést fektetett az OpenAI-ba, a híres generatív mesterségesintelligencia-cég, az OpenAI továbbra is új befektetőket csábít.

  12 platform, amellyel percek alatt elkészítheti portfóliówebhelyét

A közelmúltban a kockázati tőke (VC) társaságok egy csoportja 300 millió dollárral járult hozzá, aminek következtében a cég értékelése az egekbe szökött, 29 milliárd dollárra. A Tiger Global, a Sequoia Capital, az Andreessen Horowitz, a Thrive és a K2 Global azon kockázatitőke-cégek közé tartoznak, amelyek részesedést szereztek ebben az innovatív mesterségesintelligencia-technológiai vállalatban.

Az OpenAI januárban kapott támogatást a Microsofttól, bár a pénzügyi részleteket egyik vállalat sem hozta nyilvánosságra. A Microsoft több mint 13 milliárd dollárt fektetett be az OpenAI-ba.

A Wall Street Journal beszámolt az OpenAI-ra vonatkozó potenciális pályázati ajánlatról, amelyben a Founders Fund és a Thrive Capital érdeklődött egy 300 millió dolláros részvényeladási tender iránt, amely körülbelül 29 milliárd dollárra becsüli a céget.

A Dropbox 500 embert bocsátott el, és azt tervezi, hogy mesterséges intelligenciává fejlődik

A Dropbox úgy döntött, hogy leépíti alkalmazottait, és megválnak a közel 500 alkalmazotttól, amely a munkaerő körülbelül 16%-át teszi ki.

  Hogyan ellenőrizhető, hogy van-e Skylake vagy Kaby Lake processzora

A vezérigazgató, Drew Houston feljegyzése szerint az elbocsátások végrehajtására vonatkozó döntés a kiszámíthatatlan gazdaság által jelentett folyamatos kihívásoknak köszönhető. A vállalat azonban ezt egy lehetőségnek tekinti, hogy az AI részlegének bővítésére összpontosítson, és úgy érzi, hogy ez a lépés hasznos lesz ebben a tekintetben.

– tette hozzá a Dropbox vezérigazgatója. „A változtatás „szükséges” ahhoz, hogy a vállalat a mesterséges intelligencia korszakának élvonalába kerüljön. hasonlóan ahhoz, ahogy mi vezettünk a mobil- és felhőtechnológiára való átállásban.

A gépi intelligencia felhasználása lehetővé teszi számunkra, hogy átalakítsuk jelenlegi vállalkozásainkat és innovatívakat hozzunk létre; ezért közösen kell dolgoznunk e cél elérése érdekében.”

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.