Az iPhone nem jeleníti meg a legutóbbi hívásokat? Próbálja ki ezt a 4 javítást

Az iPhone nem mutatja a legutóbbi hívásokat? Ez frusztráló lehet, különösen akkor, ha minden fontos hívást nyomon kell követnie.

Mielőtt feladná, itt van néhány javítás, amelyet kipróbálhat, ha iPhone-ja nem mutatja a legutóbbi és nem fogadott hívásokat.

1. Állítsa be a helyes dátumot és időt

Még egy kisebb probléma is, például a helytelen dátum és idő, különféle problémákat okozhat, beleértve azt is, amit Ön tapasztal. Tehát győződjön meg arról, hogy iPhone-ja a helyes dátumot és időt jeleníti meg.

A helyes dátum és idő kézi beállításához iPhone-ján kövesse az alábbi lépéseket:

 • Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg az Általános lehetőséget.
 • Koppintson a Dátum és idő elemre.
 • Kapcsolja ki az Automatikus beállítás kapcsolót.
 • Érintse meg a dátumot és az időt a naptár megnyitásához.
 • Válassza ki a megfelelő dátumot és időt.
 • És nagyjából ennyi. Ha továbbra is fennáll a probléma, folytassa a következő hibaelhárítási lépéssel.

  2. Állítsa vissza az iPhone hálózati beállításait

  Az iPhone hálózati beállításait is visszaállíthatja, ha nem látja a híváselőzményeket. Itt van, hogyan:

 • Válassza a Beállítások > Általános > iPhone átvitele vagy visszaállítása menüpontot.
 • Koppintson a Visszaállítás elemre, és válassza a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget a megjelenő menüből.
 • Írja be az eszköz jelszavát, és érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget.
 • Az iPhone most visszaállítja a hálózati beállításait. Ha elkészült, ellenőrizze, hogy a probléma továbbra is fennáll-e.

  3. Indítsa újra az iPhone készüléket

  Ha a hálózati beállítások visszaállítása nem oldotta meg a problémát, próbálja meg újraindítani iPhone készülékét. A hibák és hibák néha problémákat okozhatnak az olyan szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a hívásnaplók. Az iPhone újraindítása eltávolítja a hibákat és hibákat, és a dolgok ismét zökkenőmentesen működnek.

  Az iPhone-ok azonban nem rendelkeznek külön újraindítási lehetőséggel. Tehát manuálisan ki kell kapcsolnia az iPhone készüléket, majd újra be kell kapcsolnia az újraindításhoz.

  4. Frissítse iPhone-ját

  Az Apple rendszeresen ad ki szoftverfrissítéseket az új funkciók hozzáadásához és a hibák kijavításához. Ha iPhone-ja nem jeleníti meg a legutóbbi hívásokat, mert az iOS elavult verzióját használja, a legújabb szoftverfrissítés letöltésével megoldhatja a problémát.

  Az iPhone frissítéséhez nyissa meg a Beállításokat, és lépjen az Általános > Szoftverfrissítés menüpontra. Az iPhone ellenőrzi az Apple szerverein elérhető frissítéseket. Ha elérhető frissítés, érintse meg a Letöltés és telepítés elemet.

  A frissítési folyamat a méretétől függően eltarthat egy ideig. A frissítés befejeztével azonban a problémát meg kell oldani.

  Nyomon követheti hívásait probléma nélkül

  Az iPhone összes funkciója ellenére az elsődleges funkciója a telefonálás. Tehát elég frusztráló lehet, ha iPhone-ja nem tudja megfelelően megjeleníteni a legutóbbi hívásait. Szerencsére ez a gyakori probléma gyorsan megoldható a fenti megoldásokkal.