Az iparág első laptopja Intel Core Ultra 7 processzorral

A legjobb és legújabb technológiákat, kütyüket és okoseszközöket mutatják be vezető technológiai cégek a 2024. évi Mobile World Congress (MWC) 2024-es rendezvényen, amelyet Barcelonában rendeznek meg 2024. február 26. és 29. között. Az idei év egyik kiemelkedő terméke a TECNO Megabook T16 Pro volt. 2024 Ultra laptop, amely ötvözi a legújabb Intel processzorokat, a kategóriájában a legjobb mesterséges intelligencia élményt, a rengeteg teljesítményt és az iparágvezető akkumulátor-élettartamot.

A TECNO egy globális innovatív technológiai márka, amely világszerte több mint 70 országban működik. A Megabook T16 Pro 2024 Ultra a márka „Stop At Nothing” lényegével összhangban lett kifejlesztve, amely a TECNO elkötelezettsége a legjobb és legújabb technológiák felszabadítása iránt az előretekintő egyének számára, inspirálva őket, hogy soha ne hagyják abba céljaik és elképzeléseik követését. a legjobb jövőért.

  11 esettanulmány-sablon a márka hitelességének és befolyásának növelésére

Erőteljes előadó kivételes mesterségesintelligencia-képességekkel a szakemberek számára

Mivel a mesterséges intelligencia életünk minden területén elterjedt, a Megabook T16 Pro 2024-et úgy alakították ki, hogy integrálja az AI-ipari alkalmazásokat az emberek mindennapi életébe. A Megabook beépített PC Manager-je az Intel Core Ultra CPU-val és NPU-val együttműködve növeli a termelékenységet, miközben megőrzi a felhasználói adatvédelmet és a rugalmasságot. Felhasználóként képes lesz AI Image, AI konferencia, PC klónozás és rendszeroptimalizálás stb. elérésére a működési lokalizációban. A Megabook T16 Pro 2024 Ultra a Windows 11 rendszert is támogatja a Microsoft Copilottal.

A Megabook T16 Pro 2024 Ultra választható Intel Core Ultra 7 és Ultra 5 processzorral, akár 32 GB LPddr5 RAM-mal és 1 TB PCIE 4.0 SSD tárhellyel. A 100%-os RGB színekkel és 400 nites fényerővel rendelkező, rendkívül tiszta, 2,5K felbontású, rendkívül határtalan, 16 hüvelykes képernyőjének köszönhetően könnyedén elvégezheti a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat.

  Ubuntu: USB-eszközök listája

A stílusos, karcsú, kompakt és könnyű Megabook T16 Pro 2024 Ultra megbízható munkatárs üzleti és kreatív szakemberek számára. Sőt, iparágvezető, 99,99 Wh-s akkumulátora megszakítás nélkül 20,5 órás üzemidőt biztosít. Ráadásul a 100 W-os gyorstöltő pillanatok alatt elindítja.

A továbbfejlesztett csatlakoztathatóság érdekében több porttal és 2 MP-es 1080 HP-s kamerával a TECNO Megabook T16 Pro 2024 Ultra úgy készült, hogy megfeleljen a modern játék, a termelékenység és a tartalomkészítés – különösen az AI – követelményeinek.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányvonalát.