Az iOS 7 riasztásainak automatikus letiltása, amikor a média lejátszik vagy a tápfeszültség csatlakoztatva van

A modern okostelefon számos kütyü helyére került, többek között, de nem kizárólagosan a zenelejátszó, a személyes napló, a toll és papír teendőlistája, az alacsony kategóriás szkenner, a GPS-navigátor és a hagyományos ébresztőóra. Nem emlékszem, mikor láttam utoljára valakit ébresztőt beállítani az okostelefonján vagy táblagépén kívül.

Most az iOS „Óra” alkalmazás jó, de alapvető riasztási funkciókkal rendelkezik. Beállíthat több ébresztést, beállíthatja, hogy egy bizonyos idő elteltével ismétlődjenek, különböző címkéket, különböző ébresztőhangokat rendelhet hozzájuk, és ki- és bekapcsolhatja a Szundi funkciót, de ez a digitális ébresztőóra-alkalmazás nem igényel „intelligenciát”. Beállítja, hogy egy adott időpontban csörögjön, és az adott időpontban csörög – egyszerűen és egyszerűen. Az AlarmRestrict7 egy új, az iOS 7-hez elérhető csípés, amely ezen azáltal kíván változtatni, hogy csak egy apró okosságot ad hozzá a buta Alarm funkcióhoz. Az ugrás után részletesebben tárgyaljuk.

  GIF-ek létrehozása a Gboard segítségével iOS-re

A Richard Lindsay által kifejlesztett AlarmRestrict7 lehetővé teszi az ébresztőóra letiltását olyan helyzetekben, amikor:

Az áramellátás csatlakoztatva van
Az áramellátás megszakadt
Bluetooth csatlakoztatva van
A média lejátszása folyamatban van

Ezek jelenleg meglehetősen korlátozottak, de reméljük, hogy a jövőben bővülni fognak.

Az AlarmRestrict7-et egy iPhone 4S-en teszteltem, amelyen a jailbreakelt iOS 7.0.4 operációs rendszer fut. Beállítottam, hogy kikapcsolja a riasztásokat médialejátszás közben, és ezt tette. Amíg a „Sweet Disposition” szólt a háttérben, a 16:19-re beállított ébresztő nem szólalt meg, és automatikusan kikapcsolt.

Ennek a beállításnak a használata a riasztások használatától függ. Ha kizárólag ébresztésre használja őket, és egyedül él, akkor van értelme az ébresztések kikapcsolásának gondolata zenelejátszás közben. Végül is, ha már fent vagy, mi értelme ébreszteni az ébresztőt?

  Dokumentumok szkennelése a jegyzetekben iOS 11 rendszeren

A riasztás letiltására vonatkozó többi helyzet azonban számomra nem tűnik értelmesnek. Ha azt akarom, hogy reggel 7-kor felébresszen az iPhone-om, akkor azt szeretném, ha ezt megtenné, függetlenül attól, hogy töltődik-e vagy sem.

Jómagam nem fogom használni ezt a finomítást, mivel a családommal élek, akik akkoriban az iPhone-omat használták média lejátszására, miközben alszom a szobámban, feltételezve, hogy az ébresztő megszólal, amikor ideje felkelnem. .

Az AlarmRestrict7 ingyenesen elérhető a ModMyi repóból a Cydián.

Lehet, hogy olyan haszna van az AlarmRestrict7-nek, amelyet nem tudtam kitalálni, ezért mindenképpen tudassa velünk, hagyjon megjegyzést alább.