Az iOS 7 értesítéseinek megtekintése és kezelése a Badger 7 alkalmazásikonjainak azonnali kikapcsolásával

Az iOS által az elmúlt (majdnem) hét év során megtett hosszú út, valamint az a tény, hogy a jailbreakelés nagyjából ugyanabban az időben kezdődött, bizonyos finomításokat és jailbreakelt alkalmazásokat olyan köztudomásúvá tett, hogy alig kell bemutatni őket. Minden jailbreak rajongó jól ismeri a Mobile (most Cydia) Substrate, az SBSettings, az Activator, a Winterboard és hasonlókat. Aztán vannak bizonyos finomságok, amelyek talán nem olyan híresek, mint a fent említettek, de a jailbreak közösség továbbra is nagyon kedveli és türelmetlenül várja őket. A Badger az egyik ilyen példa, amely egészen a közelmúltig csak az iOS 6 verzióit futtató eszközökön volt elérhető. Ez megváltozott a Badger 7 megjelenésével, amely nem csak az iOS 7-tel kompatibilissé tette az ügyes értesítéskezelőt, hanem a finomítást is. olyan esztétikai átalakításra volt szükség, amely kiegyensúlyozottabbá és gördülékenyebbé teszi az operációs rendszerbe való integrálását. Részletek az ugrás után.

  Az éjszakai műszak engedélyezése a Vezérlőközpontból az iOS 11 rendszerben

Azok számára, akik még nem ismerik, a Badger egy olyan csípés, amely alapvetően lehetővé teszi, hogy az Aktivátor gesztusait az értesítésekhez társítsa, így bármely alkalmazás push értesítéseit megtekintheti egy Activator kézmozdulattal anélkül, hogy ténylegesen elindítaná az alkalmazást. A módosítás az iOS natív értesítési központját használja az értesítések lekérésére, és az alkalmazás támogatási szintjétől függően bizonyos műveletek végrehajtását is lehetővé teszi az értesítésekkel (például az üzenetek megválaszolása a Gyors válasz párbeszédpanel segítségével, ha a stock Messages alkalmazást). Ellenkező esetben egyszerűen és szinte általánosan elvetheti az értesítéseket.

A Badger 7 értesítéseinek megjelenítési módja is nagyon klassz: elhalványítja a hátteret, és rendetlenség nélkül jeleníti meg az értesítéseket a Springboard felett. Az Aktivátor kézmozdulat végrehajtása (alapértelmezett a felfelé húzás) az alkalmazás ikonján felhívja az értesítési panelt. miközben az egyes értesítési elemeket balra csúsztatja, megjelenik a gyorsműveletek menü (amint a fenti képernyőképen látható). A rendelkezésre álló lehetőségek természetesen alkalmazásonként változnak.

  Hogyan lehet letiltani a „Nyomja meg a Home gombot a feloldáshoz” funkciót az iOS 10 eszközön

Mivel a Badgernek nincs saját Springboard ikonja, a módosítás egy sort ad az iOS natív Beállítások alkalmazásához, ahol számos lehetőség áll rendelkezésre az Aktivátor gesztusának módosítására, valamint a csípés megjelenésének módosítására, beleértve a vezérlést is. az elmosódás mértéke felett, a sötétség szabályozása, amely lehetővé teszi a frissítést, beleértve az értesítések számláló jelvényét, amikor a Badger meghívásra kerül, néhány egyéb mellett.

A Badger 7 az egyik leghasznosabb Cydia trükk a feltört iPhone-okhoz, amivel valaha találkoztam. Annak ellenére, hogy a csípés 1,49 dollárba fog kerülni, a használati mintámnak köszönhetően megéri a pénzt, ami nagyon sok értesítést jelent. De ez továbbra is személyes preferencia és választás kérdése marad. A cydiában található BigBoss repóban kapható.

  Az iPhone szabályozásának kikapcsolása iOS 11.3 rendszeren