Az IObit AI-alapú Advanced SystemCare felgyorsíthatja a Windows rendszert és megvédheti adatait etoppc.com

A Windows számítógép teljesítményének és biztonságának optimalizálása elengedhetetlen.

Segít a rendszer megfelelő karbantartásában, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassa, és elkerülje a gyakori összeomlásokat, lassulásokat és biztonsági kockázatokat.

De hogyan biztosítható, hogy számítógépe optimálisan működjön?

Bár manuálisan is törölheti a nem kívánt fájlokat és alkalmazásokat, amelyeket nem használ számítógépe teljesítményének növelésére; hosszú lövés lenne, nem is beszélve arról, hogy unalmas.

Ne aggódj; megoldások állnak rendelkezésre a Windows rendszerű számítógép egyszerű tisztítására és optimalizálására, így az a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az Advanced SystemCare 16 by IObit egy megoldás a modern technológiákkal a számítógép tisztítására, sebességének növelésére és az adatok biztonságának biztosítására.

Tehát nézzük át ezt a szoftvermegoldást, hogy eldöntsük, megfelel-e az Ön igényeinek.

Bevezetés

Az IObit Advanced SystemCare 16 szoftvere a számítógép felgyorsítására, tisztítására és személyes adatai védelmére szolgál. Ez a szoftver az AI erejét kihasználva megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a folyamatot.

És ami a legjobb, az Advanced SystemCare ingyenes a számítógépére. Bár rendelkezésre állnak fizetős csomagok, például a PRO és az Ultimate, ha az Ön igényei enyhébbek, ez az ingyenes megoldás elegendő lehet.

A tényleges kérdés az, hogy az Advanced SystemCare 16 megéri-e a számítógépen elhelyezett helyet?

Nézzük meg ezt ebben a gyors Advanced SystemCare 16 áttekintésben a legfontosabb jellemzői, előnyei, teljesítménye és könnyű kezelhetősége alapján.

Főbb jellemzők

Az IObit Advanced SystemCare 16 legfontosabb szolgáltatásai a következők:

Rendszersebesség optimalizálása

A számítógép gyenge sebességének hátterében számos ok állhat, legyen szó a rendszer indításakor futó több szoftverről, a memóriát foglaló ismeretlen szolgáltatásokról és alkalmazásokról, a merevlemez töredezettségmentesítése hiányáról vagy bármilyen más okból.

Nem számít, mi a tettes, az IObit Advanced SystemCare gyorsan kijavítja, és több mint 30 hibaelhárítóval optimalizálja a rendszert. Így a problémák gyorsabban megoldódnak, a számítógép teljesítménye és sebessége pedig javul.

Alapos Tisztítás

Az Advanced SystemCare mesterséges intelligenciát használ a számítógép alapos megtisztításához, és időt takarít meg, amivel mindent kézzel csinál. A mesterséges intelligencia mód használatával személyre szabhatja a rengeteg gyorsítótár, kéretlen fájlok, nem kívánt naplók és a harmadik féltől származó szolgáltatásokból, eszközökből, webböngészőkből és számítógépéből származó maradékok átvizsgálására és törlésére vonatkozó terveket.

Ezenkívül az AI folyamatosan tanul az Ön optimalizálási viselkedéséből és a számítógép teljesítményéből. Így okosabbá válik a problémák és hibák azonosításában, és kijavíthatja azokat, hogy számítógépe optimalizált és tiszta maradjon.

Adatbiztonság

Az Advanced SystemCare a felhasználók adatbiztonságára és magánéletére összpontosít, és segít minimalizálni az online kockázatokat. Letörli az online lábnyomokat, beleértve a számítógépére mentett jelszavakat is, és elrejti ujjlenyomatait több mint 200 böngészőben és programban.

Ezen felül kijavíthatja a Windows rendszerű számítógépén lévő biztonsági kizsákmányolásokat és sebezhetőségeket, frissítheti a szoftvert az aktuális verzióra, és gondosan megakadályozhatja, hogy a gyanús programok hozzáférjenek az Ön személyes vagy bizalmas adataihoz.

Javítja az internet sebességét

Ha lassú letöltési és streamelési sebességet tapasztal, az internet sebességét okolhatja. És amikor ez megtörténik, lelassíthatja a termelékenységet, különösen akkor, ha távolról dolgozik. Ezenkívül megöli a lelkesedést játék közben vagy online videók streamelése közben.

  A mappabeállítások megnyitása a Windows 11 rendszeren

Ennek megoldására az Advanced SystemCare az Internet Boostert kínálja a hálózat és a számítógép diagnosztizálásához, és segít növelni az internet sebességét azáltal, hogy egyetlen kattintással a maximális hálózati sávszélességet fenntartja.

AI mód

Az Advanced SystemCare egy mesterséges intelligencia módot kínál a számítógép intelligens tisztításához és sebességének növeléséhez a számítógép teljesítménye és optimalizálási szokásai alapján. Gyorsabban észleli a problémákat, hogy számítógépe a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Tűzfalvédelem

Az online biztonság komoly probléma, amellyel foglalkozni kell. Ellenkező esetben adatszivárgás, adathalászat, rosszindulatú programok, zsarolóprogramok stb. Ezért alapvető fontosságú, hogy hálózatát, eszközeit és rendszereit olyan technológiákkal védje, amelyek képesek kezelni az online kockázatokat.

A tűzfal egy ilyen technológia, és az Advanced SystemCare ezt biztosítja. Csak tartsa jól a rendszertűzfalat, hogy megvédje rendszereit és adatait.

Ellenőrzi a szoftver állapotát

Lehet, hogy sok szoftvert és szolgáltatást használ a számítógépén. És rendszeres frissítésre van szükségük, hogy megfelelően működjenek. A biztonságot is garantálja, mivel a régebbi verziók tartalmazhatnak bizonyos biztonsági réseket vagy sebezhetőségeket, amelyeket a támadók kihasználhatnak és kibertámadásokat hajthatnak végre.

Ennek megoldására használhatja az Advanced SystemCare-t, és frissítheti programjait. Megkíméli Önt a nagy kockázatú sebezhetőségektől, és biztosítja, hogy minden hálózata, eszköze és fájlja biztonságban legyen. Emellett a szoftvermegoldások optimális működését is segíti.

Valós idejű hangolás

A számítógép lelassul, ha a lemezterület és a RAM elfogy. Ezért elengedhetetlen a nem kívánt fájlok törlése, valamint a memória és a hely optimalizálása. Az Advanced SystemCare segítségével valós időben figyelheti számítógépe teljesítményét, és automatikusan több lemezterületet és RAM-ot szabadít fel.

Nagy fájltisztító

Ha ennyi nagy fájlt tárol a számítógépén, az befolyásolja a számítógép teljesítményét. Tehát, ha nincs szüksége rájuk, távolítsa el őket a rendszeréből, vagy helyezze át őket egy másik tárolóeszközre.

Az Advanced SystemCare segítségével könnyedén megtalálhatja és eltávolíthatja a nagyobb fájlokat, és megszabadulhat a felesleges gigabájtnyi adattól. Segít javítani a számítógép sebességét.

Kompatibilitás

Az IObit Advanced SystemCare 16 egy könnyű szoftverprogram Windows operációs rendszerekhez. Kompatibilis a Windows XP, Vista, Win 7, Win 8, Win 10 és Win 11 rendszerekkel. Könnyűsége miatt nem foglal sok helyet a számítógépben, ami azt jelenti, hogy nincs hatással a sebességre.

Teljesítmény

Ha az Advanced SystemCare teljesítményéről és hatékonyságáról van szó, nem fog csalódni. Kifogástalan, hasznos funkciókkal fogja lenyűgözni, amelyek az elvárásoknak megfelelően működnek. Ezért ez a szoftver segít megtisztítani a számítógépet, és optimalizálni annak sebességét és teljesítményét.

Nagyszerű, ha egy szoftvermegoldásban több jó funkció is található, de ezeknek hatékonyaknak kell lenniük. Az Advanced SystemCare 16 ezt kínálja. Funkciói hatékonyak, és nem valami díszes trükk. Az alapvető funkciók, például a gyorsítótár és az ideiglenes fájlok törlése, a memória bővítése, a háttérfolyamatok kezelése stb., jól teljesítenek.

Ami a rendszer és az internet sebességének növelését illeti, az Advanced SystemCare jó ebben a hatékony tisztítással és az Internet Speed ​​Boosterrel.

Valószínűleg különbséget fog látni a megnövelt rendszerindítási sebességben, főleg ha HDD-t használ. Az SDD-vel már jobb lesz a sebesség, így nem lesz olyan nagy az észlelt különbség.

Ez az eset ugyanaz az internet sebességére is. Ha lassabb a kapcsolat, akkor jelentős különbséget fog észlelni az internet sebességében. De ha már rendelkezik nagy sebességű kapcsolattal, a sebességnövelés nem okoz nagy változást; de még mindig gyorsabb.

  Hogyan lehet letiltani az érintőképernyőt egy kettő az egyben Windows 10 laptopon

Szoftverfrissítője, tűzfalvédelme és egyéb biztonsággal kapcsolatos funkciói is jók. A rosszindulatú hivatkozások blokkolása azonban javítható.

Egyszerű használat

Az IObit Advanced System használatának megkezdése meglehetősen egyszerű. Gyorsan telepítheti és elkezdheti használni. Modern és intuitív felülettel rendelkezik, amely két skint támogat, üzleti és személyes használatra egyaránt. Az Readable skin alkalmasabb üzleti célokra.

Ezen kívül van egy kis asztali widgetje az aktuális CPU és RAM használat megjelenítéséhez. Ha rákattint, megjelenik egy teljesítményfigyelő, amely jelzi a lemez, RAM, CPU és metrikák füleit. Az interfész gombjaival képernyőképeket is készíthet, és törölheti a RAM-ot.

Könnyen használható kezelőfelületével megkeresheti a rendszer sebezhetőségeit és módosításait. Kap egy szkennelési jelentést is, amely világos képet kap a problémákról és a megoldási javaslatokról. Így könnyebben kijavíthatja a problémákat, és megtisztíthatja a rendszerleíró adatbázis bejegyzéseit és a kéretlen fájlokat.

Előnyök és korlátok

Minden megoldásnak van jó és rossz oldala. Tehát, ha eldönti, hogy az Advanced SystemCare 16 megfelel-e az Ön igényeinek vagy sem, fontos összehasonlítani előnyeit és korlátait.

Előnyök

 • Minden egy eszközben a tisztításhoz, optimalizáláshoz és védelemhez
 • Díjmentesen
 • Alapos szkennelés egyetlen kattintással
 • Könnyen használható megoldás
 • Intelligens AI mód a számítógép optimalizálásához
 • Gyorsabb rendszerindítási sebesség
 • Beépített Internet Speedup
 • Automatikus szoftverfrissítések

Korlátozások

 • Arra kérik, hogy töltsön le néhány ingyenes IObit szoftvert a teljes funkciók eléréséhez
 • Szigorú továbbértékesítés és keresztértékesítés, amely frusztrálhatja a felhasználót
 • A funkciók korlátozottak az ingyenes csomagban

Támogatás

Bármikor problémába ütközhet, legyen az műszaki, számlázási vagy bármilyen más zavar. Jelenleg egy ügyfélszolgálati csapatot kell felkeresnie a probléma megoldására, így folytathatja a megoldás használatát.

Az Advanced SystemCare a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül nyújt támogatást, és a panasztól számított 48 órán belül választ kaphat. Ezenkívül az IObit hatalmas közösségi formával rendelkezik, több mint 5 ezer vitával az évek során. Így szocializálódhat más felhasználókkal, és talán segítheti egymást.

Árazás

Az Advanced SystemCare 16 ingyenesen használható. Ez azt jelenti, hogy egy fillér fizetése nélkül használhatja a fent tárgyalt fantasztikus funkciókat. De ebben a tervben a funkciók korlátozottak. Továbbra is elvégezheti az alapvető feladatokat, például a tisztítást és a sebesség optimalizálását, hogy számítógépe a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Ha azonban több funkcióra van szüksége, akkor fizetős csomag is elérhető, amelyet kipróbálhat. Ez az Advanced SystemCare 16, amelyről a következőkben röviden beszélünk.

IObit Advanced SystemCare 16 PRO

Az IObit Advanced SystemCare 16 PRO egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz a számítógép optimalizálására, sebességének növelésére, lemezterület felszabadítására, az online kockázatok elleni védelemre és a magánélet megőrzésére. Ez a megoldás nemcsak intelligensebb, hanem hatékony és minden kifinomultság ellenére is egyszerűen használható. Fő jellemzői a következők:

 • AI-alapú szkennelés: Az eszköz helyesen és intelligensen ellenőrzi a számítógép összes modulját, és megakadályozza a rendszer lelassulását.
 • Mélytisztítás: Ezzel az eszközzel eltávolíthatja a nem kívánt rendszerleíró fájlokat, mivel ez biztosítja a számítógép mély tisztítását. Így elkerülheti a rendszer lefagyását és a termelékenységét befolyásoló hibaüzeneteket.
 • 300%-kal gyorsabb internetes szörfözés: Az Advanced SystemCare 16 PRO drámaian optimalizálhatja a böngésző beállításait, hogy akár 300%-kal javítsa az internetezés élményét.
 • 200%-kal gyorsabb PC: Az eszköz okosan tudja kezelni az összes indítási elemet, és automatikusan törli a RAM-ot, hogy 200%-kal növelje a rendszer sebességét.

Ezenkívül valós idejű védelmet, számítógépes autógondozást, 1 kattintással frissített szoftvereket és prémium műszaki támogatást kap. Az Advanced SystemCare 16 PRO évi 19,99 dollárba kerül 3 számítógépért.

  Hogyan adhatjuk hozzá a „Megnyitás” elemet a helyi menü tetejéhez a Windows 10 rendszerben

Alternatívák

Nem számít, milyen jó egy termék, itt nincs mindenkire érvényes irányelv. Nem mindenki találja az Advanced SystemCare 16-ot tökéletesnek az igényeinek, legyen szó ingyenes vagy PRO csomagról. Ennek oka bármi lehet, például az Ön konkrét használati esete, ára, a szükséges szolgáltatások stb.

Tehát, ha alternatívát keres az Advanced SystemCare 16-hoz, itt van néhány a legjobb lehetőség.

PassFab

A PassFab minden az egyben megoldást kínál a Windows számítógép kezeléséhez és optimalizálásához. Használata egyszerűbb és gyorsabb, és biztonságosabb az online kockázatoktól. 7 robusztus terméket tartalmaz egyetlen megoldásban – intelligens rendszerjavítás, adat-helyreállítás, biztonsági mentések, partíciók kezelése, adattörlés és jelszó-visszaállítás.

Ez a megoldás segít elindítani a rendszert, amely nem indul megfelelően. Ezenkívül gyorsabban kijavítja a Windows kék vagy fekete képernyőjét, valamint a rendszerösszeomlási problémákat, így perceken belül újra munkába állhat. Ezenkívül a PassFab segítségével meglehetősen egyszerűen visszaállíthatja Windows tartományát és helyi jelszavát.

Helyet szabadíthat fel a nem törölhető fájlok teljes feldarabolásával, ami hozzájárul a rendszer sebességének növeléséhez.

És ha értékes adatai egy olyan merevlemezen vannak tárolva, amely már nem bootolhatóvá vált, akkor ezzel az eszközzel akár vissza is állíthatja az adatokat. Ezenkívül megfelelően kezelheti a rendszer lemezpartícióit, valamint tisztíthatja, formázhatja és optimalizálhatja a merevlemezt.

A PassFab Computer Management ára havi 59,95 USD-tól kezdődik 3 számítógép esetén magánszemélyeknél és 99,95 USD évi 10 számítógép esetén a vállalkozásoknál.

Avast

Az Avast Cleanup Premium egy másik kiváló megoldás a Windows számítógép hangolására, felgyorsítására és optimalizálására. A kiváltó okok kijavításával és a nem kívánt fájlok törlésével orvosolja az elöregedő számítógép gyakori összeomlását és lassú teljesítményét.

Ez a szabadalmaztatott technológia számos probléma megoldásával felgyorsíthatja számítógépe teljesítményét. Képes észlelni a teljesítmény csökkenését, és kijavítani anélkül, hogy a programok eltávolítását kérné. A nem használt alkalmazásokat alvó állapotba helyezheti az erőforrás-felhasználás csökkentése érdekében, és szükség esetén könnyen felébresztheti őket.

Eltávolíthatja a kéretlen és elfelejtett programokat, valamint a bloatware-t, hogy biztonságban tudjon lenni az online kockázatokkal szemben. Ezenkívül az eszköz töredezettségmentesítésre és a merevlemez optimalizálására is képes, az alkalmazásokat alvó állapotba helyezheti, és javíthatja a számítógép teljesítményét.

Ezenkívül automatikus karbantartást, rendszerleíró adatbázis- és böngészőtisztítást, automatikus szoftverfrissítéseket és egyebeket is kap. Szerezze be az Avast Cleanup Premium szolgáltatást évi 29,99 USD-tól 1 számítógépre, vagy próbálja ki ingyen 30 napig.

Következtetés

Ha azt szeretné, hogy Windows számítógépe optimálisan működjön, és adatai biztonságban legyenek, a karbantartására kell összpontosítania. Segít javítani a termelékenységet, és megóvja Önt a frusztrációtól.

Ennek segítésére az Advanced SystemCare 16 egy kiváló megoldás, amelyet ingyenesen használhat. Számos hatékony és könnyen használható funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek optimalizálni a rendszert. Kínálatát és elérhetőségét tekintve megér egy próbát.

Tehát szerezze be ezt a megoldást még ma, és tapasztalja meg a különbséget.

Ezután megtekintheti a legjobb PC-optimalizáló szoftvert.